Lördag 30 April

Tjabba!
Idag är det Valborg och det ska firas!(: Först blir med middag på Waldorf med Joel, mamma och pappa! Sen drar jag och Joel vidare till Fredde där det blir något sorts av fest med massa härliga människor och sen får vi se var kvällen slutar helt enkelt:P Så kvällen är inte helt spikad men det kan vara kul ibland att det blir lite spontant sådär. Hoppas ni får en riktigt härlig Valborg allihopa för det ska då jag ha!(:

Valborg 2009 Jokki, jag och Elina!


Nu ska jag börja göra mig klar, pusss!

Fredag 29 April

Tjabba!
Ikväll har jag och Joel varit och ätit i Antnäs hos mamma och pappa, det blev grillat igen!(: Hehe kommer nog leva på det i sommar nästan;)

Sen så har jag även varit på bio ikväll med Olivia och Elina, har inte hängt med dom på riktigt länge så det var kul!(: Vi kollade Water for Elephants, ja jag har redan sett den men det hade inte dom och filmen är så bra så kunde lätt se den igen och den var nästan ännu bättre den här gången! åh just det tack igen Olli!:D

Nu ska här sovas, Godnatt på er!

Update

Ikväll trodde jag att jag hade förstört min Iphone 4 för gott! Jag kopplade in telefonen i datorn för att jag skulle föra över några bilder och samtidigt uppgradera programvaran. tror ni inte då att jag råkar dra ut sladden innan den var klar! Japp så sen funkade telefonen inte ens att slå på och jag fick panik och började storgråta.... Men ringde till Alex och så åkte jag dit och han fixade det direkt, tack tack igen Alex och tur att du kan allt som har med teknik att göra!:D Haha tänk vad man kan vara beroende av en mobiltelefon;)

Här har ni mitt linne jag köpte idag, vissa säger att dom får epilepsi men jag tycke det var coolt!


Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt!
 

Torsdag 28 April

Halloj!
Idag cyklade jag in till stan och mötte upp jenny där!(: Vi tog en fika på Kulturenshus och satt där en bra stund och bara pratade. Sen gick vi på stan en sväng också, hittade mycket fint men har lite köpstopp nu! Sen kom Joel också och mötte upp oss och så tog vi en middag på Sub, dubbelmacka till och med!;) hehe

Bjuder på en bild på dom här två snyggingarna!


Nu ska jag kika lite 90210, pusss!



Onsdag 27 April

Tjabba!
Idag har jag bara varit hemma på dagen, inget jobb den här veckan än så länge:( Så jag har varit ute med Messi idag, han är bra rolig den här katten för direkt han går ut sitter han bara och kollar sen springer han runt lite. Men nu har en ny underhållning, att jaga löv på marken och det finns nästan inget roligare i hans värld;) Sen har jag tagit ikapp lite serietittande, hehe är väl dags för att börja kolla Vampire snart då;)

Sen när Joel slutade mötte jag upp honom i stan gjorde vi lite ärenden, sen kom hans mamma och plockade upp oss och så åkte vi hem och gjorde lite middag. Ikväll har vi varit hos Joels bror och firat hans tjej Emilia som fyller år!(: Gott fika var det, men nu såhär efter påsk känner jag att jag måste ta en lite paus från allt vad godis/ fika heter!

Nu ska jag kolla BB, pusss!

Tisdag 26 April

Tjenis!
Idag har det varit kanonväder ute, så jag åkte ut till Antnäs och sa hej till mamma först och sen åkte jag till Jenny!(: Vi hängde ute i solen på hennes altan i princip hela tiden, varmt varmt varmt! Vi åt av hennes nybakta bullar som var supergoda ( hehe som alltid när den där flickan bakar något), vi spelade spel, matade deras hönor och bara satt och pratade. Hade en riktigt trevlig dag med henne iallafall!(:

Sen cyklade jag "hem" till mamma och pappa där även Joel var, och så blev vi bjudna på middag som vanligt!(: Haha kommer nog försöka bli bättre på matlagningen när vi flyttar;)

Spelade det här "Försöka få bort så många pinnar som möjligt utan att det rasar" som Jenny hade köpt i Thailand. Himla roligt faktiskt men ser nu hur snett det var och minuten efter rasade det!


Nu ska jag kika BB, pusss!

Måndag 25 April

Hallå!(:
Igår blev det förfest hemma hos Tvillingarna Hellander + Mia!(: Vi började inte förän vid 9 så det blev lite hastigt. Sen var det tänkt att vi skulle dra på Olivers men det var ju från 20 så det var ju skit eftersom vi är barn som är födda sent! Så vi drog tillbaka hem till Hanna och Linda och så drog vi dit Joel och grabbarna:P Vi hade riktigt kul med dom och blev även en upptäcksfärd ute i stan;) Även fast det inte blev någon utgång så hade jag riktigt roligt!:D

Här kommer lite bilder från kvällen igår



Idag har jag inte gjort många knop. Varit och handlat med J, kollat fotboll på Tunavallen och gått en promenad. Får se vad kvällen erbjuder men jag är rätt sliten så det blir nog häng i soffan hela kvällen!

Nu ska jag ta hand om tvätten, pusss herrå!

Update

Kom juts hem från Rosvik, jag och Joel har varit hos hans mamma och pappa(: Vi blev bjudna på middag och var där ett tag, haha vi har inte ätit middag hemma på 4 dagar nu;)

Det ser ut som att det blir en 2 dagars, ska snart bege mig mot Tvillingarna Hellander där det blir förfest ikväll också!(: Får se hur taggad jag är men det kanske slutar med att vi drar ut till Olivers iallafall:P

Fick den här snygga ringen från Guldfynd by Kenza av mamma och pappa i påskägget!:D


Nu måste jag kila, pusss!

Söndag 24 April

Tjabba!
Kan ju börja med att blogga om gårdagen(:
Började dagen med att jobba 9:45-16, så ja jag har jobbat hela påsken medan alla andra varit i fjällen eller haft annat kul för sig. Men nu har vi äntligen stängt i två hela dagar och det ska jag njuta av:P Efter jobbet åkte jag oh Joel till mamma och pappa, vi blev bjudna på middag(: Pappa hade tagit fram grillen och det blev premiär i huset, Grillat mmmm!

Sen vid 7 åkte vi till Tvillingarna Hellanders place, där blev det förfest! Hade himla kul där med massa härligt folk, så tack allihopa för igår!:D Sen drog vi ut på Allstar där det kanske inte riktigt var lika roligt, jag vet inte men ibland är det riktigt kul där och ibland inte alls lika kul:P

Här kommer lite bilder från kvällen




Idag har vi tvättstuga, blir väl även att städa lite här hemma. Sen åker vi till Rosvik på middag också!(: Ni får en bättre opdate sen!

Nu annat, pusss!
 

Fredag 22 April

Tjabba!
Idag är det långfredag och det blev en riktigt tidig morgon här hemma. Jag och Joel pallrade oss upp kring halv åtta, var helt sjukt trött:P hehe! Joels mamma och pappa kom och hämtade oss och så åkte vi bil upp till Korpilombolo och hälsade på Joels mormor, hon var så söt!(: Sen åkte vi vidare där i byrna och hälsade på lite mer folk och sen åt vi lunch i Överkalix. Blev borta hela dagen med det var som kul med en lite tripp uppåt i landet(:

Ikväll åkte jag till Twinsen Hellander och hängde med dom!:D Vi pratade, svammlade och planerade lite inför imorgon då det vankas Ppparty på hög nivå. Är nästan lite övertaggad! Hade en riktigt trevlig kväll med dom där två brudarna iallafall!(:

Fick två söta linnen av Joel i påskpresent, tack hjärtat!



Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon blir det ännu mer jobb, Godnatt på er!

Update

Ikväll har jag varit hos min kära vän Jenny och firat henne!(: Nyhemkommen från Thailand och nu 20 år! Fick massa gott fika hemma hos henne och jag och Amanda gav både presenter som var saker och upplevelser och jag tror hon blev riktigt glad!(: Vi fick även varsin prestent från Thai, tack tack!(: GRATTIS IGEN BÄSTA JENNY!!:D

Bjuder på en bild på oss från LK 09!


Nu ska jag kika lite tv sen väntar sängen, Godnatt!

Torsdag 21 April

Halloj!
Idag är det skärtorsdag och jag har jobbat 9:45-16:15!(: Var verkligen hur mycket folk som hellst idag! Det var ju 50 % på alla rea + att det var Clubdag med 10% så folk shoppade ju som aldrig förr! Är helt slut i huvudet efter den här dagen. Jag fick också med mig hem lite shopping, tänkte jag passade på när det nu var 35% personalrabatt!;) Köpte till och med ett par fula trosor bara för att dom kosta 15 spänn liksom!

Köpt även en till bikini, kan verkligen inte få nog av fina bikinisar!


Nu ska jag göra mig klar och åka iväg till Antnäs, pusss!

Update

Kom just hem från stan, har varit och kollat på bio med mina 2 bästa kvinnor Jenny och Amanda!(: Jenny hemkommen igår från Thailand, skönt att hon äntligen är hemma igen!!:D <3 Filmen Water for Elephants var super duper bra, alltså verkligen helt sjukt bra och inte nog med det så var ju huvudkaraktärerna också snygga! Jag säger bara Robert Pattinson!


Nu ska jag sminka av mig och krypa ner i sängen brevid en sovande pojke, Godnatt!

Onsdag 20 April

Tjabba!
Idag skulle jag vara ledig men det blir att jobba en liten stund nu på eftermiddagen, inte för att det gör mig något(: Idag har jag inte hunnit göra så mycket förutom att göra mig klar och hängt med mamma och pappa till Storheden och tagit en lunch där med dom(:

Min nya frukost som jag äter varje morgon, äggröra men det är faktiskt himla gott!


Nu ska jag börja göra mig klar för att cykla in till jobbet och jobba 15-18:15!

Update

Ikväll har jag och Joel varit till Rosvik och hälsat på hans Mamma!(: Vi blev bjudna på middag också, hehe var kanske lite därför vi kom dit också;) Men vi tänkte lite på henne också som får äta middag sjäv annars:P Blev kvar där ett tag och sen skjutsade hon hem oss:)

Och idag började äntligen serierna igen, Jippi nu har jag något att se på igen!:D


Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt!(:


Tisdag 19 April

Tjenis!
Och solen fortsätter att leverera, så idag tog jag en cykeltur till stan!(: Jag skulle till arbetsförmedlingen men det ångrar jag ju nu såhär i efterhand!

Kommer dit och det är kanske 2 personer förre mig i kön, jag tänkte åhh vad bra. Men tror ni då inte att jag får sitta 35 minuter och vänta innan dom ens ropar upp mig!:O Sen när jag väl kommer in och får prata med en arbetsförmedlare så säger hon att jag inte kan gå med i det här "Jobbgaranti för ungdomar" för jag har inte varit helt arbetslös i 90 dagar!!! Okej det var ju inte därför jag kom dit och vafan är det för skitsnack jag vet hur många som hellst som har fått gå med i det där och inte varit arbetslösa i 90 dagar, men det är väl min vanliga otur. Ni kan ju gissa om jag kommer gå dit fler gånnger!!

Efter det där så var jag så arg, orkade inte gå på stan så jag cyklad tillbaka hem på en gång. När jag kom hem var det så varmt ute så jag tog ut Messi på en promenad och han verkligen njöt ute i värmen!(:

Hihi Messi älskar Yoghurt



(Åh vad jag hatar när inlägg inte publiceras!)

Update

Såhär ser det ut när min lillkille åker bil(: Han hatar att sitta i sin bur när vi åker bil så han får sitta i min famn och det älskar han för då får han kolla ut! Haha han är bara sö söt min lilla Messi!(:



Nu ska jag kolla klart BB, Herrå!

Måndag 18 April

Hallå!
Idag har jag jobbat 12-16, fick vara nere på barn/herr igen. det händer inte ofta att jag är där eftersom jag "tillhör" dam, men det var kul och nu håller dom på att bygga om på herr och det kommer nog bli toppen där sen(: Hittade massa fint till min Joel, la undan minst 10 plagg;) haha han var tvungen att testa allt men det blev bara att köpa 3 plagg:P

Riktigt snyggt till sommaren, jag diggar speciellt dom röda shortsen! Tur att jag har en kille som gillar kläder;)


Nu ska jag kika lite basket, pusss!

Söndag 17 April

Tjenis!
Idag har jag söndagsjobbat 12-16:15, skönt att få jobba en söndag med 100% ob!(: Dessvärre var det en riktigt tråkig söndag att jobba, var själv nere på barn/herr och dom där fyra timmarna går inte snabbt då... Men en annan sak som är rolig är att det blir att jobb mycket nästa vecka!(:

Har just kollat BB och sitter nu och kollar Live, BB-låten har redan satt sig i min hjärna och jag har bara hört den 2 gånger, kommer bli en riktigt plåga i sommar!

Haha fattar inte ens varför jag bloggar, hade inget roligt att komma med idag så jag säger Bye bye nu!

Lördag 16 April

Tjabba!
Bloggar nu bara för att jag har haft så mycket annat för mig under dagen. Idag på förmiddagen har det blivit städing av lägenheten + att vi hade tvättstuga, inte så värst rolig att göra på en lördag... När vi var klar med städningen så gick jag och Joel till Tunavallen medans tvätten skulle bli klar. Vi kollade när Hanna spelade match med Linda som var där(:

Efter matchen gjorde vi oss klara och åkte till Joels föräldrar i Rosvik, där även Joels bror och hans tjej + hennes mamma var(: Där blev vi bjudna på middag, GRILLAT för förta gången i år! Det finns väl nästan inget godare:D Sen var det tänkt att det skulle bli en Partylördag med Tvillingarna Hellander + Sofia, men då hade både Hanna och Sofia fått feber så det var ju sjukt tråkigt!:( Får ta igen det nästa helg när det är Påsk, så ikväll har det bara blivit en lugn kväll här med några grabbar och El Clasico(:

Här har ni det jag beställde från H&M, hämtade ut paketet igår och skorna satt som ett smäck!


Nu ska jag kika lite tv och mysa med J, pusss!

Fredag 15 April

Tjabba!
Idag har jag varit ledig från jobb, så trodde min dag skulle bli dö-trist men icket! På förmiddagen tog jag det bara lungt här hemma, sen vid 2 kom pappa och hämtade mig och så följde jag med till mamma och pappa!(: Var där någon timme och tog med Messi, han fick springa av sig ordentligt(: Sen åkte familjen + Joel till stan, blev middag på Kebabhuset! Det satt riktigt fint i magen:P

Sen åkte jag och Joel till Tunavallen och kollade på Hannas match med Linda!(: Internet bay i helgen så lär nog bli att kolla mycket fotboll i helgen. Efter Hannas match åkte vi till Pontus och kollade basket, faktiskt riktigt kul men som alltid när jag kollar basket så förlorar LF... haha hade då en trevlig kväll iallafall(:

Bra stämmning var det ju iallafall, skit bara att dom inte vann!



Nu ska kika lite tv, Pusss!


Torsdag 14 April

Halloj!
Idag har jag också jobbat 12-18, men skippade att cykla till jobbet för det kändes alldeles för jobbigt:p Var mycket folk på stan idag, eller iallafall på H&M, kanske för att Conscious Collection släpptes idag också, la undan lite plagg men får se vad det blir att handla(:

Ikväll har jag äntligen fått träffa Tvillingarna Hellander ( elller jag fick redan träffa dom idag på jobbet då dom kom och överraskade mig), dom var riktigt efterlängtade!:D Funderar på att börja kalla dom Thai- Hanna och Norge- Linda, eller så inte;) Dom två + Sofia kom och hängde hos mig och Joel ikväll, sen gick vi till Tunahallen och kollade lite basket!(:

Bjuder på en bild sen LK i somras!


Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt!

Onsdag 13 April

Tjabba!
Idag var det strålande sol ute så jag cyklade till jobbet, kände mig riktigt hurtig!(: Svängde förbi Sub innan jobbet och köpte med mig en macka till lunchen. Jobbade 12-18:15, Inte alls så mycket folk men alla var väl ute och glassade i solen. Imorgon släpps Conscious Collection och det är redan stort tryck på alla plagg, och NEJ vi har inte dom där förbannade virkade shortsen som alla vill ha! Så då har jag fått det sagt(:

Är sugen på toppen högst upp till vänster, snyggt med dragkedja där bak!


Pics: shoppingandfashion.se

Nu ska jag kika lite tv, pusss!

Update

Åkte in till stan med Joel när han hade slutat jobba, vi körde ett träningspass på Helex!(: Sen åkte vi hem igen och gjorde pizza, hade tacoköttfärs på pizzan men det var faktiskt riktigt gott:P Testa! Sen tog vi en cykeltur till Dollar Store och köpte lite karra, hehe vi har ju faktiskt tränat idag;)

Svar på Amandas kommentar: Tack, ja jag gillar dom verkligen men dom kommer dock inte förrän i slutet av Juni!

Inte så stor skillnad på mina nya och gamla Convers efter att jag tvättat dom gamla 2 gånger, förutom att dom är 100 gånger mer slitna då men nästan lika vita!


Nu ska jag kika lite Hockey, herrå!


Tisdag 12 April

Tjenis!
Inget jobb idag heller så var helt nere, blir så otroligt rastlös direkt jag inte får jobba. Några minuter efter jag hade vaknat ringde telefonen och det var min chef, jippi jag har fått 3 pass den här veckan utdelat, Äntligen!(:

Annars så kommer det inte hända så mycket mer med min dag förrän Joel har slutat, så nu sitter jag här hemma själv och har precis gjort lunch. Ja nudlar till lunch är ju en klassiker, förrästen hittade jag en ny ELLE-tidning eller okej den kom för några veckor sen men har helt glömt bort att läsa den.
 

Nu annat, pusss!

Update

Ikväll har jag och J cyklat till stan bara för att det var så fint väder(: Sen gjorde Olivia våran kväll, tack igen göllet!:D På stan blev det även ett inköp, var tvungen att köpa ett nytt navelsmycke eftersom jag tappade mitt i förrgår! Vette tusan vad jag gör med mina navelsmycken, det här är 3:e som försvinner!!

Just det jag och Joel har även hunnit "storshoppa", var förbi Antnäsmöbler idag också och hem kom vi med en beställning på en ny soffa och ett nytt matbord + fyra stolar(: Fick allt för så bra pris så varför inte passa på då liksom?'

Soffan Chicago, äntligen en riktigt stor soffa med två divan!

Det här bordet fast i ek och lite mindre, med bara fyra skinnstolar till!


Nu ska jag kika lite BB, pusss!

Måndag 11 April

Hallå!
Ny vecka och vårvärmen har äntligen kommit till Luleå!(: Min morgon började med att jag  skjutsade J till jobbet kl 7, sen gick jag och la mig igen och vaknade inte förrän 9! Då kom mamma och hämtade mig och så åkte jag till dom och tog med mig Messi. Jag och mamma kollade lite tv, gjorde pastasallad till lunch och tog oss ut på en långpromenad i det härliga vädret!(:

Jag och Messi satt ute på altan och solade lite också!



Nu annat, pusss!

Update

Sitter just nu här och kollar BB-live, har otroligt lite att göra så då är det en bra syselsättning. Ikväll har jag och Joel varit i Antnäs hos min kära mor och far och blivit bjudna på middag!(: Även bytt ut vintergarderoben mot sommargarderoben och det känns toppen!

Nu ska jag krypa ner i sängen eftrsom det kommer bli en otroligt tidig morgon imorgon, Godnatt!


Söndag 10 April

Tjenis!
-Igår var värmen tillbaka, det blåste dock typ storm ute (men det får man ju räkna med när man bor i Luleå) men annars var det sol och värm!
-Tränad första träningspasset på Helex igår på dryga 3 veckor
-Spenderade halva dagen ute med Messi som fick springa runt på tunavallen
-Förtsa cykelturen avklarad för i år som tog oss till Kvantum och tillbaka
- Lördagskvällen spenderades i soffan med J, filmhäng och godis

Hade lite svårt att välja solbrillor igår, alla är by H&M så kvallan är väl inte den bästa! Kanske dags att invstera i ett par riktigta "märkes" solbrillor!




Idag vaknad jag upp kvart i tolv, var väl trött eller nå? Har inte hunnit med så mycket förutom att se lite Stockholm Båstad och dammsugit...

Nu ska jag hoppa ur pyjamasen och ta på mig något anständigt, pusss!

 

Lördag 9 April

Vad fan sitter jag här för, mina ögon håller på att falla igen. Så ni får en uppdatering imorgon istället!

Bye bye


Update

Kom hem från bion nyss, eller okej den slutade för 2 timmar sen... Var på bio med min kära vän Amanda och vi såg filmen I am number foru. Helt sjukt bra film, kan vara bland dom bästa jag sett på riktigt länge! Och hunken Alex Pettyfer, mummms!

Efter bion skulle Amanda skjutsa hem mig men det slutade med att vi satt på parkeringen i över 1 timme och snackade i bilen:P Hahah fråga mig inte varför vi satt där, det bara blev så. Men så sjukt skönt att ha en så nära vän man kan prata ut sig med om allt, jag tror fan vi hann snacka om nästan allt och alla:P Tack för en trevlig kväll gumman <3

Om ni inte sett den här filmen är det bara att ni pallrar er till närmaste biosalong nu!


Nu ska jag börja avrunda, Godnatt på er(:


Fredag 8 April

Tjabba!
Idag har jag haft en heldag med mamma på stan!(: Vi började med att äta buffé på Waldorf med pappa, jag vet inte riktigt men deras buffe är inte på topp. Sen gick jag och mamma några timmar på stan, mamma köpte babykläder för 600 till min kusin som fått barn. Själv köpte jag bara en jättecool tröja åt bebisen:P Mamma tyckte även att jag inte kunde gå med sådär slitna skor så jag fick ett par nya vita Convers, fast jag köpte låga den här gången för det kan vara skönt att ha till sommaren(:

Sen på eftermiddagen kom Joels mamma och pappa och hämtade upp mig och så åkte vi vidare och hämtade Joel på jobbet, sen handlade vi och hann även med att äta middag på Max också!(: Efter det åkte vi till Joels bror och hälsade på och fick se bilder från deras resa till New York, nog blir jag lite sugen att åka dit igen men det blir någon gång sen i framtiden.

Haha erkänn cool tröja, kommer passa lilla Algot perfekt!


Mina nya älsklingar, undra hur länge dom kommer vara sådär vita, typ en vecka kanske!


Nu ska jag göra mig klar för en kväll i biomörkret med Amanda, pusss!

Update

Kan inte bara alla serier börja igen, dom har ju haft uppehåll 1 och en halv månad nu! Åhh orkar inte vänta till 18 April!


Onsdag 7 April

Halloj!
Idag har vädret verkligen varit piss, åhh vad deprimernade det är kan inte solen ta och komma fram igen!!

Idag har jag häng med min kusin!(: Hon kom hit ett tag och vi gjorde lunch och kollade på filmen My sisters keeper som är så bra. sen gick vi ut en vända med Messi och sen hängde vi hos henne ett tag!(: Hon ska ha bebis om en månad ungefär, åhh man blir så sugen själv men jag väntar gärna några år!

Ikväll har jag dragit med Joel ut på en promenad, man kan ju inte sitta inne hela tiden även fast vädret är kasst, blev även en sväng till Kvantum också i samma veva.

SOMMAR SOMMAR SOMMAR!
Jag och Amanda förra sommaren en kväll på storsand


Nu ska jag kika lite på Hockeyn, pusss!



Onsdag 6 April

Tjenis!
Sitter just nu och trycker i mig lite äckliga godisar, haha varför äter man bara för att det finns liksom?? Btw vad hände med vädret idag, sjuk snökaos det var!

Annars då så har jag jobbat ett konstigt pass idag 9:45-14, haha brukar alltid jobba till minst 18 men det var skönt att få gå hem tidigare än alla andra. Efter jobbet var jag döö-hungrig så svängde förbi Sub och fick en pratstund med Ollan och Jullan sen begav jag mig hemmåt.

Fyndade faktiskt idag på våran REA, hittar ju aldrig något på rea men idag så hängde den här skönheten på H&M framför mina ögon och kostade bara ynka 75 kronor så den fick följa med hem!(:


Nu ska jag kika lite tv, pusss!

Tisdag 5 April

Hallå!
Jag vet inte vad jag gjorde igår men bloggen hade jag då inte i huvudet iallafall:p Idag har det varit kanonväder här i kära Luleå, strålande sol +12!(: En annan bra sak är att jag får tillbaka 5.300 på skatten!:D

Men mina dagar blir så långtråkiga direkt jag inte jobbar, haha idag kände jag mig verkligen mobbad, hade fan ingen att vara med!! Men då kom Emma och räddade min dag, jag gick på stan med henne i det härliga vädret och vi stekte i skinnjackor och solbrillor!:D Vi lessnade ganska snabbt på stan och då följde jag med Emma till Sushibar där hon åt ( jag tittade bara på), jag vet int riktigt om sushi är min grejj måste testa äta det igen tror jag.



Ikväll har jag och Joel varit och ätit hos hans mamma i Rosvik, hon bjöd på middag och GODIS!;) Sen kollade vi lite Hockey där och Joel blev klippt(:

Svara på kommentar: HAHAH ja Amanda det blev lite fel!;)

Nu ska jag kolla lite hockey för nu är det fight på planen,,, pusss


Söndag 3 April

Tjenis!
Idag är det söndag= vilodag, och ja jag har väl inte gjort så mycket vettigt idag heller:P Haft tvättstuga 12-17 så tvättat har jag gjort i mängder plus att vi har hunnit storstäda lägenheten som var ganska skitig... Har även varit och tittat på en sängram på edeforsgatan som vi tjirrat för 1000 spänn och den var verkligen i fint skick och precis en sån vi ville ha!(:

Blev så sugen på sallad så gjorde en räksallad till middag och så här blev resultatet, varför äter man sallad så sällan det är ju faktiskt riktigt gott!


Nu orkar jag inte sitta här mer, Peach

Lördag 2 April

Tjabba!
Idag har jag och Joel krigat på stan bland allt folk och sen även ute på storheden bland allt folk, fy fan ska aldrig mer gå på stan på en lördag!! Joel shoppade iallafall lite på stan medans jag har köpstopp, sen kollade vi på en Iphone 4 åt Joel eftersom han nu också är sugen på att köpa en den härmapan;) Sen åkte vi ut till storheden och kollade i lite möbelaffärer nu såhär inför flytten för det är mycket vi ska hinna köpa(:

Efter allt det så hämtade vi Messi och så åkte vi ut till Antnäs och blev bjudna på middag där av min käre mor och far!(: Fläskfilé, potatisgratäng, pepparsås och grekisk sallad tackar man ju inte nej till! Vi lämnade kvar Messi hos mamma och pappa i huset så han fick springa av sig lite medans vi åkte till Amanda och hängde med henne hela kvällen!(: Myspys var det!

Här kommer mina inköp från veckan och det är H&M såklart, vad annars?;)



Nu ska jag kika lite tv, pusss!

Fredag 1 April

Tjabba!
Ja då har vi intagit en ny månad, fast 1 April tycker jag bara är endast jobbig med alla dessa jävla aprilskämt... Men nu när vi är inne i vårmånaden april så kommer det gå snabbt och snart är det sommar(:

Idag fick jag mig lite sovmorgon iallafall och det var behövligt, känner att jag har förlorat många timmars sömn den senaste tiden. Jobbade även idag 12-18, det var verkligen race i butiken idag och folk bara handlade och handlade och det tog liksom aldrig slut.

Efter jobbet åkte jag hem och möttes av att ingen middag var gjord och en pojkvän som låg och snarkade på soffan... ja då blev våran nödlösning Maxmat! Men inte klagar jag för den där friscoburgaren satt riktig fint! Annars så har jag haft fredagsmys här för mig själv i soffan med datorn som min kompis:P

Jag lovade att ni skulle få se mina inköp men orkar inte fota nu. Så bjuder på en bild från sommaren med mitt lång hår!



Nu börjar min fredagskväll lida mot sitt slut, Godnatt kära bloggläsare!

RSS 2.0