Måndag 28 Februari

Hallå!
Idag har jag namsdag bara så att alla vet det nu, kul bara att typ mitt namn är det vanligaste som finns! Mina föräldrar hade väl dålig fantasi vad vet jag:P

Idag har jag haft tvättstuga (eller okej det blev joel som tog över det) själv åkte jag in till stan och mötte upp Jenny och Amanda och så tog vi en härlig promenad på isen från södra till norrahamn!(: Det var underbart väder typ +5 och det var absolut inte ens kallt!

Ikväll har jag och Joel åkte till hans mamma i Rosvik och blivit bjudna på middag, eller vi bjöd in oss själva;) Vi fick även med oss en FET godispåse hem eftersom hans mamma hade varit i Öjebyn ( där det finns 1000 olika godissorter)

Mina fina flickor idag ute på isen!


Nu ska jag kolla Familjen annorlunda, bye bye!

Lördag 26 Februari

Tjabba!
Idag har det ju varit kanonväder, jag trodde nästan det var sommar när jag gick ut genom dörren! Eller okej nu ska jag inte överdriva men det var ju för tusan plusgrader och sol!!!(: Tog iallafall tummen ur röven och åkte och tränade med Jolle på Helex.

Ikväll har jag varit hemma i antnäs hos päronen och ätit middag!(: Mumms med mammas tacos ( ja det är något speciellt med den) Sen har jag hängt med min kära vän Amanda Larsson hela kvällen, vi har bara tagit det lungt och pratat massa skvaller och haft sådär supermysigt!:D Skippade festen även denna helg, men nästa helg blir det nog partyy!


Ja klockan är 01:58 och här sitter jag superpigg, får se vad jag ska hitta på för bus nu!;) Herrå!

Fredag 25 Februari

Tjabba!
Idag är det löning men jag ville bara gråta när jag såg min lön, bara några tusenlappar rikare! Men så är det när jag knappt har fått jobbat något i Januari. Och nu i Februari har det inte heller blivit så mycket så jag hoppas det börja lätta snart!

Ikväll har jag och Joel hängt med Ida och Jacke hemma hos Jackes pappa. Där blev det att basta i deras nya fina bastu dom hade, jag är inte så mycket för att basta bara för att jag inte klara av värmen:P Men annars var det trevligt!(:

Sjukt snygga bikinisar, vet bara inte vilken jag vill ha? Vilket I-landsproblem!


NU ska jag kolla klart Step up som är på tv, pusss!


Torsdag 24 Februari

Halloj!
Idag har jag hunnit uträtta lite ärenden, bland annat var jag och Joel förbi Lulebo och fick prata med två jättesöta människor(: Så bra att alla är så förstående men vi får se vad som händer efter måndag, men Joel ska skriva över sig på lägenheten ( just nu är det hans mamma som står på den) och sen ska vi kolla vidare på bytesbanken. För just nu är det så sjukt svårt att få tag på lägenheter här i Luleå så det bästa är om man kan byta(:

Ikväll har det varit Hockey, Luleå- Skellefteå! Vi kollade bara här hemma på tv men ångrar nu i efterhand att vi inte åkte till Coop och såg matchen, för fy fan vilken jävla match! Luleå ligger under med 2 mål men helt plötsligt vänder dom och gör 4 mål på dryga 3 minuter!!! Matchen slutade 5-2 till Luleå!:D Vi skypade även med Jokki ett tag, var typ en månad sen sist! men hon verkar ha det toppen där borta i Usa, hon är iallafall en saknad tjej här hemma(:

Svar på HannaD kommentar: Du jag lovar dig att du kan få låna honom när du kommer till Luleå, för du kommer ha blivit galen på lilla Messi efter typ 2 dagar!;) Btw otuuuur att du inte beställde hem matchen till Norge-land!;)

Åhhh vad jag vill ha en sån här snygg skinnryggsäck!


Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt med er!

Onsdag 23 Februari

Tjenis!
Idag har jag bara varit hemma under dagen, kollat alla nya avsnitt av serierna som kommit ut!(: Sen har jag hunnit städa och trixa lite här hemma. Efter middagen kom Joels mamma hit och hämtade upp oss och så åkte vi iväg till några donm känner och fikade där. Sen drog jag och Joel direkt efter det till Helex och körde ett pass Body Pump. Shit vad kul det var och med Viktor som intruktör och allt, men fyfan vad jobbigt! Känns att det var längesen jag tränade seriöst:P Imorgon kommer jag nog ha sjukaste träningsvärken iallafall i benen!


Annars ville jag bara säga att jag har världens dampigaste katt när han har damp, men även världens mysigaste katt när han nu vill vara mysig (händer inte ofta)


Nu ska jag kolla lite tv, pusss!


Tisdag 22 Februari

Tjabba!
Idag har jag varit på stan med min kära pojkvän som äntligen skulle köpa nya skor (det behövs om jag säger så). Sprang och letade i massa skobutiker och till slut fick han sig sina blåa convers, sjukt snygga!(: Vi tog även en lunch på Sub, väldigt ovanligt jag vet;) Joel fixade även lite andra ärenden och jag kom hem utan att ha köpt en enda grejj!

Ikväll har Jenny och Alex kommit hit och hängt med oss!(: Vi kollade hockeyn och tur för Luleå att dom vann, klara för slutspel! Sen kollade vi lite tv och bara satt och pratade i några timmar, trevligt värre(: Och Jenny den ungen ska åka till thailand 1 månad, jag är inte alls avundsjuk!

Vill verkligen ha dom här Hallonröda conversen, men det får bli närmare våren!


Nu ska jag kolla klart Beck, pusss!

Måndag 21 Februari

Hallå!
Imorse vaknade jag upp hos mamma och pappa i Antnäs, men inatt blir det att sova hemma i lägenheten igen. Jag och joel tog en buss in till stan för han skulle kolla på skor men såklart hade han glömt plånkan hemma! Så det blev inga skor.. sen har vi varit i lägenheten några timmar själva och allt verkar då luingt igen(:

Joels mamma kom hit med min lillkille Messi som har varit och sovit hos dom 2 nätter, skönt att han också fick komma hem igen(: Sen skulle Joel jobba så då passa jag och hans mamma på att äta på max, gott med Maxmat!:D Sen skjutsade hon förbi mig till Antnäs och så har jag hängt där hela kvällen med la familjen. Usch vilket tråkigt inlägg det här blev för det känns som att jag inte ens gjort något idag!

Kollade just Familjen Annorlunda, det är så roligt att se på men hur orkar dom med typ 10 ungar!


Nu ska jag mötta Joel, pusss!

Söndag 20 Februari

Tjenis!
Inatt kom Joels mamma och hämtade oss och så fick vi sova hos dom i Rosvik, var alldeles för jobbigt att kunna sova hemma! Och nu kan man ju inte ens känna sig trygg i sitt eget hem, usch! Jaja fick iallafall en bra morgon i Rosvik och vi fick sova ut ordentligt efter den omtumlande natten...

Idag har jag varit i lägenhten en sväng medans Joel jobbade, när han slutade åkte vi och kollade damernas final i New Wave Cup, surt att dom förlorade. Sen åkte vi till mamma och pappa i Antnäs och myst på här hella kvällen med Solsidan osv. Så inatt sover vi här och så får vi se om vi kan sova i lägenheten imorgon!

Amanda hade bytt sin profilbild på fejjan till en Alanyabild, måste också lägga upp en här bara för att jag saknar solen och värmen!


Nu signar jag ut, Godnatt!


Fredag 18 + Lördag 19 Februari

Tjabba!

Fredag:
Igår hängde jag med Jenny på stan hela dagen, det var verkligen jättelängesen jag var på stan och kollade i butiker och samma sak för Jenny så vi bestämmde att ta en heldag på stan!(: och båda två shoppade lite, jag hittade mig ett par byxor, en sport-bh och lite andra smågrejjer.  Blev även såklart lunch på Sub som vanligt, jag har verkligen blivit stammis där! synd bara att dom inte har något "stammiskort" där;) haha!

På kvällen så åkte jag ut till Antnäs och hängde med mina fina flickor Jenny och Amanda!(: Jennys mamma fyllde år så det blev lite fika där och så först, sen chillade vi bara och pratade i timmar. mys!!!

Just det måste bara berätta här på bloggen också att min grabb Joel har fått ett HELTIDSJOBB!!:D Är så glad för hans skull!



Lördag:
Idag har jag varit ensammen hela dagen för Joel har jobbat, så jag bestämmde mig för att göra en riktigt ordentlig storstädning! Ja alltså jag tror aldrig jag städat så noga i mitt liv, så nu är det skinande rent i vårat hem!(: Bjöd även hit familjen på middag, eftersom jag hatar att äta ensammen! Dom blev bjudna på heta räkor med pasta, ett supergott reccept jag fick av Jenny. Middagen blev super och alla gillade den, kul att dom fick komma hit och äta middag synd bara att det är lite trångt här:P

Ikväll har jag och Joel åkte till Arcus och kolla lite New Wave Cup, sett lite Alvik och lite Notviken och lite herrar:P Blev kvar där ända till midnatt men kul var det att kolla och man blir ju faktiskt liiite sugen på att börja spela när man kollar:P

Äh nu ska jag föröska sova, om det nu går efter kvällens hemska händelse när vi kom hem!!! Godnatt!(:

Torsdag 17 Februari

Halloj!
Idag blev det en tidig morgon igen, gud vad trött jag var och så tog jag mig knappt ur sängen. Åkte iallfall iväg till Helex, jag bytte bara om och körde en maskin innan jag kände att det här går inte, har sån fruktansvärd träningsvärk i både benen och armarna! Jag åkte iallafall dit och var lite sällskap till Jenny!;) Sen gjorde jag några ärenden på stan och Jenny hängde på så vi fick ta igen lite missad tid på det sättet!(:

Fortsatte dagen med jobb 14-18, hur lungt som helst idag också. Måste nog dit imorgon igen för jag glömde mina skor och så hade jag tänkte shoppa bara LITE!

För fjärde året i rad så släpper H&M en Fashion Against AIDS kollektion, fast jag vet inte riktigt om jag hittade något som föll mig i smaken!


Nu signar jag ut, God natt!

Onsdag 16 Februari

Tjabba!
Idag blev det en tidig morgon, jag och Joel följde med Hanna och hjälpte henne på Gtc. Jag vet inte riktigt vad det är men man sorterar typ papper, det ät iallafall sånt Notaslagen jobbar med:P Som tack för hjälpen så bjöd Hanna oss på lite Maxmat, mumms! Sen åkte vi och tränade på Helex, jag och Joel köpte våra Halvårskort så nu kan vi träna konstant ett halvår på Helex!:D

Annars så har jag inte alls så mycket på hjärtat. Eller jo längtar som tusan tills jag, Jenny och Amanda åker till Norge-land!:D Ska bli så skönt att komma bort från Luleå några dagar och att få umgås med mina flickor!(:




Dags att krypa ner i sängen, pusss!


Tisdag 15 Februari

Tjenis penis!
Idag blev jag väckt av att telefonen ringde, det var från H&M och dom ville att jag skulle komma och jobba. Jag var verkligen helt borta när jag svarade i telefonen och kom knappt ihåg vad jag sa. Och inte nog med det så somnade jag om och började drömma om att jag skulle iväg och jobba på H&M fast i Stockholm i 2 dagar, men när jag kommer dit är det i Cloetta center ( alltså Linköpings arena) haha så sjuka drömmar man kan ha ibland!:P

Ja jag jobbade 14-18, och det var en riktigt lugn dag med lite kunder. Men som sagt vem vill gå ut och shoppa i -30?! Just nu längtar jag inte till något annat än sommaren och värmen, eller en resa långt bort härifrån till ett riktigt varmt land!


Nu ska jag kila härifrån, pusss!

Måndag 14 Februari

Hallå!
Idag är det alla hjärtans dag och ni vill ju såklart veta vad jag gjort på min alla hjärtans dag. Började dagen med att åka och träna på Helex med Joel och Hanna, sista dagen på gratisveckan så vi passade på. Efter träningen åkte jag till Arbetsförmedling, helt i onödan kan jag säga och dom där som jobbar där har verkligen ingen koll! Blev en snabb handling på Willys och sen vidare hem.

Ikväll var jag och Joel och åt middag på Pastabacken!(: Första gången båda äter där! Men det var verkligen kanongott och mysigt ställe så dit går vi nog fler gånger. Sen åkte vi hem och tog det lungt, Hanna kom även förbi här på kvällen(: Vi bakade kladdkaka och kollade filmen The Social Network, den var bra men ganska jobbig att fatta:P Måste bara citera vad Hanna sa ikväll" Alltså det är typ som att jag är tillsammans med er" Haha och ja det är nästan så!;)


Nu kryper jag ner i sängen brevid min älskling, Godnatt!

Söndag 13 Februari

Tjabba!
Igår: På dagen följde jag med mamma och pappa till storheden, dom skulle handla så jag passade också på att handla hem till oss då. Åkte även hem till Antnäs en sväng och fick sen låna bilen över helgen(: Det är verkligen skönt varje gång vi får låna bilen, usch jag hatar att inte ha en egen bil!

På kvällen hängde jag med Hanna och Ida, på Örnäset hemma hos Ida(: Vi gick till Coop och handlade gotta sen kollade vi film, Grown Ups blev det eftersom flickorna inte hade sett den:P Det var andra gånen för mig men jag tycker den är så sjukt rolig så kan lätt se den fler gånger!



Idag: Blev uppringd av chefen på jobbet som hade kaos för att en hade blivit sjuk, så jag hoppade in och söndagsjobbade 12-16:15!(: Bra att jobba på en söndag, ob!

Efter jobbet åkte jag och Joel till Antnäs och där bjöd mamma på palt, en perfekt söndagsmiddag helt enkelt! Sen åkte vi vidare till Rosvik och hälsade på Joels mamma i några timmar, bra när våra föräldrar bor så nära varandra kan man ta två flugor i en smäll!(: haha

Dags att kila ner till tvättstugan, det var kaos så det fick bli tvättstuga den här tiden! pussss

Fredag 11 Februari

Tjenixen!
Idag har jag varit och tränat på Helex igen, 3 gången den här veckan så det tar sig ju. Idag var jag med Jenny och Amanda och tränade, vi körde på för fullt i gymmet och efter "mördarmaskinerna" som jag kallar dom var jag verkligen helt död!

Vid femtiden kom pappa och hämtade mig och så köpte vi pizza till hela familjen och åkte hem till Antnäs och åt middag, det börjar bli vanligt att jag åker till mamma och pappa och äter middag när Joel jobbar men det är bara för att det är så himla tråååkigt att äta middag själv!
Ikväll har jag åkte till Amanda och hängt med henne hela kvällen, myspys var det!(: Ibland är det så skönt att bara kunna vara med varnadra och inte göra något speciellt.

Svar på Jokkis kommentar: ja jag lovar du ska få en trerätters middag när du kommer hem till  sommaren igen!;)



Ska kika lite tv nu, pusss!

Torsdag 10 Februari

Halloj!
Idag har jag varit och gymmat på Helex med Joel och Hanna, vi körde årets mag-pass så jag lovar er att jag kommer ha en hejdundrande träningsvärk imorgon! Vi gick även till poolen efteråt och hängde, det var så gudomligt skönt så poolen blir det absolut fler gånger. Efter träningen gick vi till Sub ( ja jag är typ stammis där 3 dagen på rad) men det är ju så oerhört gott!

Idag gjorde jag en supergod middag kycklingfilé med en perfekt sås till, jag bara blandade ihop massa vi hade och så blev det så gott. Så ja jag KAN faktiskt laga lite mat;) Efter middagen åkte jag och Joel och kollade i Pontus där Pontusligan pågick, det var riktigt kul och träffade så många man kände som det var så längesen man såg.

Bruno Mars- Marry You, så härlig låt kan inte sluta lyssna på den
It's a beautiful night,
We're looking for something dumb to do.
Hey baby,
I think I wanna marry you.

Is it the look in your eyes,
Or is it this dancing juice?
Who cares baby,
I think I wanna marry you

Nu ska jag krypa ner i sängen, pusss!


Onsdag 9 Februari

Tjabba!
Idag blev jag väckt halv nio av att H&M ringde och ville ha in mig och jobba, så jag stressade till bussen för att hinna jobba en hel dag. Så det blev jobb 9:45-18:15, efter jobbet gick jag och några till från jobbet på en sån här Vip-kväll på Monki. Jag kände att jag inte skulle slösa så mycket pengar men jag hittade en jättesöt tröja som fick följa med mig hem för halva priset!(:

Den är inte såhär orange i verkligheten!


Ikväll fick jag en supergod middag som Joel hade fixat när jag kom hem från jobbet!:D Sen kom Hanna och Emmelie och vi kollade den sista Beck-filmen, åhh vad bra och spännande den var!

Nu sa jag checka ansiktsboken en sista gång, pusss!


Tisdag 8 Februari

Tjenis!
Idag har jag, Joel och Hanna varit och tränat på Helex. Det är första gånge jag tränar nu på typ ett halvår så det kändes bra för nu ska jag komma igång med träningen igen. Vi körde bara i gymmet idag och Amanda kom även en sväng, hon gymmade inte utan körde bara lite hårt med mig och Joel på dom där jävla maskinerna;) Efter vi hade gymat gick vi till sub och jag och Joel proppade i oss varsin submacka och satt och pratade med Olivia som just slutat.

Sen åkte jag hem och Joel jobbade under middagen så var själv några timmar, så å tog jag ut min griniga katt på en promenad. Ikväll har Hanna kommit hit och så kollade vi den näst nyaste Beck-filmen som jag och Joel inte hade sett ( vi har sett alla 24 föregående). Den var riktigt bra och precis som en Beck- film ska vara(:


Nu signar jag ut, pusss!

Måndag 7 Februari

Hallå!
Ja då var det måndag igen, idag har jag tagit med mig Joel till storheden där jag sökt lite jobb och så passade vi på att handla också. Sen åkte vi vidare in till stan och gick runt där ett tag. Vid 4 gick vi till Helex för att få en introuduktion där eftersom vi båda har fått en gratisvecka där av Amanda som var så gullig och gav oss det!:D Och det var sjukt fint på Helex och stort, jag gillade det verkligen och imorrgon ska vi träna där för första gången!

Ikväll har jag och min boy kollat filmen I rymden finns inga känslor, skulle se den för någon dag sen men det blev inte. Den var bra men lite speciell men det är som ändå som att jag gillade filmen på något sätt:p


Äh nu orkar jag inte skirva mer, pusss!

Söndag 6 Februari

Tjabba!
Det blev en riktigt rolig kväll igår! Kvällen började här hos oss med lite cider och så kom lite folk hit. Sen drog jag Olivia och Hanna vidare till Elinas Viktor och förfestade lite där med Viktor, Wyöni, petter och Danne. Sen vid 9 drog vi vidare till Anton på bergnäset och där var det massa folk både kända och okända. Sen vid tolv intog vi Allstar och där var det fullt med folk som vanligt och vi träffade Joel och hans gäng där + en hel del andra. Jag hade en riktigt bra kväll förutom min huvudvärk som kom på slutet och kvällen slutade väl vid halv 3! Men trevligt hade jag verkligen!:D

Min kamera försvann under kvällen men jag hittade den till slut, så här bjuder jag bara på några få bilder!



Idag har jag väl mått som man förtjänar:P Vaknade vid 8 och var verkligen dö hungrig men lyckades till slut somna om och sov till halv 1! Sen har jag följt med Joel och tippat och varit förbi Olivia en sväng på Sub. Sen bjöd även mamma och pappa mig och Joel på mat på Max, det är verkligen den perfekta bakismaten!:D

Nu ska jag kolla lite tv, pusss


Fredag 4 Februari

Tjabba!
Idag har jag spenderat hela dagen på stan känns det som:P Jag och Joel åkte in vid 1 till stan, jag hade en sminkning på Body Shop inbokat som jag hade fått i julklapp. Det var inte den bästa sminkningen jag varit på, det är en helt annan sak med Make Up Store om jag säger så, men det var ju såklart ändå kul att bli sminkad!(: Sen mötte jag upp Joel igen och vi gick till Sub och köpte varsin macka av Olivia, sen blev vi kvar där i någon timme:P Efter det mötte vi upp mamma och  pappa på stan och gick med dom lite och sen skjutsade vi Joel till jobbet.

Jag åkte med mamma och pappa hem och är kvar här ännu!(: Blev bjuden på räksoppa till middag med vitlöksbröd och det var riktigt gott! Sen har vi tagit det lungt och kollat tv hela kvällen och nu ska vi slå på filmen I rymden finns inga känslor!(: Sen åker jag och hämtar min karl som slutar 01!

Kunde inte hålla mig och var tvungen att köpa den här snygga transparanta skjortan från Monki som jag velat ha så länge!


Nu ska vi kolla filmen, pusss!

Torsdag 3 Februari

Halloj!
Idag har jag jobbat, yep det stämmer och jag hoppas det blir lite mer jobb framöver för januari såg ju inte så ljust ut! Fick jobba 9:45-18:15 och fick vara där högst uppe, jag hittade så mycket snyggt men tyvärr så har jag lite köpstopp nu när det gäller kläder!

Efter jobbet mötte jag upp Joel och så tog vi Piteåbussen till Rosvik och hälsade på hans mamma. Vi blev bjudna på middag och även Joels bror och hans tjej var där, riktigt trevlig torsdagskväll!(:

Har helt glömt bort att visa allt jag beställde från H&M, så här kommer det:



Nu ska jag kolla nyaste avsnittet av One Tree Hill, pusss!


Tisdag 1 Februari

Tjenixen!
Vad hände med att det helt plötsligt blev februari, vars tog hela januari vägen? Ja men det är bara bra närma oss sommaren med småa steg iallafall(: Idag har jag jobbat 12-16, finally! Min chef ringde imorse klockan 8 och frågade om jag kunde jobba, äntligen lite jobb!(:

Efter jobbet åkte jag hem och så kom pappa och hämtade mig och joel och så tog vi en sväng på Kvantum och handlade det nödvändigaste:P Sen lämnade vi bara av Joel och så åkte vi hem till Antnäs, åt middag med familjen fast hade med mig en kycklingsallad:P
Ikväll har jag hängt med Jenny och Amanda hos Amanda(: Vi kollade nyaste Gossip avsnittet som hade kommit ut och satt och pratade i massor, måste ta igen allt skvaller som vi missar när vi inte ses lika ofta:P
Håller tummarna för dig min vän<3

Vi tre, så gammal bild!


Nu ska jag få min karl att sluta spela och sova istället, Natti!

Måndag 31 Januari

Hallå!
Måndag igen då, och inget jobb inplanerat än så länge... Så idag åkte jag ut till antnäs och hängde med min vän Jenny, vi gjorde inte så mycket utan bara var med varandra!(: Var så himla skönt att ta en promenad till henne också för det var så varmt och härligt väder ute! Fick skjuts hem av henne eftersom hon ändå skulle på massage, ska nog också försöka planera in en massage här snart för det hade varit gött!(:

Ikväll har jag och Joel varit i Pontus och kollat Plannja ( hatar att säga LF-basket), vi fick gratisbiljetter av Emmelie och fick även sitta med henne och några andra på fösta parkett!(: Så himla snällt av henne och det var faktiskt riktigt kul att gå på basket, första matchen jag ser live på flera år:p



Nu ska jag kolla reprisen av familjen annorlunda, pusss!

RSS 2.0