Torsdag 29 September

Halloj!
Idag har jag krigat på jobbet 12-18:15, har haft en riktigt bra dag på jobbet och alla var som glada och trevliga så då går det alltid lättare att jobba(:
Annars så har jag jättemycket engergi idag, vette tusan vars den kom ifrån? Känner bara att jag vill dra ihop ett gäng och göra något riktigt roligt men jag vet inte vad... tänk när man var 10 år och kunde ringa till alla sina kompisar och drog ihop ett gäng och körde kurragömma eller på rymmen, haha det var tider det!
Saknar alla mina vänner som är långt ifrån mig och längtar tills alla bara kommer hem igen!!!
Bara därför bjuder jag på en väldigt gammal bild på mig,Amanda och Jenny!(:
Nu ska jag sluta ordbajsa här, bye bye!

Onsdag 28 September

Tjabba!
Idag har jag jobbat 12-21:15, blev en lång dag eftersom vi hade kvällsöppet mellan 18-21 som resten av hela staden också hade! Men jobba kvällsöppet med så lite personal var ju inget hit! Dom där tre sista timmarna gjorde jag ingen annat än att stå i kassan och kön sräckte sig så långt jag kunde se + att jag var själv nere på barn/herr! Det enda pluset var väl att företaget bjöd på Maxmat till middag!(:
Nu ska jag avrunda här och krypa ner i sängen, Godnatt!

Tisdag 27 September

Tjenis!
Måste börja med och säga vilket jävla väder vi har här uppe i norr! Seriöst trodde taket skulle blåsa av imorse, de var ju nästan storm ute och det regnade lodrätt ner!
Annars så har jag varit ledig även idag och börjar bli smått uttråkad nu, som tur är väntas det jobb imorgon. Dagen har jag spenderat med min kära mamma, vi har ätit lunch, följde med henne till sjukgymnasten, varit och handlat och sen har vi städat och rensat hemma hos mamma och pappa! Blev även bjuden på middag här som tack för hjälpen med städningen(:
Här kommer några saker som jag beställde från H&M.com som jag glömt att visa!





Måndag 26 September

Hallå!
Tänkte bara blogga en sväng i pausen av Hollywoodfruar! Idag har jag varit ledig, tagit det lungt här hemma och städat lite, tagit igen massa serier, betalat räkningar och fixat lite ärenden.

Annars så tänkte jag bara visa mina naglar som jag gjorde om i Fredags, tog bort den gamla nagelförlägningen och gjorde bara en nagelförstärkning på mina vanliga naglar!(:


Nu börjar det igen, bye bye

Söndag 25 September

Tjenis!
Tänkte dra en lite uppdatering om min helg, har haft en kanonhelg helt klart!(:
Igår:
Började dagen med lördagsjobb 9:45-15, full rulle på jobbet när det är helg + löning! Efter jobbet blev det direkt hem och fixa sig och sen kom det massa killar hit till mig och Joel och kollade Hockeyn. Efter det drog vi alla killar + jag till Hallin där vi började förfesten. Tvillingarna Hellander och company dök upp efter ett tag men dom skulle vidare på lagfest och jag blev erbjuden att hänga med så jag hängde på!(: Så jag fick helt plötsligt festa med Notvikens herr och damlag, och det var sjukt kul på förfesten! Sen drog vi vidare till Oliviers och dansade lös där hela kvällen, hade så sjukt kul där med och det var så kul att det var så många fotbollslag där som också hade haft lagfest så det var en hel del kända ansikten på Olivers(: Vid två tiden gick jag till Allstar en sväng och träffade Joel och grabbarna. Kvällen slutade vid fyra men jag hade en galet rolig kväll, tack alla inblandade!:D
Kameran hade jag med mig under hela kvällen men den tog jag aldrig upp ur väskan så tyvärr så bjuder jag inte på några bilder från kvällen!
Idag:
Tog mig upp ur sängen idag vid elva men formen var ju inte den bästa,  jag har ju mått bättre! Har tagit det lugnt i soffan halva dagen och vi fick även besök av Joels grabbar som kom förbi och åt lite bakis mat till lunch.
Ikväll har vi varit till Antnäs och blivit bjudna på middag av mamma och pappa, tacos blev det och det var perfekt bakismat idag!
Nu ska jag kolla lite tv, bye bye!

Fredag 23 September

Tjabba!
Idag har jag varit ledig, men har absolut inte varit på latsidan bara för det. Böjade dagen med att åka in till stan eftersom jag hade nageltid hos Sara klockan tio(: Tog bort min gamla naglar och gjorde nya men den här gången blev det ingen förlägning utan bara nagelförstärkning med gelé. Blev riktigt nöjd och Sara är så grym på att göra naglar!(:

Sen eftersom det har regnat hela dagen idag (ovanligt va?) så tog jag tag i lägenheten och storstädade den från golv till tak så nu är det skinande rent här hemma igen(:

Tog en runda på stan med Joel och brände lite av lönen som kom idag! Blev inte så farligt bara ett par byxor, tröja och ett par skor(:

Ikväll har jag först varit med Joel, Martin, Hanna, Linda, Patrik och Marcus och hälsat på hos Ida och Jacke(: det var på tiden att vi tog oss dit och fint hade dom i sin nya läggga! Sen så åkte jag, Joel och Martin till Tobbe och träffade honom en sväng nu när han kommit hem över helgen från Oslo(:

Dagens Inköp, fett nöjd över mina nya shoes!

Tröja- H&M


Skinnbyxor- H&M


Skor- Nilson



Torsdag 22 September

Halloj!
Idag var jag inställd på ännu en heldag på jobbet men så blev det inte, schemat hade blivit fel så fick istället jobba 14-18:15! Fast det gjorde egentligen inte så mycket för då fick jag ta igen några timmar av förlorad sömn, och tog en riktigt lungn och skön förmiddag. Jobbdagens fyra timmar bara svischade förbi och imorgon är jag ledig och det är helg!:D
Ikväll har jag kollat Hockeyn här hemma, Luleå vs Djurgården på hemmaplan och äntligen fick Luleå ta sin första trepoängar i elitserien för iår!
Nu ska jag kolla Ensam Mamma söker, gillar att Hannah som är med har jobbat hemma hos oss!

Onsdag 21 September

Tjabba!
Idag har jag varit på H&M hela dagen 9:45-18:15 såklart!(: Det var full rulle på jobbet och fick även idag vara där uppe på Everyday, det är kul men inte riktigt min grej så håller tummarna att jag får vara nere imorgon.
Ikväll har jag varit på Make up party hemma hos Linda, vi H&M- extratjejer tog med oss varsin kompis och drog ihop ett gäng(: Linda är delägare i något företag som har en hemsida där dom säljer några olika märken på smink och hon hade allting hemma + att Sofie som jobbar på H&M är utbildad Make up artist så det var perfekt! Det fanns alltifrån smink, parfymer till hudvård och det var verkligen jättebra grejjer. Så alla fick testa sig fram och några blev sminkade. För mig blev det en beställning och produkterna verkar jättebra så jag är nöjd!:) Hade en riktigt trevlig kväll med ett härligt gäng och så kul att Amanda kunde följa med och träffa mina jobbarkompisar!:D
Det fanns en hel massa smink kan jag lova er!




Tisdag 20 September

Hallå!
Imorse vaknade jag av att jobbet ringde och behövde mig, inte tackar man nej till en jobbdag när det ändå står spön i backen! Så det var bara att pallra sig upp och jobba 9:45-18:15. På jobbet idag fick jag vara högst upp på Everyday och jag har kört varor som en TOK hela dagen, däremot var jag nog en pain in the ass för alla andra som fick springa upp och ner med saker till mig eftersom att man är själv där uppe.
Annars så saknar jag sommaren, solen och värmen riktigt mycket sånna här dagar! Oj oj oj vad sugen jag är på en utlandsresa men just nu är det jobbet som står högst upp på min lista!
En dag vid poolen i Turkiet hade inte varit helt fel!

Söndag 18 September

Tjenis!
Idag har jag söndagsjobbat, hade öppning så blev jobb 10:30-16:15!(: Söndagar är faktiskt ganska tråkiga att jobba för det är lite folk och vi är alltid bara fyra som jobbar i hela butiken så man hinner knappt se varandra. Tur att det ger bra med cash på söndgar för annars hade jag skippat dom där tråkdagarna!
Annars då har jag hunnit bli bjuden av familjen på middag på kebabhuset,mummms! Kollat fottis på Tunavallen med Joel, Tvillingarna Hellander och en hel massa andra som jag int orkar skriva!
Haha vilket världelöst blogginlägg, så jag tror jag slutar här! bye bye

Lördag 17 September

Tjabba!
Ikväll har jag varit på Allstar med Joel, Amanda, Josse, Disa Igor och Petter!(: Josse hade bokat bord så vi gled in på Allstar vid halv sju, precis när hockeyn började. Vi åt jättegod mat och kollade hockey men tyvärr så förlorade Luleå igen, dom är riktigt bra på att tappa en ledning! Vi blev kvar ett tag på Allstar men det var nyktert för mig eftersom jag jobbar imorgon och ska vara chafför åt mina föräldrar inatt. Hade en riktigt trevlig kväll med ett härligt gäng och åkte hem precis i rätt tid när alla fyllon började komma dit;)

Några bilder från ikväll!






Torsdag 15 September

Halloj!
Idag har jag hängt med Amanda och Josse på stan!(: Först gick vi och åt lunch på Mat & Prat, och satt där ett tag och surrade. sen gjorde vi stan men vi blev ganska less efter ett tag så då åkte vi hem till Josse på Bergnäset. Första gången jag var där och fick se hennes snygga hus, inte helt fel att bo sådär vid vattnet och ha en utsikt över halva Luleå typ:) Hade en riktigt trevlig dag med dom där två brudarna!
Ikväll har jag varit på hockey med Joel och Fredde!(: Vi tog sittplats och fick riktigt bra platser, helt sjukt vad taggad man blev när man kom in där och vilken stämmning det var i början! Luleå skötte sig riktigt bra i första men dom andra två perioderna hade vi kunnat skippa. Förlora hemma mot Växjö i ett fullsatt Coop Arena, vilken jävla flopp!!!!
Stämmningen i början var däremot grym!


Onsdag 14 September

Tjabba!
Imorse ringde dom från jobbet och behövde mig, så då var det bara att hoppa in och jobba 9:45-18:15!(: Men när jag kollade ut genom fönstret imorse hade jag ju gärna bara legat kvar i sängen, det var bara regn regn och ännu mer regn!!! Men ändå ganska skönt att jobba en sån här dag för annars hade man väl bara suttit hemma och tryckt. Kändes bra att vara tillbaka på jobbet efter en vecka ledigt, allting var precis som vanligt.
Ikväll åkte jag och J ut till Antnäs och blev bjudna på middag av min kära mor och far, mamma bjöd på lasagne och det var såååå gott!(: Gav även familjen lite presenter från Göteborg, ibland kan jag faktiskt vara lite snäll!(:

Tisdag 13 September

Tjenis!
Idag har jag hunnit packa upp allting, städat lite, varit på stan en sväng, storhandlat och gått på en promenad. Känns som att jag redan är rastlös och vill tillbaka till jobbet, men har inte ett pass förrän på söndag, så jag hoppas verkligen dom ringer in mig innan dess!
Idag när jag var och handlade på Kvantum fick jag chocken när jag klev in där, allt var huller om buller med kassorna och dom höll på att bygga om. Jag har bara varit borta några dagar från Luleå och det ha redan hunnit hända så mycket.
Här får ni bilder på allt jag shoppade i Gbg!

Några små prylar till lägenheten- Köpte dom på en heminredningsbutik inne på Freeport
Skorna jag letat efter över hela Norrbotten som inte finns någonstans utan bara i södra Sverige! Men när jag äntligen hittade dom här snyggingarna var jag tvungen att passa på att köpa hem 2 par- Hittade dom också inne i Nike outleten på Freeport
Var bara tvungen att köpa en sån där Pippi-tröja som alla har för den var så skön- Min är inte från gina som alla andra utan köpte min på Rut mfl
Linnet som jag velat ha så länge men som tog slut här i Luleå på direkten- från Monki
Sen är resten av mina inköp från H&M, kunde inte hålla mig från att shoppa därifrån

Måndag 12 September

Hallå!
Idag känns det som att det har varit en evighetslång dag! Vaknade 6 imorse eftersom vårat plan gick så tidigt och så har vi rest halva dagen. Klockan två var vi iallfall tillbaka i Luleå och välkomnades med världens regnväder...

Jag har haft en jättebra och härlig resa med finaste!:D Känns som att vi båda verkligen behövde den här resan och att bara komma bort från Luleå några dagar och bara vara med varandra<3 Vi har verkligen hunnit se mycket av Göteborg på bara några dagar, säger bara vilken härlig stad och vilka härliga människor det bor där. Joels faster har även varit så snäll och söt som låtit oss bo hos henne!(:

Nu är det tillbaka till verkligheten igen, bye bye!
 

Söndag 11 September- Dag 4 i Göteborg

Halloj!
Idag har vi först varit till Joels kusin som bor här i Göteborg och hälsat på en sväng!(: Kul att hinna träffa så många som möjligt innan vi åker hem.
Sen tog vi spårvagnen till Avenyn och mötte upp min kusins man Stefan och tog en öl med honom och några andra!(: Efter det gick vi till Gamla Ullevi, det var dags att se Ifk Göteborg mot Malmö ff! Första gången jag ser en Allsvensk match, men vilken jäkla stämmning det var! Det är lite annat än att gå på Luleå Hockeys matcher typ....
Det var riktigt kul att gå på en sån där match, synd bara att det blev 0-0!
Här kommer några bilder från idag!




Lördag 10 september- Dag 3 i Göteborg

Tjabba!
Idag började vi dagen med att åka in till stan och möta upp min kusin Katarina + hennes man Stefan och deras två barn Meja och Algot!(: Vi gick först runt på stan lite och sen gick vi och satte oss på ett mysigt café och tog en fika!
Efter fikat sa vi hejdå och lämnade dom, sen tog vi pendeltåget ut till Hede och gick på VästSveriges största outlet Freeport. Det var galet stort och dom hade alla möjliga butiker där, så jag säger bara om ni ska till Göteborg måste ni besöka Freeport!!!! Jag hittade äntligen mina skor där som jag velat ha så länge (Nike Air Max) och dom var så billiga så passade på att köpa 2 par när jag ändå var igång(: Shoppade även lite presenter och annat smått och gott.
Efter vi hade besökt Freeport åkte vi tillbaka in till stan och tog spårvagn till Slottskogen. Det är en jättefin stor djurpark, så vi gick omkring där och kollade på djuren och utsikten (för det låg på ett högt berg). Efter vi var klara där åkte vi äntligen tillbaka till Joels faster och nu kan jag ta och meddela att mina fötter är helt döda efter 3 dagar med väldigt mycket promenerande hit och dit!
Här kommer några bilder från idag!




Fredag 9 September- Dag 2 i Göteborg

Tjabba!
Idag har vi promenerat runt på stan i flera timmar och shoppat. Ja jag som inte skulle shoppa så mycket men ändå blev det en hel del  både för mig och Joel. Det är himla kul  att shoppa på affärer som man inte har hemma, fast visst det blev ju en del på H&M också men får skylla på att det fanns H&M- trend som inte finns hemma(: Bilder på allt jag shoppade får ni se när jag kommer hem.
Efter vi hade gjort stan i flera timmar blev det ett besök till Liseberg, faktiskt är det första gången jag är där! Sjukt stort var det men jag är ju inte direkt någon sån här person som åker massa attraktioner. Fast det blev ju ändå några stycken och Flumeride var ju en höjdare förutom att det var ganska blött!;D
Har inte alls varit duktig på att fota under resan, men här kommer några bilder från idag!






Torsdag 8 September- Dag 1 i Göteborg

Halloj!
Igår kom vi fram till Göteborg kring 11 på kvällen, så då hann vi bara åka ut till Lindome som det heter och träffa Joesl faster som vi bor hos(:
Idag började vi med att åka med Joels faster Linnea till Media Markt, för Joel skulle köpa en ny dator. Ja det där Media Markt var ju inte litet så det tog ett tag men till slut kom vi ut ur butiken och Joel en dator rikare(:
Efter vi var klara där åkte vi tillbaka till Lindome och lämnade Joels faster och så åkte vi själva in till Göteborg centrum. Vi gick i Nordstan, gick runt på massa andra ställen och kollade även in Avenyn en sväng. Idag blev det ingen shopping utan vi kollade bara mer vars allting låg osv så shoppingen spara vi till en annan dag.
Ikväll har vi bara varit här i Lindome och ätit god middag som Joels faster gjorde. Sen tog vi även en promenad runt Lindome för att kolla hur det ser ut här(:
Tyvärr hade min kamera nästan inga batterier så bjuder bara på några bilder på Joels faster Linneas hus och hennes sjukt vackra trädgård och en turistbild på Joel!




Tisdag 6 September

Tjenis!
Idag hann jag ju inte alls med det jag skulle göra utan istället blev det jobb 12-18:15, men det gråter jag inte för!

Efter jobbet blev det en snabb sväng hem til kära familjen för att bli bjuden på middag!(: Hämtade även en resväska och lite annat som jag behövde till resan, resten av kvällen har jag spenderat med att packa och kollat på Idol!(:

Imorgon åker jag och Joel iväg på en liten "mini- semetser" till Göteborg, eftersom båda två har jobbat hela sommaren ska det faktiskt bli riktigt skönt att få komma bort från Luleå i några dagar!:D

Ungefär såhär ser min resväska ut när jag ska packa, tar alltid med mig hela garderoben!
 

Nästa gång ni hör från mig är jag i Gbg, bye bye!

Måndag 5 September

Hallå!
Ny vecka igen, den här måndagen som skulle vara en ledig måndag blev plötsligt en måndag med jobb 9:45-17 men det tackar jag inte nej till(: Ska ju ändå vara långledig från onsdag- måndag så passar på att jobba så mycket som möjligt nu innan vi åker.

Ikväll har jag suttit fastklistrad framför tv. Har kollat Idol, egentligen är jag ganska less på Idol nu men utagningarna måste man ju bara se med alla konstiga människor som skämmer ut sig:p Efter Idol var det Svenska Hollywoodfruar som också bara är så sjukt roligt att se för att dom är så jäkla blåsta alltså!

Hade inget mer vettigt att skriva idag, så tack och hej!

Lördag 3 September

Tjabba!
Idag var det back to work, blev att lördagsjobba 12-16:15!(: Vad ska man säga lördagar med hemskt mycket folk och full rulle som vanligt.

Ikväll har jag och Joel hängt hos hans bror Björn med honom och hans tjej Emilia!(: Vi kollade filmen The adjustment bureau, trodde inte alls den skulle vara bra men den var faktiskt helk ok och en sån där film som man måste hänga med i för att fatta något av:P



Fredag 2 September

Tjabba!
Min dag har inte varit speciellt händelserik, har bara varit hemma och kurerat mig och nu är jag nästan frisk! Ska bara bli fri den här jävla hostan så är det lugnt!

Kvällen däremot började med grillat till middag här hemma med J(: sen tog vi oss till Tunavallen och kollade lite fottis med några sköna brudar. Efter det blev det häng hos oss med Tvillingarna Hanna och Linda, Hannas boy Patrik och så kom även Ida och Jacke förbi en sväng!(: Vi kollade fottis på tv, Sverige- Ungern sen sket det ju sig så då slog vi på en film och det blev även ikväll No strings attached. Säger bara jäkligt skön film! Haha


Torsdag 1 September

Halloj!
Idag blev jag hemma från jobbet, kände att jag aldrig hade pallat en dag till som igår med sjukan i kroppen. Så jag har bara legat hemma och vilat hela dagen idag och febern är borta, förkylningen är betydligt bättre, så det var nog ett smart drag att stanna hemma ändå(:

Annars vad säger vi, första September idag och sommaren är officelt slut! Vars tog sommaren vägen är frågan, hann knappt vara med om den så var den slut. Nästa sommar ska jag försöka ta vara på lite bättre och kanske lite mindre jobb.

Ikväll har jag kollat filmen No string attached, åhhh vad bra den var precis en sån där Maria film!(: Har glömt bort hur snygg Ashton Kutcher är! Jag säger bara Amanda om du inte har sett den, se den NU!




RSS 2.0