Måndag 29 Juni

Hallå(:
Idag har jag haft min andra körlektion, gick mycket bättre den här gången och hon tyckte till och med jag var bra på att köra så det kändes ju skönt(: Och den här veckan har jag körlektion varje dag, mamma hade typ bokat in en intensiv vecka men det kan ju faktiskt vara ganska bra plus att dom tar sommarstängt sen:S Så nu blir det mycket köra bil(: Har även hinnut vara ute och springa och fixat min data som inte alls mått så bra men nu är den frisk igen!(:

Haha just det råkade göra värsta tabben idag. För jag trodde att jag hade körteori idag från 16:30-18:30 som varje måndag. Men när jag kommer ditt är det typ helt dött och så står jag och väntar ett tag men inte en människa syns till. Då går jag och frågar i receptionen och då säger kvinnan: "Nä inte idag sista gången var ju i onsdags". Då har jag lyckats missa att vi har haft körteori två onsdagar i rad också, bra jobbat Maria!



Nu ikväll har jag varit med Jenny och Amanda(: Vi hade tänkt kolla en film som var på datorn så då tänkte vi göra det enkelt att koppla datorn till tvn:n men inte var det ju så lätt. Men vi fick det att funka på en dator men då funkade inte filmen och på den andra datorn funkade det inte att koppla in den till tv:n. Efter mycket om och men blev det iallafall att kolla den filmen som jag hade tagit med mig- Revolutionary Road. den var faktiskt helt okej men inte direkt en sån typ av film som vi gillar, för den var så djup och sorgsen. Men det var ju kul att se Leonardo och Kate spela mot varandra igen efter Titanic, och dom är ju så sjukt bra skådespelare bägge två(:



Dagens Outfit


Tshirt- Vila
Kofta- H&M
Jeans- Acne
Skor- din sko
Solbrillor- H&M

Nu måste jag rusa, pusshejs(:

Update

YES jag har äntligen fått Spotify!:D Måste vara bland dom sista i världen som inte har haft det förrän nu;P Sitter och nötter det nu och gissa vad jag lyssnar på? Jonas Brothers nya skiva såklart- Lines, Vines and trying times. Den är så sjukt bra så nu kommer det vara de här som kommer ut ur mina högtalare ett bra tag. Tack så mycket Simon för att du fixade det åt mig!:D


Söndag 28 Juni

Tjennare(:
Idag sov jag till kvart över elva innan pappa kom och väckte mig, fy vad skönt det var(: fast det kankse inte var så konstig att jag sov så länge kom ju inte i säng förrän vid tre tiden och då var jag seriöst som en sombie x)

Idag har det varit en till helt underbart varm och solig dag! Jag och Amanda har promenerat till stallet, där blev det att fixa lite med hennes hästar och jag fick uppgiften att duscha av alla tre. Det gick suverränt eftersom alla tre är så snälla(: och fick även se Synnas tjockismage, snart borde väl ändå fölet ploppa ut. På hemvägen blev jag och Amanda jagade av en jävla geting som typ aldirg ville ge sig, så vi var tvungen att rycka typ halva vägen hem. Folk måste ha undrat vad vi hållt på med x) hahah

Just det nu är flygbiljetterna bokade för mig och Amanda till Coldplay konserten i Augusti!(: Vi åker dit på Onsdag den 19 och kommer hem söndagen den 23 innan skolan börjar, och vi åker samma plan hem som Cia och Emma(: Fats boende är fortfarande oklart men det löser sig(:


Amandas gullehästar!(:


Nu är det över, sista kapitlet är skrivet. Det här är verkligen "the end of the story"


Nu ska jag hoppa in i duschen, Pusstjing(:

Lördag 27 Juni

Tjabba(:
Idag var det sisat dagen på jobbet. Vi var tvugna att komma dit redan 08:30 så jag var helt död imorse. För jag gick och la mig vid ett tiden och vaknade sju, tror aldrig jag varit så trött i hela mitt liv! Men till slut vaknade jag iallfall till och kunde göra mig iordning för dagen.

Började med att vi fyllde i våra lönerapporter och hade en lång utvärdering om dom här två jobbveckorna. Sen kom den första halvan av konfrimanderna som skulle konfrimeras klockan elva. Dom var väldigt pirriga och nervösa men det gick jätte bra inne i kyrkan. Efter det gick vi ut i det strålande vädret och fick säga hej då till alla. Sen blev det att snabbt springa ner till Stadsön och käka och tillbaka igen för då var det nästa gäng som skulle konfrimeras klockan två. Den här gången i kryckan gick det ännu bättre och dom var så duktiga. Sen så blev det även att säga hejdå till dom och en massa kramar. Jag trodde faktiskt inte jag skulle sakna dom så mycket men man fick ändå helt bra kontakt med dom flesta på de här två veckorna(: Tur att vi ska ha en återträff någon gång iallfall.


Här är båda gängen i krykan och framför sina sånger(: Tog typ inga bilder men ska be Jenny skicka, så dom kommer upp på bloggen om ett tag(:

Nu ska jag kila iväg, pusstjing(:

Fredag 26 Juni


Hallå(:
Idag var det våran näst sista jobbdag och den bestod bara av övning i kyrkan plus massa fotande. Jag och Jenny hade ju såklart helt missat att det var idag vi skulle ta kort och inte imorgon så vi kom ditt i typ shorts och tunnika och inte så fixade. För även vi ledare ska visst vara med på gruppfotot. Ja det kanske inte blev så lyckat men tur är ju att det inte är vi ledare som får fotona hemskickade x) haha

Efter vi slutat kring ett blev det att ta en buss in till stan med Jenny, serri så var det två veckor sen jag änns var inne i stan:O Helt sjukt stört för att vara mig. Det var as mycket rea så man blev liksom fast typ i alla butiker. Men jag fyndade ändå lite dock inget på rean;Dhaha. Vi satt även vid vattnet i norrahamn ett tag och väntade på bussen, det var verkligen äkta sommarvärme!

Dagens inköp:
-Gul tubtopp
-Vit t-shirt
- Korallfärgade spetstrollor
-Mönstrat linne


Nu ikväll har vi Antnäsbrudar åkt in till stan för att grilla på udden(: Det var riktigt mys och det var inte heller så mycket folk där. Blev mycket prat och grillning av marsmallows samt pinnbröd, as gott. Sen drog vi hem till Elinas lägenhet ett tag och satt och chillade där och spelade lite kort. Har fortfarande inte riktigt fattat att hon har flyttat hemifrån;P Men det är iallfall verkligen as mysigt i hennes lägenhet(:

Just nu väntar sängen, pusstjing(:

Torsdag 25 Juni

Tjennare(:
Gårdagen blev helt lyckad(: Först så hade hälften av ledarna sovmorgon till ett och jag var en av dom så det var riktigt underbart! Kvällen blev så jäklarns galet rolig när vi ledare spexade för alla konfrimandern på "Galenkvällen". Jag tror aldrig jag skrattat så mycket i hela mitt liv! Efter det drog vi ner till hägnan och grillade med massa konfrimander, snacka om mygg det var, fy bubblarns>.< Jag och Jenny kom i säng kring halv tre, då var vi som döda.

Idag var det bara att pallra sig upp för nio skulle våran grupp träffas i krykan för genrep inför lördag. Det var ändå ganska lungt och tiden gick så snabbt. Med hungriga magar fick vi äta oss lunch också och sen vid ett var det adjös för den här dagen. Skönt med en kort dag!(:

Jag måste bara tillägga vilken värme det är ute! igår small det till så var det härlig svenska sommar här uppe i Luleå också:D Det är ju bara för underbart, och jag har redan fått bikinilinjer! Synd bara att man jobbar så man inte kan ta del av alla värme men det här högtrycket ska hålla i sig har jag hört så det är ju perfekt(:

Här är några bilder från Galenkvällen:


Nä nu ska jag hitta på nå annat, pusstjing(:

Tisdag 23 Juni

Tjennare(:
Idag jobb igen i tolv timmar men idag var en mycket lungnare dag(: På förmiddagen fick vi mest bara sitta och lyssna på lite prat och leka en sjukt rolig lek. Eftermiddagen bestod av att alla vi ledare plus konfrimander skulle samla in pengar till någon fattig by ute i världen. Så då fick man välja på att stå och skramla med bössor i stan eller på storheden eller baka. Jag valde såklart baka, inte för att jag bakade så mycket förutom att rulla lite chokladbollar, annars gick vi ledare mest runt och "provsmakade" allt x) Kvällsaktiviteten bestod av en vandring från hägnan upp till kyrkan. Jag och Linnea fick några av  mina söta konfrimander och dom var jätte duktiga(: Förrästen så har jag en konfrimand som är as lik Jacob i Twilight om han skulle ha haft svart hår, det tycker jag är lite grymt!;D

Nu ska jag fortsätta äta lite jordgubbskräm, pusstjing(:


Måndag 22 Juni



Tjabba(:
Har kollat dom två första avsnitten av den här nya serien Privileged och den är as bra(: Den var som inte precis som alla andra serier som jag brukar kolla utan lite mer humor i de hela. Tur att det bara finns en säsong och att dom inte ska göra någon mer för annars hade jag varit beroende av den här serien också! Som tur är finns det riktigt shhnygga boys i den här serien också och det är alltid ett plus;) Men det sjuka var ju ändå när jag frågade Amanda här om dagen om hon hade kollat avsnitt två. Då säger tjejen "Jodå, har redan sett ut hela säsongen med 18 avsnitt" Är man en riktigt nöt så är man, haha men jag tycker om dig ändå!>.<


Idag har min start på veckan beståt av jobb  i tolv timmar, så är gode trött nu. Plus att jag klämde in två timmars körkortsteori på middagsrasten. Men man ska inte klaga för det har ju varit kanoners väder ute, så vi fick sitta ute och måla på eftermiddagen med konfrimanderna och det var ju perfekt(:


Dagens Outfit


Linne- H&M
Chinos-Gina Tricot
Kofta- H&M
skor- Ecco
Örhängen- H&M
Väska- H&M


Nu ska jag hoppa i sängen och läsa slutet av "När jag hör din röst", pusstjing(:

Lördag 20 Juni

Tjabba(:
Sitter här vid datorn och har nyss beställt hem 5 grejjer från h&m, tänk ändå vad snabbt man kan klicka hem lite prylar. Jag är också sjukt sugen på att beställa en as fin bikini från nelly.com men vette tusan hur den kommer sitta på mig. Äh får nog ta mig en riktig funderare innan jag beställer den.

Här hemma har då vädret varit kanon, riktigt varmt och soligt(: Om alla undrar varför det ser ut som ett helvet på våran gräsmatta är det för att vi rivit upp den och ska stoppa dit nya gräsfrön så vi får en riktigt grön gräsmatta. Har även hunnit varit på en prommis med Amanda också, efter jag hade lämnat av henne så joggade jag hela vägen hem, körde även ett riktigt fyspass när jag kom hem. Riktigt skönt var det och verkligen välbehövligt eftersom jag inte rört på mig på år och dagar typ.

Har även fixat den här nya programvaran till Iphonen så nu är det som att man har fått en helt ny Iphone typ:D As bra är det med  50 nya funktioner som t ex skicka mms, en röstmemon, det finns åäö när man skriver sms och det bästa av allt man kan vidarebefodra sms. Som jag har saknat det! Perres och allt det här bara genom några klick.


Åh vad bra dom här hunkarna är, Fjortisvarning!

Nu ska jag ringa ett samtal, pusstjing(:


Fredag 19 Juni

Hejsan(:
Det här blev ingen vanlig midsommarafton med besök på hägnan och umgås med Jennys familj som tradition. Utan våran familj åkte och hälsade på mina kusiner, fast min farbror var inte där. Jag kan inte förstå hur en människa kan lämna ett så stort tomrum efter sig, man kände hela tiden att det var något som saknades. Men jag har fortfarande inte förstått att han lämnat oss, utan hela tiden tänkte jag bara att han inte är där just för stunden. Jag träffade honom för bara några dagar sedan, så just därför är det så otroligt svårt för mig att förstå. Men tänk ändå hur orättvist livet kan vara att man helt plötsligt bara dör, utan att man ens får någon förvarning. Nog för att min farbror hade ett ganska svagt hjärta men ändå. Jag kommer alltid komma ihåg dom sista orden han sa till mig " Maria jag hörde att du hade 14 mvg nu när du gått ut tvåan, och du har ett år kvar. Det här måste vara den bästa nyheten jag fått på länge, jag är väldigt stolt över dig Maria" Tänk att det var dom sista orden han sa till mig när han var vid liv och att jag inte visste det då. Men det var ju ett tecken från honom men det förstod ju inte jag. Ibland kan livet vara alldeles för kort.


Slutpratat om tråkigheter, idag är det ju ändå midsommar!(: Ikväll blir det att umgås med älsklingsflickorna Jenny och Amanda, var så längesen bara vi tre umgick så det ska bli väldigt roligt(:  För nästan ingen annan av tjejerna är hemma här för alla är typ i sina stugor osv. Åh just vid såna här tillfällen vill jag också ha en stuga.

Btw så har jag fått någon E.M.D influensa, lyssnar bara på dom just nu och ja dom är faktiskt töntigt bra! Men jag känner mig riktigt dålig för att jag inte laddat hem Jonas Brothers nya skiva som dom släppte för någon dag sen:O Har hört några låtar och dom är verkligen så sjukt bra<3 Får nog ta och ladda hem det nu på dirren!

Nu var det dags för grillat, Ha en fortsatt trevlig Midsommar allihop!:D pusstjing(:

Torsdag 18 Juni

Hallå(:
Nu är jag äntligen hemma igen, åh så skönt det är!(: Känns som jag har varit borta typ en vecka eller nå och ändå är det bara två dagar, sånt där är typ hel knasigt. Men det har faktiskt varit riktigt kul att jobba med alla söta konfrimanderna och sova i prästgården med alla ledare såklart. Nu har vi jobbat varje dag sen i söndags så efter 6 fullspäckade dagar är jag seriöst helt slut! Och vad har vi gjort då. Ja massa saker som: lekt, haft lektioner, lekt igen, haft mer lektioner, promenerat till storsand, dansat salsa och lekt ännu lite mer och massa annat skojj(: Jag fick även ett hemskt besked på tisdags kväll. Men det ska faktiskt bli riktigt skönt med lite ledighet nu under midsommarhelgen, men på måndag är det jobb igen med nya krafter(:



Jag tänkte bara tillägna några ord åt min Farbror Jan Gustafsson som avled i Tisdags. Han var den bästa farbror man någonsin kan få, han var den där glada och skämtsamma typen som alltid fick en att skratta. Han var min enda farbror men han fanns alltid där och fyllde upp tomrummen. Han kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan, som en stor person som brydde sig om alla i sin närhet. Men nu vilar han iallafall i frid, och han kommer alltid finnas kvar i våra minnen som en väldigt bra man.


Update


Kolla vilka snygga "Bird Cage"-skor Leghiton bär på den här bilden, kan någon bara ge dom åt mig nu!(:
 


Måndag 15 Juni

Tja(:
Idag var första riktiga arbetsdagen, fick träffa alla konfrimanderna igen men det är då tur att jag har "mina egna" konfrimander som man har lärt känna. Fast jag hade typ glömt hälften av namnen redan x) Idag fick vi promenera till storsand, seriöst har aldrig tänkt på att det är så nära kyrkbyn. Men fy tusan vad mygg det var där, mina ben är typ proppade med myggbet nu och det är inte så särskilt mysigt:S Slutade iallfall fyra och då var det bara att stressa till körteorin som började halv fem.

Idag börjar ju fotbollsskolan för alla små barn, saknar faktiskt att vara ledare där i år nu när man redan varit det tre år. Det är så himla kul att jobba med dom små liven, nog för att vissa kan vara sjukt jobbiga. Men jag jobbar ju ändå med barn nu fast lite större;P

Det här är sista kvällen jag sover hemma sen bosätter jag mig i prästgården under två nätter. Så jag kommer vara i gammelstad 24/7 nu så mig kommer ni inte höra av förrän på torsdag.


Har snart läst ut andra boken(:

Ska fortsätta packa nu, pusstjing(:

Söndag 14 Juni

Tjenna(:
Ännu en planeringsdag har passerat men imorgon börjar vi äntligen jobba på riktigt och får träffa alla de söta konfrimanderna igen(: ska faktiskt bli riktigt roligt och så tror jag att vi ska sova i prästgården några dagar.
Alltså serri var är sommarvärmen?:O Vi som just har fått sommarlov och så börjar dagarna med regn, nä nog får vädret ta och rycka upp sig lite snart tycker jag. Det är såna här dagar man bara skulle vilja ligga i en solstol flera tusen mil härifrån.


Satt just och målade mina naglar med ett nytt nagllacka jag inhandlade för någon dag sedan. Faktiskt skitsnyggt i en rosa metalicton som passar nu perfekt till sommaren(:

Det längst till vänster

Idag börjar ju den här nya serien Priviliged, såg nyss trailern eller vad det kallas till det första avsnittet och det verkar ju bra!(: Haha det är inte så förvånande att jag tycker den verkar bra när det handlar om såna här serier;) Amanda har du sett det första avsnittet?(:

Nu ska jag fortsätta kolla runt på allas bloggar, pusstjing(:


Update



Ikväll har jag umgåts med mina antnäsgirls hos Linnea(: Kändes som att det var längesen man träffade allihop, så det var riktigt kul. Vi spelade spel som inte brukar hända så ofta nuförtiden, TP var det och gissa vems lag som vann?;) Haha om det inte varit mitt hade det nog suttit en tjurig Maria här nu, jag är serri dåligaste förloraren i världen;D

Nu ska jag hoppa i pyjjen och he på en ansiktsmask, pusstjing(:

Lördag 13 Juni

Tjeniiiixen(:
Gårdagen blev riktigt hektiskt. Det var ju dagen med stort S, nämligen studenten och jag hade då tre kusiner som skulle ta studen och vi skulle kolla på alla! Det började med att jag och Victor kom in till stan och träffade min familj, vi gick till örnen för att kolla när två av mina kusiner sprang ut. Det var så sjukt varmt, massa folk + att allt typ blev försenat en halvtimme. Men till slut sprang dom ut, åh vad kul det var att kolla på alla. Dom hade jätte roliga låtar och alla var så glada(: Gissa om man började längta nå till näsat år när det är vi som står där i våra studentmössor och tjoar:D
Sen så skulle vi kolla när en av min kusin åkte på flaket, efter det var det fika på tuna hos en av mina kusiner. Men snacka om att det var kaos i stan:O Alla bilköer var typ en km långa och trafiken rörde sig ju inte snabbt direkt. Efter fikat åkte vi hem och då hade vi ungefär en och en halv timme på oss att göra sig iordning innan vi skulle till nästa ställe. Då var det dags att åka till Undbyn till en av mina andra kusiner och äta middag där + fika en gång till. Sen blev vi kvar där till sent på kvällen, så det blev inte att åka in till stan och ferra. Men jag lovar er det ska jag ta igen någon annan gång;)haha

Dagen har då beståt av jobb från 09:00 -16:00, vi hade planeringsdag inför måndag då vi börjar jobba på riktigt(: Så hädan efter kommer jag befinna mig i gammelstad i drygt två veckor.

Kan ni förstå att det faktiskt är Sommarlov på riktigt nu!:D Jag ska då njuta av dom här tio veckorna riktigt ordentliget, sommarlov 2009 är verkligen välkommen!


Efterrätten vi fick igår, mumms;)


Torsdag 11 Juni

Tjabba(:
Idag hade vi avslutning med klassen på skolan, det kom 5 pers! Seriöst vad fan händer med världen? Men vi fick bara sitta där och fika och sen fick man gå. Då traskade jag och Emma på stan(: Vi gick runt lite och sen satte vi oss inne i Smedjan, det var jätte roligt för Emma råkade göra välrdens tabbe ( ska inte dra upp den här dock) men attans vad roligt det var;) Vi fick även en förfrågning om vi gick runt i tofflor, vem fan kan inte se skillnad på tofflor och skor?x)

Ikväll har jag inte den blekaste aning om vad jag ska hitta på. Alla mina vänner ska vara med sina klasser typ. Men eftersom ingen i våran klass orkar ta tag i något så blidde det inget. Och imorgon är planerna fortfarande lite obestämda, men vi får väl se vad som händer(:

Förrästen var och kollade på balen igår också, fy fan vad fina alla var! Och igår var det typ 2/3 mer än i förgår och jätte många som man kände(: Kan inte fatta att det är vår tur nästa år att ta på sig fin klänningarna!

Nu ska jag hoppa in i duschen, pusstjing(:

Maria är smart ;)

hallå det är Victor som skriver nu eller loverboy_91 som Maria hade sagt hahaha ;) jag tänkte bara berätta om en rolig sak som hände ikväll xD

Maria: Jag har kommit till det trettonde kapitlet i Twilight nu men jag vågar typ inte läsa det.

Victor: jaha ja jag har hört att de ska vara med nå varulvar

Maria: men inte visste jag att varulvar var vargar

Victor: vad trodde du det var då?

Maria: men typ sånna där på två ben som ser konstiga ut

Victor: va? men ulv betyder ju fan varg, du vet som den i Harry potter 3.

Maria: jaha men jag tänkte att det var typ dinosaurier?

Båda: HAHAHAHA!

Som vanligt visar Maria sina smarta sidor när hon är med mig haha nä jag skojjade men ibland har hon sina stunder ;)

Update

Veckans stilikon: Lauren Conrad

Hon bär en söt röd klänning med ett svart bälte i midjan med en ros. Längden på klänningen är perfekt nu till sommaren. Hon matchar bältet med den svarta handväskan och de svarta pumpsen. Och hennes hollywoodsvall är helt rätt nu till sommaren.


Tisdag 9 Juni

Hallå(:
Ännu en dag med ledighet(: Idag kom Sara Nilssom förbi mig och fixade mina naglar, hon är sjukt duktig på att måla och designa naglar(: Det tog ungefär 1och en halv timme.  Jag tog en rosa färg på mina naglar så det skulle matcha lite med klänningen jag ska ha på examen, eller blommorna i den. På tal om examen är det fortfarande oklart vad som händer. Vet bara att på fredagen ska jag fira mina tre kusiner som tar studenten och så blir det mottagning hemma hos någon av dom med fika. Och på kvällen blir det att åka till Undbyn och vara med när min kusins bebis blir döpt(: Och sen vet jag inte vars kvällen bär iväg?


Ikväll har jag varit och kollat på balen i stan med Linnea och Amanda P(: Åh vad fina alla var, men det som väckte mest uppmärksamhet är att det typ inte är några som går på balen längre. Nu ikväll var det inte alls så många och jag läste idag i tidningen att igår hade det typ bara varit 47 stycken. Jag menar balen är väl en självklarhet, jag ska då absolut gå på balen! Om jag inte hade gjort det hade jag nog ångrat mig väldigt mycket.

Här är lite bilder på mina naglar, och ja det är mina egna naglar:




Nu väntar lite sen efterrätt, pusstjing(:

Måndag 8 Juni

Tjabba(:
Sitter och smaskar på den här nya Ben & Jerry glassen "Wich", himla god är den(:
Idag har man ju du också varit ledig, men jag har kommit på att det inte är så kul att ha fått sommarlov före alla andra eftersom ingen annan är ledig. Idag har jag typ inte gjort ett piss, bara suttit vid datorn typ fast jag har även varit duktig och dragit ut på en springrunda. Var väldigt skönt(: och igår promenerade jag och Amanda i en timme typ, vi gick runt klubben och allt men det var ett tag sen man såg den tjejen så det var kul att få prata av sig lite(;

Jag har även hunnit vara in till stan en sväng eftersom jag hade körteori i två timmar. Han inte änns äta någon middag så hade lite svårt att konscentrera mig. Men jag trodde det skulle vara mycket tråkigare än vad det var och dom där två timmarna gick ganska snabbt(:

Just det pratade med min matte lärare idag och det där sista provet jag gjorde spikade jag, nog för att det bara var g frågor men ändå. Så det känns så underbart att ha matte b ur världen. Nu behöver jag inte räkna ett tal mer i mitt liv(:
Cyklade för en stund sen till Jenny och lämnade min mattebok åt henne. Blev kvar där typ en och en halv timme, vi satt vid datorn och läste massa bloggar om tjejer som är gravida. Just det ämnet verkar ju vara väldigt poppis nu, det är ju typ nya babeyboom i luleå. Men man blir typ helt fascinerad av alla som är med barn och jag tycker det är jätte roligt att läsa om deras väg från första dagen till bebisen kommer ut(: Nästan så man vill ha en söt liten bebis själv, men nej det får vänta ett gott tag.


Sommarbild från 08, @mitt place innan Lk(:

Nu ska jag kila, pusstjing(:

Söndag 7 Juni

Tjabba(:
Haha vet ni vad jag märkte först nu att dom tre senaste inläggen har jag skrivit maj istället för juni, haha hur borta får man vara egentligenx) Tack Sara för att du sa det(:

Igår blev en lungn kväll som jag spenderade med Victor,Jenny och Alex. Vi var ute ett tag och skulle spela 21 men det var så jäklarns kallt så vi bestämmde oss för att gå in och spela kort. Det blev lite hjärter sju och bluffpoker och Victor sög apa i båda;)haha. Sen spelade vi Monopol, seriöst det var ju hundra år sen man spelade det men det var faktiskt helt kul förutom att jag var lite tjurig i början eftersom det inte gick så bra. Ni som känner mig vet ju hur jävla dålig förlorare jag är;) Men sen gick det bättre och jag fick min favvogata norrmalmstorg x) Jenny äge ut oss alla och vann stort. Jokki hör och häpna jag spelade spel;)haha

Efter det typ kring tolvtiden började vi kolla film, Vi hade iallafall tur med vädret-igen. Andra kvällen i rad jag och Victor kollar den. Jag vet vissa tycker dom där filmerna är helt störda men jag tycker dom är as roliga, verkligen min humor. Fast ettan är faktiskt mycke roligare. Men se den om ni vill få er ett gott skratt(:



Kom just på att jag har 20 sidor körkortsteori att läsa till imorgon, bäst att göra det nu då. Pusstjing(:

Lördag 6 Juni

Tjohej(:
Idag  har vi tagit en roadtrip till Happis och finland. Jokki var chaffören som vanligt och med i bilen var jag,Jenny, Elina och Linnea. Vi var även en till bil med Elin, persson och några från jokkis klass. Vi startade med ikea som blev en hyffsat snabb sväng för att vara ikea liksom. Jag köpte dock inget men hittade mitt favvo påslakan som var slut förra gången jag var där, men orkade inte köpa det nu så ska vänta till mami pch papi ska dit(: Sen drog vi oss till skopunkten, köpte dock inget där heller fanns inga skor som riktigt föl mig i smaken eller då var det typ storlek 40 kvar. Efter det var de hungriga magar som kilade in på max, ojoj tror aldrig jag varit så hungrig i mitt liv och gott vare. Efter det blev det äntligen alko! Fast jag,linnea och persson var ju minderåriga men vi smet ändå in där och lastade upp lite flaskor i dom andras korgar så dricka fick vi iallafall:D Hittade även min klänning på gina som var slut i lule men så fanns det också en blommig i samma modell och efter mycket om och men så blev det ändå den blommiga klänningen till examen(: Sen var det glada och nöjda tjejor som traskade hem(: Det här turen gör vi då absolut om, visst då tjejer?:D


glömde att fota, men här är iallafall en bild på min klänning(:

Nu ska jag kila, pusstjing(:

Fredag 5 Juni

Tjennixen(:
Igår hade jag en as bra dag:
-Sista skoldagen förutom på torsdag när vi har avslutning med klassen, men det betyder att jag typ har SOMMARLOV nu!:D
-Fick MVG i idrott, känndes riktigt nice:D
-Mamma kom hem med en sån här söt liten plattång åt mig för luggen(:
-Jag fick äntligen klippa mig, sist var den 22 December, hujja! Blev ungefär som förra gången fast pyttelite längre(: Hade lite problem med hur jag skulle göra om jag skulle spara ut det eller klippa det som jag gjorde sist, men det fick bli kort igen. Tack så mycket Julia M:D


Min nya söta lilla plattång(:

Idag har man ju som sagt varit ledig, men blev ändå att åka in till stan med Victor ett tag(: Vi kollade runt lite och jag har seriöst lite smått panik för jag vet inte vad jag ska ha på mig på fredag. Hittade en klänning på gina som jag la unda, ville egentligen ha den i röd fast den var slut:S Sen åkte jag och Victor hem till honom i bergnäset och käkade lite lunch, köttbullar och makisar är alltid gott. Efter det blev det tillbaka in till stan för att Victor skulle köpa godis på hemmakväll, japp det blev ett kilo!>.< hehe


Och så här blev mitt hår(:

Nu ska jag fortsätta läsa alla andras bloggar, pusstjing(:

Onsdag 3 Juni

Hejsvejs(:
Kom nyss hem  från Elinas lägenhet, vi antnäsbruttorna var och fikade där ikväll(: Åh vad fint hon hade det, nog var det bra litet men hon hade gjort det så mysigt. Helt finurliga grejjer hade hon kommit på också men det gäller ju att tänka smart när man inte bor på så stor yta. Måste ju erkänn att man själv blev sugen på att flytta hemifrån, tänk vad skönt utan att ha några föräldrar som tjatar på en jämt och stämdigt och få göra lite som man vill. Men innan jag flyttar så måste jag bli en hejjare på att laga mat;D

Annars har dagen varit som igår med bara en lektion, och sen hål i två timmar för att jag skulle göra det där förbannade matteprovet. Ja vad ska jag säga om det gjorde det på en kvart! Jag vet det låter helt sjukt men det var typ bara åtta frågor och jag han till och med gå igenom provet efteråt. Hoppas nu bara jag klarade det så att jag kan få matten ur världen.

Nä nu ska jag hoppa i pyjjen och läsa lite twiligt, pusstjing(:

Tisdag 2 Juni

Hejsan(:
Oj vilken onödiig dag det har varit på skolan idag, vi började tio och skulle bara sitta och lyssna på någon tant som kom från arbetsmiljöverket. Inte allt för roligt, och slutade en timme senare. Kändes inte alls värt det men det är så här mina dagar typ ser ut framöver med en lektion per dag x) Vi gick och pratade med våran lärare i personlig försäljning för att få veta betyg och ja jag fick MVG(: Kändes så bra för jag var så himla orolig för att jag inte skulle få det för då hade jag inte fått mvg i slutbetyg.

Har även hunnit med att vara på en sån här introduktionskurs på ninas, så på måndag börjar teorilektionerna. Nu känner jag att jag snart är på G;D



Dagens Outfit

Topp- H&M
Leggins-Gina
Skor- Zotano
Väska- Vila

Toppen är från den här nya kollektionen fashion against aids. Tycker det är en asbra idé det där med att kändisarna får designa varsin egen tröja. Här är några andra plagg och finns ännu mer ute i butikerna(:


Middagsdags, pusstjing(:

Måndag 1 Juni

Tjabba(:
Oj vad tiden går snabbt idag är det redan första juni, det var ju alldeles nyss första maj! Man hinner snart inte med i svängarna längre.

Idag är man ju ledig om man sprang stadsmaran, min lediga måndag har beståt av:
- Pluggat ytters lite matte men ändå räknat klart allt, så nu ska jag bara ringa min mattelärare för att få göra det sista provet
- Dammsugit övervåningen
-Dammtorkat övervåningen
-Dammsugit nedervåningen minus köket
-Dammtorkat nedervåningen
- Torkat ur kylen och skafferiet
- Tömt diskmaskinen plus fyllt den
-Tvättat m.m

Ibland kan man faktiskt få känna sig lite duktig.  Men det beror nog mest på att jag inte har några läxor att göra + att mamma och lillebror ligger på sjukhuset fast dom kommer hem imorgon och då vill jag ju att dom ska komma hem till ett rent hem(: Ikväll blir det nog bara att chilla här hemma med någon film eller så kanske höra med någon annan av girlsen vad dom ska hitta på(:


Började läsa andra Twilight boken igår, äntligen;Dhaha

Nu kom pappa hem så ska vara lite social med honom, pusstjing(:

RSS 2.0