Fredag 29 Juli

Tjabba!
Har befunnit mig på H&M hela långa dagen 9:45-18:15, dagen har varit så sjukt seg! Har varit nere på barn där det bara är norrmän med sina barnfamiljer som storshoppar och har skrikande bortskämda ungar, ursäkta men var tvungen att få det sagt!

Annars så är jag ledig hela helgen och det ska jag fira på stort med att bli ett år äldre och gå på Pdol med massa härliga flickor!(:

Jag tror precis lyckan vände


-

People always leave


Torsdag 28 Juli

Halloj!
Jobbat som vanligt 9:45-18:15, känns mindre roligt att stå där nere i källaren när det typ är medelhavsvärme ute! Men jag tröstade mig med att shoppa lite istället och det är aldrig fel(: Shortsen jag köpte hann inte ens komma upp i butik så hade jag sålt två par till Olivia och Sofia, haha vadå poppis?

Dagens shopping






Onsdag 27 Juli

Tjabba!
Idag har jag jobbat som vanligt 9:45-18:15, fick vara på divan idag. Från en början var det kaos men det tog sig i slutet och blev riktigt bra(: Hittade även en massa fint så imorgon ska mitt visakort få arbeta lite, men jag skyller på att det precis är löning!

Hade inte så mycket mer på hjärtat just nu, så kryper ner i sängen. Fjärde natten nu och det känns tomt........


Tisdag 26 Juli

Hallå!
Jag har tagit en lite bloggpaus men nu är jag tillbaka igen så ni behöver inte gråta mer. Det har verkligen hänt massa saker under min paus så ni ska få en snabb uppdate om vad jag gjort:

- Jobbat, jobbat och jobbat lite mer fast det är ju inte så ovanligt
- Häng med världens bästa tjejer Jenny och Amanda<3
- Hängt med världens bästa Tvillingar Hanna och Linda<3 Har inte varit med dom själv på hundra år så vi tog igen massa tid med varandra och checkade upp varandras liv litegrann
- Sovit hos världens bästa mamma och pappa och fått frukost serverad, det händer inte varje dag
- Träffat min kusin Stefan, hans tjej Johanna och deras lilla bebis Elmer 5 veckor gammal, åhh vilken bebissjuka jag får av alla våra nya bebisar i släkten

Här har ni Elmer, så himla söt!


Har shoppat världens snyggaste väska från H&M såklart, funderar på att köpa den bruna också bara för att jag älskar modellen!



Lördag 23 Juli

Tjabba!
Idag har jag lördagsjobbat 9:45-15, underbart att gå hem en timme tidigare än alla andra(: det var oerhört lugnt på jobbet för att vara en lördag, knappt några Norrmän alls. Men det förstår jag, tankarna går till alla drabbade i Norge! Fy fan att något så hemskt kan hända så nära oss! Huvva

Ikväll har jag och Joel varit i Rosvik och ätit middag hos hans föräldrar, var även lite släktmiddag typ så fick träffa några nya ansikten. Fick även träffa Joels äldsta brorsas hund lilla Harry, har aldrig sett en så söt hund blev helt kär i den lilla pälsbollen!(:




Fredag 22 Juli

Halloj!

Sorry för dålig uppdatering men bloggen fick faktiskt lida lite igår, här kommer en lite snabb update

Igår
- Jobbade 9:45-18:15, min sista dag på min 9 dagars arbetsvecka så det kändes ganska nice!(: Jag var så speeedad på jobbet hela dagen, för lite sömn och mycket jobb går inte så bra ihop för min kropp! 
- Efter jobbet samlades vi ihop alla sommar/extratjejer från H&M och gick till Linda och Gustens hus på Lövsgatan och hade en riktigt mysig tjejkväll där!(: Vi lagade tacos tillsammans och satt ute och åt och drack rosé, jätemysigt verkligen så det här gör vi om fler gånger tjejer(:

Idag
- Har ju varit ledig idag, men har ändå inte haft en ledig stund typ! Fick mig iallafall lite sovmorgon och det behövdes vill jag lova er. Sen var det bara att sätta igång att storstäda hela lägenheten, duschat och fixat mig
- Skjutsat mamma och pappa till min morbrors stuga
- Lagat middag och fått besök av Amanda, sen promenerade vi till stan och mötte upp Jenny och Jokki och satte oss i norrahamn och njöt av solen och bara snackade på!(:
- Tog oss hem till mig sen så dom fick se nya lägenheten och ätit jordgubbar med glass och vaniljsås,
mummms! Har verkligen haft en riktigt mysig kväll med tjejerna också(:




  


Onsdag 20 Juli

Tjabba!
Jobb idag igen 9:45-18:15, fick vara uppe på everyday idag och där är allt omhängt och ny A-yta som är jättefin!(: Gillar verkligen alla nya kläder vi har fått in, dock vill jag inte köpa dom för jag vill inte ha höst! Annars så har vi sommar/extratjejer planerat en vinkväll hemma hos Linda imorgon, kul och träffa alla utanför jobbet också:)

Nä har verkligen inget vettigt att skriva idag, så jag tar och sätter mig och bläddrar i  den här som kom in brevlådan idag!




Update

Ikväll mötte jag upp Emilia i norra hamn och så tog vi oss en cykeltur!(: Vi cyklade runt hela Luleå kändes det som, blev ett stopp på Statoil också för att köpa dricka. Vi höll på att bli påkörde några gånger också, men folk är ju som galna i trafiken ibland. Det var iallafall en riktigt härlig och solig kväll som passade perfekt för en cykeltur så det här ska göras om fler gånger!(:


Tisdag 19 Juli

Tjenis!
Idag har jag jobbat 9:45-16, det är första och enda gången på hela mitt sommarschema som jag slutar 16 på en vardag så det kan man kalla lyx! Jag hade gärna haft fler sånna dagar eftersom man har så mycket av kvällen kvar istället för när man alltid slutar 18:15.

Efter jobbet gick jag och köpte två kuddar på indiska till sängen, dom var på rea men ändå gick det på över 350!? Fick även sakerna mamma och pappa hade varit och köpt idag på Ikea till våran lägenhet, så har stoppat upp allt nu och jag blev riktigt njöd(:

Kolla bara vad detaljer kan göra skillnad

Nya kuddar till sängen


Nya blomkrukor till sovrummet


2 nya tavelramar till köket


Måndag 18 Juli

Hallå!
Dagarna bara fortsätter med jobb, jobb och ännu mer jobb. Hade inte suttit helt fel att ha semmester som precis alla i världen har just nu typ... Nej jag är inte alls deppig för att jag inte har någon semester den här sommaren, eller jo lite surt är det hade ju ändå suttit bra med typ 2 veckor men det får väl bli nästa sommar!
Idag fick jag ju iallafall sovmorgon så jobbade 12-18:15, och idag hade allt folk bytts ut. Semmesterperiod 2 började i fredags så idag kom alla tillbaka som hade semmesterperiod 1, så det var kul att träffa alla dom igen!(:

Ungefär såhär trött är jag nu!




Lördag 16 Juli

Tjabba!
Idag har jag jobbat 08:30- 16:15, hade öppning imorse och det var jättekul att ha det med Carol som jag inte träffat på jättelänge. Var ju nästan 2 år sen hon jobbade i våran butik och numer är hon chef för H&M i Boden!(: Men alltså vilken morgon vi hade på jobbet allt gick åt skogen men vi lyckades tillslut klura ut allt och var klara till öppningen. Annars gick dagen på jobbet snabbt och det var skönt.

Ikväll har jag och Joel varit till Antnäs en sväng hos mamma och pappa!(: Vi blev bjudna på middag och kollade fotbollen där också. Sen resten av kvällen har jag spenderat här hemma i soffan, Joel drog och spelade Tennis med några och jag orkade inte höra av mig till någon för att det var typ försent på kvällen och jag ska ju ändå upp och jobba imorgon... Åhh vad jag inte gillar att jobba hela helger!

På tal om annat så önskar jag mig såna här skor, behöver verkligen bra skor på mitt jobb där man springer hela dagarna!



Fredag 15 Juli

Tjabba!
Idag fick jag lite sovmorgon och sen cyklade jag till jobbet och jobbade 12-18:15!(: Idag går min fina arbetskompis Emelie på semester, så måste klara mig utan henne 3 veckor och det kan bli tungt! Fast jag har ju sommartjejerna kvar så det ska nog gå bra iallafall!(: Tröstshoppade lite idag också bara för att jag ska jobba 8 dagar på rad nu och inte alls får någon trevlig helg utan bara en med massa jobb.....

Ikväll kom Joels grabbgäng hit, så vi har kört lite hemmafest här hos oss fast jag var ju nykter såklart eftersom jobbet väntar imorgon. Men det var iallafall trevligt och sen drog vi vidare till tvillingarna Hanna och Linda en sväng(:

Här har ni mina nya tillskott i garderoben och jag vet inte varför men jag har helt fastnat för rosa nuförtiden!





Torsdag 14 Juli

Tjenis!
Idag har jag varit ledig!(: Men har faktiskt inte alls gjort något roligt på min lediga dag utan bara sånna här måste saker som ska hinna göras som att:
- Vikt tvätt
- Dammsugit lägenheten
- Skrivit en önskelista ( ja mamma och pappa tjatar om en)
- Kollat dom två sista avsnitten av Gossip Girl ( ja det var faktiskt ett måste för säsongen tog ju slut för flera månader sen man har bara glömt bort att se dom)
- Skaffat nya p-piller
- Köpt ett linne på Monki
- Hämtat min dator som Alex den snälle hade fixat och nu är den som ny igen
- Beställt lite kläder från H&M.com




Tisdag 12 Juli

Hallå!
Blev inget bloggande igår för jag var med Jenny och hennes mamma till Klubbviken hela dagen!(: Äntligen tog jag mig dit, det var jättefint där och vi solade och badade i massor (okej doppade mig bara en gång) och hade det jätte trevligt!:D

Idag blev det att hoppa in och jobba för att någon hade blivit sjuk, känns lite tungt när man har en ledig dag på schemat men måste ändå jobba! Men dagen gick som vanligt snabbt och det kryllade bara av folk eftersom vi har marknad i stan nu plus att vi är igång med rea steg- 3 i butiken just nu. Så kom och handla jättebilliga kläder så vi får bort den här jävla rean någon gång! Positiv tjej, not....

Just det vi införskaffade en grill idag också!(:




Nu ska jag slå mig ner i soffan och kika på tv, pusss

Söndag 10 Juli

Tjenis!
Idag har det blivit ännu en stekig dag på stranden, underbart att vara ledig sådana här dagar och passa på att ta vara på soltimmarna!(: Blev att steka först med Emilia på Tunastrand medans killarna kollade fotbolls VM, hur tusan tänkte dom när dom stoppade en VM match klockan ett på dagen! Sen när matchen var slut åkte vi till Arcus ett gäng och stekte på där i några timmar!(:

Ikväll har vi varit i Antnäs hos mamma och pappa och blivit bjudna på middag!(: Haha det är inte ofta vi äter hemma på helgerna men vad gör det när man blir bjuden på så god mat! Efter vi hade varit i Antnäs åkte vi och storhandlade på Kvantum för kylen ekade tomt är hemma.

Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt!

Lördag 9 Juli

Tjabba!
Idag har jag varit på stranden och stekt, var med ett stort gäng för det var jag, Joel, Tobbe, Fredde, Jesse, Macke, Martin, Matte, Emilia, tvillingarna Hanna och Linda, Sofia, Ida och Jacke!(: Vi hade riktigt roligt och hör och häpna så badade jag för första gången i år och det var typ inte ens kallt i vattnet! Jag blev som barn på nytt när vi badade och lekte i vattnet;)

Ikväll har jag och Joel varit till Rosvik och ätit hos hans mamma och pappa, vi blev bjudna på grillat och det är så gott så jag skulle nog kunna äta det 7/7 dagar i veckan under sommaren! Sen åkte vi hem och fick då besök av tvillingarna Hanna och Linda + Ida och Jacke!(: Dom kollade in våran nya lägenhet och så blev det lie häng i soffan innan dom åkte hem igen, trevligt trevligt(:

En somrig bild från idag på stranden!



Fredag 8 Juli

Tjabba!
Blir bara en väldigt snabb uppdatering för ska sova strax! Ikväll har jag varit hos Jokki med brudarna!(: Vi blev bjudna på middag av henne, så himla gulligt!(: Det blev grillat, precis det jag var sugen på och sen hade hon gjort jättegod förrätt och efterrätt också! Vi åt ute på deras altan och bara satt och pratade hela kvällen lång och tog igen lite tid med varandra!(: Så nu ska jag försöka få hit alla brudar till mig någon kväll så dom får komma och kika på nya lägenheten!

Nu väntar sängen på mig, Godnatt!

Torsdag 7 Juli

Halloj!
Vill börja med att tacka alla er sötnosar som kommenterat, tack tack tack vad gulliga ni är!:D Jag är supernöjd och ni är mer än välkomna att komma och hälsa på!(:

Idag har jag som vanligt jobbat, 9:45-18:15 så hela dagen idag också. Men imorgon börjar min ledighet får en extra lång helg när jag blir ledig någon extra dag!(: Så ska ta vara på tiden nu när vi är klara med lägenheten, blir stek på stranden om det är bra väder. För jag har bara varit en gång på stranden den här sommaren, riktigt illa jag vet men har faktiskt inte hunnit med det!:O

Shoppade lite lite lite idag också! En sån där t-shirt som varenda en som jobbar på H&M har så ville inte vara sämre själv. Hittade även smycken idag också, brukar annars inte gilla H&M smycken för att dom är så tråkiga!






Onsdag 6 Juli

Tjabba!
Idag har jag varit ledig och det har varit otroligt skönt efter att jag jobbat 6 dagar på rad. Så idag tog jag en välbehövlig sovmorgon och bara myste på i soffan och tog det lugnt på morgonen!(:

Sen har jag haft besök av pappa, mamma och moster hela dagen och dom har hjälpt till med allt möjligt här hemma i lägenheten och nu börjar allt vara på sin plats!(: Blev även en ordentlig städning idag eftersom jag inte hunnit med det sen vi flyttade in. Två svängar till storheden blev det också och en sväng till Lulebo så idag har jag hunnit med en hel del!(:

Här kommer bilder jag tog idag på lägenheten, och som sagt allt är ju inte helt klart än för det är massa små grejjer kvar som typ gardiner i alla rum, några lampor, blommkrukor mm. Toan och förrådet fick jag inte med för batterierna i kameran tog slut men dom får ni se någon annan gång!

Hallen





Köket



Sovrummet



Vardagsrummet







Tisdag 5 Juli

Tjenis!
Imorse var jag verkligen dödstrött, kunde kanppt hålla upp ögonen när jag stod och sminkade mig och trodde det skulle bli en tung dag på jobbet. Men till min förvåning så gick det riktigt bra på jobbet idag och den här dagen bara susade förbi. Skönt det och imorgon är jag ledig!(:

Annars så sitter jag här och smaskar i mig jordgubbar med vaniljsås, finns det något godare typ? Nej jag tror fan inte det, perfekt att äta nu på sommaren!(: Kollade just Allsång på Skansen med snygg-Måns, hade inte tackat nej till att sjunga med honom! Äh nu ska jag göra något vettigt som att typ diska!

Erkänn gott det ser ut, och det var det också!



Måndag 4 Juli

Hallå!
Idag har varit en riktigt seg dag, har jobbat 9:45-18:15 och jag hade hellre varit ledig idag efter att ha jobbat hela helgen men min ledighet får vänta till på onsdag. Jag vet inte vad men allt har som gått fel idag på jobbet, kassorna i hela butiken började tjorva, när jag skulle räkna kassan på kvällen slog jag in växelkassa istället för kassaavstämning osv

Nä det är verkligen inte min dag idag, så nu tar jag och går och lägger mig istället! Godnatt

Söndag 3 Juli

Tjenis!
Idag har jag söndagsjobbat 12-16, söndagar är ändå rätt lugna att jobba eller dom är faktiskt nästan för lugna men dom där 4 timmarna går ändå alltid så snabbt. Men nu är helgens jobb avklarat så nästa helg har jag ledig helg och det ska bli riktigt skönt!(:

Ikväll kom mamma och pappa hit en sväng och kollade i lägenheten nu när vi fått lite mer ordning, pappa kommer även på onsdag och hjälper att stoppa upp lite hyllor och sånt där(: Jag trivs som fisken i vattnet i våran nya lägenhet nu när vi fått i ordning nästan allt, gillar den verkligen!!!:D
Nu ikväll följde vi även med min familj och åt middag på en ny resturang nere vi järnvägsstationen och det var riktigt bra mat där!(:

Just nu myser jag med mina killar i nysoffan!



Lördag 2 Juli

Tjabba!
Idag gick det riktigt trögt att stiga upp, kände inte riktigt tagget för att jobba 9:45-16:15 på en lördag men cash is king! Det gick ändå väldigt bra att jobba och det var ganska lugnt för att vara helg så det var faktisk lite skönt!

Efter jobbet åkte jag, Joel och min kusin + lilla Liam till Antnäs och hälsade på mamma och pappa plus att vi fick träffa alla Amerikaner igen. Men det var faktiskt riktigt kul och det här var sista gången jag såg dom för den här  gången men förhoppningsvis ses vi igen om drygt 2 år. Vi ska nämligen åka till Usa och hälsa på dom då, det hade varit riktigt kul!(: Har ju bara  varit i Usa en gång tidigare och det var i New York 5 dagar så ser fram emot att få se lite mer av Usa!!!(:

Nu ikväll har jag, Joel och min kusin sett film och käkat Ben and Jerry!(: Vi såg Just go with it den var riktigt bra och sjukt rolig, tack Amanda för tipset!(:



Fredag 1 Juli

Tjabba!
Idag var det jobbeli jobb som gällde igen från 12-18:15, hade riktigt kul på jobbet även fast det är mycket nu men det kan ju vara för att jag har några riktiga underhållare till arbetskamrater!(: Efter jobbet kom Joel och hämtade mig och så åkte vi ut till familjen Hanssons stuga, där var hela tjocka släkten samlad. Det är nämligen så att våra släktingar från Usa är på besök, så vi hade grillkväll och fick träffa alla!(: Himla kul att träffa dom några igen och andra var första gången, minus var ju dock att stå och prata engelska med dom när man själv inte är en fena på det och dom är naturbegåvningar.....

Annars så är jag inte alls bitter över att jobba hela helgen, för jag var ju inte alls sugen på att fara på någon festival som typ peace and love, skellefteå stadsfest, kirunafestivalen eller boden alive. Okej kanske inte dom två sistnämda men ändå. Får väl tänka på pengarna en sån här gång!

Svar till Elina: Det kommer dyka upp mer bilder snart när allt börjar bli klart!(:

RSS 2.0