Onsdag 31 Augusti

Tjabba!
Idag har jag verkligen krigat på jobbet mellan 12-18:15, har nog aldrig varit så slut efter en dag. Imorse mådde jag inte bra förkylningen var 1000 gånger värre men efter ett tag kändes det bättre så jag åkte till jobbet men det ångrar jag ju nu. Med världens förkylning och feber så har jag kämpat mig igenom dagen... Jag säger bara synd om alla er som har handlat av mig för imorgon kommer ni ju garanterat vara sjuka så mycket som jag stod och snorade på alla kunder!

Nej nu ska jag sluta klaga här på bloggen och istället ska jag kurera mig här i soffan med mitt hjärta och en kopp hemlagad blåbärssoppa, Herrå!


Tisdag 30 Augusti

Tjenis!
Idag var det back to work, fick börja 11:00- 18:15 så det var ganska skönt med en extra timme sovmorgon. På jobbet var det full rulle som vanligt och jag fick ha lunch med Emmelie så vi tog en sväng på stan när vi ändå hade så mycket tid och njöt i solen ett tag också(:

Annars så har mitt halsont helt försvunnit och övergått till en riktig förkylning! Har fem kilo snor i näsan, nyser hela tiden och är halvt döv också med lock i båda öronen. Toppen!

En bild på min lilla eller stora Messi som inte alls gillar att vara med på bild!



Måndag 29 Augusti

Hallå!
Börjar veckan med att vara ledig + en hals som gör så ont så att det knappt går att svälja!!! Så idag har jag bara varit hemma och kurerat mig eftersom hela veckan är full av arbete som jag gärna INTE vill missa. Var tvungen att komma ut en sväng idag iallafall så åkte med mamma och pappa till Storheden och gick på Trend och käkade lunch, men när jag kom hem var jag helt slut så däckade i soffan. Förkylning är inget för mig så den kan gärna ha försvunnit till imorgon tack!

Dom här har varit mina bästa kompisar idag!



Söndag 28 Augusti

Tjenis!
Idag har det bara varit en lugn och skön söndag. Har varit till Storheden en sväng och handlat lite presenter sen tog jag en promenad hem. Det är ju verkligen inte alls långt till Storheden från oss, trodde det var mycket längre än vad det egentligen är.

Blev middag på Waldorf idag med J och min kära familj eftersom lillebror blir hela 17 år idag!(: Grattis igen<3 Jag kan verkligen inte fatta att han blir 17,i mina ögon är han fortfarande en söt liten 7 åring typ... Haha börjar nog få lite åldersnoja så här vid 20:P

Här är några biler på några av dom saker som inhandlades igår på Ikea






Lördag 27 Augusti

Tjabba!
Idag blev det tidigt uppstigning, jag och J följde med min familj upp till Övertoneå. Min kusin Stefan och hans tjej Johanna skulle döpa sin lilla bebis Elmer i Övertoneå eftersom Johanna är därifrån. Så det blev att gå på dop och sen efter det blev det att åka med hela tjocka släkten till Johannas mamma som bodde utanför Övertoneå och äta lunch och fika.
Fick även träffa Stefans syrra min andra kusin Katarina som överraskade alla med att komma upp från Göteborg och med sig hade hon sin lilla bebis Algot!(: Så det blev mycket pussande och lekande med alla söta små bebisar!

Efter vi hade sagt hejdå tll alla och lämnat Övertoneå åkte vi förbi Ikea en sväng, vi passade på när vi ändå var i närheten;) Jag och J skulle bara köpa en grej till lägenheten men konstigt nog blev det ändå shopping där för 1.100!

Lilla Elmer med sin mamma och pappa i kyrkan!


Och lilla Algot!


Ps. Inlägget ville inte uppdateras så därför det kom in idag.


Fredag 26 Augusti

Tjabba!
Dagen har som vanligt spenderats på jobbet 9:45-18:15, dagens höjdpunkt på jobbet var att alla i personalen blev bjudna på lunch från Pastabacken av våran chef!(: Det var verkligen supergott och perfekt sådär på en fredag. Annars så har det varit fullspäckad dag på jobbet, folk överallt och kassaköerna räckte ut från butiken nästan. Tur att det bara är löningshelg en gång i månaden!

Direkt efter jobbet gick jag och Josse från jobbet och mötte upp Pernilla på Roasters, även Linda från jobbet hängde på så det var kul!(: Vi åt middag på Roasters och satt och pratade i några timmar, riktigt trevligt var det!(: Blev som lite avsked för Pernilla som flyttar tillbaka till Umeå igen, seriöst alla drar från Luleå kanske dags att göra likadant?!


Torsdag 25 Augusti

Halloj!
Idag har jag haft lite sovmorgon och kunnat ta det lugnt på morgonen (som aldrig annars händer). Sen åkte jag in till stan och jobbade 12-16, underbart att sluta 16 också för det är andra gången i sommar! På jobbet märktes det att det är löning idag + clubdag med 10%, folk shoppade för flera tusen!!! Jag kunde ju inte vara sämre själv eftersom lönen hade kommit in på kontot och 25% personalrabbat + 10% clubrabatt klinkade ganska fint i mina öron(:

Ikväll ska jag iväg och äta på Waldorf, fina Emma ska ha avskedsmiddag eftersom även hon lämnar Luleå och flyttar till Umeå imorgon och living the dream. Ännu en som drar, så snart finns det väl inga invånare kvar  Luleå!?

Dagens Inköp

Skjorta i siden från den nya rock kollektionen, 199:-



Blus med knyt där fram och ballongärmar, 99:-


Stickad topp från tv-reklamen, 99:-


Stickad kofta med "sknnlappar" på armbågarna (underbart skön är den), 299:-


Byxor som är perfekt att ha på jobbet (har dom även i svart), 199:-



Onsdag 24 Augusti

Tjabba!
Var ledig igår så kände att jag hade viktigare saker än att blogga! Idag har jag som vanligt jobbat hela dagen 9:45-18:15, men just idag kändes det sådär bra på jobbet! Ni vet stämmningen är bra och alla är glada och jobbar på stenhårt(:

Annars så har jag väl inte hunnit med att göra så mycket förutom ätit middag och diskat undan osv. Fast fick även ett jättetrevligt samtal av bästa Jenny som ringde från Stockholm!:D Hon hade det bra där nere i huvudstaden, hennes skola hade börjat och hon trivdes och levde livet. Så kul att få prata med henne, men kan fortfarande inte fatta att hon inte bor i det där stora gula huset längre utan att hon bor 100 mil härifrån! Men jag ska åka ner och hälsa på henne någon gång!(:

En bild på oss fulla och glada från pdol!


 

Måndag 22 Augusti

Hallå!
Idag är det måndag och idag börjar skolan igen för alla skolbarnen. Själv gick jag till kära H&M och jobbade 12-18:15, en ganska lugn dag på jobbet nu när allting börjar komma tillbaka till vardagen.  Fick även några extra tider på schemat den här veckan, pengar pengar säger jag bara!(:

Det var väl det jag hade på hjärtat idag, nu ska jag fortsätta kolla på Svenska Hollywood fruar!



Söndag 21 Augusti

Tjenis!
Igår var det bröllop hela dagen/kvällen/natten så därför fick bloggen vila. Tänkte uppdatera er lite om bröllopet igår, det var min morbror och hans blivande fru som gifte sig(: Dom gifte sig borgerligt så det blev ingen kyrka eller så men däremot blev det en riktigt rolig bröllopsfest! Vi höll till i en lokal på Malmudden och där var hela släkten samlad, vi fick jättegod mat och bröllopstråta och man fick välja precis vad man ville att dricka allt bjöd dom på(: Det blev en massa tal, lite roliga lekar, bröllopspresenter och en jäkla massa alkohol! Det var verkligen en riktigt lyckad bröllopsfest och Grattis morbror, nu är du äntligen gift!(:

Tog några mobilbilder under kvällen







Idag har jag jobbat 10:30-16:15, det var ingen höjdare att klivia upp imorse hade kunnat få sova några timmar till eftersom det inte blev så många timmar under natten. Men det var bara att kriga sig upp och till jobbet, kul att jag prickade in att ha öppning idag också! Men dagen gick faktiskt över mina förväntningar väldigt bra och snabbt(:

Efter jobbet åkte jag och J till hans föräldrar i Rosvik och åt middag, har ju nästan inte träffat dom på en månad så det var på tiden. Vi blev bjudna på blodpalt till middag, faktiskt helt okej bakismat(:


Fredag 19 Augusti

Tjabba!
Idag vaknade jag upp till det här äckliga regnvädret som fotfarande håller i sig, kan det aldrig sluta regna?! Man blir ju bara deprimerad av det här vädret, så då hade jag också fått klaga lite på vädergudarna!

Eftersom jag började jobba först tre idag så gick jag över till min kusin och hängde med henne ett tag och hennes lilla bebis Liam som blir 3 månader idag!(: Sen gick vi till moster ett tag och var där innan jag begav mig hem igen. Sen åkte jag och jobbade 15-18:15, vilken smörpass med bara 3 timmars jobb men det var faktiskt ganska skönt såhär på en fredag(:

Ikväll blev jag bjuden på Kräftskiva hos Sofia med henne, tvillingarna Hanna och Linda, Emmelie, Julia, Malin och Malbas!(: Sofia hade dukat jättefint och det kändes verkligen som en riktig kräftskiva med hattar, sång och allt annat som hör till. Det var verkligen jättegott med kräftor och cheescake som efterrätt på det! Tack alla tjejor för en riktigt lyckat kväll!(:

Här kommer några bilder från kvällen!





Torsdag 18 Augusti

Halloj!
Även idag har jag varit ledig, vilken lyx att få vara ledig 2 dagar på rad när det inte är helg!:) Idag har jag iallfall hunnit med att göra naglar hos Sara och hon fick även klippa mig när jag ändå var igång.

Kom till hennes salong, där hon jobbar och den var verkligen jättesöt och mysig och låg lite i utkanten av stan. Hon fick göra bröllopsnaglar på mig eftersom jag ska på bröllop på lördag, dom blev jättefina och hon är så duktig på att göra naglar!(: När jag ändå var där på salongen passade jag på att klippa mig hos henne, jag toppade bara men eftersom jag inte klippt mig på ett år så kan jag säga att det behövdes verkligen!! Så nu känner jag mig som en ny och fräsh tjej med nyklippt hår, nya naglar, nytt tandsmycke och plockade ögonbryn!(:

Ikväll har jag varit och ätit palt hemma hos mamma och pappa med halva släkten, sjukt gott var det för det finns ju inget godare än mammas palt! Efter det åkte jag ut till Kallax och flygplatsen för att vinka av bästa Jenny som flyttar till Stockholm ett år!!! Åh vad hemskt det kändes, har som fortfarande inte fattat att hon inte kommer hem igen om en vecka eller så utan om ett år. Åhhh vad jag kommer sakna henne här hemma<3<3

Min nya snygga naglar, kika in på Saras blogg lackat.blogg.se för hon är grym på att göra naglar!



Onsdag 17 Augusti

Tjabba!
Igår fick bloggen vila lite, jobbade hela dagen och sen på kvällen var det avskedsfika för bästa Jenny som åker till Stockholm! Men som tur var hinner jag träffa henne imorgon på flygplatsen och säga hejdå på riktigt!

Idag har jag varit ledig, åkte in till stan vid halv elva och promenerade till tandläkaren. Det är nämligen så att jag fick i present av min kära mamma och pappa att stoppa dit ett nytt tandsmycke eftersom mitt försvann för några veckor sen. Hade världens gulligaste tant som gjorde det och nu sitter ett guldhjärta på plats!(: Efter jag var klar där gjorde jag bort lite ärenden på stan som att plocka ögonbrynen på Make Up store, köpa balsam osv.

Blev ett guldhjärta den här gången= Nöjd tjej!


 

Måndag 15 Augusti

Hallå!
Idag fick jag jobba monsterpasset 8:00-18:15, ja jag vet det är bara 10 timmar men för oss som jobbar i butik är det läääänge. Dom två första timmarna innan vi öppnade stod jag nere på lagret och packade upp varor med Linda, tur att hon  var där och kunde underhålla mig annars hade jag nog somnat! Annars har dagen faktiskt gått riktigt smidigt, alla som har haft semester börjar också droppa in igen en efter en så det är kul att träffa alla igen(:

Måste bara säga att jag har massa roligheter framför mig nu en månad framåt varje helg. Ska på bröllop den här helgen, nästa helg är det dop, helgen efter det är det dop igen och helgen efter det befinner jag mig i Göteborg!(:

Svar till den anonyma kommentaren så kostade den 149;-


Söndag 14 Augusti

Tjenis!
Sov verkligen ut idag, första gången på flera veckor! Vaknade av mig själv tjugo i elva och då var det bara att hoppa upp ur sängen, äta frukost och göra sig klar. För det vankades födelsedagsfirande för morfar som fyller hela 75 år!(: Blev att träffa massa släkt, äta smörgåstårta och sen fika på det, mummms!

Ikväll bjöd Joel ut mig på Waldorf, vi tänkte bara ta hämtmat men eftersom det inte var så mycket folk på Walle så stannade vi kvar och fick bord ute på terassen som var perfekt den här soliga kvällen(: Mys!

Sen åkte vi till Tobbe och fikade, gissa om jag ätit mycket idag fyfan magen är som en ballong nu. Tobbe hade nämligen avskedsfika eftersom han occh Jesse drar till Norge imorgon och living the dream(: Ja nu börjar alla bara dra iväg och själv vet jag inte alls vad som händer till hösten, panik?!

Bjuder på två bilder från den mysiga middagen på Waldorf!




Lördag 13 Augusti

Tjabba!
Idag har jag lördagsjobbat 12-16, helgerna är underbara att jobba när det bara är fyra timmar(: Dagen gick snabbt och var inte alls mycket folk för att vara en lördag?! Efter jobbet pallrade jag mig hem fick i mig lite middag och sen vidare med Joel och grabbarna till Coop för att se Luleå dominera i European Trophy. fast det blev inte så mycket dominans för dom förlorade med 1-2....

Efter hockeyn blev det att hänga här hemma hos oss med grabbarna, vi kollade filmen How do you know. Men bra vet jag inte om den var, sov mig igenom halva så det är väl inte så högt betyg.


Fredag 12 Augusti

Tjabba!
Idag har jag varit ledig, skönt!(: Har hunnit med att städa hela lägenheten och städa hela mig själv. Har även spelat Maggios skiva på repeat hela dagen, hon är så grym!!(: Har även hunnit vara på stan en sväng och shoppat, hittade en klänning till bröllopet nästa lördag som jag verkligen gillar!

Ikväll har jag varit till mamma och pappa och blivit bjuden på kräftor, så vi hade som en lite kräftskiva!(: Kräftor är så jäkla gott, det är inte mycket mat i dom dock men så sjukt gott!

Just det idag har jag även gjort en god gärning. Skickade ett sms med LIV till 72900 och skänkte 50 kronor, det borde alla ni också göra!

Här är dagens inköp!

Klänningen till Bröllopet, är så mycket finare i verkligheten

Nu har ju höstkläderna börjat trilla in i butiken, så blev den här mysiga tröjan/poncho

Och även den här stickade tröjan, allt är såklart från H&M



Torsdag 11 Augusti

Halloj!
Idag har jag varit och arbetat 9:45-18:15, det var full rulle idag med mycket folk och massor att göra. Så dagen gick väldigt snabbt och är ju även clubdagar nu fram till söndag så passa på att shoppa för det ska jag göra!

Ikväll har vi haft tvättstuga, hade världens tvättberg så det behövdes verkligen! När tvätten var klar sprang jag över till min kusin och hängde där ett tag. Fick busa massor med lilla söta Liam, som inte är så himla lite längre för bebisar växer ju verkligen så det knakar(:

Kolla världens sötaste bebis Liam!




Onsdag 10 Augusti

Tjabba!
Idag har jag varit ledig, och vad har jag då gjort på min ledig dag? Jo gått på stan med mamma, egentligen är jag så sjukt less på stan eftersom det känns som att jag är där 24/7 när jag jobbar mitt i smeten. Men eftersom jag i princip jobbar varje dag och mellan dom tiderna stan har öppet så hinner jag ju själv aldrig gå på stan och göra ärenden på stan så då måste jag ju ta det på mina lediga dagar... Och på lunchen vill jag inte hålla på och springa ärenden utan då vill jag kunna sitta ner och ta det lugnt dom där 45 minuterna när jag annars ändå har ett sånt jobb där man springer och rör sig hela tiden! Vilket I-lands problem alltså.

Annars då så hade jag det faktiskt en väldigt mysig dag med mamma på stan, åt lunch och gick på stan och gjorde lite ärenden bara(:

Ikväll har jag hängt hos Jenny med henne, Amanda, Linnea och Cia(: Vi hade lite byahäng och fikade "kvällsfika" hos Jenny och bara satt och pratade och tog igen lite tid med varandra, riktigt trevligt var det!(:

Måste bara säga att jag såg Allsång på Skansen igår och jag tror jag är kär i Måns!



Måndag 8 Augusti

Hallå!
Idag har jag självklart jobbat 9:45-18:15, mycket seeeeeg måndag var det. Kan ha berot på att jag fick vara själv fyra timmar och på grund av vädret. Annars så blir det nog att jobba lite mer än jag fått på schema fram till v34 och det tackar jag då inte nej till(: För jag åker ändå till Göteborg i början på september, så skönt med lite semester och få komma bort från Luleå ett tag!

Måste också bara få skriva om vilket jävla väder vi har här idag, det är storm gånger tusen och regnar oavbrutet! Det är kallt och sommaren är nog borta för det här året.....

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla tv, pusss!

(Kul blogg. se var så segt så inlägget kom upp idag)

Söndag 7 Augusti

Tjabba!
Har verkligen inte haft tid med bloggen i helgen så här kommern en lite uppdatering vad jag pysslat med i helgen:

Fredag
Jobbade 12-18:15, var hur mycket folk som hellst för alla hade väl vaknat till liv inför kalaset. Efter jobbet snabbade jag mig hem och fixade mig sen vidare till Skurholmen. Där träffade jag Amanda och massa från hennes klass som jag hängde med och förfestade med inför LK(: Sen vid 22 drog vi in mot staden, väl inne på området hade jag galet roligt!:D Hann med att skämma ut oss inför en hockeyspelare, kolla på Håkan, äta thaimat och dansa i klubbtältet. Tack alla inblandade för en superkväll!(:

Här kommer några få bilder från kvällen


Lördag
Jobbade först 12-16, sen hem en sväng och fixa sig + äta middag och sen vidare till stan på förfest hos Tvillingarna Hanna och Linda(: Dit kom det mycket folk och nästan bara kända ansikten så fick träffa många härliga personer. Sen vid 22 promenerade vi in till området, väl inne på området hann vi med att kolla på Daniel Adams Ray, spela på chokladhjulet, dansa i klubbtältet och äta Langos. Även denna kväll var riktigt rolig och galen, tack alla inblandade för en superkväll!(:

Här kommer lite bilder från kvällen


Idag
Efter 2 dagar med kalas + jobb var jag verkligen helt död imorse när jag skulle upp, men det var bara att kriga sig upp och till jobbet. Usch på jobbet gick det riktigt segt, dom där 4 timmarna tror jag aldrig har varit värre i hela mitt liv! Huvudet kändes tungt, kroppen värkte och hungern tog över hela mig, tror nästan jag börjar bli för gamla för 2dagars!

Ikväll blir det bara mys i soffan och tagga för 2 dagar till med jobb innan lite ledighet står på mitt schema!(:



Torsdag 4 Augusti

Halloj!
Idag har jag jobbat 9:45-18:15, ovanligt va? Fick vara uppe på everyday med Anna så det var hur lugnt som helst!(: Jag shoppade även lite idag, linnet hade jag tänkt till LK men då är ju frågan vad man ska ha den andra dagen. Dessa klädproblem alltså, att man varje gång när man ska festa inte har några kläder i garderoben att ha på sig fast man jobbar i klädbutik?!

Ikväll har jag bara hållt på att fixa och trixa här hemma, tog även en lite kvällstur till Olivias stuga en snabbis! Åhh vad jag saknar det stället, mysigaste stället att ha en stuga på helt klart!(:

Här får ni se dagens inköp




Tisdag 2 Augusti

Tjenis!
Idag var jag back to work efter 3 dagars ledighet, men nog hade jag kunnat vara ledig ett tag till. Är lite less på att jobba nu när jag jobbat hela sommaren.... Men jag får tänka på pengarna som rullar in på kontot sen. Annars så gick jobbet riktigt bra, var på divan och fick göra om A-ytan lite, svårt när man inte är där så ofta men det blir nog bra tillslut(:

Jag och J fick en lite sen inflyttningspresent av Jokki igår innan hon åkte, en jättefin ram som passar perfekt till vårat svartvita hem!



Måndag 1 Augusti

Hallå!
Jag har haft en fullproppad helg så ni ska få en ordentlig uppdatering nu om helgen som varit och alla roligheter!(:

Lördag:
Jag hade min 20-årsfest här hemma, men tyvärr så var det inte så många som kunde komma tillslut:/ Men med dom som kom hade jag jättetrevligt med!(: Vi började förfesten här hemma hos oss vid tre och sen till middag beställde vi hit pizza och sen blev det all in för hela slanten! Vid halv sju åkte några till Piteå men jag, Jenny och Amanda åkte förbi Ersnäs en sväng till Cia på fest där innan vi intog Piteå(: Pdol var helt awesome, Veronica Maggio var grym och sen hela kvällen hade jag det så otroligt kul med alla mina vänner. Vid tolvslaget fick jag skönsång av alla mina vänner inne på Kittelfjäll och det var väldigt kul!

Här kommer lite bilder från kvällen


Söndag:
Min födelsedag blev verkligen helt perfekt!:D Först på dagen kom mamma och pappa + lillebror hit med paket och tårta sen eftersom droppade det in mer folk(: Joels mamma och pappa, moster + min kusin och morfar!(: Sen åkte min familj + Joel till Waldorf och åt middag där, mycket folk var det där så fick vänta lite extra men maten var som vanligt kanongod!(: På kvällen droppade alla fina vänner in och vi blev ett helt gäng här som kalasade med fika och tårta, min 20årsdag kunde inte ha blivit bättre!:D

Pappa envisades med att fota på Waldorf!


Tack alla för dom fina presenterna!
Av mamma och pappa fick jag
-En guldring i äkta guld, lite tjockare och precis i min stil
- En våg från OBH- Nordica
- Elsas värld
- Parfymen Viktor & Rolf flowerbomb
- Mascara från Lancome
- En ladyshave som inte rycker hår från philips
- Ett trevåningars kakfat
- Ett nytt tandsmycke
Av moster & morfar fick jag
- Pengar
- Blommor
Av Joels mamma och pappa fick jag
- Presentkort på Mique
Av Tvillingarna + Sofia, Emmelie och Julia fick jag
- Små flaskor Absolut vodka med olika smaker
Av mina tjejer fick jag
- Presentkort på systemet
- Blommor
Av Joel fick jag
- Ett par äkta solbrillor från Rayban


Idag:
Kan ju blogga lite snabbt om idag också, har faktiskt varit ledig idag så blev långledigt 3 dagar men det behövdes verkligen! På dagen har jag varit hemma och städat efter allt festande och kalasande här, frågan är ju varför man städer innan och efter man har haft fest??

Sen har jag och Joel varit till Jokki en sväng där även Jenny och Amanda var(: Vi blev bjudna på glass och frukt och fick umgås för sista gången med henne för imorgon drar hon till USA igen! Kommer verkligen sakna Jokki när vi knappt har hunnit ses i sommar men hon kommer ju tillbaka till jul igen!(:

Ikväll blev vi bjudna på middag av mamma och pappa när vi ändå var i Antnäs, grillat som vanligt!(: Sen åkte vi och kollade på Amandas kusins nya lilla hundvalp, åhh så himla liten och söt den var!(:

Kolla bara hur liten den är!





RSS 2.0