Torsdag 29 December

Halloj!
Idag har jag varit ledig, eller rättare sagt jag begärde ledigt för att det var en sån viktig dag! För idag har jag hängt i Antnäs hela dagen hemma hos Amanda eftersom bruden fyller år idag, Grattis igen sötnos!!:D<3 Har även tillbringat dagen där för att säga hej då till Jenny som åkte till Stockholm idag och imorgon till Sydafrika!

Så först har vi umgåtts tillsammans alla tre!(: Sen blev det kramkalas när Jenny skulle åka, herregud tjejen ska vara borta i TVÅ hela månader på andra sidan jordklotet..... Men hon kommer få det toppen tror jag, synd bara att jag kommer sakna ihjäl mig! Sen när Jenny hade åkt blev det födelsedagsfika för Amanda med en massa tjejer, himla trevligt och riktigt gott fika(: 

Jag och mina två pinglor!<3 Så normala som vi kan bli!




Onsdag 28 December

Tjabba!
Idag har jag jobbat monsterpass 8:00-18:00, började dom två första timmarna med att städa divided med Josse. Vi hann klart att städa, trycka ihop rean och hänga ut alla hästar med kläder på!(: Men ändå sen tre timmar senare när vi hade öppnat såg det ungefär likadant ut igen, sjukt less på MELLANDAGSREA nu!

Ikväll har jag kollat film här hemma hos oss med Joel och grabbarna + Twinsen Hanna och Linda!(: Vi såg filmen Life as we know it, precis en sån där Maria komedi så den får klart godkänt!

Nu väntar jag på att grabbarna ska ta sig hem så jag äntligen kan få krypa ner i sängen, Herrå!

Tisdag 27 December

Tjenis!
Idag har jag jobbat 9:45-18:15, vilken dag känns som att det bara bli mer och mer folk för var dag som går..... Idag har jag verkligen kännt mig stressad och jag är ändå inte en sån där person som stressar upp mig men fyfan vad vi har mycket att göra på jobbet just nu!

Ikväll har jag varit och fikat på Friends med mina flickor Jenny och Amanda!(: vi hade det väldigt mysigt och tog igen några timmar med bara massa prat, vad hade jag gjort utan dom där två filurerna???

Nu är det dags att krypa ner i sängen, Godnatt!

Måndag 26 December

Hallå!
Tänkten dra en kort uppdatering om min julhelg!

Julafton
Spenderades hemma hos mamma och pappa i Antnäs med familjen + morfar. På kvällen kom även Joels familj till oss så hade en riktigt mysig julafton!(: Tror jag hade varit riktigt snäll i år för fick en massa fina julklappar, och nej jag orkar inte rabbla upp allt jag fick utan jag bjuder på en bild istället(:


Juldagen
Jag och Joel spenderade natten i Rosvik hos hans föräldrar, så förmiddagen blev ganska lugn där!(: Sen var det hem och fixa sig och städa lägenheten eftersom det vankades förfest här hos oss. Festen blev riktigt lyckad med massa härligt folk vi skulle vara typ tio pers här men blev en hel del mer. Sen iväg till Allstar där jag hade riktigt roligt och träffade en massa hemvändare!(: Riktigt lyckad kväll förutom att den slutade mindre lyckad..... Det fanns inte en enda kamera på förfesten så har tyvärr inga bilder att bjuda på.

Idag
Har jobbat 12-16, var inte det bästa jag har gjort i livet om jag säger så med en bakfylla och en MELLANDAGSREA! Kändes ungefär som att jag bara ville spy på allt folk, så jag säger bara gör inte samma misstag som mig!

Nu ska jag mysa hemma i soffan hela kvällen, herrå!
 

Fredag 23 December

Tjabba!
Idag har jag jobbat hela långa dagen 9:45-18:15, seriöst trodde aldrig allt folk skulle gå hem. Det har varit sådär äckligt mycket att göra idag på jobbet, köper alla sina julklappar på H&M dagen innan julafton? Skulle nästan tro det iallafall.... Nu är det stängt och ledigt i två dagar men på måndag sätter härligheterna igång igen!
Ikväll har jag haft en mysig uppesittarkväll med familjen + Joel!(: Vi har ätit gott och kollat på film hela långa kvällen. Nu ska jag avrunda här och hoppa i säng så att Tomten kanske kommer imorgon!(:
GOD JUL PÅ ER ALLA MINA SÖTISAR!




Torsdag 22 December

Halloj!
Idag har jag krigat på H&M 12-18:15, bokstavligt talat så har jag typ krigat mig igenom allt folk! Kan inte ens räkna på mina fingrar hur många presentkort jag har sålt idag, det måste vara H&M:s bästa julkapp ever.

Annars så har vi haft städstuga och julklappsverkstad här hemma hos oss, så nu är alla julklappar inslagna förutom en som jag ska köpa imorgon!(:

Det här är så nära vi kan komma en julgran i detta hus, om vi hade haft en riktigt hade den varit förstörd efter en kvart av Messi!



Onsdag 21 December

Tjabba!
Igårkväll fick jag träffa alla mina tjejer igen, Elina bjöd in till fika hemma hos henne med henne, Jenny, Amanda, Jokki och Elin!(: Så himla kul att träffa alla igen speciellt Jokki och Elin som jag inte sett på evigheter känns det som! Vi fikade gott och pratade i massor med timmar(:


Idag har jag varit och ätit lunch med mamma och pappa på stan, sen har jag och mamma gjort en massa ärenden på stan/storheden. Det värsta såhär precis innan julen är allt folk överallt och dessa köer när man ska handla.... Följde med mamma hem sen och blev bjuden på midddag, även Joel kom dit. Efter middagen åkte vi till Jullan i Alvik och Joel blev klippt!(:


Måndag 19 December

Hallå!
Jaha då var det en ny vecka igen, känns som att tiden bara springer iväg och om 6 dagar är det JULAFTON! Vars är julkänslan någonstans måste ha tappat den i allt jobb jag har just nu.... Inte blev det ledigt idag heller, nej det var bara att pallra sig till jobbet och jobba 12-18. Har stått i kassan hela dagen så är helt slut i huvudet.

Ikväll fick jag besök av Jenny som har kommit hem till LÅ igen idag!(: Känns som att jag såg henne igår men det var en och en halv vecka sen visst:p

Nu ska jag avrunda här i soffan och krypa ner i sängen, Godnatt på er!



Söndag 18 December

Tjenis!
Igår jobbade jag 9:45-17:15, blev en ganska häktisk arbetsdag med mycket folk och full rulle!(: Kvällen var oplanerad men var riktigt sugen på fest eftersom jag har haft 8 vita helger på rad som har varit fulla med jobb. Även den här helgen är också full me jobb men kände att det bara inte kunde bli en nionde vit helg!

Så jag hängde med Tvillingarna Hanna och Linda till Carro där vi hade en chill förfest bara vi fyra med massa prat och alkohol, har verkligen saknat att bara umgås med dom där tjejerna så det var välbehövligt!(: Vi drog vidare till Allstar vid tolv och inne på Allstar var det full rulle som vanligt med mycket kända ansikten och kvällen slutade runt kvart över tre då min fina pojkvän kom och hämtade mig, men hade en riktigt bra kväll iallafall!(:


Idag har jag söndagsjobbat 13-17:15, julklappssöndag som sagt så stan hade öppet en timme till, tur att jag inte var så bakis för annars hade jag aldrig orkat. Var uppe på Everyday och där fick jag höra julsång live av en kör som stod just utanför butiken oh så kom tomten och hälsade på mig!(:

Ha en bra 4:e advent allihopa, själv ska jag mysa i soffan med J och kolla klart Beck som går på 4:an!



Fredag 16 December

Tjabba!
Idag har jag jobbat 9:45-18:15, föllt ös inne på H&M har det varit idag! Vet inte varför men har börjat stressa upp mig så mycke nu när jag jobbar... Speciellt när jag är på divided eftersom man är själv på den avdelningen och alltid mycket att göra där! Men till sist innan vi stängde fick jag ändå en städad divided-avdelning!

Kvällen spenderas hemma i soffan med Joel och Macke, haha Macke har blivit som våran nya ineboende och har till och med börjat äta middag med oss!(:

Hade verkligen inge vettigt att skriva idag så avslutar nog det här inlägget, Herrå!

Torsdag 15 December

Halloj!
Idag har jag varit ledig, så har spenderat min lediga dag med mamma på stan för att fixa lite julklappar!(: för en gång skull är jag ute i god tid och har bara en julklapp kvar att köpa, annars är jag alltid ute i sista sekund med dessa julklappar.

Shoppade även lite julklappar till mig själv och några grejjer är från 10% clubdagarna som jag glömt att visa! Och för första gången har jag köpt allting från divided, brukar annars köpa det mesta från dam och behöver nog inte ens tillägga att allt är från H&M för det fattar ni nog!

Skinnjacka, kände att det var dags för en ny men får vänta tills våren kommer med att använda den


Fuskpälskrage som jag tänkte ha till skinnjackan


Gillar kragen med paljetter, snygg detalj


Gillar att skjortan har så hög slits på sidorna, bara det inte ser ut som en läkarrock


Skorna är faktiskt otroligt sköna för att vara H&M-skor även fast dom är så höga




Onsdag 14 December

Tjabba!
Jobb var det som stod på schemat idag, 12-18:15 så lite sovmorgon fick jag allt!(: Seriöst nu när jag ska köpa julklappar till alla så hittar jag bara saker åt mig själv, haha varför är det alltid så???

Annars så vet jag inte vad som händer med vädret, jag tror den hoppade över vintern och laddar för vår/sommar eftersom det är plusgrader och slask ute i mitten av december! Hallelulja vad mycket julkänsla jag har just nu....

Avslutar det här inlägget med en bild på min "lilla" bebis!



Måndag 12 December

Hallå!
Idag har jag jobbat hela dagen lång, 9:45-18:15! Var uppe på Everyday idag och krigade med att få upp varor, nu inför den STORA jul-rean har dom börjat skicka ut all rea!

Annars så släpper H&M en ny kollektion på onsdag som heter Dragon tatto, ni vet Män som hatar kvinnor fast den engelska version The Girl with the dragon tattoo! Var väl inte direkt något som var i min stil eller föll mig i smaken förutom några skor!;) Som vanligt så finns kollektionen inte i våran butik och närmaste är Uppsala typ. (Snodde din bild Hanna, orkade inte leta upp någon annan)



Söndag 11 December

Tjenis!
Igår började jag dagen med lördagsjobb 12-17:15, var så stressad så hann knappt hälsa på folk jag kände. Köerna till kassan ringlade sig nästa ut från butiken, nu kan man verkligen säga att julhandeln har satt igång!

På kvällen åkte jag ut till Antnäs och fick äntligen träffa Jenny igen som är här hemma i LÅ över helgen!:D Vi fikade, kollade tv och pratade i massor. Synd att hon bara var här så kort tid och att jag bara hann träffa henne en gång, men tur att hon kommer hem igen nästa måndag och stannar ett tag!(:


Idag har jag söndagsjobbat 12-15, var faktiskt väldigt mycket folk ute på stan idag för att vara söndag. Så dagen gick riktigt snabbt och dom där tre timmarna bara sprang iväg!(:

Ikväll har jag och Joel varit till Antnäs och blivit bjudna på middag av min kära mor och far!(: Vi passade även på att springa över till Olivia m familj och kolla på deras nya familjemedlem!(: Dom har nämligen skaffat en lite kattunge, har glömmt bort hur små dom egentligen är och blev så sugen på en katt till nu när våran har växt upp!;)

Här är söta lilla Sam, så himla fin blyertsgrå färg han har!(:





Fredag 9 December

Tjabba!
Idag har jag jobbat 9:45-18:15, vilken dag det har varit på jobbet! Skulle vara på divaided idag men har varit överallt förutom där, riktigt mycket folk i butiken och ja butiken ser ut som en krigszon nu! Kul att man jobbar i detta kaos imorgon också men det ska nog gå bra(:

Annars så vräker det ner snö just nu, visst jag ville ha lite snö men önskade kanske det lite för mycket.... Ikväll har jag och J bara haft fredagsmys här hemma med Maxmat till middag och kikat på Idol-finalen!(:

En mysig morgon i Antnäs med lite snö, nu är det ju bara ett enda snökaos ute!



Torsdag 8 December

Halloj!
Idag har jag jobbat 9:45-18:00, så det är typ idag min jobbvecka börjar förutom måndagen som jag också jobbade. Så i helgen blir det jobbeli jobb, haha hatar att jobba när alla andra är lediga och vara ledig när alla andra jobbar!;)

Annars har det inte hänt så mycket mer spännande, till helgen kommer Jenny hem på besök så då blir det att träffa henne!!:D lääängtar

Nu ska jag avrunda här, ha det bra!

Onsdag 7 December

Tjabba!
Ikväll har jag varit och fikat med Josse!(: Finns många Josse nu på min blogg men idag var det Jossee från jobbet!;) Vi gick till det här nya fiket friends eller vad det nu heter, väldigt mysigt och stort men jävla vad dyrt! Efter fikat blev det att hänga på Monkis Vip-kväll, skulle inte shoppa något men är det 50% på allt så är det svårt att hålla sig.... Köpte om min tigertröja från igår med lite mer rabatt och så blev det två inpulsköp också!;)

Lila tröja, japp jag tror jag har fastnat lite för mycket för lila just nu!


Rött linne, har samma i vit och svart också!



Tisdag 6 December

Tjenis!
Orkar inte skriva något, så här får ni två nya från idag:

Tigertröja- Monki


Fina rosa hörlurar- Mediamarkt



Måndag 5 December

Hallå!
Idag blev jag inringd för jobb så har jobbat 11:00-17:00, typ andra gången i mitt liv jag inte jobbar till stägning!:P Fy så skönt det är när man får sluta fyra eller fem, annars är det ju ALLTID 18:15!

Annars då så har snön lagt sig här i LÅ, imorse snöade stora snöflingor men vi får väl se hur länge den hade tänkt stanna. Har även fått ett kanonerbjudande inför Nyår, måste bara överväga det lite först. Men hur bra låter det inte med att fira nyår i Levi?:D

Nu ska jag skynda mig på här lite, bye bye!

Söndag 4 December

Tjenis!
Igår jobbade 8:30-17:15, så det blev verkligen en lång dag på jobbet för att vara helg. Öppning + den där sista sega timmen som det ändå inte är några kunder i butiken. Resten av lördagen spenderades med hockey och umgås, kom inte i säng förrän 03.


Idag har jag jobbat 13-16, haha kändes lite onödigt att bara åka in på jobbet för tre timmar plus att det var söndag med lite kunder i butiken. Men tiden gick så fort eftersom jag hade kassa hela tiden så det kändes inte alls som en seg söndag(:

Kul med lite kommentarer
Jenny: saknar dig också men snart är du hemma igen!<3
Elina: Ja det hade varit kul att träffas men var tyvärr inte alls där så länge:/
Hanna: Haha ja jag har alltid undrat vad du menar med ryddar, tänkte att något sånt ord har inte vi i våran butik!;)

Resten av kvällen blir det söndagsmys med två tända ljus och en pojkvän!(:

Fredag 2 December

Tjabba!
Idag har jag jobbat ett kort pass 15-18:15, fick typ chocken när jag kom till jobbet för butiken såg ut som kaos och det var folk överallt! Hann knappt med att städa för att det var så mycket kassa, tur jag jobbar öppning imorgon så hinner jag städa divan lite innan vi öppnar.

Ikväll har jag och Joel varit på Allstar och käkat middag med massa härliga människor, Josse fyllde 19 igår så det blev att fira henne lite!(: Åt jättegod mat och hade en riktigt trevlig kväll, tyvärr blev det nyktert för mig eftersom jag jobbar öppning imorgon + att jag var tvungen att köra några fulla grabbar nyss in till stan;)

Bjuder på två bilder från ikväll! Haha och nej Joel sitter inte själv där mobbad i ett hörn, alla killar var bara ute just när vi fotade;)




Torsdag 1 December

Halloj!
Idag har jag varit ledig igen, mycket ledigt den här veckan men då består hela helgen av jobb istället. Idag har jag varit och lunchat med en av tvillingarna, nämligen Hanna på Mat & Prat(: Kul att träffa henne igen och skönt att få prata av sig lite med henne!(: Sen gick hon iväg och jobbade och jag åkte ut till Antnäs och hälsade på min kära mamma som är sjuk, hon fick lite krya på sig- Godis av mig!(:

Idag är det första december men jag har inte alls mycket till julkänsla? Vars är det vita guldet som ska falla ner från himlen?? Inte i LÅ iallafall, hoppas det hinner kommer inom 24 dagar!

Bjuder på en bild på min fina men trötta Messi!(:



RSS 2.0