Måndag 31 Augusti

Tjennare(:
Då var ännu en nya vecka påbörjad. Idag försov jag mig och inget gick som jag ville på morgonen men som tur var tog pappa bilen till jobbet så fick åka med honom(: Men när vi kommer till skolan så är den första lektionen helt i onödan för vi kommer aldrig ha någon lärare på den lektionen och den är bara i 45 min och så har vi as lång hål efter det. Så då hade vi gode gärna kunnat ligga kvar i sängen och komma till skolan halv elva istället! Sen har dagen bara flyttit på och det känns som att den riktiga skolan inte ens har börjat ännu, det är bara  såna där korta lektioner för att gå igenom allt och sen får man gå. Fast det är ju rätt skönt!(:

Ikväll har jag,Jenny,Amanda och Jennys mamma varit och kollat på en stuga långt ut i piteå. Det var trevligt att träffa dom två  tjejerna igen och vi hade mycket att prata om och skratta åt som vanligt när vi inte träffats på hela helgen;D  Annars så ringden en superglad Jenny till mig idag och berättade att hon klarat uppkörningen, Grattis till henne ännu en gång!:D

Prick ett år sen vi var i New york, Hur kan tiden gå så snabbt?



Nu ska jag ta och kila, pusstjing(:


Söndag 30 Augusti

Tjabba(:
Sitter här just nu med ansiktsmask och lyssnar på Spotify med Kings of Leon, sjukt bra!(: Jag har verkligen inte gjort ett piss i helgen eftersom jag typ är sjuk!;O Mamma blir typ helt hysterisk och tror att jag har den där jävla Svininfluensen, men hon ska alltid överdriva. Så har bara varit hemma i två dagar nu, usch vad less man blir på att bara vara hemma och inte träffa folk. Fast det gjorde inte så mycket att jag bara var hemma igår när det ändå spöregnade 24/7 prick hela dagen typ! Men idag har jag inte bara varit hemma, har faktiskt varit ute och övningskört och en sväng till sjukhuset och hälsat på lillebror.

Jag har tänkt på en sak. Varför är det alltid så att när det händer något jättesuperbra så kommer det alltid ett bakslag och man får världens otur. Det händer då iallafall alltid mig och det spelar ingen roll att jag försöker gottgöra outren så att jag inte ska få världens otur efter att en jättebra sak har hänt mig. Det blir ändå alltid samma sak.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?


Nu ska jag käka lite av min favvo Ben &Jerry glass och kika på tv, pusstjing(:


Fredag 28 Augusti

Hallå(:
Då var första skolveckan avklarad, inte allt för jobbig om jag säger så;D Men idag gjorde jag en tabbe, såklart så åkte jag in till skolan för att jag trodde vi hade första lektionen. Jag satt där och väntade och när det var fem minuter kvar så började jag undra vars alla i klassen var och inte en lärare syntes till. Kollar på schemat en extra gång bara för att se så att jag var vi rätt sal och så. Japp det var här vi skulle ha Engelska B, men då slår det mig. Engelska B är ju för fan ett individuelltval och dom börjar första nästa vecka för oss!:O Men som tur var kunde jag umgås med Amanda,Jenny och Alex ett tag och sen kom Emma och var en snäller och åt lunch med mig!(:

Idag fyller lillebror år men det blev inte en vanlig födelsedag eftersom han som vanlig ligger på det där jävla sjukhuset typ 24/7!;O Men det blev iallafall middag på Waldorf åka hem och ha lite födelsedagsfika + presentöppning och sen åka tillbaka till sjukhuset igen. Jag tycker faktiskt synd om han när han inte änns får fira sin födelsedag hemma som vanligt.

Ikväll blev det filmkväll med några av brudarna@ Jokkis place!(: Trevligt trevligt och vi såg Taken, as bra var den och riktigt sådär spännande så att man blev helt fast hela filmen!;D


Nu väntar sängen på mig, pusstjing(:


Torsdag 27 Augusti

Tjennare(:
Gårdagskvällen började med förfest hos den nyblivna 18åringen Linnea med 13pers, spotifymusik,ölspel och massa annat skojj!(: Det kändes som att stämmningen var på topp och alla var så grymt taggade för Kaffelino. Vid elvatiden åkte vi in mot stan för att inta Kaffelino. Där var det inte så speciellt mycket drag från början men sen blev allting mycket roligare(: Men för min del var det ganska mycket blandade känslor om jag säger så, men natten slutade helt perfekt precis som jag drömmt om dom senaste veckorna!(:

Här är lite bilder sen igårkväll:


Nu är det filmtime,pusstjing(:

Onsdag 26 Augusti

Tjabba(:
Idag har det varit skola som vanligt! Men vi går bara från 09:00- 11:00 för vi håller på att planera inför projektarbetet och UF-företaget(: Jag och Emma har kommit på en jättebra projektidé som vi ska försöka baka in i UF-företaget. Men det känns som att det kommer bli väldigt mycket jobb eftersom vi ska satsa ganska mycket på det här nu, men det kommer nog bli bra tror jag!(:

Just nu sitter jag här och har högtalarna på högsta volym och ur dom strömmar massa partylåtar. För ikväll är det nämligen partyyy för hela slanten!(: Jag vet på en onsdag det kanske känns lite wierd x) Men det är ju så att idag fyller Linnea 18 år, Grattis Grattis!!!:D Så vi ska fira henne riktigt ordentligen, först är det party hemma hos henne med massa people och sen drar vi in till stan för att gå på den sista Onsdagsklubben!;D Jag är såååå TAGGAD!!;D


Kvällens Outfit


Linne- Bik Bok
Kofta- Gina Tricot
Leggins- Lindex
Skor- Din sko
Halsband- H&M

Nu ska jag kila, vi ses i dimman people! pusstjing(:

Måndag 24 Augusti

Tjabba(:
jahapp då var första skoldagen avklarad! Seg morgon var det också eftersom vi började redan nio, 30 minuter i skolbänken fick vi sitta sen var dagen slut. Så det var väl inte så farlig, härligt att träffa alla klassisar också(: Men usch vad hemskt det känns att sista sommarlovet redan är borta, och att jag aldrig mer kommer få ha sommarlov i mitt liv! Men nu ska vi tänka positivt här, det är bara att börja tagga inför Studenten 2010!;D eller vad säger ni?

Efter den korta skoldagen blev det att gå på stan en sväng med Emma och Linda i klassen, sen bytte jag umgänge och hängde med Jokki,Olivia och Elin tillbaka till Kungs. Blev även att äta första skollunchen där med Amanda,Jokki och Keso. Sen drog jag,Jokki,Amanda,Elin och Elina in till staden och inhandlade en viss Linneas 18 års present;D Fy fan vad taggad jag är inför Onsdag, hoppas det blir en lyckad kväll!;D

Här är mina inköp från Stockholm och 3.000 spänn fattigare:

Ingen annan i Luleå som förhoppningsvis kommer ha den här jackan eftersom den är från Top Shop!;D


Nu väntar dom två sista Privileged avsnitten på mig, pusstjing(:


Söndag 23 Augusti

Tjabba(: Efter 5 dagar i Huvudstaden är vi äntligen hemma igen, ni villl säkert höra om allt vi gjort så här kommer en liten resumé:

Onsdag:
-Med pirriga magar flög jag och Amanda iväg 14:20 med planet som tog oss till Stockholm(: Vi klarade oss helskinnade från Arlande genom Arlnada Express till T-Centralen och med tunnelbana till Moster. Hos moster blev vi välkommnade med middag på bordet, så gott det var efter allt resande.
-Sen beställde vi en Taxi från Moster i Hagsätra till Solvalla Travbana, 2 mil och 400 kr fattigare tog vi oss dit(: Amanda den hästnörden ville ju gå på det stora travet med 1 000. 000 i första pris, så jag följde med. Har aldrig i mitt liv varit på trav tidigare, men kul vare då!(: Och vi spelade in alla våra pengar så det blev 80 kr i vinnst och två superglada tjejer.
-Efter det tog vi gratisbuss hem till Moster och somnade bums när vi kom hem.



Torsdag:
- Vi begav oss in till stan kring tio tiden, först gick vi där vid Drottningatan och virrade runt som några bondungar! Efter ett litet tag blev vi less så då åkte vi till Slussen och träffade Cia,Emma och Sandra i Amandas klass och gick på stan med dom där hela dagen.
- Just det klantig som jag var glömde jag Maria Gustafsson alla mina solbrillor hemma, och ni som känner mig vet ju att jag lever med mina solbrillor! Så då var det bara att köpa ett par nya, 49 kr för ett par risiga brillor, men jag var tvungen att ha ett par!
- Efter en hel dag där begav vi oss hem till Moster igen med trötta fötter och några shoppingpåsar rikare(:
 - Kvällen hade vi tänkt träffa lite folk men vi var så sjukt trötta så det blev en härlig hemmakväll hos Moster med fridrott på tv:n
(HAHA kolla in bilden på mig med det där snygga lilaglittriga plagget som fanns i en Secondhand butik, fy fan säger jag vem vill bära upp en sån!)



Fredag:
Det blev att inta staden igen, Men den här gånge lärde vi oss att hitta lite bättre!(: Vi köpte kulglass Ben & Jerry, har aldrig smakat något godare! Vi besökte plattan,gallerian, suok galleria och ett x antal h&m butiker.
-Träffade Jenny och Alex en kort sväng också, det var trevligt hade ju inte sett till dom på flera dagar!
-Med några till shoppingpåsar rikare begav vi oss hem till Moster för middag
-Kvällen spenderade vi inne i stan, kollade först in hur Cia,Emma och Sandra bodde och blev även att ta en fika med dom(: Sen tänkte vi gå på bio men filmen vi ville se hade redan börjat så det sket sig.



Lördag:
-Äntligen dagen vi hade väntat på, Lördag och Coldplay!
-Men först så träffade vi Amandas förlädrar och gick och åt lunch med dom på Pizza hut, finns inge godare pizzor!
-Klockan 16:45 kom jag och Amanda till Stockholmsstadion och möttes av en milslång kö! Där väntade Cia och Emma på oss som hade köat sen klockan två. snälla som dom var fick vi stå med dom och behövde bara köa mindre en än timme!;D
- När insläppet skedde klockan 17:30 så röck vi in och gissa vad, ALLA VI FICK STÅ LÄNGT FRAM!!;D
-Efter någon timmes väntade började det äntligen, förbandet var helt okej även fast vi inte lyssnade på det så mycket.
-Klockan 21:00 blev det helt tyst på Stockholmstadion och 30. 000 människor dog nästan när Coldplay intog scenen, Det var de bästa jag någonsin varit med om, kan fortfarande inte fatta att jag har sett dom!!!!:O
-Efter konseren var vi helt döda, så jag och Amanda plus hennes förlädrar begav oss till Max efter 12 timmar utan mat! Klockan halv fyra var jag och Amanda i säng hos Moster igen, vilken natt säger jag bara!




Söndag:
-Idag var det då dags för hemresa efter 4 timmars sömn, ni kan ju gissa om vi var lite slitna kanske! Och inte nog med det så hade vi världens otur hela dagen så inget gick som vi ville. Men vi han iallafall med planet som gick 12:10!
- Vid halv två tiden landade vi i Luleå igen, kändes både bra och dåligt. Skönt att få komma hem igen men nog kommer jag allt att sakna Stockholm och allt vad den här resan har bjudit oss på!(: Men det bästa av allt var ju att jag hade välrdens bästa Amanda med mig hela resan!<3



Bilder på allt jag har köpt kommer upp imorgon, pusstjing(:

Onsdag 19 Augusti

Tjabba(:
Om bara ett litet tag åker jag och Amanda till STOCKHOLM!!;D Fy fan som jag har längtat och äntligen är det här, vi kommer ha det så bra! Shoppa järnet, se Coldplay på Stockholms stadion, träffa dom andra gullungarna som redan är där och en massa annat skojj!(: Och det bästa av allt är att jag och Amanda ska bo hos Moster!(: På söndag är vi hemma igen, så ha det bra här hemma i lilla Luleå så hörs vi på söndag igen!;D

Tisdag 18 Augusti

Tjabba(:
Idag vaknade jag 06:30!;O Hade körlektion kvart över åtta så det var bara att pallra sig upp och åka buss in till stan. Jag var så jävla trött och på sånt dåligt humör och det kändes som att när jag körde gick bara allt skit. Så efter körningen frågade körskoleläraren hur jag tyckte det gick som vanligt och då svarade jag bara att allt gick dåligt! Fast det tyckte absolut inte hon, äh det var nog bara för att det var för tidigt på morgonen för mig helt enkelt.

Sen har jag bara tagit det lungt här hemma och pysslat på med såna här vanliga tjejgrejjer inför resan som: raka benen, måla naglarna, blocka ögonbrynen osv. Tog även en löprunda, kännde att det behövdes nu innan vi drar iväg.

Men mitt största problem inför resan är att packa!;O Alltså seriöst finns det någon i denna värld som är så dålig på att packa som jag är? Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha med mig för kläder, hellst vill jag ju bara ha med mig hela garderoben men det funkar ju inte så jävla bra. Och även om jag minskar väskan några kilo så lyckas jag ändå alltid ta med mig på tok för mycket. Någon gullig människa som skulle kunna komma hit och packa åt mig vore schyst!(a)

Imorgon åker vi till Stockholm!;D


Vars tog Sommaren vägen?

Nu ska jag kila och platta håret, pusstjing(:

Måndag 17 Augusti

Tjabba(:
Idag var jag tvungen att gå upp i ottan,  07:00 var klockan ställd på;O Vårdcentralen var det som gällde, sista cancersprutan skulle tas. Jag var faktiskt inte ett dugg nervös jag satt bara där som en zombie för att jag var så sjukt trött. Sen fick jag gå in och hon tog sprutan i högerarmen, sticket gjorde inte ett dugg ont men när hon sprutade in själva vätskan då var det inte kul längre. Fy tusan vad ont det gjorde! Sen när jag kom hem vid nio däckade jag direkt i sängen och sov till kvart i tolv!

Ikväll har jag varit med Amanda(: Vi drog upp till Liko Arena och kollade när Herrarna spelade mot IFK, shit vad längesen det var jag änns var uppe på Liko Arena eller ens kollade på en Alviksmatch. Japp det måste bli en stor förbättring här!;> VI träffade iallafall många kända ansikten där och vi orkade bara kolla första halvlek för sen blev det så jäklarns kallt att bara stå och kolla i Adidaströja;O

Nu blir det lite Privileged, pusstjing(:

Söndag 16 Augusti

Tjennare(:
Idag har jag inte gjort ett piss förutom att hjälpt till att storstäda hela huset här hemma. Fy fan det såg ut som en riktig svinstia här hemma;O Jag tycker ändå städa kan vara hyffsat kul men det gäller bara att komma igång med det men sen går det hur enkelt som hellst medans man lyssnar på lite musik samtidigt(:

Vid fyratiden dök Boman upp här hemma hos mig(: För det var nämligen så att vi skulle grilla hos Lena b ikväll alla brudarna och så var Boman tvungen att ha ett place att komma till lite tidigare. Men det var bara trevligt och Boman lärde mig ett nytt spel på facebook som visst hela klövern sitter och nöter sönder x)

Sen vid sextiden drog jag och Boman upp till Lena b, där blev det grillning för fullt(: Sen blev det massa prat och skojj hela kvällen och flera tjejer droppade in med kvällen så tillslut blev det fullt med tjejer på Lenas altan. Så satt vi där medans regnet öste ner ute och en massa tända ljus, mysfaktor hundra typ!(:



Nu ska jag hoppa i säng blir en tidig morgon imorgon, pusstjing(:


Lördag 15 Augusti

Tjabba(:
Idag har jag hunnit med att vara ute och springa på morgonen, sjukt skönt vare och väldigt välbehövligt efter gårdagens fikande. Sen blev det att träffa Jenny och Amanda en sväng, Jenny och Alex åker ju ikväll till Småland så då ville jag och Amanda hinna vara med Jenny lite innan dom drog iväg. Men på torsdags syns vi ju i Stockholm igen för då är jag och Amanda också på plats i huvudstaden!;D

Sen blev det att åka till Morfar och fira honom lite eftersom han fyller 73 år idag, så grattis Morfar!(: Blev en massa fikande idag igen och han hade världens godaste jordgubbstårta!

Ikväll har jag tagit en liten tripp till norra Sunderbyn och hälsat på Emma i min klass!(: Har gått i samma klass som henne i ett år men aldrig varit hos henne så det var på tiden. Var sjukt kul att få träffa henne igen eftersom vi typ inte träffats på hela sommaren förutom på Lk. Så ni kan ju bara gissa hur mycket vi missat i varandras liv som vi var tvugna att ta igen;) Sen så tog vi en sväng in till stan och satte oss på Roasters och tog en varm choklad och efter det knallade vi ner till norra hamn och satt där ett tag. Sjukt mysigt men sjukt kallt också! Men det här gör vi om snart igen, eller hur Emma?;)


Söt Emma(:

Nu ska jag mysa ner mig i sängen, pusstjing(:

Fredag 14 Augusti

Tjabba(:
Idag har jag hängt med min granne Olivia(: Det var hur längesen som hellst som bara vi två var med varandra nu när hon har bott i stugan typ hela sommaren så det var väldigt trevligt. Inte för att vi gjorde så speciellt mycket vi satt mest bara och chillade hos henne och kollade lite tv(:

Ikväll har jag umgåtts med Jokki,Jenny och Amanda(: Jokki och Jenny hade nämligen bakat så dom bjöd på fika hemma hos Jokki. Fy sjutton vad gott dom hade bakat! Först var det någon glassgrejj dom hade gjort med hallon och choklad och sen var det en chokladpaj som typ var helt suvärren!(: Efter fikat så bestämde vi oss för att se en grejj som man var tvungen att koppla från datorn till tv:n men då hade inte Jokki sladdarna hemma hos sig. Så då var vi tvugna att åka till Bergnäset och hämta sladdarna för att Jokkis bror hade dom hos en kompis där. Så det blev en liten tripp till Bergnäset, men sen när vi skulle åka hem hände världens grejj. Först vid bergnäset blev vi omkörde av en polis och en ambulans med blåljus och sen efter vi hade hunnit köra en bit till så kom en brandbil och räddningstjänsten. Så vi bestämde oss för att följa efter dom när vi närmade oss Antnäs och då helt plötsligt körde dom ner mot Antnäs och sen körde in där vid Jokki fast fortsatte. Då vare nämligen så att det typ hade börjat brinna i ett hus ganska nära dom!;O Hujja det var riktigt hemskt, men som tur var verkade det inte varit så alvarligt för brandbilarna åkte bara efter ett litet tag.

Sen blev det iallafall att Kolla The Bachelorett, jag och Jokki hade typ aldrig sett det förut men Jenny och Amanda har följt det och nu var det sista avsnittet när tjejen skulle välja vilken av killarna hon skulle gifta sig med. Allt var så bra till slutet då hon valde fel kille!;O Fan vad besviken man blev, även fast det bara är en serie så blir jag som inne i det direkt x)



Kvällen fika;)

Nu ska jag hoppa i säng, pusstjing(:

Onsdag 12 Augusti

Tjabba(:
Idag hade jag återigen körlektion och idag följde pappa med i bilen. Men det var bara jobbigt när han satt där baki och kommenterade allt. Fick iallafall testa att fickparkera för första gången, och det gick faktiskt hyffsat förutom att jag är lite rattvild x) Annars har jag inte alls gjort mycket, förutom att hjälpt till här hemma och städa ut hela garaget, det blev fyra fulla lass med släppet som vi körde bort, då kan ni ju gissa hur mycket skit vi har i vårat garage;O

Ikväll har jag fått övningsköra till mina kusiner i Undbyn, när vi ändå skulle dit och hälsa på(: Haha men pappa blir typ lite irriterad på mig för att jag suger på att hålla hastigheten, jag kör alltid för snabbt! Men det har jag fått från pappa och de vet han och det är typ därför han blir så irriterad när jag säger det x)

Nu är det prick en vecka kvar tills vi åker till Stockholm!;D Snacka om att jag längtar att få komma bort från allt här hemma och bara njuta i några dagar. Ska bli helt kul att se Coldplay även fast jag inte är så stor fans av dom, men jag har inte lyssnat så speciellt mycket på dom. Så det kankse är dags att göra det nu;) Men jag har bara ett litet problem, Har ingen aning om vars min Coldplay-biljett är???;O


Nu blir det att kolla film med mami, pusstjing(:

Tisdag 11 Augusti

Tjennare(:
Idag har jag haft körlektion igen, fast inte med min vanliga körskolelärare för hon var visst sjuk. Så fick köra med Peter idag med hans jeep, shit vad stor den kändes och man satt typ as högt upp fast det var ju bara bra. Sen har jag suttit på Kulturens hus i typ tre timmar och pluggat körteori, eftersom det inte går några bussar alls nuförtiden typ;O Fast sen åkte jag ändå med mamma och pappa och handlade.

Jag har verkligen körkort på hjärnan nu känns det som för jag till och med drömmde om körkort inatt. Jag drömmde att alla sa att jag aldrig skulle klara det och helt plötsligt hade alla 92:or tagit körkort före mig;O Hujja det var en hemsk drömm!

Ikväll har jag hängt med Jenny,Amanda och Linnea(: Vi kollade först vem som vann i Paris Hilton My new BFF och det blev inte den vi ville! Sen har vi kollat film och idag blev det I taket lyser stjärnorna. Jag har faktiskt läst den boken fast det var typ när jag gick i åttan så kommer inte ihåg så mycket av den. Men filmen var iallafall inte alls som boken fast så brukar det väl vara ganska ofta. Men annars så var filmen helt okej, och i slutet satt jag,Jenny och Amanda och stor lipade x) Just det han som spelar Tzatsiki var ju med i filmen, oj vad stor han har blivit alltså(:



Nu ska jag hoppa i pyjjen och bege mig till sängen, pusstjing(:

Måndag 10 Augusti

Tjabba(:
Idag hade jag äntligen körlektion för första gången på en månad, eftersom en viss Ninas trafikskola har haft sommarstängt i en månad;O Så det kändes gode skönt att få komma igång igen, för man vill ju börja komma någon vart med det här körkortet nu(: Efter det åkte jag hem och har hunnit med att klippa gräset, hjälpa pappa att stappla ved ( det där lät typ bondigt) och varit ute på en springrunda. Så klart när jag har bestämt mig för att fara ut och springa så börjar det regna direkt jag tar första klivet ut genom dörren, så gissa om jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem. Och såklart när jag kommer hem så slutar det regna, nog äre allt bra typiskt!

Ikväll har jag varit med Jenny,Amanda,Linnea och Jokki(: Först kollade vi Paris Hilton My new BFF, fan vad flummigt program alltså men det är ändå så himla fult så man bara måste kolla på det x) Efter det kollade vi film, det blev Hannah montana- The Movie. Den var så där barnsligt bra med lyckligt slut, men sånt gillar vi. Och den var även sjukt rolig, så om ni inte sett den och vill få er ett gott skratt så Se den!;D




Nu väntar min sköna säng, pusstjing(:

Söndag 9 Augusti

Hallå(:
Idag sov jag till kvart i tolv innan pappa kom in i rummet och väckte mig. Riktigt skönt vare att sova så länge plus att jag inte kom i säng igår förrän vid tre tiden. Idag har det varit stekande varmt helt seriöst så måste det ju typ ha varit den varmaste dagen på hela sommaren!;D Jag cyklade till Amandas stall efter jag hade fått i mig frukost och mötte Jenny och Amanda som redan var där, vi cyklade hem och då hände världens konstigaste grejj. Jenny hade massa kläder på sin packethållare och helt plötsligt så råkade hennes tygväska fara ner i hjulet och liksom fastna så att man inte kunde cykla och pricken över i:et var att jennys mobil låg där i x) Men som tur var kom Jennys pappa och hämtade både Jenny och cykeln.

Efter den insidenten åkte vi hem till Amanda och gjorde milkshake, sjukt gott vare!(: Sen  har vi i princip bara suttit och chillat på Amandas altan resten av dagen. Just det sen kom Amandas farbror och han hade världens grymaste bil, en blå corvet!;D Vi fick testa sitta i den och den hade inbyggd dvd och hela kittet. Så nu vet jag vad som står högt upp på min lista att spara till, så sjukt coolt att ha en sån bil och bara köra runt och steka i!;D



Nu blir det movitime för min del, pusstjing(:


Lördag 8 Augusti

Tjabba(:
Idag var det först nämligen tänkt att vi skulle vara ett gäng i Jokkis kusins lägenhet på Örnäset och förfesta. Sedan skulle vi alla dra till boden på Farmen, för vi hade hört att det skulle bli världens drag där. Men alla ballade ur, men då bestämde vi oss ändå för att vara i Jokkis kusins lägenhet på örnäset några stycken och förfesta och sen bara dra in till stan typ.

Så vi åkte till Örnäset och hade först en liten trevlig förfest där några tjejer och sedan kom även några idrottskillar dit(: Vi begav oss in till stan vid elva typ och vi hade bestämt oss för att ta en sväng ner till Udden för att kolla vad som hände där. Fy fan vad dött det var där, bara massa emon som satt på filtar och grillade typ plus att dom var typ 30 +;> Då drog vi till Max istället och käkade, fy fan vad gott det är med sån mat efter man förtärt alkohol. Sen efter det hände det massa fula och roliga saker och kvällen var helt jävla mysko typ x) haha

Här kommer iallafall lite bilder:


Fredag 7 Augusti

Hallå(:
Idag har det varit stekande varmt, våran termometer visade typ 30 grader i skuggan!:O Det är ju utomlandskänsla nästan! Idag var det egentligen tänkt att vi skulle bada på arcus och jag hade verkligen sett fram emot det, men då helt plötsligt svek alla;( Åh vad less jag blev då! Så då satt jag här hemma och stekte istället.. Jag hatar verkligen när personer lovar något men sen inte kan hålla det, och speciellt om dom klagar själva över att man gjort så någon gång och sen gör precis likadant själva utan att ens tänka.

Men på kvällen blev jag på mycket bättre humör!(: Har umgåtts med Amanda,Jokki och Linnea, först hängde vi vid skolan ett tag och gungade>.< Sen drog vi hem till mig och gjorde smoothie och kollade film. Det blev Eva & Adam- Fyra födelsedagar och ett fiasko, sååå länge sen man såg den och fortfarande är den lika bra tycker jag. Känns som man fortfarande kan varenda replik utantill x) haha




Imorgon blir det nog fest igen, Så det är bara att tagga upp igen!;D


Nu ska jag krypa ner i sängen, pusstjing(:


Onsdag 5 Augusti

Tjennare(:
Idag har det blivit Storsand x2(: Först på dagen hängde jag med Jenny och hennes mamma dit, då var det verkligen super varmt i vattnet och jag och Jenny badade faktiskt riktigt länge. Just det när vi kom dit så märkte jag att det var alldeles blött i min väska, då hade min drickyoughurt läckt i hela väskan:O Så då luktade min handduk mango resten av dagen x) haha

Ikväll så var Jokki sugen på att bada så då åkte jag, jokki och Amanda till Storsand en sväng(: Det var varmt och så att bara stå med fötterna i vattnet men aldrig att jag skulle bada;p Så det blev att ingen av oss badade utan vi var bara där ett litet tag. Men det var sjukt fint när solen höll på att gå ner så vi svammlade lite och tog jätte shnnyggga kort x) Sen åkte vi till Amandas stall direkt och så fick Jokki se fölet för första gången, och jag fick choken igen för att det bara växer och växer för varje gång jag ser det!(:


Jag på Storsand

Nu ska jag kila och kolla film med mami, pusstjing(:

Tisdag 4 Augusti

Tjabba(:
Igår kom mina kusiner hit för att fira mig lite i efterskott(: Jag fick även träffa min kusins barn Meja, hon blir bara sötare och sötare för varje gång jag ser henne och nu börjar hon ju bli riktigt stor. Jag tror snart hon är 5 månader eller nå sånt(: Det är lika kul att träffa dom varje gång nu när dom bor i Göteborg, fast dom ska ju flytta upp till Luleå igen fast det blir nog om nått år.

Sen åkte jag och pappa upp en sväng till sjukhuset och häslade på mamma och lillebror, seriöst vad han har legat på sjukhus den här sommaren. Jag tror det här är tredje gången dom ligger inne under sommare:O Fast det var lite kul fick träffa några sjuksköterskor som jobbar där som jag inte träffat på as länge, och varje gång dom ser mig tycker dom jag har blivit så stor;D Men det är som kul för det känns som att vissa av dom som har jobbat där riktigt länge har jag typ växt upp med eftersom min lillebror har legat så mycket på sjukhus.

Idag har det inte hänt så mycket alls, har hunnit med att steka på stranden ett litet tag med Jenny och hennes mamma(: Men har hört att det ska bli ännu varmare imorgon så då blir det nog ännu mer stek på stranden(:

Jag visste att allt var för bra för att vara sant, det var inte så perfekt som jag trodde. Men det är bara att ta nya steg och gå vidare.

Nu ska jag kila, pusstjing(:

Söndag 2 Augusti

Hejsan(:
Jaha då var helgen och LK över för det här året. Jag har haft en suverrän helg och nu är jag äntligen 18 år!;D Har inte fattat det riktigt ännu för att det har varit full rulle hela helgen. Det känns alltid som att sommaren är slut här i Luleå när LK är över, men det är ju ett par veckor kvar och vi ska ju hinna med en Stockholmresa också!(:

Idag så här dagen efter har jag varit ganska seg, men åkte ändå med Jenny och hennes mamma och badade på Storsand(: Det var faktiskt riktigt varmt och skönt i vattnet, härligt att bara ligga och koppla av på stranden efter helgen.

Ikväll har jag varit hos Jenny en stund(: Vi åkte även en sväng och cyklade till Amandas stall och träffade hela familjen Larsson och deras pollar, och fölet hade växt som bara den sen jag såg det sist!(:


Stekarna på standen idag!

Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på något som aldrig kommer att hända, pusstjing(:

Lördag 1 Augusti

Tjabba(:
Ännu en dag på LK!:D Kvällen började med att jag och Linnea blev bjudna på middag hemma hos Jenny, as god mat var det!(: Redan vid 7 tiden åkte jag,Jenny och Linnea in till stan. Vi hade ingen aning om vad som skulle hända där inne. Första hade vi ingenstans att vara före vi skulle in på området, men det hela slutade med att vi gick till Örnäset och hamnade på en förfest där och även Amanda kom dit(: Men på örnäset blev vi inte långvariga, så jag Jenny och Amanda bestämde oss för att gå tillbaka in till stan. När vi kom in på området skulle Jenny och Linnea se Anna ternheim, medans jag och Amanda inte alls var sugna på det så vi gick omkring på området och träffade massa kändisar(: Sen blev det även massa dansande i Kaffelinotältet precis som igår, men ikväll var det inte alls lika trångt men det var ändå sjukt mycket folk!

I slutet av kvällen hängde jag med Olivia(: Men det slutade helt i kaos, hujja vad arg jag var!:O Om man har lovat något så håller man väl fan det och inte skickar något fegt jävla sms och säger att man förklara allt imorgon och sen bara stänger av mobilen! Nä den här kvällen blev inte alls lika lyckad som igår, men jag tog mig iallafall hem med Linnea och Jokki vid två tiden.

Här kommer lite bilder från kvällen:


Fredag 31 Juli

Det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag, Hurra,Hurra,Hurra!!:D

Dagen började med att min familj kom insjungades i mitt rum med massor av paket. Jag fick massor med fina saker:
-Ett Himmlakatten halsband
-Ett nytt skal till min Iphone
-En stor högtalargrejj som man kan stoppa Iphonen i så blir det as bra ljud
-En Viktor&Rolf parfym
-En väska
-En väckarklocka med inbyggd lampa i, som gör att man vaknar av ljuset och får mer energi på morgonen(?)
-Massa flyttahemifrån grejjer som jätte coola glas,slevar,handdukar och skålar

Efter det kom Morfar och firade mig lite snabbt och fick pengar av honom(: Sen så åkte vi in till stan för att jag skulle och sminka mig på Make Up Store. Det blev en jättefin sminkning med guldiga matta ögon och röda läppar som skulle matcha min klänning jag skulle ha på mig på kvällen. Sen så gjorde jag även världens kap! Hittade ett par skor för kvällen och det bästa av allt var att det var 70% rea så dom kostade endast 150 spänn!(:

Sen var det bara att stressa hem för då var det dags att göra iordning maten och allt för kvällen. Vid 6 tiden droppade alla 12 tjejerna in(: Vi åt grillat och blev även två efterrätter, fick en jätte fin present av dom! En ansiktsbehandling, precis något som jag alltid velat testa(: Tack så jätte mycket brudar!:D Vid halv nio tiden drog vi alla in mot stan, Amandas place var det dags för då. Vi var där ett tag innan vi drog vidare in till LK. Jag fick även ett band som jag hade runt mig av alla brudarna där det stod: Krama mig 18 år idag! Seriöst jag skulle räkna kramarna, men helt ärligt så tappade jag räkningen efter dom 20 första typ;) Fick minst 100 kramar av både kända och okända människor, men det var bara kul(: Min födelsedag blev den bästa någonsin! Helt perfekt var den och tack alla ni som gjorde min dag perfekt!:D

Här kommer lite bilder från kvällen:


RSS 2.0