Söndag 31 Oktober

Tjena!
Igår jobbade jag 12-16 och det var verkligen hur mycket folk som hellst, kändes som att hela Luleå var på stan och skulle bränna lite pengar:P Efter jobbet åkte jag hem och gjorde mig klar inför kvällen sen halv åtta slutade Joel och då mötte jag upp honom och sen fick vi skjuts av Fredde till Örnäset!(:

Vi åkte alltså till Ida på Örnäset där det var lite förfest, det var jag,Joel,Ida, Jacke plus massa andra grabbar!(: Vid tio tiden fick vi skjuts till Boden, det blev Farmen till slut efter mycket om och men(: Men det var lätt värt det, så sjukt kuuuul vi hade där inne och det var ju hur mycket folk som hellst och många som man kände, alla Lulebor hade också intagit Farmen! Kvällen slutade halv tre och vi fick skjuts hem, så himla skönt att slippa dom där bussarna! Både jag,Joel och Ida var så trötta så vi somnade i baksättet påvägen hem:P

Här kommer lite bilder från kvällen!


Idag sov vi verkligen ut, enda till halv tolv men idag vrider man ju tillbaka klockan så det blev ju bara till halv elva så det kändes ganska bra:P Sen åkte vi med Joels bror och hans tjej till Rosvik och hälsade på Joels päron!(: Där blev vi bjudna på blodpalt som alltid är lika gott, och vi blev kvar där några timmar!(: Ikväll har vi haft söndagsmys med chirre och dirre + beck på tv, kan nog inte bli så mycket bättre!(:

Nu signar out och går och lägger mig, Natti!

Fredag 29 Oktober

Tjabba!
Vaknade 8 av att dom ringde från H&M och frågade om jag kunde jobba 14-18 och självklart jag har ju ändå inget annat för mig:P Men såklart kunde jag inte somna om, så jag satte mig vid datorn ett tag men sen fick jag någon snileblixt att jag skulle ut och springa så när Joel vaknade tog vi en springtur! Haha jag fattar fortfarnade inte ens hur jag orkade:P Sen när jag skulle till jobbet så gick det såklart ingen buss som passade så då var jag tvungen cykla till jobbet också, kuljul fast det skadar ju inte med lite extra motion!

Idag var det hur mycket folk som hellst fast det bara var fredag fast i och för sig så är det ju löning den här veckan(: Efter jobbet när jag kom hem möttes jag av färdilagad middag och det blev tacos som en inte så ovanlig fredagsmiddag, min man är allt bra ibland!;)

Ikväll har vi varit på bio och kollat Saw 6 i 3D, jag säger bara fy tusan vad brutal film! Den är ju som inte läskig utan mer bara jäkligt äckligt och det blev ju inte bättre av att det var i 3D, ne jag vet inte såna där filmer är nog egentligen ingenting för mig:P


Nu ska jag hoppa i säng,Natti!

Onsdag 27 Oktober

Tjena!
Ikväll har jag jobbat på kvällsöppet 17-21, det är så kul att jobba såna här speciella tillfällen!(: Det var mycket folk och jag var uppe på Everyday så jag fick min egna dj på köpet precis utanför;P Efter jobbet tog jag bussen hem, kul att det verkligen spöregnade och gör det fortfarande!

Väl hemma har jag varit själv och myst på med tända ljus och suttit och tittat i kokböcker, det finns ju hur mycket gott som helst! Sen kom Joel hem och då har vi suttit och kollat på vårat (pensionärsprogram som alla säger att det är) Carina Berg flyttar in, men jag tycker det är skitbra!
 

Nu hoppar jag i säng,Natti!

Tisdag 26 Oktober

Tjabba!
Imorse var jag sååå trött, 9 skulle jag vara hos jobbcoachen och när man nästan ställt om dygnet lite får man ju kriga för att orka upp! Efter jag hade varit hos jobbcoachen så mötte jag upp Joel och så gick vi på stan en sväng, jag hittade den perfekta dräkten till Halloween!(: Börjar faktiskt bli lite taggad till Halloween hoppas bara inte fiskekyrkan är någon flopp nu!

När vi kom hem tog vi på oss joggingskorna och tog oss en springtur, sen körde vi även intervaller påvägen hem och jag trodde jag skulle svimma! Det är kul att jag typ tappat all kondis, men nu blir det att börja träna igen!

Ikväll har vi varit hos Tobbes mamma och kollat Hockey som vanligt, Luleå tog hem ännu en skön seger mot AIK och nu ligger dom 7 poäng före 2:an!(: Sen hade vi tvättstuga klockan 22, det är inget att rekommendera för innan vi hade tvättat klart var klockan nästan halv två!

Måste bara säga att den här tjejen har så snygg stil!


Nu måste jag pysa,Pusss!

Måndag 25 Oktober

Hallå!
Idag är det den 25=Löning, så himla skönt med lite klirr i kassan, men nu blir det spara spara spara!(:

Annars så har dagen varit helt okej, förmiddagen spenderades med att kolla klart 90210 säsong 2 och nu har vi äntligen börjat på säsong 3 som jag inte har sett eftersom det är sprillans nya avsnitt! Men det är bara så bra och så beroendeframkallande;)


På eftermiddagen kom Joels mamma hit och så åkte vi iväg med henne och handlade och gjorde lite andra ärenden. Sen följde vi med henne hem till Rosvik där vi blev bjudna på middag, och det var riktigt gott!(: Sen blev vi kvar där ett tag, det är ändå så skönt att vara ute i byarna sådär ibland för nu när jag bor i stan känner jag ändå att man saknar lugnet och naturen:P

Sen när vi skulle åka hem så åkte vi förbi inspelningsplatsen i Rosvik där dom håller på att spela in en långfilm och som Jenny är med och jobbar med!(: Vi träffade henne en sväng och gissa vem vi mer fick se, jo självaste MIKAEL PERSBRANDT och det kan jag säga det var ganska coolt!;)


Nu ska jag hoppa i säng, Natti!

Lördag 23 Oktober

Tjabba!
Idag har jag jobbat 11-15, det var ju ett tag sen sist så kände mig lite virrig i början men jag kom in i det snabbt igen:P Direkt efter jobbet mötte jag upp alla tjejer och vi gick till Roasters och tog en fika och pratade ikapp lite, härligt att träffa alla igen!(:

Sen åkte jag med några av brudarna hem till Antnäs och åt middag hemma hos mamma och pappa!(: Som vanligt bjöds det på riktigt god lördagmat, kött pepparsås och potatisklyftor! Efter middagen åkte jag till Amanda och kollade Hockeyn med Amandas familj + Jenny och Alex, Luleå mötte Skellefteå och det blev en riktigt ryssare där i slutet men Luleå vann!!(:


Senare kom Joel och grabbarna och hämtade upp mig, dom hade varit i Skellefteå och kollat Hockeyn där så jag åkte hem med dom. Jag och Joel var rikritgt sugna på att hitta på något när alla dom andra grabbarna drog iväg på fest:P Vi ringde Sholtan och Jukka och följde med dom till en fest på Västra Skurholmen där det var massa kända grabbar som man inte sett på länge men även årets fjortisfest!:P Beer pong var det roligaste under den här festen, jag säger bara det måste vi köra nästa förfest!(:

Nu måste jag kila, puss!

Fredag 22 Oktober

Tjena!
Tänkte bara skriva ett kort inlägg för jag är så trött så mina ögon faller snart ihop!:O Idag har jag bara varit hemma själv och lekt hemmafru genom att städa typ hela lägenhete:P Sen fick jag och Joel åka en sväng med Fredde som taggit Körkort idag!:D

Ikväll har jag och Joel åkt ut till Klövern ( ja vad händer med att jag är där två dagar på raken) och hälsat på Boman för den här gången ville Joel också följa med och se hur det ser ut i urskogen där hon bor!;) Jag,Joel,Boman och Jens lagade Tacopaj som blev riktigt god!(: Sen hängde vi där ett tag och fick träffa massa bybor och så kom Bomans Amanda sen så hann vi med att träffa henne också!(: Härligt att vara där ute i Klövern och umgås med Boman och alla, jag måste se till att det blir oftare hädan efter!

Nu ska jag pallra mig i säng för att orka jobba imorgon,Natti!


Torsdag 21 Oktober

Hallå!(:
Idag började Joel jobba och jag hade så tråkigt här hemma så tänkte att jag var tvungen at hitta på något eller vara med någon kompis:P Så jag ringde till Boman och hörde om hon var hemma och det var hon så jag begav mig ut till urskogen Klövern och hälsade på henne!(: Det var så kul och så henne för det var verkligen hur längesen som helst! Vi gjorde inte så mycket men det var bara skönt att träffa henne och komma ut till skogen och naturen ett tag!(: Men jag blev inte där så många timmar eftersom jag var tvungen att vara i stan igen kockan 5 för att pappa behövde bilen, men då bestämmde vi att göra middag imorgon och då ska även Joel hänga på dit!(:
Boman hade ett skitroligt spel som vi satt och spelade, även fast jag hatar att spela spel!

När jag kom hem igen skulle jag och Joel göra plättar av någon konstig plättsmet men det blev bara en enda röra av allting! Så det slutade med att vi satt och åt ett Skrovmål på MissMac:P Sen cyklade vi till Tobbes mamma och kollade Hockey. Det var ingen rolig match att se direkt men Luleå gjorde sin uppgift och vann med ynka 1-0 mot Modo!
Joel på MissMac!

Nu måste jag kila,pusss!


Onsdag 20 Oktober

Tjena!
Måste bara säga att programmet Carina Berg flyttar in är typ sjukt bra, för hon är så himla skön och rolig! Kollade det varje onsdag klockan 21 och jag längtar tils avsnittet då hon ska flytta in hos Robert Gustafsson, för det kan ju vara allt annat än tråkigt!:P


Nu annat, pusss!

Tisdag 19 Oktober

Hallå!
Har varit lite dött här på bloggen några dagar men jag har inte riktigt haft någon blogglust:P Men nu tänkte jag dra in ett inlägg bara för att jag inte har något bättre för mig:P

Idag har jag och Joel varit på stan och träffat Hanna, vi gick på Sub och åt lunch och sen gick vi runt på stan ett tag!(: Det var sista chansen att träffa Hanna för imorgon lämnar hon landet och åker också till Norge, hon åker till Linda och Erica och ska bo med dom där till jul iallfall! Jag är också sjukt sugen på att dra iväg här någon gång framöver men vi får helt enkelt se när det blir!(:
Kommer sakna dom här brudarna, men vi kanske ses i Norge nästa gång!


När vi hade sagt hej då till Hanna och åkte hem igen bestämmde vi oss för att promenera till Kvantum, där träffade vi Tobbe och grabbarna så vi fick snika skjuts hem med dom:P Ikväll har vi varit hos Tobbes mamma och kollat Hockey som vanligt. Men fy fan vilken dålig match, Luleå blev nollade och dom visste knappt hur man passade en puck!

Nu ska jag gå ner i tvättstugan en sista sväng och sen sova!Natti

Lördag 16 Oktober

Tjabba!
Dagen började med en morgonpromenad ute i det soliga men kalla vädret, dock höll jag typ på att svimma påvägen hem för att jag inte hade ätit någon frukost! Vi har hunnit med att städa hela lägenheten, känns som att det enda vi gör är att städa men när man bor ganska litet blir det sjukt stökigt på så kort tid, det räcker typ med att en strumpa ligger på golvet så är det stökigt igen ( överdrev kanske en smula)

Mamma och pappa kom och hämtade mig sen och så åkte jag hem till Antnäs och åt middag med dom!(: Fick något riktigt gott faktiskt, men mina päron har ju börjat med GI men den maten är också god(: Sen åkte jag och hängde gäng med Jenny och Amanda hos lilla Amanda där det blev Lördagsmys, vi gjorde frukt i ungn och det var verkligen längesen men så gott(: Vi umgicks och kollade filmen Killers, en av årets roligaste filmer måste jag säga!;)


Vet inte änns varför jag är uppe än, hoppar i säng nu! Natti

Fredag 15 Oktober

Tjena!
Idag blev det en dag på stan, det känns som att jag nästan aldrig går på stan nuförtiden för när man jobbar i stan blir man så less på stan så man orkar inte gå på stan:P Jag var ute efter en jacka, för jag har absolut ingen jacka som jag kan som ha när det är sånt här väder. För det är alldeles för kallt för skinnjacka och alldeles för varmt för min fjällräven, det är så jobbigt när det är sånt här mitt i mellan väder! Men jag kom hem utan jacka men med ett par byxor och en tunika rikare!(:

Dagens inköp, Messi var sugen på att vara med på bilden också!


Efter rundan på stan kom Joels bror Björn och hämtade upp oss, vi hämtade hans kompis på bergnäset och sen åkte vi och köpte Pizza på Palma!(: Vi åkte vidare hem till Björn och åt pizza med dom där, sjukt gott med pizza som fredagsmiddag! Vi blev inte kvar där så länge eftersom vi inte hade någon skjuts hem så då gick vi till Kvatum och mötte upp Joels grabbgäng och åkte hem med dom!(: Det blev att hänga hos oss allihopa och kolla på Idol och så!(:

Torsdag 14 Oktober

Hallå!
Idag vaknade jag av att Joel skrek att det var massa snö ute, trodde inte på han men visst där låg det ett vitt täcke med snö! Det känns ganska tidigt, nog hade snön kunnat vänta tills typ första advent för man hinner ändå bli så less på denna snö.

Annars då har vi haft tvättstuga idag igen för såklart glömde vi tvätta alla lakan och påslakan! Joel mamma kom förbi idag också och hälsade på och gjorde lasagne åt oss, så söt hon är!(:

Ikväll bestämmde vi oss för att gå på hockey, vad händer med att det är andra raka jag går på hockey?:P Vi träffade Emma och Martin där och stod med dom, var himla längesen man såg dom så det var kul att vi träffades igen!(: Luleå spöade Brynäs med 7-4, en målrik match iallfall och det börjar bli riktigt kul att gå på hockey;)


Nu annat, puss!

Onsdag 13 Oktober

Tjena!
Vaknade inte av klockan eller så var det Joel som slog av den i sömnen, så klockan hann bli elva innan vi steg upp!:O Känner att jag håller på att sova bort mitt liv just nu typ;P hehe! Vi kollade lite 90210, kul att jag bara skulle se säsong 1 med Joel men såklart blev jag fast och måste kolla klart även fast jag redan sett allt en gång tidigare;) Sen tog vi en cykeltur, kan ju inte sitta inne hela dagen för tusan och jag får typ panik om jag inte går ut innan 1 typ:P

Vi cyklade förbi Tobbe en sväng och blev kvar där ett tag som vanligt:P Sen så kom mamma och pappa och hämtade oss och så fick vi åka med hem till Antnäs och vi blev bjudna på middag!(: Var några dagar sen jag var hemma och redan har dom hunnit göra om hur mycket som hellst men det var riktigt fint(: Tog även hit mina vinterskor men vette tusan vars alla skor ska få plats:O

Alla rymdes inte i garderoben + att jag slängde bort en del som var ganska förstörda!


Nu ska jag fortsätta umgås med grabbarna, pusss!

Tisdag 12 Oktober

Tjabba!
Måste bara berätta vad som hände igår!! Joel ringer mig vid elva och säger att han har hittat en jätterädd kattunge utanför Tobbes hus. Han tror att den sprungit bort och frågar om han ska ta med den hem, och ja självklart måste hna ju ta med den hem. När han kommer hem med kattungen är den ungefär lika stor som Messi fast lite tjockare och den är super hungrig och äter två portioner mat och dricker massor. Messi och kattunge får hälsa lite på varandra och Messi är som vanligt jättenyfiken när han träffar nya katter men den andra katten börjar morra och försöka vifta bort honom. Vi har ingen aning om vems kattungen är och vad vi ska göra, men Joel lägger upp ett inlägg på facebook och direkt svara en tjej härifrån Mjölkudden, det var hennes kattunge och vi lämnade den hemma hos sig och nu är den trygg och alla är glada och lyckliga igen!:D


Idag har jag hunnit med mycket känns det som, åkte till min jobbcoach klockan nio och hade ett möte och blev kvar där två timmar. Åkte hem igen och kollade dom två sista avsnitten 90210 av säsong 1, så nu ska vi börja kolla 2:an och ja jag vet vi är segats på att se klart en serie;) Vi cyklade sedan till max för att Joel skulle få hjälp att söka lite jobb där och gissa vad HAN SKA FÅ PROVJOBBA och jag är så glad för hans skull!(:

Vi åkte till Tobbe en sväng och hälsade på och han satt och åt frukost halv fyra på eftermiddagen!:O Efter det åkte vi hem men kom på att vi inte hade allt till middagen så cyklade och handlade med Messi i cykelkorgen och en tjock flisfilt:P Ikväll har Jenny varit här och  och vi har kollat förra veckans avsnitt av Oth och Gossip, kul att ses iallfall även fast det mest blir korta stunder(:

Jag och Messi innan cykelturen och det hade redan hunnit bli mörkt ute!


Nu lite 90210,Natti

Måndag 11 Oktober

Hallå!(:

Idag har jag varit ledig, eller jag vet inte ännu om jag jobbar något den här veckan. Det är som jobbigt att inte veta vecka till vecka hur mycket man kommer jobba eller om man ens får jobba något alls:S

Jag vaknade pigg och glad klockan tio och då hoppade jag upp ur sängen och försökte väcka Joel men det var inte det lättaste och han var en riktig suris men till slut lyckades jag!(: Vi hade tvättstuga idag men som tur var hade vi inte så mycket tvätt, bara två maskiner. När vi hade satt igång båda tvättmaskinerna gick vi på en promenad istället för att gå hem igen. Vi gick runt notviken och lite annat och det tog typ en timme och det var perfekt timeing för våra tvättmaskiner var klara då!(:

Senare idag kom pappa förbi med 4 kassar mat från Kvantum, han hade fått i uppdrag av mamma att stor handla åt oss! Ibland är dom bra söta mina päron(: Så nu har vi mat för ett lååångt tag framöver och det känns så skönt!

Hahah min nya nötarlåt är Darins Microphone;)
Hit the lights
Start the show
Hear my first note in this microphone
Stop the band
Pass the throne
Once I shed my soul in this microphone
In this microphone x2
In this mic, in this mic, in this microphone

Standing in the center of attention
floating ten feet off the ground
The world belongs to me it's time
It's time for some fuckin' recognition
Yeah it's time to rock this town
It's hear right underneath my feet

I take a breath I break the shell
It's life or death

Chorus:
Hit the lights
Start the show
Hear my first note in this microphone
Stop the band
Pass the throne
Once I shed my soul in this microphone
In this microphone x2
In this mic, in this mic, in this microphone

Söndag 10 Oktober

Tjena!
Sov till halv tolv idag, tog igen några timmar sömn eftersom det inte blev så många timmars sömn natten till igår:P Har varit en riktigt seg söndag som bara spenderats i soffan med att kolla Idol reprisen som vi missade i Fredags, måste bara säga helt grymt startfält det är det här året i Idol! Efter några timmars häng i soffan blev jag less och började dammsuga och städa lite medan jag väntade på att Joel skulle komma hem(:

När han kom hem gick vi på en lång powerwalk runt hela mjökudden, det är så kul att varje gång så hittar vi nya ställen att gå på så det är lite roligare att vara ute och gå här jämfört med i lilla Antnäs:P När vi kom hem gjorde vi middag på  en gång och det blev kötbullar, sås och potatis och det blev riktigt gott!(: Sen efter middagen åkte vi till Tobbe och hängde med grabbarna, vi kollade på filmen Catch me if you can! Grym film och den blev så spännande och det var ju så otroligt att den var baserade på en sann berättelse!(:

Nu ska jag kolla Kenza & Tyras show sen sängen, Natti!


Lördag 9 Oktober

Hallå!
Igår blev en riktigt rolig kväll!:D Kvällen började med att jag och Joel åkte till Hanna födelsedagsbarnet och blev bjudna på middag hos henne. Blev en riktigt trevlig middag med Hanna, Malbas, Mia och Ida och Jacke, vi fick tacopaj till middag och till efterrätt tårta!:P Sen vid åtta börja folket droppa in, det var mest idrottsfolk som man känner och så lite annat blandat folk! Kvällen hos Hanna blev riktigt lyckad och alla verkade vara på topp det enda som saknades var väl andra tvillingen Linda som befinner sig i Norge. Vid tolv blev det utgång men det kaosade lite så det slutade med att jag, Joel och Martin promenerade hem från stan till Tuna!:O

Här kommer lite bilder från kvällen ( Dom sista bilderna blir det lite kaos på när jag och Ida leker cheerleaders;P


Idag vakmade vi vid tio,  vad händer med att man aldrig kan sova länge dagen efter man druckit? Iallfall så åkte jag och Joel till Rosvik och åt lunch, det blev grillade hamburgare och det var perfekt dagen efter mat(: Efter vi hade varit där ett tag åkte vi hem igen, vi fick låna en av mamma och pappas bilar och jag kände bara hur längesen det var jag körde bil, man kände sig ju nästan som en nybörjare men  så blir det ju när man aldrig nästan kör bil nuförtiden:P

Ikväll har jag varit på hockey med Joel och grabbarna, och det var faktiskt riktigt kul och årets första match jag ser på plats! Vi stod på ståläktaren där det var riktigt bra drag, och jag blev helt inne i matchen men såklart missade jag Luleås två första mål eftersom jag stod och tittade på allt annat förutom matchen just då;) hahah! Men Luleå krossade iallfall Frölunda med 3-0!

Nu blir det lite lördagsmys i soffan med en film, pusss!
 



Torsdag 7 Oktober

Tjabba!(:
Idag har jag också jobbat 8-16, men jag var verkligen helt sjukt trött idag gick som en zombie till jobbet och dom första timmarna stod jag typ och sov! Men efter några timmar blev jag pigg och det gick bra att jobba!(: Efter jobbet gick jag direkt till Killerqueen och träffade Jullan där!(: Hon tvättade ur mitt hår med stärkande shampoo och balsam och sen klippte hon mig!(: Blev ungefär lika kort hår som jag haft och nu är det så fräscht och inte ett dugg slitet, känns så skönt att bara ha sitt eget hår igen!:D

Efter jag klippt mig stressade jag hem och åt middag som Joel hade gjort, han är så duktig!;) Sen efter middagen åkte jag direkt till stan igen och umgicks med mina fina flickor hemma hos Elina!(: Så kul att träffa alla igen vissa var det ju skitlängesen jag såg!:O  Vi hade det mysigt och satt mest och tog igen all tid genom att prata ikapp oss, men nu har vi bestämt att det inte ska ta lika länge innan vi ses allihopa igen!:) Och Jokki du var saknad men du har det säkert toppen i USA men längtar tills du kommer hem igen!:D


Nu annat, pusss!


Onsdag 6 Oktober

Tjena!
Idag har jag jobbat 8-16, vaknade en halvtimme efter att klockan skulle ringa så det var bara att stressa till jobbet! Men även fast jag är en av dom mest morgontrött människorna i världen gillar jag ändå att börja 8, dagen går så mycket snabbare(: Unnade mig lite shopping idag på lunchen:D

Dagens Inköp


Efter jobbet åkte jag direkt till Antnäs med Joel, där blev vi bjudna på middag av mamma!(: Sen åkte vi till Jullan för att hon skulle kapa av mitt hår! Hon skulle ta bort min hårförlängning som jag satte ditt i början av Juni, det var ungefär bland det värsta jag varit med om! AJAJAJ vad sjukt ont det gjorde och jag hade kring 150 slingor fastlimade i mitt hår och det tog två timmar, så då kanske ni förstod att jag typ dog! Men nu är det gjort och jag har så tunt hår att jag tror det är lika bra att snagga sig typ, men tack Jullan för ditt hårda arbete!:p hehe

Nu ska jag sova, Natti!
 

Tisdag 5 Oktober

Tjabba!
Idag var jag verkligen helt död på morgonen när klockan ringde halv sju, det var längesen jag klev upp när det fortfarande är mörk ute!:P Men jag kom iväg till jobbet till slut, skulle jobba 8-16 men det blev 8-18 eftersom jag så snällt ställde upp att jobba längre och vad gör man inte för lite extra pengar(: Kändes i hela kroppen när jag gick hem att jag hade jobbat 10 timmar och var helt slut i ögonen!

Ikväll skulle jag inte röra mig från hemmet men såklart följde jag ändå med Joel och kollade hockey hos Tobbes mamma, tänkte att jag ändå skulle vara lite socila:P

Har ni sett att H&M har fått en  partykollektion, fyndade den söta klänningen längst ner till höger för några dagar sen och nu har vi fått ännu mer snygga partyklänningar till butiken!


Nu ska jag slå på en film att somna till,Natti(:

Måndag 4 Oktober

Hallå!(:
Idag var jag beredd på att få jobba men icket men däremot ska jag jobba resten av veckan 8-16 varje dag!(: Så bra med jobb säger jag bara men däremot att kliva upp innan sju känns mindre lockande! Annars har jag börjat med mitt nya liv idag, känns som att hela sommaren har jag inte varit på gymmet en enda gång och ätit onyttigheter som en häst. Så nu tar jag tag i det här och redan idag fick jag GI middag hos mamma och pappa, jag har dock inte skaffat mig ett giltigt gymkort men det kommer inom kort så nu gäller det!:)

Idag har jag hunnit med att sova länge, sen pallrade jag mig upp och åkte in till stan för att ha mitt första möte med min jobbcoach. Det gick bra men jag vet inte riktigt om det var så givande men det är ju bara att göra det:P Sen åkte jag hem igen och tog det lungt och tog igen mig på bloggfronten;)

Vid fem kom pappa och hämtade mig och så åkte jag hem till Antnäs och åt middag med familjen, det var bara vi familjen och allt kändes som när jag bodde hemma igen:p Sen mötte jag upp Jenny vid e4:an och så promenerade vi till henne, där tog vi igen förra veckans avsnitt av Oth och Gossip som vi båda hade glömta att se:P Trevligt att träffa jenny synd bara att det bara blev en kortis idag men så blir det ibland också(:

Söndag 3 Oktober

Tjena!
Igår jobbade jag 12-16 och som vanligt var det full rulle hela dagen som det är varje lördag:p Den här veckan har varit ganska intensiv med väldigt mycket jobb och en dag ledigt, men det är ju bara kul att få jobba!(:

Gårdagens Inköp


Efter jobbet åkte jag och Joel hem till mamma och pappa och blev bjudna på middag!(: Vi skulle även kolla hockeyn men så klart var det nå tjorv med våran tv så det blev inge hockey:S Efter middagen åkte vi till Amanda och hälsade på!:D Jag skulle hämta en form jag hade glömt där och få veckans avsnitt av serierna men vi blev kvar där några timmar:P haha


Idag har det varit en helt vanlig söndag som bestått av soffhäng typ halva dagen x) Vid tre åkte vi med Joels bror till Rosvik och hälsade på hans mamma och pappa och blev bjudna på middag!(: Joels mamma hade till och med gjort efterrätt och det blev cheescake, så himla längesen jag åt det men det är bara sååå gott!:)

Ikväll blir det att kolla lite serier, pusss!

Fredag 1 Oktober

Tjabba!

Igår jobbade jag hela dagen 9:45-18! Det var verkligen en sån här dag som det kändes som att jag skulle somna på jobbet, var så sjukligt trött efter en hel veckas jobb plus kvällsöppetjobb dagen innan:P Men dagen gick bra och det var så många kända ansikten som kom in på H&M och pratade med mig så dagen blev plötsligt mycket bättre!(:

kvällen spenderades med grabbarna och hockeytittande, Luleå vann igen!:) vad har hänt med Luleå, det går ju bra nu för tusan!:P


Idag är det första Oktober så nu är det verkligen höst på riktigt, det hade inte skadat med några månader till med sommar!(:

Idag har jag varit Ledig, så skönt efter en hel veckas jobb och inte så lite timmar heller! Men det är ju bara kul att jobba men från att ha jobbat en dag förra veckan tills att jobba 6 dagar den här veckan är en ganska stor omställning men jag klagar inte!(:

Idag har jag verkligen sovit ut och bara tagit en lugn morgon, blev stan en sväng med Joel sen på eftermiddagen och jag shoppade lös lite! Bilder på det jag shoppade får ni se imorgon då jag får tillbaka min kamera!:) Vi gjorde tacos till middag som är riktigt helgmat sen har vi kollat Idol med grabbarna så det blev en lugn fredagskväll men jag jobbar ju trotsallt imorgon så då är det väl lika!(:

Nu ska jag kolla Kenza och Tyras show dom har ju premiär, sen är det dags för sängen! Natti

RSS 2.0