Tisdag 31 Maj

Tjenis!
Idag har jag återigen jobbat 9:45- 18:15, jobbiga dagar när jag alltid är van att jobba från 12 men jag får helt enkelt tänka på pengarna!(: Idag var det i princip lika mycket folk som igår men prio ett var att få upp nya varor för nu måste det säljas bra inför skolavslutningar, studenten m.m.

Annars så hatar jag det här äckeltvädret som är i Luleå 10 grader + regn, när hade sommaren tänkt att anlända hit då? Jag är oerhört avundsjuk på alla som åker på studentresor hit och dit eller bara åker och reser, för just nu hade jag gjort mycket för en vecka i solen!!!

Nu ska jag försöka dra mig mot sängen istället, pusss!



Måndag 30 Maj

Hallå!
Ny vecka igen då, har jobbat idag 9:45-18:15 och det var inge rolig måndag att jobba. Var hur mycket folk som helst, var kommer alla ifrån undrar jag? Jobbar inte hela Luleå på måndagar och går inte barnen i skola? Tydligen inte här i iallafall....

Efter jobbet blev jag och Joel bjudna på Kebabhuset av mina päron(: Så blev lite gladare av det efter en tung dag. Tröstshoppade lite idag också, bara för att det finns så mycket snyggt och jag inte kan hålla mig!






Nu ska jag kolla BB, pusss!

Update

Idag har jag haft tvättstuga hela dagen, segt men det är sånt som måste göras helt enkelt. Efter jag vart klar med de åkte jag och Joel och kollade på en tv bänk, och vi tog den för 400 spänn, ibland kan man fynda på blocket alltså(:

Sen åkte jag och Joel ut till Antnäs och blev bjudna på middag av mamma och pappa!(: Det blev grillat och sen lite tårta till efterrät eftersom vi firade min kära mamma på morsdag(:

Grattis på mordag världens bästa mamma<3


Söndag 29 Maj

Tjenis!
Igår jobbade jag 9:45-16, det var så mycket folk att jag typ ville dööö.... löningshelger är aldrig kul att jobba! Men det gick bra och jag hade ändå kul på jobbet(: Efter jobbet åkte jag och Joel till hans föräldrar i Rosvik och blev bjudna på middag, blodpalt blev det och det är så himla gott(:

På kvällen mötte jag upp Twinsen + Julia och så gick vi till Malin Larsson som fyllde 20 år igår!(: Där blev vi bjudna på fika och sen blev det party där. Efter det gick vi förbi en fest och sen intog vi Allstar, men på allstar var det inte alls lika bra som det har varit dom sista gångerna jag varit där. Typ inget roligt folk förutom dom jag var med och så var jag så trött och seg.

Här kommer lite bilder från igårkväll


Nu ska jag fortsätta tvätta, herrå!

Fredag 27 Maj

Tjabba!
Har varit ledig idag och hunnit med massor, men det orkar jag inte skriva nu. Tänkte bara uppdatera en snabbis(: Kom nyss hem från bion, jag var på bio med Joel och grabbarna + att twinsen var där + Elina och Jokki, eller ja typ massa mer men orkar inte rabla upp alla:P Alla såg vi samma film, Baksmällan 2 och den var helt sjukt bra! Tror aldrig jag skrattat sådär mycket åt en film, helt underbar!(: Så vad ni än gör gå och se den på bio!


Nu väntar sängen på mig, Godnatt!

Torsdag 26 Maj

Halloj!
Började morgonen tidigt på Sunderby sjukhus för en kontroll. Fick göra ultraljud och nej jag har ingen bebis i magen utan dom kollade mitt hjärta. Blodproverna var perfekta, Ekg:et var perfekt, Pulsen perfekt och hjärtat var fullt normalt så idag blev jag helt friskförklarad!(: Så behöver aldrig mer gå på någon sån där kontroll för hjärtat igen.

Efter jag var klar där skyndade jag mig hem gjorde mig klar och åkte iväg till jobbet. Blev inringd sådär i sista minuten så blev jobb 11-18!(:

Ikväll har jag och Joel hängt med Twinsen eller nej bara Hanna, Linda hade match!(: Vi såg filmen Due Date och den var riktigt rolig, nästan lite jobbig att kolla på:P Ni förstår varför när ni ser den!


Nu ska jag krypa ner i sängen brevid J, pusss!

Onsdag 25 Maj

Tjabba!
Idag har jag jobbat 12- 18:15, och det är löning idag så det var kaos med folk. Längtar inte till lördags då jag ska jobba hela dagen med löningshelg.... Iallafall har vi idag äntligen fått chip på vårat jobb, så det var lite kaos i kassorna också med att lära sig allt nytt med det osv.

Belönade mig med att shoppa 2 toppar från Monki idag bara för att lönen hade trillat in på kontot!(: Och för att jag gått och spanat på dom här två länge så passade på idag. Båda riktigt snygga till sommaren, åhhh vad jag vill att det ska bli lite varmare så man kan börja använda alla sommarkläder!

Båda från Monki!


Tisdag 24 Maj

Tjenis!
Idag åkte jag ut till Antnäs och hängde först med Jenny, hon bjöd på lunch och vi satt och pratade!(: Sen fick vi sällskap av Jokki också, då tog vi oss en lång promenad och sen satt vi i solen ett tag. Himla bra att alla vi tre var lediga på samma dag, man hinner som inte med annars att träffas så ofta. Sen blev jag kvar i Antnäs ett tag och åt middag med familjen(:

Ikväll har jag och J kollat film, The Switch och den var ganska rolig och bra precis som en vanlig komedi ska vara!(:


Nu läggdags, Godnatt!

Update

Måste bara säga att idag den 23 Maj är det precis ett år sen vi drog iväg på Studentresa!!:D Jag, Jenny, Amanda, Elina, Jokki och Olivia + grabbarna Joel, Tobbe, Fredde, Kebbe och Martin!(: Vi hade världens bästa resa med sol, bad och partyyy. Och så åkte jag ju med världens härligaste gäng också! <3 





Måndag 23 Maj

Hallå!
Idag har jag först varit på stan med mamma och pappa och ätit lunch sen så åkte jag och mamma ut till storheden och handlade mat + Babykläder till min kusins barn!(:

Sen åkte vi till min kusin med moster och fick för första gången träffa lilla Liam som är 4 dagar gammal, åhh så himla liten och söt!(: Blev helt kär i den lilla bebisen när jag fick hålla honom, han var så snäll och bara sov och inte gnällde något alls.

Kolla bara hur söt lilla Liam är!



Nu ska jag kolla sista avsnittet av One tree Hill, pusss!

Söndag 22 Maj

Tjenis!
Idag har jag och Joel varit och kollat fotboll på Liko Arena!(: Det var Derby mellan Alvik och Notviken, ja och resultatet blev 6-2 till Notviken... Men det var kul att se Alvik spela, har inte sett dom på ett tag. Kul att vid mitt bord så hejade Joel, Emmelie och Julia på Notviken och jag höll väl på Alvik eftersom jag har ett avilkshjärta.

Efter Matchen så åkte vi till Rosvik och åt middag hos Joels mamma och pappa!(: Helt sjukt under tiden vi var där hann vi se 3 harar springa runt på gården, hur ofta händer det? Och Tyson blev som galen och började skälla och ville ut och jaga dom stackars små hararna.

Blev lite sugen att hoppa in och spela fottis!


Julias fina vovve Texas som också var där!


Nu blir det att se BB veckofinalen, pusss!

Update

Ikväll har jag och Joel fått besök av Jenny, Alex och Amanda!(: Vi har ätit godis, snackat och kollat lite film. Amanda drar ju till Aiya Napa på Måndags så det blev lite avsked för henne också, lyllosen som har allt det roliga kvar nu som studentresa, studenten och hela baletten!(:

På tal om annat så kom jag,jenny och Amanda på att vi inte har festat med varandra sen jag fyllde år!!! Alltså den sista Juli, Hahaha vafan hände med det liksom! Men till sommaren får jag hoppas det blir många partynätter tillsammans!(:

Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt på er!

Lördag 21 Maj

Tjabba!
Idag har jag varit på stan med Joel, vi hängde med twinsen Hellander och några till och kollade stadsmaran, fy fan vad skönt att man har gjort bort det där alltså och bara behöva stå och hejja från sidan. För det ska ni veta jag sprang den där milen varje år!! Sen gick vi på stan och Joel fick sig ett par nya Fred Perry skor!(:

Sen har vi varit med min familj och ätit lördagsmiddag på Waldorf, det var riktigt gott som vanligt! Underbart att våran familj är typ stammisar där så alla i personalen känner igen oss! Haha

Stekta nudlar med räkor, yummi!


Nu ska jag vänta på att mina kära vänner kommer hit, pussss!

Fredag 20 Maj

Tjabba!
Idag mådde jag sådär pissdåligt på morgonen igen, har ingen aning om vad det är?? Men nu är det ju bättre igen iallafall. Idag skulle jag börja jobba tre men dom ringde mig efter elva och frågade om jag kunde hoppa in och jobba. Så det blev att jobba från 12:30- 18:15 idag, men inte klagar jag med lite extra timmar hit och dit!(:

Ikväll har jag tvättstuga, hur tänkte jag nu med att boka tvättstuga på en fredagkväll? Och Joel har dragit iväg med grabbarna, ja men då blir det väl tvättstuga och fredagsmys hemma i soffan själv ikväll då!

Nu ner till tvättstugan, pusss!

Torsdag 19 Maj

Halloj!
Min morgon började med att ta blodprov på vårdcentralen, och när jag var där ringde dom från jobbet och behövde mig så jag hoppade in och jobbade!(: Blev att jobba 12-18:15, det var så skönt att jobba idag för jag hade inget planerat och det var pissväder med regn som bara öste ner....

Ikväll har jag och Joel hängt med Twinsen Hellander, det blev häng här hos oss med BB och en donkenrunda!(: Gooottt!!!

Bjussar på en bild på min kisse, haha testade stoppa på han en halsduk men det gillade han inte!


Nu ska jag hoppa i säng, Godnatt!

Onsdag 18 Maj

Tjenis!
Idag började min morgon inte bra alls efter jag ätit frukot. Jag kände mig jättekonstig och började kallsvettas och nästa sekund så svettades jag på riktigt och det började pipa i öronen och jag trodde jag skulle svimma. La mig på sängen ett tag och vips så var det borta, konstigt det där!

Annars så har jag varit på stan idag med Jenny!(: Vi gick runt i princip alla butik och jag shoppade inget medans Jenny var storshopparn och köpt en hel del:P Vi hann även med att äta gratisglass! Sen så kom mamma och pappa och hämtade mig från stan och så åkte vi till Sunderbyn och hämtade upp Joel och sen vidare till EM möbler. Dom ska ju stänga stället så det var 50- 75% på allt i butiken. Det var väldigt utplockat på möbler men jag hittade två skitsnygga lampor och Joel en tavla, allt till nylägenheten!(:

Nu ska jag kika lite tv, pussss!


Tisdag 17 Maj

Halloj!
Igår glömde jag helt bort bloggen, hade så mycket annat för mig. Vi var och kollade på nylägenheten igårkväll en gång till bara för att mäta lite saker och kolla tapeterna osv. Det är så fina tapeter i lägenheten så det enda som behövs bytas är i sovrummet, sen dealade vi lite med han som bor där nu och fick en massa saker av honom!:D Nöjd tjej!

Idag har jag jobbat 11-15, helt underbart skönt pass det var att jobba, hade som så mycket av dagen kvar när jag slutade och det händer inte ofta eftersom jag alltid jobbar till stägning annars. Så efter jobbet gick jag på stan med J, vi inhandlade lite saker till nylägenheten och så hann jag shoppa lite också på jobbet!(:

En snyggt ställ för att stoppa tidningar i och en burk för att stoppa bröd i!


Ett par short och lite örhängen fick följa med hem från H&M också!


Nu annat, pusss!

Update

Tänkte bara punkta upp min kväll

-Varit till Antnäs och kollat på världens gulligaste föl som var endast 12 timmar när vi såg det!!!(: Amandas häst Synna har äntligen fått sitt föl och lillen var verkligen hur söt och fin som hellst!:D
- Varit till Joels mamma och pappa i Rosvik och blivit bjudna på grillat till middag
- Kollat Hockey VM hos Tobbe med grabbgänget + Jokki, Hanna, Linda och Julia!(: Men matchen behöver vi inte ens ta upp här för det blev ju bara ett fiasko i 3:e perioden!

Några dåliga mobilbilder på lilla gulliga fölet!



Nu ropar sägen på mig, Godnatt!


Söndag 15 Maj

Tjenis!
Igår hade jag en riktigt rolig och trevlig kväll!(: Den började hos Hahlin på Örnäset med Joel, Tobbe, Makke, Hahlin, Hanna, Linda , Julia och Carro. Vi spelade ölspel och med andra ord fast vi skrev egna ord, sjukt kul:P Och sen gick/cyklade vi in till stan där det blev Allstar för hela slanten. Hade kul som alltid där nuförtiden och träffade väldigt många gamla vänner igår!(: Tack allihopa för en kanonkvälll:D

Här kommer lite bilder från kvällen


Nu annat, pusss!

Lördag 14 Maj

Tjabba!
Idag vaknade jag av ett samtal från H&M och dom ville att jag skulle hoppa in och jobba sådär en Lördagsmorgon. Ja man tackar ju inte nej till jobb ):45- 16, men oj vad trött och sliten jag var. Så hela dagen har varit otroligt seg och det har svidit i ögonen för att jag varit så trött, förlåt jag måste få klaga lite! Men det kommer säkert kännas bättre när lönen trillar in sen(:

Annars så blir det party ikväll, var inte alls taggad idag men nu såhär på kvällen börjar jag tagga till!(: Det blir förfest hos Hahlin på Örnäset med Joel och grabbgänget + Twinsen och Julia!(: Så jag tror det blir en riktigt bra kväll:D

Så här ser jag ut ikväll, sliten och trött!


Nu är det bråttom, pusss!

Fredag 13 Maj

Tjabba!
Ikväll åkte jag till mamma och pappa i Antnäs och åt middag, vi kollade även Hockeyn medans och som säkert alla vet är Sverige i final mot Finland! Så på söndag hoppas jag alla sitter fastklistrade vid tvn klockan 8, eller det gör då jag iallafall.

Sen efter middagen cyklade jag upp till Jenny och Amanda, vi åkte en sväng till stallet och kollade på Amandas två hästar som när som helst kommer ploppa ut ett föl var!(: Sen åkte vi vidare till JOKKI, ja igår kom hon hem från USA och det var sååååå kul att träffa henne igen!:D Även Boman var där så vi hängde med dom hela kvällen i Jokkis vardagsrum, jag hade en riktigt rolig och trevlig kväll med allihopa!(:

Men nu är jag så trött så att jag nästa svimmar, GodNatt!

Torsdag 12 Maj

Halloj!
Idag har jag jobbat 12-18, oväntat va? Haha det är så min vardag ser ut nuförtiden men jag klagar inte jobba är ju det bästa jag vet(: hehe! Men vilken dag alltså, hela mitt huvud dunkar av den här huvudvärken alltså, och jag tror nästan alla på jobbet hade samma problem...

Jag syndade idag och shoppade faktiskt lite, men det är så svårt att låta bli! Jag shoppade den omtalade baddräkten, yes ni hörde rätt BADDRÄKT har jag köpt! Alla kunder vill ha den och jag hann ta en innan den tog slut, alltså helt ärligt den är så förbannat snygg!

Kommer nog inte ha den på stranden så mycket eftersom man inte får snyggaste bränan av den, utan hade mer tänkt ha den till ett par höga short!(:


Köpte även 4 stycken sommriga nagelack


Nu ska jag ta det lugnt i soffan hela kvällen, pusss!

Onsdag 11 Maj

Tjabba!
Idag har jag också jobbat min vanliga tid 12-18 och det är samma visa imorgon!(: Pengar rullar in som det ska, det går bra nu - som Gurkan brukar säga i BB!:P

Efter jobbet cyklade jag och Joel direkt till Skogsvallen och såg IFK mot Djurgården med Hanna, Linda, Julia, Fredde och Tobbe!(: Så typiskt fick Djurgården en straff i 88 minuten och så var det kört! Efter matchen drog vi hela gänget hit till oss(: Satt tyst och arg i början men direkt jag hade fått i mig min middag= pizza så var allt bra igen, tänk att blodsockret kan göra så mycket! Hade iallafall en trevlig kväll!(:

I brist på annat kan ni få se en ful bild på min knäppa kisse när han var liten! HAHA


Nu sleepmode, Godnatt!

Tisdag 10 Maj

Tjenis!
Idag blev det att jobba igen, men en ledig dag var verkligen välbehövligt!(: Så skönt att få börja jobba mycket nu och hela sommaren lång. Äntligen säger jag bara! Jobbade 12-18:15, och det gick bra, men som vi säger nu på jobbet " Vad händer med att det är helg varje dag nu" men nu börjar verkligen folk komma ut och shoppa.

Ikväll har jag varit med Twinsen Hanna och Linda och kollat när Joel och dom spelat korpen på hälsans!(: Dom vann så det var ju bra men det roligaste var ju det som hände efter matchen, hahah kan säga att det är ej bloggvänligt material!;) HAHA skrattar fortfarande!


Måndag 9 Maj

Hallå!
Ny vecka och idag har jag varit ledig, så för mig har det känts som söndag hela dagen. Idag har jag bara tagit det lugnt här hemma, varit ute länge i det fina och varma vädret! Typ sommar ute idag ju!(: Jag tog med Messi ut så han också fick njuta av det varma vädret, tagit igen lite avsnitt av serierna, kollat en unge i minuten på tv4 play, ätit kladdkaka och kollat facebook 100 gånger!

Ikväll har jag och Joel varit i Antnäs och ätit middag hos mamma och pappa(: Vi var tvugna att lämna tillbaka bilen så då blev vi även bjudna på fläskfilé i curry/banan sås med fjärilspasta, det är sååå gott!(:

Jag är en cool tjej i mina rosa solglasögon!


Nu ska jag kolla BB, pusss!


Söndag 8 Maj

Tjenis!
Idag har jag jobbat 12-16, och det var verkligen inte kul att gå upp i morse var helt död typ! Att jobba gick bra och dom där fyra timmarna bara sprang förbi. Däremot är jag så sjukt less på alla kunder som lämnar kvar allt dom provat i provhytten, vafan har inte din mamma lärt dig att du ska hänga tillbaka plaggen där du hittade dom!!!

Annars så kände jag att efter den här veckan som har beståt av jobb 6 av 7 dagar, var jag faktiskt värld lite shopping! En liten väska, ett par shorts, ett bar cykelbyxor och en fest- tunika kunde jag faktiskt unna mig!(:


Nu ska jag kolla nya avsnittet av Oth, puss!

Lördag 7 Maj

Tjabba!
Idag har jag jobbat 9:45-16:15, och jag säger bara lördagar alltså! Det är alltid så galet mycket folk på stan, spelar ingen roll om det är löningshelgen eller helgen just före löning. Men jag ska inte klaga, gillar ju när det är lite tempo:P

Efter jobbet åkte jag och Joel ut till Antnäs och åt middag hos mamma och pappa, tacos blev den perfekta lördagsmiddagen!(:

Sen efter det åkte vi till Elina och Viktors Födelsedagsfest/inflyttningsfest, dom hade jättefin lägenhet och kanonbra utsikt!(: Var en rolig fest med mycket folk, dock inte lika roligt att vara nykter där men som tur var hade jag Amanda som kom och också var nykter med mig;) Sen åkte jag och Amanda därifrån och hängde i hennes bil och åkte runt lite medan vi tog igen lite tid med varandra!(:

Haha måste bara lägga upp den här underbart söta bilden på min lilla Messi!


Nu väntar sängen och en dejt med JB eller JH, Haha Godnatt!



Fredag 6 Maj

Tjabba!
Idag har jag också jobbat 12-18, haha det är som min tid jag alltid jobbar nuförtiden:P Hittade en massa snyggt så blev en hel bunt med kläder jag la undan, det är verkligen farligt att jobba på H&M!

Annars så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt den här fredagskvällen! Jobbar ju som sagt hela helgen så det blir väl inte alls så mycket som händer den här helgen förutom jobb. Men jag klagar inte, money money money!

Och för att uppdatera er alla har jag fortfarande inte blivit smittade av den där förbaskade magsjukan, men ni kan fortsätta hålla tummarna iallafall till imorgon!(:

Nu ska jag krypa ner i sängen och kika lite tv, Godnatt!

Torsdag 5 Maj

Halloj!
Igårkväll så fick Joel MAGSJUKA!!! Jag fick panik och jag kunde verkligen inte vara kvar i lägenheten, för hur kul är det när man bor i en 1:a att ligga och höra när den andra spyr.... Men jag hade två räddande änglar, nämligen Twinsen Hanna och Linda som kom ooch hämtade mig och så fick jag sova hos dom inatt!(: Tack igen sötnosar!

Håll tummarna nu för mig att inte jag blir smittad!

Nog om det, idag har jag jobbat 12-18!(: Idag startade ju badkampanjen och tror ni inte det fanns hur mycket snygga bikinisar som helst! Jepp så jag kom hem med 2 nya;) Haha har redan köpte 4 bikinisar för den här sommaren:P


Nu måste jag kila, pusss!


Onsdag 4 Maj

Tjabba!
Idag har jag jobbat 12-18 igen, fick vara på Divided och det är ju inte direkt min favoritavdelning och speciellt inte nu när dom håller på att hänga om hela avdelningen! Men annars gick det bra att jobba(: Ska även jobba imorgon men då går mina planer om att gå på spinning + Core med Amanda i kras, men men var gör min inte för jobbet.

Annars så tänkte jag visa att min Iphone har fått ett nytt utseende, rosa! Var så less på det tråkiga gråa jag hade så varför inte liva upp det med en rolig färg istället!(:

Haha sämst bild, men det är sådär riktigt knallrosa!


Nu ska jag kolla lite BB och sen krypa ner i sängen, Godnatt!

Update

Åhhh vad jag vill ha långt hår, orkar inte med det här fula korta! Jag saknar min hårförlägning som jag gjorde för ungefär ett år sen, det blev så jäkla bra:D Vill göra det igen men jag har inte direkt råd nu att bara kasta ut 6.000 nu på hårförlägning och speciellt inte nu inför flytten!



Tisdag 3 Maj

Tjenis!
Idag har jag haft en heldag med Twinsen Hellander!:D Först så gick vi och gymmade på Helex, och det känns i mina armar nu! Men skönt att komma igång igen iallafall. Sen så tänkte vi gå till Sub, men nej det finns ju inte kvar mer! Så vi testade på Subway, haha tog en timme typ innan vi alla tre hade beställt klart:P Men gott vare även fast Sub hade varit sååå mycket godare! Sen satt vi kvar där i flera timmar och bara snackade om allt mellan himel och jord, dom där systrarna är bra härliga!(:


Dags att börja göra middag, pusss!

Måndag 2 Maj

Hallå!
Ny vecka igen då, idag fick jag äntligen jobba lite. Var ju tusan en vecka sen jag jobbade så det kändes skönt, jobbade 12-18:15 och det var så härligt att jobba en dag när det var så lugnt i butiken!(:

Annars då så känner jag att jag verkligen måste ta tag i träningen, har ju får tusan kort på HELEX! Har inte varit där på veckor men nu ska det bli ändring på det, tänkte börja idag men jag hann inte riktigt... Får nöja mig med att jag iallafall cyklade fram och tillbaka till jobbet idag:P

Hade väl också tänkt byta ut godiset mot det här!


Nu BB, herrå!

Söndag 1 Maj

Tjenis!
Kan ni fatta att det är maj redan?? Tiden bara springer iväg och snart är det Sommar här uppe också!(: Och nu börjar alla vänner snart komma hem igen över sommaren, åhh vad jag längtar!

Igår var det riktigt bra, det var en av mina bättre kvällar helt klart! Vi började hos Fredde där det dök upp massa människor och förfesten var verkligen på topp, nästan lite för bra eftersom jag inte ville åka till allstar sen:P Fast ja jag kom till Allstar iallafall och där var det riktigt roligt, en av dom bättre kvällarna där också!(: Fick träffa massa kända ansikten och hade helt klart en fantastisk kväll med fantastiska människor!:D

Här kommer lite bilder från kvällen!


Nu ska jag kila ner till tvättstugan, pusss!

RSS 2.0