Torsdag 30 Juni

Halloj!
Idag har jag jobbat 12-18:15, så där var mina 8 dagars ledighet slut och det gick såklart alldeles för snabbt! Fast det var faktiskt kul att komma tillbaka till jobbet och träffa alla, men det som var mindre kul är att det är lika mycket rea kvar som sist jag jobbade.... så det är som att det är helg varje dag på jobbet nu medan rean pågår.

Annars så börjar vi få ganska bra ordning här i lägenheten, nu är soffan uppe och jag kan inte slita mig från den!!! Älskar att det är dubbla divaner och den är stor och underbart skön(: Förlåt för att jag tjatar sönder om våran lägenhet och flytten men det är ju det ändå som händer i mitt liv just nu, så ni får stå ut ett tag till!

Nu ska jag kika lite tv i nysoffan, pusss!

Onsdag 29 Juni

Tjenis!
Idag har jag hunnit med hur mycket som hellst känns det som. Steg upp åtta och började direkt städa! Dammsög, skurade och dammtorkade alla rum förutom vardagsrummet där man knappt kommer in. Sen tog jag tag i att börja få ordning på alla möbler så fixade både i sovrummet och i vardagsrummet!(:

Sen kom min kusin hit och tog med lilla bebisen, får typ bebissjuka av att umgås med lilla söta Liam!(: Jag fick hjälp av min kusin så vi fixade typ halv vardagsrummet och fick till och med ihop tvbänken med hjälp av Joel då... Och en del i hallen blev också klart så nu är det inte så mycket kvar!(:

Fy fan vad nöjd jag är att jag fick ihop den här jobbiga saken, fast med lite hjälp då. Men nu är den på plats iallafall!



Tisdag 28 Juni

Hallå!
Hade så fullt upp igår så hann inte ens blogga! Höll på med lägenheten hela dagen och sen på kvällen var vi i Rosvik och åt middag hos Joels föräldrar med hela hans släkt typ!(:

Idag kom först min kusin hit med sin lilla bebis Liam, så himla söt alltså!(: Sen har jag, min kusin, mamma, moster och Joels mamma hjälpts åt och städa ut Joels och min lilla 1a vi bott i. Haha fem personer för att städa ut en liten 1a, men då gick det ju fort! Så imorgon är det besiktning och sen är vi av med den, så då kan vi verkligen börja hålla på och fixa här i nya lägenheten!

Ikväll har jag fått besök av Jenny och Amanda som var hit en sväng och kollade in våran nya lägenhet!(: Kul att få lite besök nu och jag lovar alla mina nära och kära är välkommna sen när den är klar för just nu är ju hela vardagsrummet ett enda stort kaos med saker överallt!

Här får ni se lite av sovrummet som blev färdigtapetserat idag, det är ju inte helt klart ännu för det ska dit sängbord, lampor och massa annat!


Söndag 26 Juni

Tjenis!
Idag har flytten fortsatt, vi har hunnit spackla och slipa både i sovrummet och i vardagsrummet så imorgon åker nya tapeter upp på väggarna i sovrummet iallafall!(: Har fått hjälp av mamma och pappa + att moster och min kusin kom hit ett tag och hjälpte till, det går så mycket snabbare när man är flera!(:

Vi tog en paus med flytten och åkte till mamma och pappa och åt middag. Vi blev bjudna på Spaghetti och köttfärsås och det var så gott för det har blivit mycket skräpmat nu på sistone men så går det när man typ bor på två ställen... Men imorgon ska vi förhoppningsvis sova första natten i nylägenheten!(:

Nu ska jag fika lite kvällsfika, pusss!

Lördag 25 Juni

Tjabba!
Idag har jag gjort i princip samma sak som igår, bärt saker fram och tillbaka mellan lägenheterna. Det blir som ett helt jävla gympass och nu är mina armar och ben helt döda.... Har även börjat riva tapeter i sovrummet och vi hann klart med det ikväll så imorgon blir det att slipa och spackla så vi får upp nya tapeter där igen. Men jag har även börjat få lite ordning i några rum också så det börjar ta sig(:

Kolla bara här, köket är typ helt klart med nytt bord + stolar och ny lampa. Bara gardiner som saknas!


Ja såhär ser vårat sovrum ut för tillfället!




Fredag 24 Juni

Halloj!
Tänkte bara uppdatera en snabbis, för mitt liv just nu ser ut såhär:

-Igår började vi flytta på riktigt, fick hem tvbordet, nya köksbordet + stolarna, våran jävla stora soffa som knappt rymdes att bära upp för trapporna! Och börjde lasta över alla saker från gamla längeheten, och höll på enda till natten nästan!
-Idag har det varit samma visa, börjat packa upp lite smått också i nya lägenheten. Men fortfarande är det sååååå mycket kvar och vi lever i ett riktigt kaos och bor just nu på två ställen...
- Ikväll har jag och Joel tagit en paus från flytten och åkte hem till mina föräldrar i Antnäs och firat mamma som fyller år idag!:) Grattis igen kära mamma<3 Vi blev bjudna på oxfilé till middag och massa tårta till efterrrät(:
-Vi har även nu senare ikväll hunnit åka runt på lite olika festligheter men som NYKTRA eftersom vi ska upp tidigt imorgon och fortsätta med detta kaos!

SÅ GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA MINA KÄRA VÄNNER!:D Själv skippar jag allt som har med alkohol att göra denna helg och lever mellan mina flyttkartonger istället! Hoppas ni får en bättre midsommar än mig(:



Onsdag 22 Juni

Tjabba!
Idag har jag varit ledig och det var faktiskt himla skönt för en gång skull att hinna gör en hel del. Följde först med mamma ut på storheden och tog en lunch där på Trend café, sen fortsatte vi vidare mot Ica Maxi för att handla. Där var det verkligen k.a.o.s med folk nu innan Midsommar! Sen fortsatte jag till stan och mötte upp Jenny och Amanda och tog en sväng på stan med dom!(: Tror nästan vi hann med och kolla i varenda butik i hela Luleå innan vi var klara! Men lite shopping blev det trots allt, ett linne från Monki och ett väldigt trevligt sällskap(:

Sen när jag kom hem träffade jag en väldigt glad pojkvän som hade hämtat ut nycklarna till våran nya lägenhet!!:D Åhh så jäkla fin den är, men det blev ingen vila utan direkt började vi flytta in saker och har nästan hunnit med hälften redan! Men så ska ju allt på plats och innan det ska det hinnas tapetseras om i vardagrummet och sovrummet, så det är ju lite att göra kan jag säga! Så då vet ni vad jag pysslar med hela midsommarhelgen!

Nu ska jag försöka få lite sömn, Godnatt!

Tisdag 21 Juni

Tjenis!
Idag var det bara att pallra sig upp för en tidig morgon igen, blev jobb 8-16 som igår. Blev att jobba med hela gänget idag igen, så himla kul vi har på jobbet även fast det är så stressigt just nu(: Vi har stått nere på lagret hela dagen idag och äntligen börjar varor försvinna därifrån och lyftas upp i butiken istället!(:

Var bara tvungen att shoppa lite idag, blev även två plagg till Joel ett reaplagg och en nyhet från H&M- man!(: Jag hittade äntligen ett par svarta byxor i rätt storlek, har väntat på dom där flera veckor! Och ett nytt linne från Everyday.

Plaggen ser mycket bättre ut i verkligheten än vad dom gör här med blixt!



Nu ska jag krypa ner i sägen, Godnatt!

Måndag 20 Juni

Hallå!
Ja då taggar vi ny vecka, och den här veckan börjar jag gå på mitt sommarschema!(: Fast första veckan har jag bara jobb söndag men jobbade idag 8-16 och lär nog jobba tills fredag iallafall. Idag har jag och alla andra extra/sommartjejer stått på lagret och kört varor hela dagen. Det är ungefär som kinesiska muren där nere, man ser inget annat än varor när man kommer ner på lagret! Även fast vi fått upp mycket idag så syns det knappt så det blir samma sak imorgon också(:

Annars så öser regnet ner här i Luleå, så har bara blivit en lugn hemmakväll. För jag har inte ens orkar gå ut genom dörren efter jobbet. Tur är det väl att det är sånt här väder när man jobbar men hoppas Midsommar kan bli lite bättre iallfall(:

Nu ska jag hoppa in i duschen, pusss!

Söndag 19 Juni

Tjenis!
Idag pallrade jag mig upp tidigt och åkte iväg med Joel till Ikea, sov dock hela vägen dit så var väl kanske inte roligaste sällskapet;) Det var ganska lite folk på ikea förutom massa högljuda finnar...
Tur att jag hade med mig en inköpslista till Ikea för annars hade jag nog ungefär köpt halva butiken. Men nu blev det bara det viktigaste inför flytten, men blir nog en till sväng snart igen efter vi flyttat in och fått ordning på allt(:

Vi var hemma tidigt från Ikea så har hunnit med att fixa och trixa här i lägenhet men även haft tvättstuga och handlat. Känns bra att gjort bort sånna där saker nu för nästa vecka kommer bli riktigt stressig med massa jobb och flytten, men så kul längtar bara tills allt är flyttat!(:

Köpte massa småsaker men även en stor spegel och en klädhängar som inte är med på bild!


Nu ska jag uppdatera mig på bloggfronten, pusss!

Lördag 18 Juni

Tjabba!
Ikväll har jag och Joel varit och ätit middag i Rosvik hos hans föräldrar, har inte sett dom på typ en månad så det var kul att träffas igen. Även min familj kom dit efter ett tag och så blev det fika och så!(: Tog även med Messi dit och han fick vara utomhus hela tiden i ett långt snöre och han trivdes som fisken i vattnet att leka där ute när han annars inte är så jättemycket ute(:

Jag och Joel drog senare vidare och hängde med Jenny och Alex!(: Fick se lite mer av Alex "nya" hus och det var riktigt snyggt och så umgicks vi ett tag med dom(:

Messi njuter ute i solen
 

Nu ska jag kolla klart en film på tv, pusss!


Fredag 17 Juni

Tjabba!
Idag har jag hängt med Jenny en sväng, jag mötte upp henne och så kom hon till mig och åt lite lunch och pratade och vi hann även gå ut med Messi en sväng!(: Kul igår slapp jag äta middag själv för då fick jag Amanda som middagsgäst och idag slapp jag äta lunch själv och fick Jenny som lunchgäst, jag har det allt bra ibland!(:

Jag har även hunnit med att jobba en sväng idag 15-18:15, så himla skönt att bara hoppa in och jobba ett sånt kort pass!(: Behövdes verkligen efter den här tunga veckan på jobbet...

Nu ska jag kika lite tv, pusss!

Torsdag 16 Juni

Halloj!
Idag har jag jobbat 9:45-18:15, var så sjukt trött redan på morgonen så det blev en låååång dag på jobbet. Och inte nog med det trodde jag att jag skulle få en hjärnblödning av den här förbaskade jävla REAN! Nog är det ju kul med rea men folk blir ju som galna...

För en gång skull så fyndade jag rejält på årets sommar-rea, passade på att köpa några saker för efter en dag är man spyless på alla plagg på rean!

Ser ni bara röda lappar


Det enda som inte var på rea var dom här snygga skorna, mina nya favoriter helt klart och det bästa av allt är att dom inte alls ser ut som H&M skor


Nu signar jag ut, Godnatt!

Onsdag 15 Juni

Tjabba!
Idag har jag avverkat mördarpasset, blev att jobba 8-18:15! Och ja det är en lång arbetsdag för att jobba inom butik, och när man heller inte är van vid så låndag dagar så är det ju inge lek. Men det gick ändå ganska bra idag, förutom sista timmen då jag och Linda svammlade på bara för att båda var så sjukt övertrötta!

Ikväll har jag först varit och kollat på fotboll på tunavallen och jag tog med mig Emilia, även Joel och grabbarna var där + twinsen och Julia och Sofia!(: Efter matchen drog alla åt olika håll så då följde Emilia med mig hem och så tog vi med Messi ut på en promenad. Den promenaden slutade med att vi gick till donken och träffade alla där igen!(:

Messi gillade att åka i Emilias cykelkorg!


Dags att krypa ner i sängen, Godnatt!

Tisdag 14 Juni

Tjenis!
Idag har jag jobbat 8-15, inte kul att börja åtta när man inte är van vid det. var helt död på morgonen och hann inte äta frukost så hela förmiddagen innan lunch gick jag som en zombie på jobbet... Var typ också kaos idag på jobbet med all rea, helt sjukt mycka rea vi har nu inför kampanjen på torsdag för sommarens största kampanj är ju just REA. Så passa på att komma in och handla nu innan allt fint tar slut!!!(:


Nu måste jag sova för imorgon ska jag kriga igenom ett 10 timmars pass, Godnatt!

Måndag 13 Juni

Hallå!
Ja då var det bara att köra igång med en ny vecka, idag har jag jobbat 10-13. Hur skönt som helst att typ ha hela dagen kvar när man kommer från jobbet!(: Men vi extra/sommartjejer hade bara morgonmöte med chefen och gick igenom allt för sommaren och fick våra scheman äntligen!(: Såg bra ut men blir nog lite mer timmar än vad som är schemalagt men det är sånt man får räkna med men inte klagar jag(:

Annars efter jobbet har jag städat, städat och städat lite mer. Börjar närma sig nu inför flytten! Bara en och en halv vecka kvar och det kan även bli lite tidigare som jag hoppas på!

Ikväll tog jag och Joel cykeln till skogsvallen och kollade Ifk mot Umeå med Hanna och Sofia, Ifk loosade med 2-3 men var faktiskt lite spännade match där på slutet!

Haha när jag städade idag hittade jag Messi sovande i en papperspåse!


Nu ska jag hoppa i säng, Godnatt!

Söndag 12 Juni

Tjenis!
Idag har jag söndagsjobbat 12-16 och dom där fyra timmarna gick inte snabbt. För det var en riktigt lugn söndag med väldigt lite folk men då hann man ju med att göra litegran. Efter jobbet blev det hem en sväng och äta en god middag som Joel hade lagat!(: Sen följde vi med twinsen Hanna och Linda till Alvik och kollade fotboll. Där var massa känt folk så vi blev ett helt gäng som kollade när Alvik mötte Notviken och Alvik vann med 3-1!(:

Måste bara säga nu såhär i efterhand när vi var och kollade när Amanda tog studenten, fick jag typ ett glädjerus inom mig och ville bara ta studenten igen!(: Fast studenten 2010 är ju helt oförglömlig!



Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt!


Lördag 11 Juni

Tjabba!
Tänkte uppdater er om hela fredagen men jag delar nog upp det i två delar!

Fredag- Del 1
Började dagen med att åka in till stan och kolla när minstingen i vårat gäng Amanda tog Studenten!:D Kom in till stan vid tolv och mötte upp Jenny och hennes mamma, vi väntade utanför kungsfågeln på att Amanda skulle springa ut men det var så jävla varmt att jag trodde jag skulle svimma! Seriöst har typ aldrig varit med om så varmt i Luleå.

12:39 sprang Amanda och hennes klass ut, sen blev det kramkalas och kolla när dom åkte på flaket. Grattis igen till Studenten gumman!!!:D Efter det åkte vi till Antnäs där Amanda och hennes familj bjöd på gott fika osv :)

Här har ni lite bilder från dagen (ursäkt kvallan men blev bara mobilbilder)


Fredag- Del 2
Efter studentmottagningen hos Amanda åkte jag hem och fixade mig sen iväg på party! Det blev förfest hos Hallin med mina tjejer Jenny, Elina, Jokki, Linnea och tobbes tjej Emilia + Joel och grabbarna!(: Det blev en riktigt trevlig förfest och sen promenad in till stan från Örnäset! Inne i stan blev det att träffa massa kända studentvänner och lite kafelino + allstar som var sämst och sen avrundades kvällen på max! Sen blev det promenad hem från stan, haha fy fan vad jag promenerad hela kvällen och förstår verkligen inte alls hur jag orkade. Men det blev ändå en sjukt lyckad kväll!(:

Här kommer lite bilder från kvällen



Idag vaknade jag vid elva och vid ett åkte vi till stranden och stekte, skulle egentligen till storsand men grabbarna var så tjuriga så det blev att åka till arcus campingens strand. Vi låg där och solade några timmar, sen åkte jag och Joel och åt pizza till middag som perfekt bakismat(: Ikväll blir det en hemmakväll med lördagsmys i soffan för jag är verkligen helt slut efter veckans jobb och gårdagens festligheter!

Hoppas ni får en bra lördagskväll, pusss!

Torsdag 9 Juni

Halloj!
Idag har jag jobbat heeeeela dagen lång 9:45-18:15, och idag var det så där äckligt mycket folk. Alltså det var i princip så mycket folk som det var under kristi himmelsfärd, och det enda vi hann med att göra idag var att stå i kassorna ungefär så då kan n ju tänka hur mycket det var....

Annars så har vi ju strålande sol och +30 här i Luleå, vilken skräll va? Men såklart under dom här fina och varma dagarna så har jag ju jobbat. Så självklart har jag ju inte kunnat ta del av solen och värmen, så är sjukt less men imorgon är jag ledig så då ska jag vara ute i solen hela dagen!

Nu ska jag hoppa in i duschen, pusss!

Onsdag 8 Juni

Tjenis!
Idag har jag jobbat som vanligt 9:45-17, så himla skönt att sluta en timme tidigare!(: Efter jobbet mötte jag upp Joel och så gick vi och käkade på Max, dom har ju fått in dom här Crunchy Nacho igen så blev En sån till middag. Efter det gick vi och kollade balen i stadsparken, så himla många fina det var där och många som man kände!(: Tänk att det var ett år sen vi stod där och minglade i stadsparken, känns som att det var igår! Hade gärna velat gå balen igen;)

Blev lite shopping idag, bara för att jag stått hela dagen och packat upp NYA varor!



Nu ska jag gå och laga lunch till imorgon, pusss!

Tisdag 7 Juni

Hallå!
Idag har jag jobbat som vanligt 9:45-18:15, så himla mycket folk på en vanlig måndag eller just det tisdag var det ju. Men det är väl mycket folk nu när det är bra väder och så nära till studenten/ skolavslutningen då alla ska shoppa i sista sekund.

Var helt slut när jag kom hem från jobbet idag, sådär blir det om man varit ledig i 3 dagar och glömmer bort hur det är på jobbet. Hur ska jag klara hela sommaren utan en dag semester... För ingen ska tro att det är ett glammigt jobb att jobba på H&M!

Nu ska jag sluta klaga och krypa ner i sängen istället, Godnatt!

Update

Ville bara säga att igår fyllde min lillkille Messi 1 år!!!:D Att han redan har blivit så stor, kommer ihåg det som igår när jag fick honom av Joel i födelsedagspresent där han låg så fint i sin bädd med en rosett runt halsen och bara var 8 veckor gammal!(:

Här är andra dagen han är hemma hos mig, så liten och söt han var!(:



Söndag 5 Juni

Tjenis!
Idag har det varit strålande sol hela dagen, så tog med mig Joel ut på en lång promenad i det fina vädret!(: Sen har vi hållt på att fixa och rensa här hemma. Det mesta har åkt ner i flyttkartonger nu bara för att vi ska börjar vara redo inför flytten som jag hoppas blir tidigare än väntat!(:

Ikväll har Joels grabbgäng kommit hem från deras resa, så dom kom hit och kollade Big Brother- finalen!(: Usch ville inte äns se dom för att dom var så brun! Dom hade också haft en toppenvecka i solen precis som alla andra som är utomlands nu.... Till Big Brother finalen så var det ju rätt som vann även fast jag smyghejjade lite på Martin också men Simon är en värdig vinnare av Big Brother 2011 helt klart!(:

Vi var även och köpte 3 tavlor idag av han som vi köpte tvbordet av, riktigt fina och kommer bli bra färgklickar i våran nya lägenhet!



Nu ska jag kika tv, pusss!



Lördag 4 Juni

Tjabba!
Idag tog jag med mig Joel till min kusin så att han också fick se en liten bebis(: Lilla Liam var så söt och snäll och lite större hade han nog ändå blivit. Man får ju bebissjuka av att vara där:P Efter vi hade hälsat på där tog vi en sväng till Ångsågen och köpte hamburgare av Twinsen som stod och sålde där för Notviken, 10 kr styck och så underbart goda(:

Efter det skjutsade Joel mig till Bergnäset för att jag skulle få göra naglar. Gjorde naglar hos Emilia för första gången och hon var riktigt duktig och jag blev jättenöjd!:D

Ikväll har jag och Joel hängt med Jenny och Alex, vi tog först en kvarrerunda och köpte lite gott sen åkte vi till Jennys brors lägenhet och hängde där hela kvällen. Vi såg på film/ tv och bara tog det lugnt med lite lördagsmys!(:

Här har ni mina naglar, blev korallfärgade eftersom det är en av sommarens heatse färger i år och för att det är så snyggt!


Nu svider mina ögon så dags att krypa ner i sängen, Godnatt!

Fredag 3 Juni

Tjabba!
Idag har jag jobbat hela dagen 9:45-18:15, den här fredagen är visst en av årets bästa försäljningsdagar så ni kan ju bara gissa hur mycket folkt det var! Ändå var det lite folk jämfört med vad det varit dom senaste åren, tur att jag inte jobbade då.... Men med härliga jobbarkompiar så gick den här dagen så mycket bättre!(:

Ikväll har jag och Joel hängt med Twinsen Hanna och Linda, dom kom hit till oss och vi proppade i oss chips godis och bara tog det lugnt helt enkelt!(: Kollade lite fotboll och Big Brother, fredagsmys helt enkelt(:

Igår köpte jag nya solbrillor, och det blev såna här populära pilotbrillor med senilsnöre!


Nu ska jag dra mig mot sängen, Godnatt!

Torsdag 2 Juni

Halloj!
Idag åkte jag och Joel ut till Storheden och gick på Jysk, för dom hade nämligen lagerrensning. Vi fyndade en badrumsmatta och två korgar, men hittade även sängar för väldigt bra pris så blir troligtvis att köpa dom men måste bara kolla runt på lite fler ställen först. Men usch vad dyrt det är med nya sängar... Jaja snart är ju nästan allting inköpt till nya lägenheten(:
Blev även några ärenden på stan också, skönt att det inte var så mycket folk eftersom det egentligen är som en "söndag" idag.

Ikväll åkte vi ut till Antnäs och åt middag hos mamma och pappa, tacos på en torsdag kändes helt rätt idag. Sen åkte Joel hem och jag till Jenny. Där hängde vi tjejerna jag, Jenny, Amanda, Jokki och Elina!(: Vi åkte först till Amandas stall och kollade på hästarna och fick första gången se båda fölen, åhhh så söta man blir ju som helt kär i dom små liven(: Sen åkte vi och hängde hemma hos Jenny hela kvällen där vi blev bjudna på fika(:

Här är Synna och Bollan med varsit litet föl!(:



Nu ska jag gå ut på en lite kvällsprommis, pusss!

Onsdag 1 Juni

Tjabba!
Idag blev det tredje dagen på rad med jobb hela dagen 9:45-18:15, har varit helt slut idag på jobbet så ska bli skönt med en ledig dag imorgon och sedan fortsätter kaoset. Fick även mina timmar från stämpelklockan i Maj och jag har jobbat 96 timmar i Maj så det kändes iallafall bra!(: Nu vill jag bara få mitt schema för sommaren så jag kan börja planera mitt liv lite.

Annars så har det blivit ändrat och vi kommer redan få börja flytta typ 13-15 Juni, så plötsligt blev det mindre än två veckor kvar till flytten! Så nu måste det inhandlas sängar och lite smått och gott, även börja packa ner alla saker i flyttkartonger(:

Den här outfiten skulle jag vilja ha min garderob just nu!
 

Nu ska jag se BB, pusss!

RSS 2.0