Tisdag 29 Juni

Tjena!(:
Idag har jag jobbat 9:45-18:15, riiktigt långa dagar dom där är! Men det gick bra i dag och jag fick vara uppe själv på damavdelnigen eller Carro kom ju några timma rooch hjälpte också!(: Kändes helt bra för det var som att man hade mycket mer ansvar och det gick riktigt bra, förutom en grejj som jag glömde göra. Men jag ska jobba imórgon också så jag hoppas jag får vara på samma ställe då också.

Sen efter jobbet var det bara häm och vända, jag cyklade till Jokki där tjejerna var och fikade kvällsfika där!(: Riktigt gott vare och trevligt att träffa alla, vi kollade även fotbollen och pratade på. Gulligt av Jokki att bara bjuda på kvällsfika sådär!(:

Dagens Outfit


Linnea- Gina tricot
Transparant skjorta- H&M
Jenas- H&M
Skor- Scorret
Armband- Vero Moda

Kände att det var ett tag sen jag tog en dagens outfit så nu dök det upp en!

Nu ska jag kila, pusstjing(:


Måndag 28 Juni

Hallå!(:
Idag har jag varit Ledig!!(: Jag tänkte åka på stan idag och shoppa lite eftersom den stora REAN börjar idag, men för det första så hade jag absolut ingen att gå med på stan och jag hade verkligen ingen lust att gå själv och för det andra kom jag på att jag ändå aldrig hittar något på rea så då var det kört!;P Istället har jag varit hemma hela dagen och städat i massor, varit ute i det fina vädret, hoppat studsmatta med min lillebror och läst bloggar!(: Det har faktiskt varit skönt att bara vara hemma en hel dag, fast jag blev lite rastlös där ett tag:P

Efter middagen har jag varit med Jenny, hon ringde bara helt plötsligt och bjöd mig på fika och vem tackar nej till det liksom?;P Så jag cyklade dit ett tga och fick massa gott fika och så satt vi bara och pratade(: Så gulligt av henne att bara bjuda på fika så där!:D Just det fick se deras nya hönor och tupp, riktigt cool tupp men lite läskig var den allt;P Men jag tycker det är sjukt kul att dom har hönor, som lite ovnaligt sådär(:

Här har vi Tuppen och Hönorna som ligger och värper på några ägg!



Nu ska jag typ sova, pusstjing(:

Söndag 27 Juni

Tjabba!(:
Här har det varit dålig uppdatering under helgen, men vafan jag har faktiskt haft ett liv den här helgen!;P Ni kan få en kort resumé av helgen:

Fredag, Midsommarafton

Vi firade midsommar här hemma med god mat och underbart härligt väder!(: Kvällen var helt oplanderad men det blev ändå riktigt rolig. kvällen började med att jag och Joel skjutsade Amanda till Bergnäset och Jokki och Nordan till Malin O i Joels klass, där blev vi kvar ett tag och Joel tog någon shot;P Så jag blev chaffis hela kvällen;) Sen åkte vi till Tobbe och var med honom, Fredde och Martin ett tag. Men grabbarna skulle och spela Tennis men då kom Jenny och var mitt sällskap i några timmar, Shit vad jag hade saknat henne för sist jag var med tjejen var innan Alanya!:O Vi satt bara och pratade i Joel lägenhet och sen när vi blev less på det drog vi till Tennisplanen. Men där hann inte vara där så länge innan en securatyvakt kom och sa till oss för att Joel hade levt om för mycket;P Haha så går det när man är en dålig förlorar;)

Sen hände det världen grejj, jag coh Jenny drog från Tennisplanen och skulle åka och kika på några hus med det slutade med att en bekant som jag känner hade fest i sitt hus och det var typ flera 100 pers där och polisen kom och det blev en enda gröt av allting;) Men det var ganska kul att vara med som om det var värsta dramat;P Sen blev det Maxmat och hälsa på en annan fest med massa folk som man kände, kvällen slutade krign halv fyra och jag hade riktigt kul!(:

Här är lite bilder från Tennisen som vi spelade kring tolv på natten!





Lördag, Midsommardagen

Idag blev det bara att chill, jag och joel åkte hem till mig på förmiddagen och var där och tog det lungt(: På kvällen var vi med Tobbe, Fredde, Martin och Jesse!(: Vi var hos Tobbe och kollade fotboll och sen spelade vi rapakalja och jag tror inte jag skrattat såååå mycket på väldigt länge, fy fan vad roligt det var!;) Haha och ni som känner mig vet ju att jag typ hatar att spela sällskapsspel men den här gången var det bland det roligaste jag gjort;P

Så här såg det ut dom första 10 minuterna av spelet när alla var ganska seriösa, resten av speltiden dog alla av skratt!




Söndag

Idag har jag i princip bara jobbat, H&M 12-16:15 var det som gälllde och det var mycket mer folk än vad jag hade förväntat mig men det gick bra att jobba!(: Sen har jag bara hunnit hem och ätit middag. Nu får vi se vad kvällen har att erbjuda!(:

Ska kila härifrån nu, pusstjing(:

Torsdag 24 Juni

Hallå!(:
Idag har jag jobbat 12-16, det var typ lugnaste dagen hittils och alla som trodde det skulle vara sjukt mycket folk nu såhär innan midsommar. Men alla var väl ute och stekte i det soliga vädret, äntligen har typ sommaren kommit tillbaka till Luleå!(: Idag kom lönen men fick inte så mycket eftersom jag inte jobbade så mycket i Maj när det var fullt upp med skola och allt annat. Men det blev att shoppa upp lönen direkt!;) haha! Var iallfall tvungen att köpa min favoritbikini som jag väntat på så länge och sne hittade jag lite mer som följde med hem;P

Dagens Inköp och allt är såklart från H&M:


Efter jobbet blev det att åka hem och fira mamma som fyller år idag, Grattis igen Mamma!:D Hon fick en Ipod och lite mer saker(: Tänk idag är det prick ett halvår till Julafton på mammas födelsedag, usch det vill man ju inte ens tänka på än när vi inte ens har fått sommar här:P

Tårta!


Ikväll har jag varit med Joel och hans gäng men även Karre och några till, det var Fifa turnering hos Joel och det var riktigt skojj!(: Förutom att klockan han bli halv två innan vi gick och la oss, vi däckade direkt vi la oss i sängen x)

Nu måste jag kila, pusstjing(:

Onsdag 23 Juni

Tjabba!(:

Dom här skorna ska bli mina en dag, ska bara vänta in lönen så kirrar jag dom på dirren!



Idag skulle jag jobba 9-12 men det var så mycket nya varor så vi extra tjejer fick jobba nere på lagret. Vid ett trodde vi att vi nästan var klara men nej vi hittade bara mer varor hela tiden så det blev jobb 9-15 istället!(: Men cash is king som man brukar säga!;)
 
Sen efter jobbet mötte jag upp Joel och så tog vi Piteå bussen direkt till Rosvik för att äta middags hos Joels mamma och pappa, men shit vad jag tjurig jag var! Hade inte ätit sen åtta imorse eftersom vi inte tog någon rast eller nå för att vi trodde vi bara skulle jobba till tolv, så hade inte ätit någonting på hela dagen!:O När jag inte får mat blir jag riktigt tjurig så satt tyst hela bussresan och sen när vi kom fram efter tio minuter var jag gamla vanliga Maria igen efter att ha ätit två portioner köttfärsås och spagetti;P älskar den maten!

Ikväll skulle jag egentligen följa med och kolla när Joel och dom skulle spela någon fotbollscup men var alldeles för trött så jag stannade hemma(:

Nu dags för sängen igen,  pusstjing(:

Tisdag 22 Juni

Tjena!(:
Idag är jag ledig men det blev att åka till vårdcentralen med mitt röda öga, och jag fick ögondroppar som jag ska ta. Håll tummarna nu att det blir bra, för det är inte vackert med ett rött öga! Sen följde jag med mamma och pappa och handlade på storheden, och när man handlar med päronen är det så bra för då får man alltid massa saker;) haha! Fick New moon på dvd som jag måste kika på någon dag nu innan Eclips kommer på bio!(: Hälsade även på Emma och Fredde som jobbar på Coop, passade på när mamma och pappa var in där ändå!(:

Ikväll har jag kollat fotboll på Tunavallen, notviken mot Luleå Hockey. Var faktiskt riktigt roligt att se på, kollade med Joel och en massa grabbar!(: Har även tagit hit min cykel så sen efter matchen cyklade jag,Joel och Tobbe till Fredde och så chillade vi där ett tag, jag säger bara spaceat kök Fredde har hos sin mamma!;) Sen blev det Donken som vanligt, men för ovanlighetens skull så cyklade vi;P haha

Här är mina tre favoritgrabbar, nykter bild men det var den enda jag hittade på dom tre!



Nu sova för imorgon blir det också en tidig dag, pusstjing!(:



Måndag 21 Juni

Hallå!(:
Idag sov jag till tio och när jag vaknade hade jag ett missat samtal från H&M, dom behövde ha in mig att jobba men dom hade ringt 08:15 och då sov jag som en stock så hörde inte ett piss att det ringde! Så jag chillade på och åt frukost eftersom det inte blev nå jobb, men  fem över 11 ringer dom och säger att en tjej har blivit jätte sjuk så jag behövs!!! Japp då var det bara att stressa gärnet för jag började jobba 12, så blev jobb iallfall idag 12-18:15!(:

Annars så är mitt vänstra öga helt rött och jag tror jag fått ögoninflamation!:O Så imorgon blir det ett besök hos vårdcentralen. Att jag aldrig kan bli frisk någon gång efter Alanyaresan, fast nästan alla är fortfarande sjuka som var där!:O

Nu blir det kvällsfika, pusstjing

Söndag 20 Juni

Tjena!(:
Idag vaknade vi vid tolv typ!:O Riktigt skönt att få sova ut när man jobbat hela helgen, att jag aldrig lär mg att gå och lägga mig i tid när jag jobbar! Det blev en riktigt slö dag framför tv:n och datorn:P Vid fem körde jag hem och hemma blev det Tacos, jag kna verkligen aldrig bli less på den maträtten!(:

Ikväll har jag varit med några av brudarna hemma hos Elina!(: Hon hade bakat scones när vi kom och dom var sjukt goda, gullebarn! Sen satt vi och pratade ett tag och sen blev det att kolla film, Did you hear about the Morgans kollade vi. Den var sjukt rolig och bra, har velat se den helt länge och japp den var så bra som man trodde den skulle vara!(: Sen kollade vi lite Blåsningen och det kan ju vara bland det roligaste programmet jag sett;P Amanda visade när Katrin blev blåst och det var så sjukt kul, hade lätt velat göra så med någon;P

Se den här filmen!


Nu ska jag sova, pusstjing(:

Lördag 19 Juni

Tjabba!(:
Idag jobbade jag 9:45-16:15, det var fullt med folk som vanligt på en lördag så vi hade mycket att göra! Fick testa vara nere på herravdelningen och det var kul men jag hade typ ingen koll på kläderna där men man lär sig ganska snabbt så:P

Efter det åkte jag hem en snabbis och byte om och fixade till mig lite, sen drog jag och Joel till Allstar och åt med Emma,Martin, Elias och Towbie!(: Riktigt trevligt var det och jag och Joel beställde en värsta feta tallriken med mat som vi delade på där det var alltmöjligt på. Men det var inte riktigt så gott som jag hade tänkt mig;P Men det här måste vi göra fler gånger, helt klart!

Vid elva drog jag och Joel hemmåt men det blev inte riktigt att vi kom hem;P Först åkte vi till Donken och träffade Hanna och Linda, satt och prata med dom typ en timme men sen skulle dom hem så då drog vi också  utan att ha ätit nå där:P Men då hade Joel pratat med Tobbe så då åkte vi dit och var med Tobbe och Fredde, riktigt trevligt vare och det blev inge fifa, elle nästan inte;) Vid halv två var grabbarna hungriga så då blev det Donken igen och jag köpte en Mcflurry, sjukt gott vare! Sen vid 2 åkte vi hemmåt på riktigt!;P haha

Nu ska jag kila, pusstjing(:

Fredag 18 Juni

Hallå!(:
Idag klev jag upp tidigt och han med mycket innan jag började jobba klockan tolv. Duschade, rakade benen, plockade ögonbrynen, tog en powernap, åt frukost sminkade mig och kollade fejjan såklart!;) Bra jobbat för att vara mig för ni som känner mig vet hur sjukt seg jag är på morgonen;P

Åkte till H&M och jobbade 12-18, det blev mest att stå i kassan och så fick jag vara med och låsa. Alltså inte bara räkna kassan utan även vara en av dom två sista som lämnar butiken, var lite nervös eftersom jag inte räknat kassan och de sen i julas men det gick ganska bra(: Men det tjovarde lite när vi skulle låsa och det så slutade inte förrän 18:40.

Blev att äta köttbullar och makaraoner till middag eftersom att jag och Joel har så himla bra fantasi när det kommer till mat;P Men det är ju faktiskt riktigt gott tycker jag!(: Ikväll har vi varit med grabbarna och hängt hos M.I där grabbarna lirade poker och jag försökte verkligen sätta mig in i hur fan man spelar men jag fattar lika mycket nu som när jag kom dit typ;) haha! Men jag höll typ på att dö av skratt flera gånger för dom där grabbarna är bland dom roligaste som finns ibland!;P

Maria och böcker går inte bra ihop, men dom här två böckerna vill jag verkligen ha!


Nu är det sängen som gäller, pusstjing(:


Torsdag 17 Juni

Tjabba!(:
Idag sov´både jag och Joel ut ända till halv tolv och det var riktigt skönt!(: Vi gjorde oss klara och så sen åkte vi och kollade lite på fotbollsskolan uppe på Liko Arena där vi träffade Olivia och massa andra!(: Sen tog vi bilen och åkte till Tunavallen och hälsade på fotbollsskolan där eftersom Tobbe och Jesse var ledare, haha shit vilka vilda ungar dom hade;P

Efter det gick vi till preeem och hämtade ut mitt paket som hade kommit, sen gick vi strandvägen hem och shit vad fint det är vid vattnet på mjölkudden(: Så det blev en riktig promenad och det kändes bra nu när jag inte rört mig på länge eftersom min jävla förkylning inte vill försvinna någon gång!:O Har varit sjuk sen Alanya!

Hämtade ju ut mitt paket idag och i det fanns mitt nya Iphoneskal!(:


Nu ska jag åka och hämta Joel från jobbet, pusstjing(:

Onsdag 16 Juni

Tjena!(:
Idag har jag tillbringat dagen på stan med Joel!(: Jag hade värdens shoppingsug efter att inte varit på stan på jag vet inte hur länge:P Vi träffade Emma och Martin ett tag på stan sen även Elina och Viktor plus massa andra!(: Vi gick på stan till 5 och då var mina våra ben ganska så döda efter en hel dag på stan!:O Men jag hittade iallfall litegran som jag shoppade!(: Ett par vita tygskor som jag fick en hundrig billigar pga av lite smuts, en skojrta för halva priset, ett linne på H&M så jag fick rabatt å det med och ett par örhängen!:D Så jag hade världens flyt för att vara mig, jag brukar aldrig hitta något som det är nedsatt pris på!;)

Här är dagens inköp:



Nu blir det att kolla Bella och Tyras show, pusstjing(:

Måndag 14 Juni

Hallå!(:
Idag så tänkte jag gud vad skönt att vara ledig och få lite sommarlov innan man börjar, men nej klockan kvart över tio vaknar jag av ett telefonsamtal att jag ska jobba:P Men det är ju alltid bra med jobb, 12-16 jobbade jag bara så det var ganska lungt för jag kände att jag var lite ringrostig nu när jag inte jobbat där på ett tag:P Men jag fick stå i kassan hela tiden typ och så träffade jag en av dom nya sommarvikarierna och hon var super snäll och söt!(: Kul att någon äntligen är lika gammal som mig så behöver jag inte känna mig så lite längre!;) haha

Imorgon jobbar jag också så nu har jag gått in i vuxenvärlden på riktigt, det känns lite overkliget men just nu känns det mer bara som man har ett vanligt sommarjobb men till hösten tror jag det kommer kännas helt konstigt att inte gå tillbaka till skolan! Idag fick jag iallfall mitt schema fram till vecka 28!(:

Här kommer jag tillbringa största delen av sommaren!(:


Nu ska jag gå och sova på momangen, pusstjing(:

Söndag 13 Juni

Tjena!(:
Idag har jag verkligen sovit ut, sov till halv tolv och då blev jag väckt så hade kunnat sova typ 100 timmar till! Men det var skönt att få ta igen lite förlorade sömntimmar eftersom jag är en sån person som behöver sjukt mycket sömn för att klara mig!(:

Ikväll blev det att umgås med Antnäs brudarna, vi åkte till Elin och grillad emed henne och björxbrudarna så vi var ett stort härligt gäng!(: Det blev att grilla massor, prata massor och skratta massor. En perfekt söndagskväll om jag får säga det själv!(: Sen åkte jag och Jokki förbi Joel för att hämta upp honom eftersom han skulle följa med hem och sova. Det tog typ dock någon timme eftersom dom var typ 10 killar hemma hos Joel som skulle lira klart NHL, åhh vilka nördar dom är!;)

Nu ska jag kila, pusstjing(:

Lördag 12 Juni

Hallå!(:
Idag har jag verkligen varit helt död, vi sov fyra timmar nu på morgonen eftersom vi gick ovh la oss halv 6!:P Så idag har jag bara slöat hela dagen och typ inte ens orkat röra mig för jag har varit så jäkla trött, tog dock en powernap på typ en timme men det hjälpte inte så mycket!

På kvällen blev det att umgås med Joel och boysen, det blev som vanligt massa fifa spelande!;) Sen vid ett bestämmde sig grabbarna att domn var hungriga och ville dra till Donken så d var det bara att följa med:P Kul att dom här killarna typ är stammisar där så att personalen typ känner igen dom;P

Usch nu är jag sjukt less på skräpmat, har fan ätit sån mat typ 4 gånger på en vecka!:O Max två gånger och Donken två gånger, men så blir det när man går ut på krogen och sen är hungrig eller när man umgås med Joel och grabbarna:P Fan om det fortsätter såhär kommer jag ju se ut som en flodhäst till beach 2010!;) haha

Nu ska jag kila, pusstjing(:


Fredag 11 Juni

Tjabba!(:
IDAG TOG JAG STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Dagen började sjukt tidigt på morgonen redan klockan 6 steg jag upp för att äta frukost och göra mig klar. Då hade jag sovit 4 timmar och kände mig inte alls så trött för att jag var så uppe i varv!!! klockan halv åtta åkte jag hemifrån för att åka till skolan en sista gång!


Vi tog studentfoto med klassen klockan åtta i hermelinsparken och sen hade vi champanjefrukost, usch vad äckligt champanj är måste jag bara säga!:O Vid halv tio samlades vi i lärkan aula för att lyssna på rektorn och stipendium delades ut. JAG FICK STIPENDIUM FÖR UTMÄRKTA STUDIERESULTAT på Handelsprogrammet!!!!!:D Alltså helt sjukt glad jag blev, jag trodde först dom ropade upp fel namn så jag satt kvar, men sen visade det sig att det faktiskt var jag som fick Stipendium!


Efter att vi var klara så gick våran klass till klassrummet och samlades med Kerstin våran mentor och så fick vi våra betyg och massa kramar(: Sen var det en timme kvar tills vi skulle soringa ut så då fick jag och Emma gå och kolla på Kungs när våra Grabbar Joel och Martin sprang ut. Det bästa av allt var att Joel inte hade någon aning om att jag skulle vara där och kolla när han sprang ut så han blev helt sjukt glaaaaad!!!:D

 
Sen sprang jag och Emma tillbaka till Språklåda för att vänta på att våran klass skulle få springa ut, jag var så sjukt nervös innan vi sprang ut! Jag och Danne stod i fönstret och kollade på alla klasser som sprang ut före oss och 11:50 var det äntligen dags för HP3A att springa ut på trappan, det var en helt sjukt underbar känsla!! Och typ alla från min släkt var där och tog emot mig, och min moster från Stockholm överraskade mig med att vara där och jag blev så sjukt jävla GLAD när jag såg henne!!!:D










Efter vi hade sprungit ut blev det massa kramar och kort, sen kom äntligen vårat flak och vi fick åka två svängar genom stan. Det var bland det roligaste jag har gjort och shit vad vi skrek oss hesa!!;P




Efter att vi hade åkt flak åkte jag hemmåt och där togs jag emot av hela släkten!(: Det blev massa fika och presentöppning, tack så himla mycket för alla fina presenter jag fick!!!!:D



Vid sju tiden åkte jag på sista klassfesten för HP3A hos Sanna i Örnäste!(: Där blev det massa prat och drickande sen vi tio åkte jag och Emma in till stan och köade till Oliviers. Inne på Oliviers var det bara Studenter typ och alla man kände, det var typ det roligaste jag gjort i hela mitt liv!!!:D Och ja vi var kvar ända tills dom stängde o´ch sne blev det max där det också var proppat med Studenter! Efter det skulle vi på ngon efterfest i en husvagn på hälsans hus men den sög så vi började gå hemmåt. Innan jag och Joel äntligen var hemma var klockan halv 6 på morgonen och vi mötte massa pensionärer som redan var uppe och ute på morgonpromenad!;P hahah

NU HAR JAG ÄNTLIGEN TAGIT STUDENTEN OCH TACK SÅ MYCKET ALLA NI SOM GJORDE MIN DAG,KVÄLL OCH NATT HELT OFÖRGLÖMMLIG!!!!!:D JAG VILL BARA GÖRA OM DET 10.000 GÅNGER IGEN!!!!!!:D

Torsdag 10 Juni

Tjabba!(:
Igår var jag helt död efter balen, så jag och Joel sov ut till typ elva och det var riktigt skönt!(: Efter det hoppad jag i duschen och skulle försöka få ut mitt hår efter balfrisyren men det var inte det lättaste men efter tio ton balsam så gick det till slut! Tur att man bara har såna där frisyrer någon gång i livet typ:P

På kvällen blev det att tagga om för PARTYYYY!;D Vi var klassen hos Tobbeoch hade lite förfest där och chillade på och det var trevligt!(: Sen cyklade jag och Emma in till stan, väl i stan såg det ganska dött ut på Kafelino så vi väntade med att gå in dit ett tag. Vid halv elva drog vi ändå in på Kaflino och tur var väl det för bara några minuter efter det så blev det världens jävla kö! Jag väntade på Joel och dom men dom kom aldrig men till slut kom Joel in efter att köat en och en halv timme, inne på Kafelino var det tjockt med folk och det gick nästan inte att röra sig!:O Vid ett drog dom flesta hem och jag och Joel gick från stan till tuna och tog en paus på donken med några trevliga filurer!(:

Här kommer några bilder från HP3A:s lilla klassfest:







Idag har jag bara varit hemma och hjälpt mamma att städa för the Big day, jag tar ju för tusan STUDENTEN imorgon och mamma klarade sin examen så nu är hon specialistsjuksköterska!(: Så imorgon blir det ett riktigt Party hemma hos oss med massa folk både på dagen och kvällen!:P Men jag kan fortfarande inte fatta att det är imorgon det gäller, känns så overkligt!:O Men jag tror imorgon kommer bli världen bästa dag typ, åhh vad jag längtar!!!!!:D

Nu ska jag föröska sova så det snabbare blir fredag, pusstjing(:

Tisdag 8 Juni

Tjabba!(:
Idag var det stora dagen med stort B, nämligen Balen!!:D Dagen började med att jag hoppade i duschen på morgonen för att vara riktigt ren och fin till kvällen. Sen skjutsade pappa mig till mammas frisörs kompis som också är frisör:p Det tog ungefär två timmar att göra balfrisyren, men shit vad nöjd jag blev med den, äkta blommor och allt i håret!(:


Efter det åkte jag hem och väntade på att bli sminkad, men eftersom det var jag,Jokki och Elin som skulle bli sminkade så blev det lite stressigt. Klockan var fyra när jag gick över till Felicia och hon började sminka mig och 5 skulle jag befinna mig hos Tobbes mamma för att åka med den coola bilen därifrån. Felicia var så duktig och sminkade mig så snabbt men ändå blev det skitsnyggt och jag hann i tid till Tobbe!


Hos Tobbe var det massa folk och redan där var det skitmånga som ville ta kort på en, sen anlände även våran bil som vi skulle åka i och den var skitfrän!;P


Vi började rulla in mot stan i den gryma bilen, det var jag, Joel, Tobbe och Tove som åkte i bilen!(: Vi åkte runt i stan flera svängar och det var så härligt att åka runt i en sån där bil, man kände sig typ som en kändis!(: Sen när klockan slog 6 åkte vi mot stadsparken och vi fick köa ganska länge men kom ändå in typ i mitten och jag var så sjukt nervös innan vi klev ur bilen. Sen när vi klev ur bilen var det som att allt släppte och alla bara kollade på en och tog massa kort och jag kände mig typ som en prinsessa i min klänning! Åh vad roligt det var att träffa alla inne i stadsparken och gå runt och mingla och ta tusen bilder typ:P




Efter det gick vi in på stadshotellet och åt god mat, minglade, dansade loss på Grace men det blev ändå en hyffsad tidig kväll för att dansa i balklänning var inte det lättaste:P Men min kväll var ändå helt underbar men det bästa var ändå när man var i stadsparken, det var som i en dröm jag bara gick där och var så himla lycklig och glad!:D Alla ni andra som gick på balen var super fina och söta och tack till alla som kom dit och fotade!(:

Nu ska jag kila, pusstjing!(:

Måndag 7 Juni

Hallå!(:
Idag blev det att åka till Bällinge och fixa naglarna hos Sara, haha kul att jag lyckades körde fel typ fler gånger innan jag kom till rätt hus;P Jag gjorde nagelförlängning, fransk manikyr och det var helt coolt hur hon gjorde naglarna. Sara är så himla duktig på att fixa naglar utan att ens ha någon utbildning! Jag blev jätte nöjd övern naglarna men jag har inte riktigt vant mig ännu att ha dom så här långa men det kommer väl med tiden. Tack igen Sara för att du fixade mina naglar så snygga!:D

Här är resultatet!


Ikväll skulle vi ha lite klassfest men det var typ bara halva klassen som kom! Vi spelade kubb ute på hälsans och sen när det blev för kallt drog vi till Dennis och var där men jag var inte där så länge eftersom jag var nykter och försöker få bort den här förbannade förkylningen någonn gång! Sen drog jag äve till Joel en sväng där det var typ 10 killar som satt och spelade fifa i en liten etta;P Och kvällen slutade med att vi fick starta Halles bil med startkablar för att han hade lyckats haft på dimljusen i flera timmar:P

Haha uppdateringen kommer nu men bättre sent än aldrig, pussting(:

Söndag 6 Juni

Tjena!(:
Gårdagen var helt sjukt galet rolig!:D Alla idrottsklasserna hade maskerad i Antnäs Sörbygård som annordnades av Jokki, jag och Emma fick också komma dit och känna oss som två riktiga idrottstjejer!;) haha! Det var sjukt bra stämmning hela kvällen och det var proppat med folk! Det blev en hel del lekar, skratt och galenskaper!;D

Men att springa i klänning ute i  0,5 minusgrader var ingen höjdare om man är förkyld! Så hela natten har jag hostat sönder mina revben och i halsen känns det som jag svalt taggtråd!:O Idag har jag bara kurrerat mig hela dagen och varit utanför dörren en gång när jag åkte till Ica, nu fan ska jag bli friskt!

Ikväll blir det att kolla film med Joel som också blivit sjuk typ, toppen! Vi ska se Trubbel i Paradiset som verkar riktigt rolig!(:

Här är några bilder från igår, resten finns på fejjan!









Nu ska jag kila, pusstjing(:

Lördag 5 Juni

Tjabba!(:
Idag har jag jobbat på H&m 12-16, det gick bra men var ganska så mycket folk! Jag fick gå ifrån kassan flera gånger för att jag fick världens hostattacker, fy fan vad less jag är på min jävla förkylning kan detn inte bara försvinna nu!:O

Efter jobbet åkte jag hem och åt middag och nu har jag gjort mig klar för kvällens PARTYYY!;D Ikväll låtsaas jag att jag går idrotts igen och är med på maskerad fest med alla idrottsklasser och jag tror det kommer bli sjukt jävla roligt!:D

Kvällens Utkläddnad:


Jag,Olivia och Joel taggar som tusan för kvällens Party och här har ni tjuven med sina två tennisspelare som vänner!(:


Nu ska jag kila, pusstjing(:

Fredag 4 Juni

Tjena!(:
Idag vaknade jag av ett telefonsamtal från H&M, japp då var det bara att hoppa i kläder och jobba 11-16!(: Kul att få jobba lite igen nu efter Turkiet men fy fan vad jobbigt det var med min förkylning!:O Flera gånger när jag stod i kassan fick jag världens hostattacker och försökte dölja dom och då blir det ju bara ännu värre så till slut började det typ rinner tårar från ögonen för att jag inte kunde hosta som jag skulle:S Bläää jag vill bara bli frisk nu!!

Efter jobbet åkte jag och Joel till Rosvik och hälsade på hans mamma och pappa och blev bjudna på blodpalt, fan vad sugna vi var på palt sen Turkiet och det var helt sjukt gott!:D Vi var bara där sen snabbios för sen åkte vi till stan och kollade balen men det var inte så roligt för det var typ inga man kände. Så jag åkte hem och JOel åkte och var med sin klass, men sen höll han på att frysa ihjäl så jag hämtade honom från Storsand!

Vi åkte sen först till Emma och Martin som var hos Martin på Hertsön där det var fest, vi kikade in en sväng och hälsade på alla. Efter det drog vi vidare till tvillingarna och där var det typ feting fest med massa idrottsfolk och det var sjukt trevligt där!(: Men eftersom vi var chaufförer så skjutsade vi några och sen åkte vi hem:P


Nu ska vi kolla film och bara mysa, pusstjing(:

Torsdag 3 Juni

Hallå!(:
Idag blev att åka in till skolan för att äta lunch i matsalen med hela våran skolan, det var tacos och det var faktiskt gott för att vara på skolan:p Efter det åkte jag hem direkt och har bara chillat här hemma hela dagen eftersom jag typ fortfarande är sjuk, min hals gör så ont bara jag sväljer så kan kappt äta och hostan blir bara värre för varje dag!:O Kul att alla som var i Alanya typ är sjuka nu:S Men jag ska fan bli frisk till nästa vecka för då är det PARTY heeeela veckan lååååång!;D

Annars så är jag så sjukt sugen på att gå och se Sex And The City på bio, för verkligen alla säger att den är as bra! Blir att gå och se den med brudarna efter studentveckan är över typ:P


Nu ska jag ut i regent och köra bil, pusstjing(:


Onsdag 2 Juni

Tjena!
Idag har jag varit och ätit lunch på stan med klassen, härligt att träffa alla igen nu efter Turkiet!(: Haha det var sjukt kul att jag och Emma typ har prick samma hår färg och längd på håret nu eftersom att båda har gjort hårförlängning, mamma tyckte vi var som tvillingar men det var kanske att ta i lite:P Efter lunchen blev det att gå på stan en sväng och jag hittade en jättecool klänning som jag kanske ska ha på studentkvällen, för jag vet inte om jag ska ha samma klänning på dagen som på kvällen så det är dagens I-landsproblem.

Efter middagen kilade jag över till granen Felicia och så testade hon balsminkningen på mig. det blev helt sjukt fint och hon äör så jäkla duktig på det där nu, så jag tror det kommer bli helt perfekt till balen!:D

Ikväll tänkte jag bara ta det lungt men planerna blev helt andra och jag var med Joel och grabbarna och hade lite förfest hemma hos Joel (fast jag var nykter eftersom jag typ är sjuk). Sen drog vi till Kafelino och träffade alla andra studenter, men vi blev inte kvar där så länge för jag kände mig inte så kry men det var iallfall kul så länge det varade!(:

Jag är lite sugen att köpa ungefär en sån här tunika från Gina, jag har verkligen börjat älska leopard!

 
Kul att det här inlägget inte publicerades igår:s

Dags för middag, pusstjing(:

Tisdag 1 Juni

Hallå!(:
Idag har jag äntligen fått göra min hårförlängning på Killerqueen och det tog 3 och en halv timme med mitt jävla feting tjocka hår! Men jag blev så sjukt nöjd med längden och hur snyggt klippt det blev, älskar mitt nya hår!:D

Före:


Efter:



Idag har jag hunnit med en sväng på stan innan jag var hos frisören och växlade tillbaka alla pengar jag hade kvar, blev chokad av hur mycket pengar som var kvar men jag shoppade ju inte så mycket i turkiet utan pengarna gick ju bara till mat typ!(: Kollade även in nyöppnade shopping och alla butiker var så fina och jag blev mest förvånade över Gina hur jäkla stort oh luftigt det var(: Hos frisören tog det ju som sagt 3 och en halv timme och gud vad jobbigt det var i slutet att sitta stilla men ska man vara fin så ska man.

Ikväll har jag bara tagit det lungt eftersom jag typ blivit sjuk, har svin ont i halsen och är helt hes! Så har kurrerat mig här hemma bara och hoppas det blir bättre för det är ju sämsta tiden att bli sjuk nu just innan Studenten och allt!:O

Nu ska jag strax sova, pusstjing(:

RSS 2.0