Söndag 30 Januari

Tjena!
Igår var första lördagen på flera månader som jag inte jobbade, känns konstigt! Och planerna för min lördag blev inte alls som jag tänkt mig... Istället åkte jag till Antnäs och åt middag med familjen, och myste på hela kvällen där med dom!(:

Vi åt fläskfilé, såna där potatisbitar som jag aldrig kommer ihåg namnet på, pepparsås och grönsaker

Åkte hem sen till min sjukling som låg hemma med feber, vi åt färsk ananas ( som jag fick allergisk reaktion av och att det började svida och klia i hela munnen) och kollade hela säsong 1 av Solsidan, det är verkligen så sjukt roligt! Tur att varje avsnitt bara är hälften så långa som ett vanligt One tree hill avsnitt:P



Idag har jag verkligen sovit ut, halv 1 var klockan när jag vaknade så fick lite panik! Jag gjorde mig klar och så åkte jag med Joel och kollade när hans polare spelade innebandy(: Sen kom Joels mamma till oss och hade handlat och lagade middag åt oss, vilken lyx man kan få ibland!(:

Nu ska jag kolla lite Beck, pusss!


Fredag 28 Januari

Halloj!
idag har jag spenderat min dag med att söka lite jobb. blir så uttråkad av att bara gå hemma och idag var det en vecka sen jag jobbade sist! Så nu håller vi väl tummarna lite att det kan gå vägen!(: Annars har jag åkte hem till Antnäs idag för att hälsa på mamma, jag tänkte överraska henne lite och hade pratat med henne innan. tror ni hon var hemma när jag kom dit, naturligtvis INTE! Så fick spendera nästa 3 timmar hemma i mitt gamla hus själv, kändes som att jag bodde där igen:p

Kom iallafall hem igen till hemmagjord pizza som Joel hade gjort, tur att han är ganska händig i köket;) Sen skulle han och Hanna kolla på handbollen på tv, men det slutade med att jag och Hanna var helt inne i matchen:P sen har vi hängt med Hanna hela kvällen och åkte bil, köpt godis och åkt hem till henne en sväng(: Senare åkte vi till Tobbe och hängde med grabbarna där och kollade Paranormal Activity 2, Hanna hade gjort upp världens bild för mig att den skulle vara svinläskig, men som tur var så var den inte så läskig bara litegran!(:


Nu ska vi börja kolla Solsidan säsong 1, herrå!

Onsdag 26 Januari

Tjenis!
Idag blev jag väckt av Hanna som ringde och frågade om jag ch joel ville med på basket, självklart och så bra när det var gratis:p Efter Hanna hade ringt kunde jag inte somna om så då var det bara att stiga upp men hade ändå tvättstuga så det var lika bra. Hade årets tvättberg, vi hann inte ens tvätta klart allt så då kan ni ju förstå att vi hade mycket tvätt! Jenny kom även förbi en sväng idag och vi kollade det nya One tree Hill avsnittet, men det blev bara att hänga en stund för hon skulle iväg igen men vi får ta igen det någon annan dag:p Btw Äntligen har serierna börjat om igen!:)

Ikväll åkte jag och Joel och kollade basket med Hanna, Emmelie och Jakke som var där för att kolla på Ida när hon dansade i pauserna!(: det var Luleåbasket som spelade och vi hade fått gratisbiljetter så det var bra, annars hade jag nog inte orkat gå och kolla men vi bestämmde oss för att kolla Plannja någon dag, var flera år sen jag såg dom spela!

Ida med sitt Cheerleadinglag!(:


Signar ut, pusss!

Tisdag 25 Januari

Tjabba!
Idag kom LÖNEN, så himla skönt men nu blir det till att spara! Men var bara tvungen att shoppa lite idag;) Dagen har alltså tillbringats i stan, först gick jag och Joel till Sub och köpte varsin macka av Olivia för att orka med en dag på stan, mumms är verkligen beroende av dom där sub-mackorna:P Sen mötte vi upp Hanna och så gick hon med oss på stan, trevligt trevligt!(:

Efter vi hade gjort stan färdigt så åkte vi hem med pappa till Antnäs och åt middag med min familj och så fick jag hämta ut mitt stooora H&M- packet ( visar bilder imorgon på allt). Sen åkte vi hem och kollade hockey och bara tagit det lungt, jag orkar verkligen inte vara sjuk nu och min hosta blir bara värre!

Dagens Inköp (Ursäkta för dom dåliga bilderna men jag är ingen stjärnfotograf direkt)
Jacka från H&M, coola färger!

Söt enkel väska från H&M

Skön stickad tröja från Gina tricot, älskar färgen!

Ansiktsmask från Body Shop ( joel hade något presentkort därifrån som jag fick använda)

Fick en jättemycket försenad julklapp av Joel, En ring från Kenza by Guldfynd som är awesome!



Nu ska jag ta hostmedicin och krypa ner i sängen, pusss!

Måndag 24 Januari

Hallå!
Idag har jag gått och blivit sjuk, eller okej jag var sjuk redan i lördags men jag försökte dölja det eftersom det var partajj och allt. Nu såhär i efterhand var det nog inte så smart att festa och bli snöbadad i bikini ett x antal gånger i lördags! Men det är smällar man får ta.... Men bara hosta kan ge sig!

Efter en hel dag här hemma i lägenheten framför tv:n och datorn är jag verkligen spy-less på att vara hemma. Så imorgon ska jag iallafall försöka ta mig ut på stan en sväng och hämta mitt H&M paket i Antnäs!(:

Sitter och drömmer mig tillbaka till sommaren och alla härliga minnen, som här min 19års dag som firades med partajj och Pdol!


Nu ska jag föröska få min karl att sluta spela och gå och lägga sig! Jag signar ut för ikväll, pusss


Söndag 23 Januari

Tjabba!
Kvällen igår var galen! Vi firade Joel min älskling som fyllt 20 år, det firades på golfgarden med bubbelpoolspartajj!Jag känner att jag inte riktigt orkar skriva kvällen i detalj utan ni får bara en liten sammanfattning:P

Kvällen började vid 6- Massa folk kom och folk gick och det blev ett riktigt härligt party- I bastun var det grabbhäng och bubbelpoolen var full med folk och inte med vatten- Musiken kaosade men till slut fick vi en dj- Det blev lite nakenchockar här och där- Födelsedagsbarnet Joel var igång nästan hela kvällen- Jag fick bli bossen över stället när han gick hem- Sen när jag till slut tog mig hem fick Hanna bli bossen över stället och även stänga det- Så partyt slutade kring 6 på morgonen men för mig slutade det redan vid 4- Hade en sjukt rolig kväll och alla var på topp och festen blev verkligen lyckad! :D

Här kommer lite bilder från kvällen:



Idag har jag väl inte mått allt för bra, en förkylning och en bakfylla är inte alls kul vill jag lova! Vaknsde kvart över ett och låg i sängen typ halva dagen. Vid 4 kom Joels mamma och så åkte vi med henne till Joels bror Björn och hans tjej och åt middag!(: Riktigt gott vare och bra att få i sig lite mat!

Kvällen spenderades med Hanna, hon kom hit och hälsade på och vi åt chirre med dirre och kollade film!(: Vi såg Remember Me ( jag och Joel hade redan sätt den men den är så bra och så hade inte hanna sett den) Vi pratade även lite skvaller om kvällen igår och allt den innehöll:P

Nu är jag helt slut så går och lägger mig, GodNatt!
 

Fredag 21 Januari

Halloj!
Idag har jag jobbat min första och enda arbetsdag den här veckan, men som tur var fick jag jobba hela dagen 9:45-18:15!(: fast man blir så trött nu när man inte är van att jobba varje dag. På tal om något annat så kom jag och Jose på idag när vi satt i fikarummet och fikade, att vi inte ens var sugna på fika! Varför är det så att när det finns fika så fikar man bara för att göra det även fast man inte ens är sugen på det, konstigt det där?

Ikväll har jag bara haft en lugn hemmakväll med lite fredgsmys som bestod av chirre+ dirre!(: Har även pratat med Jokki på skype, äntligen första gången jag pratar med henne sen hon åkte tillbaka:P Vi hade så mycket att prata om och det var så kul att höra av henne, men nu ska våra skypedejter bli tättare!(:

Hittade ett par till söta skor från H&M, jag som redan har beställt ett par. Men vi får se om dom kommer till våran butik kanske jag slår till på dom här också!(:


Nu ska jag gå och måla tånaglarn, pusss!


Onsdag 19 Januari

Tjabba!
Idag var jag förbi arbetsförmedlingen på förmiddagen och för första gången gick det enkelt och smidigt och behövde inte alls vänta! Fick iallfall en ny handlingsplan så får väl se vad som händer nu:P sen har jag och Joel hunnit vara på Kvantum och panta burkar handla mat och tog oss en korv till lunch(: Vi har även skaffat Ica- kort, vuxenpoäng!;)

Joel fick veta att han skulle jobba från 4 till stänging som är 1 inatt!  Efter att minna vänner inte kunde hitta på något så tog jag med Messi och åkte ut till min kära familj i Antnäs!(: Mamma bjöd på middag och så har jag myst på där hemma med dom en stund ikväll och Messi fick springa av sig och busa lite i ett stort hus istället för våran lilla lägenhet. Jag fick även en fulltankad bil med mig hem, sötare föräldrar går det inte att ha!:D resten av kvällen har jag spenderat i soffan framför tv och med datorn i famnen...

Just det idag fyller mitt Körkort 1 år!!:D



sätter mig och läser nya Elle och inväntar att min man ska komma hem pusss!

Tisdag 18 Januari

Tjena!
Idag har jag varit så nervös, hade min första arbetsintervju någonsin! haha även fast det var på H&M var jag nervös men sen när jag kom ditt släppte det, vet inte varför jag var så nervös:p intervjun kändes som att den gick ganska bra, men vi var 8 sökande och alla jobbar på H&M så vi får väl se vem som får den!(:

Efter min intervju åkte jag och Joel till norra Sunderbyn och hälsade på hos Emma, där var även Martin!(: Det var längesen man var där och även längensen vi hängde med dom, måste bli oftare ju! Vi fick fika och så fick vi pengar av dom till på lördag, håller på att försöka samla in pengar nu!(:

Sen åkte vi hemmåt men då ringde mamma och så mötte vi upp hela min famillj på gammelstads pizzeria och så bjöd dom oss på mat!(: Dom kom hem redan idag från Umeå så det blev en kort visit, men skönt att ha dom hemma i Luleå!(: Ikväll har vi varit hos Tobbes mamma och kollat hockey eftersom våran dreambox inte funkar!:S Riktigt spännande match och Luleå tog hem det tills slut efter förlägning!

bjuder på två mysiga bilder på min lillkille!



Nu annat, pusss

Måndag 17 Januari

Hallå!(:
Ny vecka och nya tag!(: Idag har jag tagit igen lite av helgens missade sömntimmar, sov nästan till halv 12! Gjorde mig klar och tog en buss in till stan och sen en buss vidare till Antnäs. Där möttes jag av ett tomt hus eftersom min familj är i Umeå en vecka nu. Jenny kom iallafall dit och vi hängde med varandra några timmar och satt mest bara och pratade och kollade i kokböcker:p Sen tog jag bilen hem eftersom jag får låna den lilla bilen nu i en vecka när dom är borta!(:

Ikväll har jag varit hos Sara och gjort naglar, sist jag gjorde nagelförlägning var inför Studenten så kände att det var dags att prova igen!(: Den här gånge gjorde jag inte fransk manikyr utan glitternaglar och jag blev verkligen supernöjd!:D Sara är verkligen grym på det där fast hon inte ens har någon utbildning:P



Nu ska jag försöka dra mig mot sängen, herrå!

Söndag 16 Januari

Tjena!
Idag vaknade jag kring 12 och var superseg och trött, igår blev det inte så mycket alkohol men det blev en sen kväll så kan ju ha varit därför:P Jag och Joel åkte iallafall och kollade när Joels grabbgäng spelade innebandymatch(: Oj vilken bra match, första gången jag har varit inne i hela matchen och Ibk vann till slut med 11-9 så det blev en hel del mål:P


Ikväll har vi fått middags gäster på besök Ida, Jacke och Hanna!(: Vi hade gjort fläskfile och potatis i ugn med sås till och det verkade ha blivit uppskattat av alla!:D Sen bjöd vi på tårta också för det var som en lite försenad födelsedags middag för Joel:P Trevligt var det!:)

Snodde lite bilder av Ida!






Lördag 15 Januari

Tjabba!(:

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR JOELS 20-ÅRS DAG, HURRA HURRA HURRA:D GRATTIS ÄLSKLING!<3

Idag har det varit lördagsjobb för min del men blev bara 9:45-15, ganska skönt att gå hem en timme tidigare än alla andra:P Sen skulle jag följa med Joel till Systemet men såklart blev det värsta failen för bolaget stänger 3 och det hade ingen av oss någon som helst aning om för vi trodde det hade öppet lika länge som övriga stan!:O Min man fick inte alls gå på bolaget på sin 20års dag:P Vi åkte iallfall till Joels bror och kollade Hockeyn, Luleå vann efter förlägning som tur var!(: Sen blev det tacos till middag med Joels familj + några till!(:

Sen skyndade vi oss hem eftersom vi skulle få fika gäster, det blev bara Hanna och Emmelie efter lite strul och kaos! Men gott fika vare då iallfall som joels mamma hade gjort, älskar marängtårtan! Sen drog vi vidare med Hanna och Emmelie till Lydia där det var lite lugn förfest med lite idrottstjejer(: Sen drog vi vidare till LF- lagfest, hehe roliga basketspelare minnsan;) Sen vidare till Allstar och träffade massa folk, var typ ett halvår sen jag besökte stället så det kanske var på tiden:P Men till stägning blev vi då inte utan tog nattbussen hem klockan två(: Blev inte direkt så mycket firande av Joel ikväll utan det är nästa lördag det smäller "fult ös medvetslös" ungefär:P

GRATTIS IGEN SNYGGING, ÄNTLIGEN ÄR DU 20 BAST!!



Fredag 14 Januari

Tjabba!
Idag har jag jobbat, första jobbdagen för den här veckan och det är redan fredag:p så blev lite snurrig idag när jag gick till jobbet eftersom det kändes som måndag för mig. har jobbat hela dagen idag 9:45-18:15, det gick bra även fast jag fick vara där uppe själv(: Däremot rean som är där uppe är jag verkligen dö-less på och vill bara att kunderna ska handla så den tar slut någon gång!

Efter jobbet mötte jag upp pappa och Joel som hade varit och handlat middag på Waldorf, vi åkte vidare till Antnäs och åt där för att min familj skulle hinna fira Joels födelsedag som egentligen är imorgon:p Maten var så goood, alltid lika gott med kinamat! Mamma hade gjort en choklad/jordgubbspaj till efterrät som också var väldigt god!(: Sen stannade jag och Joel med familjen ett tag och kollade Lets dance, vi körde även hem för vi har fått låna bilen över helgen!((:

Nu ska jag sova så det snabbare blir morgon igen, jag vet det är inte ens jag som fyller år men längtar ändå lika mycket för det:p puss!



Torsdag 13 Januari

Halloj!
Idag har jag verkligen inte alls gjort något vettigt nästan! Vaknade av att någon borrade, såklart! Ja då var det bara att stiga upp efter det och hela förmiddagen har jag bara suttit framför datorn och läst bloggar:p Även hunnit mysa lite med min kisse som var jättegossig idag och tagit ut honom på en kort promenad(:

Jag hängde även med Jenny och hennes mamma till Pontushallen, Jenny frågade om jag ville följa och träna och ja nu ska jag ändå börja träna så varför inte få lite extra träning!(: Det var funktionell moves vi skulle testa på, oj vad jobbigt det var efter att inte ha tränat på ett halvår!!!:O Jag trodde jag skulle svimma där ibland men sen efter fick jag en sån där skön känsla som man alltid får efter ett träningspass. men träningsverken imorgon kommer inte vara att leka med, usch den kommer vara enorm!

Nu ska jag hoppa i säng och tagga för jobb imorgon,Natti!

Onsdag 12 Januari

Tjabba!
Idag har jag haft tvättstuga och städat lite samtidigt!(: hann även med en promenad på eftermiddagen och det var riktigt härligt att gå längst isen, synd bara att jag gick själv... Tog en dusch sen och gjorde mig klar och så kom pappa och hämtade mig(:

Pappa skjutsade mig till Jenny, jag tog med Messi också för att han skulle få följa med på lite äventyr!(: Han gick bara runt och nosade tills han fick syn på Jennys katt Allis och då började Allis jama och fräsa åt honom men han tog det hur lungt som hellst. Sen resten av kvällen satt båda katterna i Jennys vardagsrum på vardera sida om soffan, dom kunde helt enkelt inte släppa varandras uppsyn:P

Jag blev bjuden på middag hos Jenny, det blev pasta med chiliräkor och det var verkligen så gott och jag åt ända tills jag fick ont i magen:P Sen tog vi det bara lungt hela kvällen och fikade lite efterrrät och sen var Jenny så snäll och skjutsade hem mig, gulle hon!(: Hade en underbart härlig kväll, så skönt att jag och Jenny hinner vara mer med varandra nuförtiden!(:

Messi ville inte åka hem från Jenny och han hatar verkligen sin bur!


Nu ska jag försöka få in lite musik på min Iphone, pusss!
 

Tisdag 11 Januari

Tjena!
Idag har jag tillbringat hela min dag på stan med Jolle!(: Först träffade vi Fredde en sväng, sen gick vi på stan men jag hittade ingenting och bra är väl det för jag har inga pengar att shoppa för heller:P Sen gick vi på Max och tog två små burgare, super för min mage som var helt tom. Hanna kom även när vi satt på max och så följde hon med oss till Pontushallen för att se om hon kunde ta över Joel gymkort men det gick icke men av med det blev han iallfall:P Sen promade vi till Golf Garden och fick en visning av stället och det kommer bli awesome nästa lördag då Joel har sin 20-års fest där!:D

Sen har jag bara varit hemma hela kvällen, Joels grabbgäng kom hit och kollade Hockeyn och ja vad ska vi säga 30 sek kvar så hade Luleå iallafall kommit hem med en poäng men icke det! Sen har jag bakat chokladbollar och kollat film!(: Igårkväll blev det Step Up 3- den var riktigt bra och killen i filmen, mumms säger jag bara;) Ikväll däremot har jag kollat Knight And day- den var också riktigt bra med lite action och så!(:


Nu ska jag kolla ansiktsboken en sista gång och sen väntar sängen, pusss!
 

Måndag 10 Januari

Hallå!
Vilken härlig måndag jag haft!(: Steg upp innan tio (japp nu har jag påbörjat att vända tillbaka dygnet) åt frukost och städade lite. Vid tolv kom Jenny på besök, vi gjorde lunch tillsamman(: Hon hade med sig ett jättegott recept på en kycklingryta så den fick det bli, hur god som hellst!:D Efter vi diskat undan och smällt maten tog vi en promenad med Messi, han gick typ 10 steg sen fick han vara i famnen hela tiden när vi var ute och gick:P När vi kom in igen gjorde vi Smoothie som kanske inte blev lika lyckad som maten och så kikade vi lite tv(:

Sen åkte jag med Jenny hem till mamma och pappa, där blev jag bjuden på middag och det blev lax. Det var ganska gott även fast jag inte direkt är någon fiskälskare;) Mamma skjutsade hem mig igen och i samma veva på kom Joel hem från jobbet.

Amanda kom förbi här på kvällen med bilen! Tjejen hade tagit körkort så vi fick åka en runda med henne runt stan och så sen åkte vi och handlade lite:P Grattis igen Amanda!!:D

Jenny och en trött Messi


Våra Smoothies


Nu ska jag kolla Step Up 3 eftersom Amanda säger att den är så bra, pussss!

Söndag 9 Januari

Tjabba!
Jag är lycklig för jag har precis gjort en stor beställning från H&M!:D Efter mycket tjorv om att försöka hitta vars man skrev in koden för att få personalrabbat och att hela min orderlista försvann så fick jag lite hjälp av en söt arbetskamrat och till slut lyckades jag!(: Inte nog med det så blev min beställning 1 400;- billigare så det kändes helt okej! Så nu har både jag och Joel en helt ny vårgarderob som väntar!(:

Dom här skorna var bara ett av många plagg jag klickade hem!


Nu ska jag krypa ner i sängen,Natti!

Lördag 8 Januari

Tjena!
Idag har jag jobbat 9:45-15, alltså det var helt konstigt för det är första lördagen på ja jag vet inte hur länge som det är lite folk och inte alls så mycket tryck i kassorna! Fast nu såhär efter julen och mellandagsrean börjar folk lugna ner sig och kanske inte har så mycket pengar kvar för att shoppa:p

Efter jobbet åkte jag hem och duschade och gjorde mig klar, Jag och Joel firar nämligen 1 år idag, känns så lite om man jämför med mina kompisar som har haft samma pojkvänner i flera år, men vi kanske också kommer dit någon gång(: Klockan 6 hade jag och Joel bokat en bowlingbana här på Tunabowlingen!(: Det var minst 4 år sen jag bowlade sist, i början var jag tjurig för att det gick så dåligt och ni som känner mig vet ju att jag verkligen är SÄMST förlorare men där på slutet gick det mycket bättre!(: Efter vi bowlat åt vi på bowlingen och gick hem och myste med chirre och dirre + en film och det blev att se Remember Me, den var så bra men så jobbigt slut den hade fast det var som ändå så bra bara så sjukt sorligt

Jag och min älskling Joel har varit tillsammans 1 år nu!<3 Tiden har gått så snabbt och jag minst det som igår när vi träffades för ett år sen och att vi verkligen klickade direkt. Vi båda kände som varandra litegran innan eller man visste som vem det var och sådär men inte så mycket mer än så. Vi har haft så himla roliga minnen tillsammans som tex förra nyår, Alanyaresan, jag flyttade in hos min älskling i slutet av sommaren, Stockholmsresan tillsammans och så många mer minnen!(: Jag hoppas det blir många fler år tillsammans och många fler fina minnen.  Jag Älskar Dig!<3



Fredag 7 Januari

Tjabba!(:
Jag har verkligen helt och hållet vänt på dygnet sen nyår, kanske dags att fundera på att börja vända tillbaka det nu:P Idag vaknade jag iallafall halv 12 och då var det bara att hoppa in i duchen och göra sig klar för jobb!(: Har bara jobbat en kortis idag 15-18:15, första jobbdagen det här året och det känns bra men vi får ju se hur allt blir här framöver(:

Ikväll har jag och Joel ätit gomiddag, fläskfile och potatis i ungn är bara så gott!(: Sen kom Jenny,Alex och Amanda hit och bara efter en stund kom även Jokki, Elina och Viktor!(: Vi har spelat Kinect hela kvällen som Alex hade tagit med, såå himla roligt det är! Och det var så kul med ett helt gäng som körde, såna här spelkvällar måste vi ha oftare!(: Nu har vi alla sagt Hejdå till Jokki, imorgon drar hon tillbaka till Usa men hon kommer ju igen till sommaren så nu gäller det bara Skype, skype och lite mer skype!

Jag och Joel måste typ köpa ett eget Kinect nu!


Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng, pusss!

Torsdag 6 Januari

Halloj!
Imorse kämpade jag med vårat j*vla internet hela morgonen som inte ville fungera, och jag klara mig absolut inte en dag utan internet så jag höll på att få spader!

Vid lunch kom pappa och hämtade mig och skjutsade mig hem till Antnäs, där hängde jag med Jenny och Jokki!(: Vi gick på en promenad och chillade, fick även smaka Jokkis familjs pizza som var väldigt god!(: Det är alltid så konstigt för hos andra är alltid mat så mycket godare än hemma, varför är det så egentligen? Sen tog jag mamma och pappas lilla bil hem som jag och Joel får låna hela helgen, yeeess!

Ikväll har jag varit på hockey med Joel och grabbarna + Jokki, vi tänkte att vi var tvungna att dra med Jokki på en hockeymatch innan hon åker tillbaka(: Men det var inte så kul för Luleå förlorade och spelade inte alls bra, men det var iallfall trevligt sällskap!(: Kan ha varit sista gången jag ser Jokki innan hon åker på lördagmorgon, hur kan tiden ha gått så sjukt snabbt hon kom ju nyss hem!:O

Jokki och Joel på Hockeyn ikväll!


Här kommer även några bilder på min knäppa katt, men nog är han gode söt ändå!




Nu måste jag verkligen krypa ner i sängen,Godnatt på er!


Tisdag 4 Januari

Tjena!
Idag har jag städat bort hela julen här hemma i lägenheten + att när jag ändå var igång städade hela lägenhet från golv till tak väldigt noga. Jag fattar verkligen inte att det kan finnas så mycket damm och smuts på en så lite yta! Hade tvättstuga klockan 5 också, men den fick Joel ta eftersom jag hade gjort allt annat...

Ikväll åkte jag till Elina och hängde med henne, Jenny och jokki!(: Vi gjorde blåbärspaj som verkligen var supergod! Kollade även en ny film, The Back up plan som var riktigt rolig och bra!(: Älskar såna där roliga komedier!


Nu ska jag försöka sova, har verkligen ställt om dygnet totalt sen nyår! Natti

Måndag 3 Januari

Hallå!
Idag försov jag mig, såklart hade jag ställt klockan men den ringde inte.. Jag skulle iallfall vara i stan klockan tolv  men det blev bara lite senare:P Jag hade en dejt med Pernilla, så himla kul att se den bruden igen!:D Vi gick till Mat & Prat och fikade där och satt där några timmar ända tills vi var tvungna att gå. Vi pratade om allt möjligt men mest om jobbet (H&M), saknar verkligen att jobba med henne. Men det blir nog att jag tar en tripp ner till Umeå och hälsar på henne snart!:))

Ikväll kom Jokki,Elina och Elin hit, vi kollade lite på film och sen åkte vi till Fredde och kollade på JVM med Joel och grabbarna!(: Så himla spännande match, men usch vad jag hatar straffar.... Och så kanske det blir party på trettondagsafton, men man måste ju passa på nu såhär när alla är hemma!(:

Ska hoppa i säng nu och kolla klart filmen jag börjat se, Natti!

Söndag 2 Januari

Halloj!
Ja då var det 2011 och ett helt nytt år har vi framför oss nu!(: Även fast mitt år 2010 var det bästa år hittils i mitt liv så hoppas jag det här året blir ännu bättre!(: Jag har så mycket saker jag vill göra men det som står högst upp på min lista det här året är att fara ut och RESA!!

Idag då började morgon med att jag och Joel spelade Donki Kong på Wii, shit vad vi nöter det alltså men det är bara så kul och beroendeframkallande! Gahhh! Jokki kom även förbi här en sväng idag och kollade in lägenheten som hon inte har sett nu sen vi gjorde om och vi umgicks med henne ett tag!(: Sen åkte vi till tvillingarna Hellander och fick fika och tårta där. Vi sa hej då till Linda som åker tillbaka till Norge igen, tråkigt:S Men som tur är stannar iallfall Hanna kvar här!(:

Ikväll är jag ensammen för Joel jobbar ända till 1, så himla tråkigt det är när han jobbar på kvällen!:S Så jag har bara varit hemma och degat framför tv:n och datorn hela kvällen:P Och nu har jag absolut inget att se heller för alla serierna har uppehåll till den 24 januari, Carina Berg är slut, Idol är slut och julkalendern är slut... jag måste hitta något nytt att se på:P

Mitt nya beroende!


Äh nu ska jag se lite mer tv tills Joel kommer hem, tjarrå!


Lördag 1 Januari

Tjena!
Jag måste börja att berätta om min Nyårsafton!:D Det började med att vid fyra tiden åkte jag och Joel till Alex och Jenny, eller ja till Alex lägenhet på varvet(: Det blev först lite förrätt som bestod av nacho-chips i ugnen med massa grejjs på, hur gott som helst! Sen spelade vi lite Kinect, haha det var skit kul även fast jag söög på det:p Sen gjorde vi middag och åt tills vi var proppis så vi knappt orkade efterrätten sen som bestod av Jennys hemmagjorda pannacota!(: Det var som himla kul att ha middag med Jenny och Alex, så det måste vi göra om snart igen!

Vid åtta var vi tvungen att springa till stan för att hinna med bussen och ja vi hann precis, vi åkte till en av Joels kompisar Markus som bor på Notviken!(: där var hela Joels grabbgäng och sen kom även Tvillingarna Hellander dit + Emmelie och Sofia!(: Vi hade riktigt kul och det var där festandet började på riktigt, men vid halt tolv drog jag och joel plus resten av tjejerna in till stan för att kolla på fyrverkerierna. Men det var igne hit för det var så jäkla kallt och vi träffade bara några stycken vi kände, snittåldern på ungdomarna där var typ 94-95:or!

Efter tolvslaget tog vi bussen tillbaka till Notviken och Markus hus där alla grabbarna var kvar och väntade och festen fortsatte ända fram mot halv 5! Ja då var jag gode  trött och alla höll nästan på att somna på festen så då var det dags att gå hem:P Min Nyårsafton blev jäkligt rolig även fast den var så oplanerad in i det sista, men det kanske då det blir bäst? Kul hade jag då iallfall och det är ju de som räknas, så tack alla för igår!:D

Här kommer bilder från kvällen, och ja dom blir bara värre och värre ju senare det blir;) haha!

Här är bilder först hos jenny och Alex!(:


Här kommer resten av bilderna från kvällen hemma hos Markus!(:


Nu ska jag gå och göra något annat,pusss!

RSS 2.0