Måndag 30 Mars

Det är ingen vanlig dag för det är Jokkis födelsedag, Hurra Hurra Hurra!:D Grattis tjejen äntligen blir du 18 år (tro inte att jag glömt dig bara för att jag inte skickat något grattis sms men jag har inga pengar, kände att jag var tvungen att skriva det;P haha)

Idag är det en ny vecka och nya tag på H&M, hujja vad jobbigt det var idag på praktiken. Det enda jag fick göra var typ att städa hela dam och herr avdelningen för ingen hade städat i lördags när dom hade öppet och det hade varit värsta kaoset med folk. Men nu är det då snyggt och prydligt i hela butiken(: Shit vad jag tyckte synd om Amanda idag som var inne på H&M och sökte mig och så var jag på lunch, det är typ sisådär tredje gången hon kommer in för att träffa mig och så är jag inte där. Men jag lovar dig nästa gång ska jag vara där haha(: Annars är jag bara ganska så slut kunde inte somna igår så blev inte så många timmars sömn, och sen jobba åtta timmar på det, det tar lite på en ska jag säga er. Men man ska inte klaga det finns ju dom som har det värre;)

Just det jag måste berätta en stor händelse i mitt liv. Jag har läst ut första Twilight boken- Om jag kunde drömma. Det tog mig ju bara sisådär ett halvår. Alltså läsa är verkligen inte min grejj, inte för att jag är dålig på att läsa eller så. Men det känns som det finns så mycket bättre saker man kan göra än att sitta och läsa, jag tar mig liksom aldrig tid att läsa. Läsa är inte direkt prio ett i mitt liv;P Och varje gång jag har läst ut en bok så säger jag att nu jäklars ska jag ta tag i mitt läsande och läs oftare. tror ni det händer? Nja det håller liksom typ en dag sen är det helt ute i skogen igen. Jaja jag har ju liksom dom två andra Twilight böckerna hemma som bara ligger och väntar på att iallafall bli uppslagna. Ja jag måste då verkligen bli bättre på att läsa!

Nu ska jag kila upp till Jenny och Amanda, ha det bra:D


Söndag 29 Mars

Tjabba(:
Här var det längesen man skrev men jag har helt enkelt inte haft tid, fullspekat schema hela helgen men det är väl så det ska vara?(: Jag har kommit på att jag typ är beroende av att skriva blogg för dirren när jag inte skriver ett blogginlägg på en dag så blir jag helt stressad typ och tänker att jag måste sätta mig vid datan nu bara för att skriva ett sketet litet blogginlägg som inte änns är intressant för omvärlden. ibland kan saker och ting vara så wierd x) Ja här kommer iallafall en liten resumé av helgen:

Fredags: Först hade jag ju praktik som vanlig och idag var det faktiskt riktigt kul för jag träffade as många som jag kände som kom in på h&m(: Det roligaste var nog när jag träffade min gamla mattelärar Anna från högsatdiet, hon kände inte änns igen mig först men sen kom hon på vem jag var och så började och fråga massa roliga fråger, men henne diggar jag verkligen(: Jag fick också sluta två timmar tidigare för att jag skulle hinna hem och fixa mig eftersom vi sen skulle till Tuna på 18års fest:D Det var nämligen så att Lena B och Lena J fyllde 18! Det blev en trevlig fest med mycket folk, visserligen var det många okända också som kom och gick, men det var kul att träffa folk som man inte ser alltför ofta nuförtiden. Fast sen förtärde jag lite för mycketl alkohol så det blev lite illamående. Men i det stora hela var det trevligt(:

Lördag: Först åkte jag och familjen in till stan en snabbis och jag och mamma gick på Carlings och jag hittade en jätte snygg skinnjacka, men tyvärr hade dom inte den i small:S Men hon i kassan skulle höra om dom kunde beställa hem en bara till mig i min storlek så då blev jag en happy girl(: För jag vill verkligen ha en ny skinnjacka för min gamla var så full och äcklig så jag sålde ju den förra året. Sen åkte vi till mina kusiner och fikade och det var trevligt. På kvällen blev det att åka till Victor och dom för där var det födelsedagsfika för både Victor,hans bror och hans mamma. Så det var mycket släkt där och god mat och gott fika(; Sen fick vi också se Elinas nya kusin Ida, ojoj vad liten hon var hon var typ mindre än en docka. Men hon var typ förtidigt född och hon var bara två veckor gammal. Fatta söt hon var!(: Sen drog jag och Victor till mig och kollade film och bara myste<3

Ja det var väl min helg i stora drag, och idag blir det väl att göra lite APU uppgifter som jag inte änns har börjat med. Nä nu ska jag läa ikapp mig på alla andras bloggar, Ha det bra gott folk:D

Lite bilder sen i Fredags, men jag tappade bort min kamer sen så blev inte mycket fotande men dom här bjuder jag på(:
Födelsedagsbarnen längs ner åt höger(:



Onsdag 25 Mars

Hola!(:
Åh jag kollade nyss på posh24 och så såg jag att dom hade lagt in några nya bilder från Zac Efrons nya film 17 Again, jäklarns vad jag längtar till den kommer ut! Då blir det att fixa två biljetter och bänka sig framför bioduken det ska då iallafall jag och Amanda göra;) Man kan ju bara inte få nog av den där grabben alltså;)

Idag har det som vanligt varit en sjukt lång dag men tiden går ju ändå så sabblarns snabbt när jag är där. Men det kanske är för att det är så himla kul. Förmiddagen har beståt av att vara nere i lagret och larma/galja kläder sen på eftermiddagen blev det mycket spring uppe i butiken och träffade jätte många bekanta också. Det är alltid lika kul när ni kommer och hälsar på så fortsätt med det!:D Och idag var det inte lika trötta ben som vandrade hem efter åtta timmars arbete.

Nä nu ska jag fortsätta kolla på Posh24, ha det bra people!:D


Tisdag 24 Mars

tjao(:
Alltså sabblarns vad ont jag har i mina ben det är helt sjukt känns som att jag typ har gått upp för kebnekaise och sprungit ner igen ( inte för att jag har en aning om hur det känns) men ändå. Det liksom verker i fötterna och benen är helt stela och ryggslutet gör så ont att jag inte änns kan böja mig ner. Ne så farlig trodde jag ändå inte att det skulle vara att jobba på h&m men ser ni det är det. Eller kanske inte riktigt så farligt men jag som är nybörjar där och inte är van att stå upp i åtta timmar på det där jävla betong golvet. Men dom sa att det går över efter sisådär 3-4 dagar, så då kan jag bli en vanlig människa igen.

Tisdagar innebär ju ännu ett sprillans nytt avsnitt av One Tree Hill och Gossip Girl!:D One Tree Hill var lika bra som alltid och hujja vad jag grät det bara sprutade ut tårar i slutet. Det handlade om massa gamla karaktärer som varit med men som dött. Tur att jag inte såg det med Amanda och Jenny idag för då hade dom typ fått choken x) Gossip Girl var väldigt dramatiskt och alla hånglade med varandra hit och dit. Ne jag tycker Gossip Girl har tappat lite nu faktiskt sen uppehållet men hoppas att det höjer sig nu mot slutet.




Nu ska jag be mamma massera mina ben så att jag kanske kan ta mig upp ur sängen imorgon, pusseli

Måndag 23 Mars

Hallå(:
Äntligen har APU:n börjat och det var ju as roligt:D Först på morgonen hade jag super mycket pirr i magen men det gick över när jag satt med Olivias mamma på bussen och hon berättade massa till mig som var bra att veta så det var ju snällt av henne. Sen så kom jag ju till H&M och fick träffa all personal och alla var super gulliga och trevliga mot mig(: Jag har mest varit med min handledare Linnea hela dagen och hon är jätte trevlig och snäll. Men det har varit full rulle från klockan tio till kvart över sex. Har fått gå igenom massa grejjer nu första dagen och det är ju skit svårt att komma ihåg allt. Men det fastnar nog efter ett tag. Men jag trodde aldrig att det fanns så mycket att göra på H&M som det ändå gör och det är ändå typ ganska stressigt arbete så det gäller att vara effektiv. På slutet av dagen värkte mina fötter rejält ska jag säga er, men efter att ha gått en hel dag så är det ju kanske inte så konstigt. Så ni får gärna komma och hälsa på mig på H&M nu people!:D

Nu ska kila, pusstjing


Söndag 22 Mars

Tjabbis på er(:
Har inte skrivit på ett litet tag men vem vill sitta vid en dator när det är strålande sol ute? Inte då jag iallfalla! Men jag tycker det är så nice med det här braiga vädret jag blir som bara lycklig av det och får massa sommarkänslor!(:thi

Idag har jag övningskört med papi, ja det var ju ett bra tag sen eftersom det var snö på vägarna när jag körde. Jag fick köra till Bergnäset och för första gången köra i trafikljus och jag var lite stressad innan och tänkte det här kommer banne mig gå åt pippsvängen men icke det gick galant(: Sen fick jag fara och kryssa lite i bergnäset och testa på att parkera massor osv. Sen blev det att ta en sväng förbi storheden och sen hem via e4:an och där gick det lite vilt till;) Råkade överskrida hastigheten bara något,  men att hålla hastigheten är inte min starka sida x)

Kollade den här nya filmen Rallybrudarna med familjen idag, den var faktiskt helt okej. man fick ju som gode lust att testa att köra lite rally. Men jag tror inte det är så lätt som de ser ut men fatta fränt ändå att köra i princip hur snabbt man vill utan att bli stoppad av någon polisis;P

Ikväll så blev det tv- tittande hos Amanda med henne och Jenny. Vi kollade Wipout och sanningens ögonblick för vi var ju bara tvungen att kolla hur det skulle gå för den där tjejen som var med. Seröst vad blåst hon var det enda hon tänkte på var pengar och resten sket  hon typ fullständigt i,  som hennes pojkvän och familj. Vissa människor är ju inte bara helt hundra.

Nu ska jag slå en pling till Ville(: pusstjing

Fredag 20 Mars

Tjabba det här är en Miley Cyrus- diggande tjej som skriver;P Har laddat ner två av hennes album och har lyssnat på henne enda sen jag kom hem från skolan, så det har dunkats mycket på Norrbyvägen 18;)hehe

Yes äntligen fredag och ännu en helg har kommit, har varit helt slut idag på skolan men det är inte så konstigt för har inte sovit så speciellt bra inatt. Har bara legat och vridit och vänt på mig hela natten typ känns det som, jag hatar verkligen sånt. Just det nu ska man inte till skolan på en månad, fy så underbart. För det är ju nämligen så att vi har praktik i tre veckor och sen är det ju påsklov en vecka. Så jag kommer nog trivas som fisken i vattnet en månad eller iofersig så är det ju säkert långa arbetsdagar när jag ska vara på H&M men jag tror det kommer bli bra(:

Ikväll blev det att fira Emma på All Star(: Ojoj vilket fränt ställe det var alltså. Helt grymt inret med massor av storbildstv:n och allt. Men det var typ proppat med människor där inne och ljudnivån var ju ganska så hög, man kunde typ inte änns själv höra vad man tänkte. Men annars var det väldigt nice och trevligt folk och god mat(:

Nu är det sängen som väntar, pusstjing
 

Torsdag 19 Mars

Det är ingen vanlig dag för det är Emmas födelsedag, Hurra Hurra Hurra!:D
 Åh vad kul att bli 18 år, jag vill också bli det nu. Fast det är ju bara sisådär 4 månader kvar typ;) hehe

Idag hade vi sovis som vanlig till 12:40 och det var bara idrott som stod på schemat idag för våran andra lektion var inställd. Efter idrotten gick jag in till stan med Emma och Linda och Emma fick sin födelsedagspresent av mig(: Sen så blev jag ensammen så då gick jag själv ett tag på stan. Var inne på den här nya affären Monki, fan vad cool den var. Det var typ en sån här typisk New York affär. Men phu vad människor det var där inne, man fick trängas och stå i timmar och kö till provhytterna. Riktig sån där mellandagsrea-känsla. Men jag hittade mig iallafall en jätte fin tröja där som blev min(: Sen så köpte jag även två tröjot från Gina och ett par jätte söta örhängen från Ur och penn. Så det blev att bränna lite pengar idag också;)



Blå randig tshirt- Monki
Vit randig tröja- Gina
Ljusgrön tshirt- Gina

Nu måste jag skynda mig till Victor, tjingen

Update

Jag såg nyss filmen Center Stage Turn it up, åh vad bra och gullig den var. Jag har tänkt se den ett tag men det har alltid varit massa andra saker som kommit i kläm, men ikväll så fick jag äntligen se den. Alltså åh vad jag tycker om såna här dansfilmer man blir ju helt fascinerad av filmerna för att dom som är med är ju helt otroliga på att dansa. Och i den här filmen var dom ju typ expert på massa olika dansstilar, hur går det till liksom? Jag blir alltid lika pepp på att börja dansa när man ser dom som är så bra. Fast nej jag tror nog jag håller mig till att dansa loss här hemma;)haha

Nä nu är det dags för sängen, tjing:D

Onsdag 18 Mars

Hejhej(:
Shit vilken morgon jag hade. Först så drömde jag att jag försov mig och missade den första lektion, men det var typ för att igår så tänkte jag att jag verkligen önskade att vi typ inte hade första lektionen. Ja vad tror ni inte jag gjorde imorse då, jo jag försov mig till tio i sju och det är väldigt mycket för mig eftersom jag typ alltid stiger upp kvart över sex när vi börjar vanlig tid. Ja så då hade jag bara trettio minuter att göra mig klar på och ni som känner mig vet att jag alltid är så jäklarns seg på morgonen. Just det så hade jag ju bestämt mig för att sminka mig idag också för att jag inte hade smink varken i måndags eller igår. Så tjurig som jag är så skulle jag ju sminka mig idag och ha lite finare kläder på mig, så jag fick sitta i bussen och tugga i mig en banan som frukost, det var ju inte så väldigt nice.

Ja sen då när vi sitter och väntar i datasalen på att våran lektion ska börja tror ni inte att det kommer in en lärare och säger att Roland är sjuk;O Ja men grattis jag som till och med hade tänkt att jag inte ville ha den första lektionen och försovit mig men ändå kommit till skolan och så är inte läraren där! Aja det gjorde inte så värst mycket satt då bara och kollade runt lite på datorn så det var ganska chill. För jag fattar verkligen ingenting av hur man ska göra med den där jävla nätbutiken som vi håller på med:s

Egentligen så skulle vi ha gått till tre idag men dom två sista lektionerna behövde vi inte ha, så vi hade då egentligen bara en riktigt lektion idag, så då blev jag happygirl91(: Så vi slutade vid elva och då knallade jag och Emma till stan och jag hittade massa fina saker men jag hade ju lyckats glömma börsen smart som jag är. Fast jag la undan massa fina stuffs som jag ska köpa imorgon(: Och Emma drog på storshoppen;)

Måste bara tilläga vilket underbart väder det är ute!:D

Nu ska jag knalla iväg från datorn ett tag, Tjingen


Tisdag 17 Mars

Hallå(:
Kom nyss hem från Amanda där jag hon,Jenny och Alex har kollat de nyaste avsnittet av One Tree Hill och Gossip Girl som äntligen har börjat om igen. Det var ju typ mer en en månad sen sist, så det var ju bara sisådär ganska önskat av mig. Åh hejjbara vad bra det var eller iallafall One Tree Hill fast det var nästan bara sorgliga grejjer i hela avsnittet. Men det är väl så det ska vara ibland. Gossip Girl var väl ändå inte sådär jätte spännande det  var mest bara jobbigt att kolla på för allt blev ju så tjorvigt. Fast det fanns ju ändå några höjdpunkter;) Men om ni inte har laddat hem dom senaste avsnitten så gör det!

Förrästen idag när jag och Amanda var ute och gick hände en liten rolig insident:
Jag: Finns det en bondgård i Ersnäs?
Amanda: Va? Det där är ju Alviksgrisen
Båda: HAHAHAHA!

(Bara ni byabor vet vart jag menar)Det var nämligen så att vi var på väg till stallet och så gick vi på den där vägen som är bakom Liko. Och jag vet inte vad jag fick för mig men jag tänkte som att det var Ersnäs som låg där borta, Eftersom vi hade gått förbi klubbvallen och sen går det ju som en väg till Ersnäs. Men vafan det är inte alltid så lätt;)

Just det på fredag blir det att besöka All Star, Emma i klassen ska nämligen ha sin födelsedagsmiddag där, så det blir nog skojj(: Förrästen jag är också sugen på att göra middag med Alla Antnäsgirlsen, det var ju ett tag sen man träffade alla(:


If you have this baby, you could die

Nu ska jag dra, Ha det bra allesammans:D

Måndag 16 Mars

Tjabba Tjena Hallå(:
Jag är en riktigt glader idag för att våren är här(: Man blir som bara glad av att vistas utomhus nu och idag var det första dagen utan denn där äckligt tjocka vinterjackan. Jag tänkte att jag kommer banne mig svettas som en gris om jag tar den så istället fick det bli min Henry Lloyd jacka som sitter som smort för sånt här väder. Och på vägarna börjar det ju bli bart så nu blir det fram med cykel, whio jag diggar min cykel(: Fast jag kom just på att det är ju punka på ett av mina däck men jag får nog be min papi att vara en snäller och laga den.

Just nu har jag sånt här stan begär att jag bara måste shoppa. Så idag var jag på stan en snabbis med Emma och Linda. Jag hittade ett linne som fick följa med mig hem. Men jag har super mycket på min lista som jag ska köpa nu till våren. Men vette tusan hur jag ska klara det med min ekonomi, ja det blir nog att ta ett snack med päronen;)hehe


Jag har verkligen fastnat för den här färgen i vår<3

Nu hade jag inge mer vettig att säga er, Ha det bra människor:D


Söndag 15 Mars

tjo(:
Sitter här och äter glass i stora lass(: sista njutningen innan nyttigheterna drar igång, från och med imorgon ska jag svika alla socker bomber och satsa på nytigheterna. Jag ska faktiskt kolla om jag klarar det ända fram till sommaren, kommer nog bli lite knivigt men jag ska allt kämpa på för nu är det beach 2009 som väntar!(:

Gårdagen bestod av långpromis med Amandisen runt skäret och till stallet, där vi blev kvar ett tag. Jag har som aldrig riktigt tyckt om hästar men nu när jag följer med Amanda så ofta till stallet har jag faktiskt börjat ändra åsikt lite. Efter det blev det hem och hoppa in i duschen, fy fablarns vad jag luktade häst;P På kvällen blev det Finalen i Melodifestvilane hos Jennisen med henne,Alex,Ville och Linnea(: Phu vilken spännande omröstning det var, jag och Linnea satt nästan och hoppade i soffan x) Operatjejen vann och det var helt okej tyckte jag, egentligen hade jag inte direkt någon favvo.

Idag vaknade jag och Victor halv tolv:O Sådär länge sover vi då aldrig eller iallfall inte jag.  Jag tycker typ inte änns om att sova så där länge för då känns det som att man missat hela dagen nästan. Men det var ändå ganska skönt för man kände sig som sådär rejält utvilad. För på senaste tiden har det känts som att jag inte sovit typ nå på nätterna och när jag vaknat har min huvud känts som bly, hel wierd;s Nu ikväll kollade jag,Jenny och Amanda + Amandas familj på det här nya programet Wipeout eller vad det heter. Förjävla roligt måste jag bara säga, vissa av människorna som är med kan ju inte vara helt 100;)hehe


Sommar<3

Nu ska jag kila, Ha det gott people:D

JONAS BROTHERS!!!



VET NI AMANDA RINGDE NYSS TILL MIG OCH SA ATT JONAS BROTHERS KOMMER TILL SVERIGE!!!!:D VET NI HUR JÄVLA GLAD JAG ÄR NU, GÅR TYP RUNT HÄR I HUSET OCH ÄR HELT SPEEDAD. SÅ NU JÄVLAR SKA JAG OCH AMANDA TILL STOCKHOLM OCH SE JONAS BROTHERS! 
Oct 30 Stockholm, Sweden, WOW
 

Fredag 13 Mars

tjabba(:
Alltså är det fredag den 13 igen, var det inte nyss det?:O lite skumt, fast jag har då iallfall inte drabbats av otur;)hehe
Yes äntligen är den här skolveckan över;p det har typ varit en hård start sen lovet, 3 prov och 2 redovisningar;S Okej nu ska jag sluta tjata om det men jag känner mig typ helt slutkörd och det är bara efter en vecka;O Ah nästa vecka har vi nada prov eller inlämningar eller nå, prima(: Och sen efter nästa vecka är det ju äntligen praktik i hela 3 veckor, jag är typ helt taggade för det faktiskt, jag tror det kommer bli super:D

Ikväll har det bara varit en chill hemmakväll hos Amanda med henne, Jenny, Jokki och Cia(: Vi kollade som vanligt Lets Dance och pratade lite. Men det blev en tidig kväll hem för alla var typ helt döda. Och nu sitter jag och äter dom här nya  flingorna Kellogs Special K med mörk choklad och jordgubbar, men det var ingen höjdare om jag säger så.

Nä nu orkar jag inte skriva mer, Ha det bra gott folk:D


Update

Tjenna mittbena;)
 Det är inte ofta jag skriver två inlägg per dag, men någon gång ska det väl hända;) Jag tänkte berätta för er trogna läsare att jag äntligen har sett alla avsnitt som hittils har kommit ut av 90210, kors i taket vad bra det är!:D Jag har kommit på att jag får värsta kicken av att se på serier, det är som en drog för mig! För när jag typ inte har sett någon serie på ganska länge så känner jag mig typ nere men direkt jag får se ett avsnitt av någon serie som jag tycker är bra så går mitt humör upp i topp;)

För att svara på Linneas kommentar så har jag bara drömt om kändisar en gång förut;P Det är Amanda som alltid drömmer om kändisar;)hehe

Shit vad jag nöter Taylor Swift album Fearless, det går på repet på min Iphone everyday. Men det kanske inte är så konstigt för kvinnan är ju sjukligt bra, och alla låtarna på det här albumet är super (förutom någon kanske). Så om ni inte har laddat hem albumet så måste ni göra det nu! Tack Amändi för att du tipsade mig om det;)

This love is difficult, but it's real
Don't be afraid, we'll make it out of this mess
It's a love story, baby, just say yes


Torsdag 12 Mars

tjabba(:
Idag fyller min far ett år äldre, så Grattis till honom!(: Blir nog att käka lite tårta senar hoppas jag;) mumms


Måste berätta min puckade dröm jag hade inatt. Jag drömde att vi var hos Amanda typ hela gänget och så var det som sådär lite dålig stämmning mellan alla, och jag och Jokki började typ kaxa mot varandra. Sen så ville typ inte Elina prata med mig och jag fattade som inte varför. Sen iallafall efter ett tag så skulle dom ta upp något med mig som jag hade gjort. Och då var det nämligen så att alla tyckte jag var jätte dryg och sen så ville typ ingen vara kompis med mig längre och då sprang jag hem helt tårögd.:O Men sen efter typ någon timme så kom alla tjejerna till mig och sa att vi skulle på bröllop, då var vi nämligen bjudna på Brad Pitts och Angelina Jolies bröllop;) Och just när vi skulle kliva in genom kyrkodörrarna till bröllopet så vaknade jag;O Jäklarn wierd dröm alltså;P Jag fattar som inte var man får allt ifrån när man drömmer, det kommer då alltid vara ett stort mysterium för mig;P

Nu ska jag kila, tjing
 

Onsdag 11 Mars

Hallå(:
Puh idag har vi haft ännu ett till prov, personlig försäljning. Det provet jag var mest orolig för men det gick bra faktiskt över mina förväntningar, fast man ska ju inte ta ut något i förskott;p Och imorgon har vi sista provet som är idrott, har inte änns börjat plugga till det än eller jag kollade bara lite smått igenom det men det verkade inte vara så svårt(: Sen är alla proven över, ursäkta att jag tjatar lite om våra jäklarns massa prov. Men det är bara för att jag är lite less för att dom stoppar allt på samma vecka och dessutom direkt efter sportlovet. Fast tänk egentligen är det ju inte så mycket om man jämför med dom som typ har 4 prov per vecka. Nä huvva det kan ju inte vara lätt för dom barnen, jag själv hade nog varit död då:O

Idag när jag pratade med Jenny i telefonen upptäckte vi en väldigt ful sak:

Jag: Just det när jag åkte hem med bussen såg jag några av dina klasskompisar gå över vägen
Jenny: jaha, vilken buss åkte du hem med?
Jag: Den som går vid tre
Jenny: alltså Älvsbybussen?
Jag: Ja
Jenny: Mäh den åkte jag också med
Jag: Va? Nä jag kollade ju på alla som gick in i bussen där vid gymnasiebyn
Jenny: Men jag klev ju på där
Jag: Men vars satte du dig då?
Jenny: Näst längst, för jag hade så mycket packning
Jag: Jaha men då måste någon tjockis ha täckt dig så jag inte såg dig:P
Båda:HAHAHAHA!

Det fula var att vi hade åkte med samma buss men ingen av oss hade märkt det x)

Just det måste berätta en väldigt rolig nyhet. Igår fick min kusin Katarina en liten bebis!:D Den var super gullig och ska hete Meja, lite ovanligt namn men jag tyckte det ändå var fint. Hon är första kusinbarnet på pappas sida alltså på Gustafssons sida om man säger så;P

Nu ska jag kila, Ha det bra gott folk!:D

Måndag 9 Mars

Hallå(:
Då var det måndag igen och Sportlovet är redan slut, vissa tycker att det har gått jätte söligt men jag tycker det bara har sprungit förbi. Känns som att jag inte har hunnit göra ett piss. Men som tur är går jag ju bara i skola två veckor för sen är det praktik i tre veckor som gäller. Det ska bli så himla skönt och kul plus att efter det är det påsklov, så borta fyra veckor från skolan är väl inte fy skam:D

Idag hade vi skön start på veckan med bara två lektioner. Men dock hade vi prov i svenska men det var ganska chill för man fick ha sina anteckningar man gjort om Shakespear och det var bara fem frågor. Nog för att man skulle utvärdera ganska mycket men jag tror det gick ganska bra om inte annat så fick jag iallafall en extrem skrivkramp.

Jag sa förut att den här veckan är ganska så jobbig med tre prov (ett är ju som sagt redan bortgjort) men idag fick jag veta att vi har två redovisningar också. Hur fan tänkte lärarna egentligen att stoppa allt veckan efter sportlovet. Dom kunde ju ha delat upp det lite bättre kanske, för innan sportlovet hade vi ju typ ingenting. Aja det är väl bara att kämpa på den här veckan ut.

Just det skulle någon vänlig själ kunna tala om för mig hur man stoppar en bild brevid texten. Försökte mig på det på förra inlägget men det blev ju inge vidare. det hade varit super!(:

Nä nu ligger jag efter i bloggläsandet, Ha det bra allesammans:D
 

Söndag 8 Mars


Hallå(:
Har inte hunnit skriva något i helgen för jag har haft fult upp;P
Fredags:
- Var jag med Olivia på dagen, vi bakade rull- rån som inte blev någon höjdare om jag säger så x) Men det var ju första gången så då får man väl misslyckas lite. Och vi brännde oss flera tusen gånger på det där jäkla järnet och plus att det var jätte svårt att rulla dom också. Nä  bättre lycka nästa gång(:
- På kvällen åkte jag till Victor, han var i bergnäset. Vi skulle umgås med några av hans kompisar men det blev inget så vi hade en chill hemmakväll hos honom med godis i stora lass!(: Just det de var helt läskigt på kväll. Vi var ute och rastade Victors hund Quila och så kommer de två polsibilar efter varandra fullproppade med poliser. Sen så hör vi massa turkar som står och skriker åt varandra. Så det hade typ varit något stort bråk där innan. Så ni får nog passa er om ni befiner er på Stengatan någon helg;P

Lördags:
- Sov ju hos Victor så var med han till typ ett då mina päron kom och hämtade mig.
-Var ute och sprang ( sorry Amanda att jag sprang utan dig:()
-Åt middag hos Jenny med hennes familj och hennes farmor. Gulle familjen som bjuder mig på middag bara för att jag inte ville äta själv;) Det var iallafall super gott. Sen blev det fika på det eftersom Jennys bror fyllde 20 år. Så vi var typ jästa paddor efter det x)
- Sedan begav vi oss till Jokki och kollade Melodifestivalen med henne,Elina och Amanda(: Efter det satt vi mest och chillade och pratade. Det blev en trevlans kväll(:

Och idag har jag inte gjort ett skvatt förutom att plugga typ. Fan vad jag hatar Personlig Försäljning fattar typ inte ett piss av det. Och prov på onsdag, så jag satsar typ på ett stort feting IG! Kan inte bara någon ta mig till en annan planet, orkar inte skolan nå mer. 

Nä nu ska jag kila, Ha det bra allesammans:D

(Det är inte mina glasögon jag har på bilden. Det är ett av paren som Jenny lånat hem;P) 


Torsdag 5 Mars

Hallå(:
Idag har det bara varit en sån här slö dag då jag bara suttit inne. Eller ne inte prick hela tiden har faktiskt varit ute och sprungit;P Men jag behövde en sån här dag därför att jag pluggat hela dagen, japp ni hörde rätt! De är ju nämligen så att vi har tre prov till veckan. Så vad gör man inte när man har lov, jo pluggar. Jag fattar inte hur fan dom lärarna lyckades med det men så är det bara. Och i Svenskan vet ja fan inte änns vad vi har prov på, eller jo bara att det typ handlar om Shakespear men liksom inte vad. Det enda vi har gjort är typ att kollat på tre filmer och sen tror hon typ att vi ska vara extremt allmänbildade eller nå. Nä nu orkar jag inte änns tänka mer på skolan.

Jag läste nyss Felicias (Olivias storasyster) Resedagbok, jag säger bara fan vad avundsjuk jag är på dom!(: Dom verkar ha det hur bra som hellst, nyss var dom på Galapagosöarna och snorklade och verkade leva loppan. Dom hade till och med sovit ute på en båt under stjärnklar himmel, fatta coolt det är ju som i en dröm. Jag hade också velat göra något sånt dära att fara till massa olika länder och vara borta typ ett halvår eller nå. Och läste att dom typ har mindre än 29 dagar kvar tills dom är hemma igen!;O Jag tyckte det kändes som dom for nyss men dom har redan snart varit borta i ett halvår, hejjbara vad tiden springer iväg>.<

Nu ska jag kila och kolla lite 90210, Ha det gött:D

Onsdag 4 Mars

Hallå(:
Har inte skrivit på ett tag känns det som, eller jag vet inte änns när jag skrev sist;P Här kommer iallafall en lite resume;)

Måndags:
-
Var ute och gick med Amanda, Elina och Jokki
-Gjorde morotssoppa med Elina och Jokki och det blev riktigt smarrigt
-Vi kollad sen den här nyaste bondfilmen som jag aldrig kommer ihåg namnet på eller vet bara att den börjar på Q
- Var med Victor på kvällen och vi såg Smekmånaden, snacka om rolig film alltså, kissade nästan ner mig;P Sen sov Ville Pille över hos mig;)

Tisdags:
-
Var ute och sprang
-Städade lite här hemma
-Gick till Amanda och såg lite Hannah Montana, attans vad roligt det var vi nästan avledd av skratt;)
-Gjorde middag med Amanda och Jenny @ Amandas place
-Kollade filmerna Jersey Girl och Changeling, båda var super så om ni inte sett dom se dom!
-Sen tjockade vi i oss fruktsallade också;P Det blev en hel lyckad kväll med mina tjejer<3

Idag har jag då också hunnit med att göra en del. Åkte först in till stan och plockade min ögonbryn på Make up Store, det blev riktigt nice(: Sedan tog jag en pytte liten sväng på stan med Victor för sedan skulle han och träna. När jag kom hem blev det direkt ut och gå med Amanda runt skäret och till stallet. I stallet var vi ett bra tag och hade riktigt roligt för vi Gunnar var där, den karln är en riktigt lirare;P Sen for vi ut och körde Synna och jag fick testa på att köra och det var riktigt nice.


Den här bjuder jag på, Amanda och Jag kör häst;P

Nu ska jag kila för Jokki och Olivia kom, Ha det bra allesammans:D

Måndag 2 Mars

Hallå(:
Igår blev det en trevlig kväll a la Amandas place med Antnäsgirlsen(: Eller först gick vi till Jenny och fikade, det huset har alltid fullt med fika och det är nästan de godaste fikat som finns. Vi riktigt tjockade i oss av allt deras fika. Jag vet att jag har sagt det här förut men all mat som jag äter hos Jenny är alltid super gott, det spelar som ingen roll om det bara är spagetti och köttfärsås eller en god chokladkaka. För jag kommer ihåg alltid när jag var och badade med Jennys familj hade dom alltid med sig mackor till stranden och så hade dom alltid med sig till mig också. Jag kommer ihåg att jag älskade dom mackorna och sen skulle jag testa att göra det hemma med samma pålägg och allt men då smakade det inte alls lika gott. Jag tror serri att det är nå magiskt med all deras mat;) hehe

Just det jag tappade tråden lite. Vi gick iallfall hem till Amandas place sen alla girlsen och kollade High School Musical 3, jag och Amanda satt och sjöng med i alla låtar;P Jag riktigt älskar dom filmerna och kan aldrig bli less på dom även om jag ser dom typ hundra gånger. Jag och Amanda kom fram till att det blev fjärde gången vi såg High School Musical 3, lite nötiga vi är kanske. Men resten av girlsen uppskattade filmen så det var nice(: Sen blev det bara att mysa i Amandas soffa och sitta och prata till typ tolv då alla kilade hem.

Idag är det inplanerat prommis med Antnäsgirlsen, jag tycker det är så kul nu på lovet för då umgås vi alla så mycket för sen när det är skola kan det typ ta flera veckor innan man ses. Så det är nice att vi passar på att utnyttja loven för det är väl så det ska vara(:


Zac och Vanessa i High school Musical 3<3

Nu ska jag kila och klä på mig, Ha det bra allesammans:D

Söndag 1 Mars

Hallå(:
Shit vad konstigt det kändes att skriva att det är första mars, det var ju nyss början av februari kändes det som. Tiden bara springer iväg. Det som är bra nu är ju att alla börjar fylla 18 nu så det kommer bli massa födelsedagsfester nu, så himlarns skojj!!:D

Igår kväll var jag med Ville, vi var hos honom och badade badkar,bastade och kollade film det var super mysigt. Vi kollade Get smart himlarns rolig film fast lite seg;P Vet inte vad som hänt med mig, jag som var typ kvällsmänniska orkar inte änns hålla mig vaken när vi kollar på en film. Och problemet är inte att jag sover för lite, för jag sover typ minst åtta timmar och det är väl inte lite? 

Idag har jag varit och åkt slalom med Linnea. Vi har typ tänkt det flera helger så det var på tiden nu. det var skojj men det blev så där sjukt kallt. Var typ tvungen att gå in och värma oss minst fem gånger. Linnea hade med sig varm choklad, älskar verkligen det. Fattar inte varför jag inte åker slalom oftare för egentligen är det ju sjukt roligt, men det känns som när man kommer upp i våran ålder är man antingen en asån som satsar på slalom eller så skiter man i det totalt. Jag måste nog åka någon mer gång det här året(:
 
Ikväll blir det att vara hos Amanda med alla Antnäsgirlsen och ha film kväll(: det blir nog trevligt och har hört att vi ska kolla hsm 3, dom filmerna kan jag bara aldrig få nog av;p Sen skulle vi typ kolla någon film som jag inte kommer ihåg namnet på men som vann massa Oscarspriser på Oscarsgalan.

Nu vankas middag, Ha det bra allesammans:D

RSS 2.0