Torsdag 31 Mars

Halloj!
Idag har jag jobbat 9:45-18, fick klä några dockor idag och det var riktigt kul + att det var typ 1 år sen jag gjorde det sist!(: Fick vara på övre plan idag som jag inte alls brukar vara på så ofta nuförtiden, hade mycket fina kläder och fick hem 2 fina saker som ni får se imorgon för jag orkar inte fota nu. Underbart nu när det varit Clubdagar här på H&M för då får vi i personalen 10 % + våra 25 % så jag kan skylla på att jag var tvungen att shoppa så känns det bättre(:

Ikväll har vi kollat hockeyn hos Macke, och ja Luleå var klart bättre den här matchen men det gick inte enda hem men vi får tacka för en fin säsong iallafall LULEÅ

Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt!


Onsdag 30 Mars

Tjabba!
Idag blev det en riktgit tidig morgon, för klockan 8 stod mamma, msoter och min kusin utanför lägenheten och väntade. Vi drog iväg till Haparanda och Ikea, jag åkte dit och hade inte alls något på min shoppinglista men såklart kom jag ändå hem med 2 påsar fulla med saker:P Vi hade en riktigt trevlig tripp och kul att få träffa min moster och kusin som jag annars inte träffar så ofta.

Annars så tackade jag och Joel JA till lägenheten idag och den blir våran den 1 Juli!!:D Så det är ju ett tag kvar men ojj vad jag längtar och så skönt att få flytta till en lägenhet på 67 kvadrat jämfört med våra 37! Så nu blir det till att sprara så jag kan köpa allt jag vill till den nya lägenheten!(:

Här har ni mina fynd på Ikea, blev bara lite småplock!


Nu ska jag platta håret, Peach

Tisdag 29 Mars

Tjenis!
Idag har jag varit hemma och legat sjuk, japp jag har en näsa proppfull med snor och en hosta som aldrig kan ge sig! För dom ringde ändå inte om något jobb idag så då var det lika bra att stanna inne hela dagen. Så dom som har varit mina två bästa kompisar idag är tv:n och datorn! Och min lillkille Messi såklart, tog ut honom på en liten promenad för att jag blev så sjukt rastlös av att sitta inne...

Ikväll har jag, Joel, mamma och pappa varit och kollat på en lägenhet!(: Jag ligger 1:a på den och det är en stor tvåa här på Tuna!!!:D ( det är så sjukt svårt att få längenheter på bra ställen men Tuna är som ändå lungt nu när vi har bott här ett tag) + Att han som bor i den nu är hantverkare så ni kan ju bara gissa hur fin den var, blev kär i den direkt och imorgon ska vi bestämma oss!:D

Nu ska jag äta lite saltapinnar med dipp, har ni testat det någon gång? Om inte gör det! Herrå bloggen!

Måndag 28 Mars

Hallå!(:
Idag blev jag väckt av telefonen och det var jobbet som ville att jag skulle komma in och jobba 9:45-18:15, och visst tackar man inte nej till jobb(: Men fy tusan vilken förjävlig morgon jag hade alltid gick åt skogen... Men sen förgyllde Hanna min dag med att luncha med mig på Sub, och inte nog med det tog vi en dubbelmacka:P haha! 

Jobbade ju som sagt hela dagen och efter jobbet åkte jag och Joel och handlade lite mat och sen hann vi bara äta middag så kom Hanna och hämtade oss!(: Vi drog till henne och jag hjälpte tjejen med packningen för imorgon drar hon till THAILAND i 2 veckor! Jag säger precis som jag sa när Jenny åkte till Thailand: Hanna kommer få det awesome där borta men hon hade fått det ännu lite roligare om jag följt med!;) Kul att alla mina vänner åker och reser eller flyttar, men som tur är har jag ju några guldklimpar kvar här hemma!:D

Hur snygg är inte den där kuvertväskan då??


Nu ska jag hoppa i säng, godnatt på er!


Söndag 27 Mars

Tjabba!
IGÅR
Började dagen med att jobba 11-14, det var löningshelg + marknad så ni kan ju bara tänka er hur mycket folk det var! Det gick ändå bra att jobba även fast det var så hektiskt. Direkt efter jobbet kom Joel och hämtade mig och så åkte vi till Rosvik och hälsade på hans föräldrar. Där blev det att kolla Hockeyns som inte var allt för roliga att se på och sen blev vi bjudna på blodpalt!(:

Efter det åkte vi hemmåt igen och gjorde oss i ordning och sen åkte vi till Porsön där Emma och Dennis i min förra klass hade fest!(: Båda två har ju blivit 20 bast och det skulle firas, jag hade väldigt roligt på förfesten sen drog vi vidare till Allstar där det blev att träffa massa kända ansikten och kul hade jag även fast kvällen slutade en timma tidigare än vanligt!(:

Jag vet inte vad som hände men min kamera för den var borta på förfesten men sen dök den upp på Allstar, så här bjuder jag på några bilder



IDAG
Började morgonen med en promenad med mina killar, sen blev det även att ha en stressig tvättstuga där vi bara hann med att tvätta hälften av våran stoooora tvätthög här hemma. Vi stressade sen iväg till Hockeyn istället, inne i Coop var det fullsatt men ändå var inte stämningen på topp. Det blev en lång match och Luleå gjorde en underbar kvittering med bara 12 sek kvar, men sudden gick inte lika bra och Skellefteå tog hem det så nu står det 2-2 i matcher!!!

NU ska jag kolla BB, pusss!

Fredag 25 Mars

Tjabba!
Idag kom lönen in på kontot, äntligen! Började med att bränna pengar på ett LLT busskort eftersom dom nu bestämt att man inte kan betala med kontanter efter 19, vilket påhitt!

Ja annars då har jag bara tagit det lungt idag här hemma och bara gjort såna där "tjejsaker" som att raka benen, måla naglarna osv. Sen åkte jag iväg och jobbade en kortis 15-18:15, kul att jag kom in mitt i kaoset! Man blir helt chockad hur galna folk blir när dom får lön...

Ikväll har jag och Joel åkt och firat Lena J som är här hemma i Luleå över helgen och som fyller 20 bast! Riktigt kul att träffa henne igen och massa annat folk som också var där(:

Nu hoppar jag i säng och taggar upp för jobb imorgon, Godnatt!



Torsdag 24 Mars

Halloj!
Blev en riktigt tidig morgon idag, klev upp 7 pga av att jag hade en arbetsintervju inbokad:P Intervjun gick över mina förväntningar ganska bra faktiskt, dom var så snälla och sköna som intervjuad. Men man vet ju aldrig men jag har en bra magkänsla!(: Problemet är att det bara är 3 månader heltid så det slutar mitt i sommaren och sommarjobb vill jag ju ha, men vi får se!

Efter intervjun tog jag bussen hem och vilade lite sen var det bara att åka iväg igen för att jobba 12-18:15!(: Jobbet gick bra förutom att jag var riktigt slut den sista timmen, min hjärna är inte skapad för att kliva upp tidigt på morgonen!

Efter jobbet var det direkt hem och bänka sig framför tvn med middagen i famnen. Hockey igen då och som vanligt gör Luleå det igen och vinner i sudden, underbart!!(:


Nu signar jag ut, pusss!

Onsdag 23 Mars

Tjenis!
Glömde skriva blogg igår så tar det nu istället:P Igår så vaknade jag på morgonen och had verkligen ingenting att göra men då smsade jag min söta vän Hanna, hon hade inte heller så mycket planerat för dagen så vi bestämmde för att ses!(: Vi gick på stan och gjorde lite ärenden, jag shoppade bara nödvändigheter som smink:P Sen tog vi en tur till arbetsförmedlingen för jag lämnade några papper och Hanna skulle på något möte. Men jag gick till Helex då  istället och tränade, lite tungt det var nu när jag inte är helt frisk igen men jag vill ju träna så lite sjuka stoppar mig inte:P

Ikväll har jag kollat Hockey hos Tobbe, Luleå tog hem det i sudden med 4-3 mot Skellefteå!:D Sen åkte jag och Hanna till Ida och där blev det att kolla film och prata, vi såg Pearl Harbor som är så himla bra och dom är så snygga! Sleepover blev det hos Ida också så det var riktigt trevligt!(:


Idag åkte jag och Hanna hem från Ida vid halv tio, japp vi vaknade typ halv åtta! Hanna skjutsade förbi mig till stan där jag mötte upp mamma som var hos frisören. Sen åkte vi ut till Storheden, ibland är det bra att ha med mamma:P Jag fick en stor påse kattmat+ kattsand och en ny lite matskål, sen åkte vi och handlade och då betalade mamma plus att jag fick lite smink. Sen lunchade vi också på Trend och mamma bjöd!:D Behöver jag säga att min mamma är bäst!!

Nu ska jag kolla ett nytt avsnitt Stylisterna, pusss!

Måndag 21 Mars

Hallå!
Hade världens jobbigaste morgon! Vaknade 7 av att Joel väckte mig och jag blev tvingad att skjutsa honom till jobbet nu när vi hade bil. Jag var verkligen helt dödstrött, men det gick ändå. Sen när jag svänger in på parkeringen här hemma så kommer jag på att Joel låste ytterdörren med mina nycklar imorse och att jag aldrig fick tillbaka dom så dom låg kvar i hans jackficka på jobbet!!! Jaja det var bara att vända om och köra tillbaka till Sunderbyn igen, men Joel hade mina nycklar nere i skåpet i källaren så jag fick ta hans nycklar som han hade på sig och så åkte jag hem igen. Men tror ni inte att ungen då ringer upp mig när jag kommer hem igen och säger att han behöver sina nycklar för annars kommer han inte in i sitt skåp efter jobbet och hämta sina vanligakläder + mina nycklar!! Ni kan ju gissa om jag var lite less tredje gången jag var tvungen att köra till Sunderbyn men som tröst lunchade vi tillsammans på sjukhuset och han bjöd mig!(:

Annars har jag jobbat 15-18:15, var väldigt lungt på eftermiddagen när jag började så det var skönt. Det som var mindre bra var att jag stod och packade upp nya varor och hittade massa snyggt men ingen shopping innan fredag då lönen kommer!

Bjuder på en charmig bild på min lillkille!


Nu lite BB, pusss!


Söndag 20 Mars

Tjenis!
Ikväll har jag varit på Hockey, skulle egentligen inte gå men i sista sekund ändrade jag mig och det ångrar jag då absolut inte nu såhär i efterhand:P Det var ett fullsatt Coop Arena och hela publiken hade på sig röda t-shirtar och stämmningen var på topp!!!(: När tredje perioden var slut var jag så galet nervös, vågade knappt kolla på matchen dom första minuterna in i fjärde perioden... Men LULEÅ TOG HEM SEGERN, FY FAN SÅ SKÖNT!!!:D Så mot Semin!!!



Nu är jag helt slut efter allt så kryper ner i sängen, Godnatt!

Lördag 19 Mars

Tjabba!
Idag åkte jag och Joel till Norra Sunderbyn på kalas!(: Min fina vän Emma Enbom fyllde 20 år och det skulle självklart firas! Det var massa folk hos Emma och vi fick sjukt god smörgåstårta och vanliga tårta och fika, mumms!(: Grattis igen snygging!

Sen åkte vi ut till Antnäs på middag hos mamma och pappa, tacos blev det som lördagsmiddag men det är ändå alltid lika gott!(: Sen fick vi kolla på 3D-tv på deras helt sprillansnya tv ( alla som känner min pappa vet att han är världens tekniknörd och ska alltid ha det nyaste både inom tv,dator,mobil, kamera och ja till och med bilar!! Galet....

Ikväll hängde vi hos Tobbe med boysen där det var lite fest, men det blev nyktert för oss och vi fick istället agera chaufförer:P

Natten slutade ändå så här...



Fredag 18 Mars

Tjabba!
Ikväll har jag varit och badat på Piteå havsbad med några coolingar som Joel,Hanna, Ida och Jacke!(: Vi badade från 5-8 och hade det riktigt kul! Älskar att bada i piteå, även fast det var kanske snäppet roligare när man var i 11års åldern:P Men i slutet blev jag och Hanna helt crazy och hängde med massa 15 åriga pojkar och åkte ( Den där med en bassänge i mitten och sen stoppade vi vattnet så att det blev sjukt strömt när vi skulle åka) Hahah man kan inte tro att vi ska fylla 20 i år va??

Pics: Google 

Nu ska jag försöka få liv i Joel som har somnat här på soffan, herrå!

Torsdag 17 Mars

Halloj!
Idag blev det en riktigt tidig morgon, för klockan åtta befann jag mig med mamma på Djursjukhuset, äntligen skulle Messi få kastreras i hopp om att han nu kommer att bli lite lugnare! Efter vi hade lämnat honom där så åkte jag hem ett tag sen följde jag med mamma och pappa och lunchade på Trend Café!(: Efter det fick vi jämta hem Messi igen och han mådde bra var bara lite groggy i börjen men sen dess har han lekt och busat som vanligt!(:

Ikväll har jag och Joel häng med Hanna som har kommit hit!(: Vi skypade med Linda från min mobil i typ en och en halv timme, kul att se och prata med henne igen!(: Sen kollade vi lite BB och sen åkte Hanna hem. Då kom Jokki in på Skype så då skypade jag med henne  ett tag, kul att få prata med henne med! :D

Jag och Messi en solig dag ute på isen!


Kul att mitt inlägg inte pulicerats, jaja då får ni det nu istället!


Onsdag 16 Mars

Tjabba!
Idag har jag också jobbat 9:45-18:15, skönt att få jobba så långa dagar!(: Det har varit riktigt kul på jobbet idag också och jag fick ha ännu mer ansvar idag, så kul! Det har varit mycket förberedelser inför imorgon då Gisele Bundchen släpper sin kollektion, så kul när det är kändisar som är ansiktet utåt för H&M!(:

Direkt efter jobbet tog jag en buss ut till Antnäs och åt middag hos familjen!(: Sen åkte jag till Jenny där Amanda, Cia och Boman var, Jenny hade sitt hejdå- fika för på fredag drar hon iväg till THAILAND en månad!!(: Hon kommer säkert få det awsome där borta, men hade varit ännu lite roligare om jag hade följt med;)

Gisele Bundchen för H&M!


Nu ska jag krypa ner i sängen för blir en tidig dag imorgon, pusss!


Tisdag 15 Mars

Tjenis!
Idag har jag jobbat 9:45-18:15, alltså hela dagen men det har varit riktigt kul på jobbet idag!(: Fick bossa ganska mycket på dam idag, kul att man får så mycket ansvar nuförtiden!(: Fick även en rolig lunch, tog med mig Hanna på Sub och lunchad där med henne och det var riktigt trevligt!(:

Annars så blir jag så himla glad av alla människor jag träffarpå jobbet som är så söta och ger spontana gulliga kommentarer till mig, varenda en man får värme lite sådär extra(: En kommentar som jag får dagligen på jobbet är om min snygga D&G klocka! Tack tack säger jag bara(:


Nu ska jag kika lite tv, pusss!


Måndag 14 Mars

Hallå!
Började morgonen med frukost i soffan och några avsnitt av Stylisterna!(: Sen ringde mamma och ville ha med mig till storheden. Så hon kom och hämtade mig och så åkte vi till ica maxi och storhandlade, perfekt att ha med sig mamma ibland;)

Har även varit och tränat på Helex idag när Joel slutade drog jag med honom dit. Kul att ha haft typ 2 veckors uppehåll men får skylla på Norge resan;) hehe!

Ikväll har vi kollat Hockey och såklart vinner Djurgården ikväll, men Luleå leder ändå 3-1 i matcher så dom tar det på onsdag hemma i Coop!(:

Nu ska jag kolla kvällens avsnitt av Familjen Annorlunda!


Lördag 12 Mars

Idag har vi haft städ-lördag här hemma, och hunnit vara ute en sväng i det härliga vädret!(: Sen var det Hockey som gällde, åkte med Joel och kollade Hockey med han och en massa grabbar! Shit har aldrig varit på en hockeymatch med så där sjuk stämmning, Och ja som alla redan vet vann Luleå med 3-1 och nu leder dom mot Djurgården med 3-0 i matcher!(:

Blev ingen partylördag utan istället blev det att kolla finalen av Melodifestivalen med en massa chips och godis, men det tackar jag inte nej till! plus att jag fortfarande är helt slut efter Norgeresan, där det med att köa 11 timmar + 2 timmar sömn på dryga 2 dygn var ingen höjdare för mig!

Haha vi hade lite tråkigt när vi kollade Melodifestivalen!



Nu ska jag kolla lite Northug som besöker Skavlan, herrå!


Fredag 11 Mars

Halloj!
Idag fick jag äntligen sova ut, 12 timmars sömn var verkligen välbehövligt efter denna resa:P Och väskan som inte kom till Kallax fick jag tillbaka också:) Idag fyller Joels mamma år så vi har varit med Joels familj och ätit middag på Vapino, aldrig ätit där förut men det var gott(:

Ikväll åkte jag och Joel till Hanna en sväng sen drog vi tre vidare till Ida där det blev movietime, Toy Story 3 blev det!(: Haha den var super!

Har inte hunnit visa mina Inköp från Stockholm och Oslo, blev inte mycket shopping utan det mesta gick åt till mat!

Tunika från H&M


Tröja med jättefin rygg från H&M- Trend


Blev den här bikinin till slut från H&M


Nu ska jag krypa ner i sängen och ta igen lite mer sömn, Godnatt!


Torsdag 10 Mars

Hallå!
Bloggen har fått lida lite här när jag har varit borta, men jag har helt enkelt inte haft tid! Så nu kommer en lite resumé av våran Norgeresa:

Måndag:
- Jag och Amanda drog iväg till Stockholm på morgonen och Jenny stannade hemma pga av magsjuka!
- Vi gick på stan hela dagen i Stockholm och hann med massa shopping och lunch på Pizza Hut(:
- Jag reste med ett plan tidigare från Stockholm till Oslo så för mig blev det mycket vänta hela kvällen
- Vi kom fram vid elva på kvällen till Oslo och var helt övertrötta, men incheckningen gick bra och hotellet var riktigt nice!(:



Tisdag:
- Kollade vad Oslo hade att erbjuda i shoppingväg och hittade faktiskt en del
- Åt lunch på ett jättebra ställe med bra svensk personal!
- Mötte upp Jenny på Centralstationen som hade tillfrisknat från sin magsjuka riktigt snabbt!(:
- Gick och åt middag på en ganska så dålig kinaresturang, jag vet inte riktigt vad dom tyckte service var där!
- Undersökte Oslo stad på kvällstid



Onsdag:
- Dagen med stort D hade kommit, vi klev upp 05:30 och köade i 11 TIMMAR!!!:O Jag trodde allvarligt inte jag skulle klara det där ett tag för det regnade och var +2 = iskallt ute!
- 30 min innan insläpp så händer något underbart, vi tre får blå band = Får stå innanför stängslet precis vid scenen!! Just jag glömde tilläga att vi var längst fram i den enorma kön
- Ja vad ska jag säga om konserten, den var helt GUDOMLIGT BRA!! Taylor Swift är sååå jävla GRYM!:D <3



Torsdag
- Efter drygt 2 timmars sömn på ett och ett halvt dygn begav vi oss mot Oslos flygplats kring fem på morgonen, helt slut i kroppen och i huvudet!
- När vi kom till Arlanda 9 på morgonen åt vi våran "lunch" som blev Maxmat! Så gott har det inte varit på riktigt länge(:
- Hela dagen på Arlanda iväntan på vårat flyg hem till Luleå var faktiskt en riktigt rolig dag med tre helt sjukt övertrötta tjejer!;)

DET VAR EN HELT UNDERBART GRYM RESA VI GJORDE OCH JAG FICK GÖRA DEN OCH UPPLEVA ALLTING MED MINA 2 BRUDAR!!!:D TACK TJEJER FÖR EN OFÖRGLÖMLIG RESA!:)


Update

Kolla vad H&M har fått in, riktigt söta Minnetonka!

Nu SOLSIDAN!


Söndag 6 Mars

Tjabba!
Glömde helt bort bloggen igår men här kommer en liten fin uppdatering:
- Fick lite besök på dagen från Gällivare
- Fix, fix och fix inför kvällen
- Hanna Hellander kom på middag hos oss, ÄNTLIGEN är hon hemma igen!(: Det blev tacos och massa godis till middag
- Efter middagen åkte vi till Golf Garden där det vaknades fest för Makke som fyllde 20 år! Det blev poolparty men för mig var inte suget på topp och Hanna svek oss för en tidig kväll:( Men trevligt hade jag iallfall med alla boysen och övriga människorna som var där!


Just nu sitter jag och kollar på Skid-VM, och Hellner ligger just nu i toppen men man vet ju aldrig vad som händer på 5 mil! Så typiskt att skid-VM slutar ikväll och att prisutdelningarna är på vårat hotell men att vi inte  intar Norge förrän imorgon kväll! Men jag är inte bitter för Norge kommer ändå bli Awesome!:D

Åhh vad jobbigt det är att packa, kommer ju ta med i princip hela garderoben bara för en 4-dagars tripp! Men jag vet vem jag fått det ifrån, mi madre!

Äh nu ska jag sluta babbla och ta tag i packningen, pusss!

Fredag 4 Mars

Tjenis!
Skriver bara ett kort inlägg för jag känner att sängen kallar! Idag har jag hunnit med massa saker på morgonen men jag orkar inte skriva allt:p Sen har jag jobbat 15-18:15, ett så kallat "smörpass" men det är alltid något!(: Efter jobbet köpte jag Maxmat och tog bilen hem till Antnäs där jag fick sitta själv och äta min Maxmat eftersom föräldrarna mina var på Allstar och åt!

Ikväll har jag hängt hos Amanda med henne och Jenny, ja vad gjorde vi? vi hängde och snackade skvaller i mängder!(:

En sån här jacka skulle jag vilja ha i min ägo!


Nu orkar jag inte skriva mer för mina ögon håller på att falla igen, Godnatt!

Torsdag 3 Mars

Halloj!
Idag har det verkligen varit STORM ute, höll på att blåsa bort när jag var i stan! Började dagen med att åka till arbetsförmedlingen för uppföljning, verkligen givande möte det var! Sen lunchade jag på Waldorf med mamma och pappa, buffé tackar man inte nej till(:

Åkte hem en sväng sen och gick ut med lillkillen och gjorde lite andra små saker. Sen åkte jag in till stan igen för jobb 14-18!(: Ojj vad mycket fint jag har hittat nu , men nej ingen shopping innan Norge!


Jag vill ha sommar NUUU!


Dags för sängen,Natti!

Onsdag 2 Mars

Tjabba!
Idag har jag bara varit hemma och inte gjort allt för mycket. Hunnit med att städa lite, gått ut med Messi som verkligen gillar att vara ute nu när det är så varmt! Har även börjat kolla Stylisterna på tv5 play, har ju helt glömt bort att börja kolla det:p Riktigt bra faktiskt och jag älskar Sofi Fahrman hon är så grym!

När Joel slutade jobbet åkte vi och tränade på Helex, så imorgon kommer jag säkert ha världens träningsvärk i magen! Men det är riktigt härligt att vara igång med träningen igen(:



Vilket tråkigt inlägg det här blev läs om ni vill, nu ska jag krypa ner i sängen! Godnatt



Tisdag 1 Mars

Tjenis!
Idag är det Mars och våren är verkligen påväg, det är kanonväder här varje dag nu med plusgrader och allt!(: Jag steg upp halv åtta imorse, japp nu är det dags att ställa tillbaka dygnet lite men största anledningen var att jag skjutsade Joel till hans nya jobb!:D

Sen åkte jag ut till antnäs och hälsade på mamma hela förmiddagen. Vi gick på en härlig promenad, kollade Solsidan ( som jag förövrigt hade sett men ser det gärna igen). Sen fick  mamma skjutsa mig till jobbet, japp idag blev det faktiskt jobb 14-18!(: Kul kul!

Känner att jag vill shoppa och fylla på min garderob, men har köpstopp nu när vi ska til Norge!



Nu ska jag och Joel kolla någon rolig film, pusss!






RSS 2.0