Onsdag 29 Februari

Tjabba!
Nu drar vi äntligen till THAILAND!!!!:D Ses om 17 dagar igen LÅ, nu tar ni hand om varandra här hemma medans jag är borta! Puss & Kram! <3



Tisdag 28 Februari

Hallå!
Har haft så fullt upp dom här två sista dagarna, jag trodde jag var klar med allt men det är alltid massa småsaker att fixa! Idag har jag haft tvättstuga och städat lägenheten så att vi kommer hem till ett rent hem. Sen åkte jag till Sjukhuset och hämtade Joel och Patrik, ville se om Joel var en bra handledare nu när Patrik tar över hans plats dom här 3 veckorna vi är borta!;)

Sen har vi varit och växlat pengar, sagt hej då åt våra familjer och lämnat våran bebis Messi till Joels föräldrar där han ska bo medans vi är borta. Ikväll har grabbarna varit här och kollat Hockey så har hunnit säga hej då åt dom också.

Resväskan är packad och klar och för en gång skull har jag strukturerat upp det lite så min väska inte ser ut såhär! Haha




Söndag 26 Februari

Tjenis!
Idag har jag inte varit ute i det fina vädret som alla andra utan istället har jag söndagsjobbat 12-16:15. Löningshelg var det men var faktiskt en lugn söndag så allt folk passade väl på att shoppa igår istället. 

Ikväll har jag och Joel varit en sväng till Joels föräldrar i Rosvik och ätit middag där med hela hans familj!(: Blev även bjudna på Semlor som Joels mamma hade gjort, riktigt goda!

Nu ska jag fortsätta kolla Wallander som går på tv, bye bye!
 

Lördag 25 Februari

Tjabba!
Ikväll har jag hängt med Josse och Emmelie från jobbet!(: Kul att ses lite utanför jobbet också, vi hängde hos Emmelie och hon hade så sjukt fin lägenhet! Lovar att hon aldrig får komma och hälsa på mig;) haha! Vi kollade Melodifestivalen + film och pratade i massor, väldigt trevligt kväll hade jag iallafall!

Såhär mycket gott hade vi och äta, så jag och Josse rullade väl i princip hem!;)



Fredag 24 Februari

Tjabba!
Idag har jag jobbat ett riktigt monsterpass, 7:30 -18:15! Först hade vi Vip-frukosten på morgonen, den här gången kom det betydligt mer folk och det blev nästan lite stressigt där i slutet. Sen jobbade jag vanlig arbetsdag på det också + att det var löning idag.

Ikväll har jag inte gjort många knopp, haft fredagsmys här hemma med Joel!(: Är helt död i både ryggen och benen efter att ha gått och stått upp precis hela dagen!

Nu ska jag krypa ner i sängen efter den här långa dagen, Godnatt!

Torsdag 23 Februari

Halloj!
Idag har jag varit en sväng till Antnäs och tagit hand om lillebror några timmar(: Mamma låg sjuk, pappa var på jobbet och alla assistenter var sjuka.... Sen åkte jag och jobbade 16-19 vi hade kvällsstädning eftersom vi har vip-frukosten tidigt imorgon. Jag fick äran att städa divided som visst var stökigast av allt men det gick ju bra iallafall!

Nu ska jag kika lite tv och sen bege mig mot sängen eftersom det blir en riktigt tidig morgon imorgon, Herrå!

Onsdag 22 Februari

Tjabba!
Idag har jag varit på stan och lunchat med Amanda!(: Vi skippade Mat & prat den här gången och gick för ovanlighetens skull på Friends och åt jättegoda varma mackor där istället. Vi hade inte setts på ett tag så vi hade mycket att prata ikapp så det blev en lååång lunch. Sen följde jag även med henne till Antnäs och hämtade upp Samuel och Alva och sedan tillbaka till stan. Hade en riktigt trevlig dag helt enkelt!

Ikväll har jag och Joel varit ute på en promenad, fast våran promenad fick endel oväntade stopp både hos Tobbes mamma och Tobbes pappa! Haha men det var bara kul att träffa dom igen, ser dom inte så ofta nu när Tobbe bor i Norge. Resten av kvällen har vi haft tvättstuga och jag har även hunnit med att kolla filmen Abduction, sjukt bra och spännande var den! Känns som att jag säger det om alla filmer men jag ser fan bara bra filmer! haha(:



Tisdag 21 Februari

Hallå!
Idag blev jag inringd för akut jobb så blev att jobba 11-18:15, har mest fått stå i kassan hela dagen så är helt snurrig i huvudet just nu. Vi har så mycket rabatt-checkar ute just nu så man blir ju bara snurrig av dom när alla kommer och ska använda alla 17 olika till olika köp... 

Ikväll har jag kollat Hockey här hemma med grabbarna och fått i mig en Semla på självaste semeldagen och nej ingen äcklig mandelmassa utan med vaniljkräm istället!(:


Nu ska jag kika nyaste avsnittet av Gossip Girl, Herrå!

Söndag 19 Februari

Tjenis!
Idag har jag söndagsjobbat 10:30-16:15, det var lugnare än förra söndagen så det var inte många tappra själar som hade tagit sig ut i den här snöstormen.

Resten av min söndag har jag spenderat här hemma och nu ska jag fortsätta att kolla premiären av Big Brother, Herrå!


Lördag 18 Februari

Tjabba!
Idag har jag och Joel ränt runt hela dagen. Först åkte vi till stan en sväng och skulle göra några ärenden där och sen vidare till storheden där vi spenderade några timmar och fick bortgjort massa ärenden där med. Det mesta vi fixade var inför thai-resan. Joel hade köpt en ny resväska men kom på att han istället ville ha en stor ryggsäck med sig, haha blev lite kaos!

Ikväll har vi först kollat Hockeyn här hemma och sen tog vi oss ut igen och gick på bio. Det blev att kolla filmen En gång i Phuket, haha sjukt rolig film men den kan väl inte bli annat med Peter Magnusson och David Hellenius i samma film. Gissa om vi började längta till Thailand när vi såg filmen!(:



Fredag 17 Februari

Tjabba!
Idag har jag först varit hemma och städat eftersom vi skulle få lite middagsgäster ikväll. Sen jobbade jag en kortis 15-18:15!

Ikväll lagade jag och Joel middag och så bjöd vi in våra kära tvillingar Hanna och Linda!(: Blev fläskfilé med pressad potatis i smördegsrulle, två olika såser, vitlöksbröd och en god sallad till det. Blev faktiskt riktigt lyckat den här gången också. Resten av kvällen spenderade vi i Arcushallen och kollade fotboll när Hanna spelade!(:

Nu är jag så trött så att ögonen snart faller igen, Godnatt!

Torsdag 16 Februari

Halloj!
Idag har jag pysslat på här hemma med lite allt möjligt som att se lite serier, varit ute på promenad osv. Sen har jag jobbat en kort sväng också 15-18:15, fick äntligen träffa Josse som är tillbaka från Thailand!(: Så himla roligt att höra hur hon hade haft det speciellt eftersom att jag befinner mig i Thailand om mindre än 2 veckor!!! Ni får ursäkta lite om jag tjatar om Thailand men jag är galet taggad!(:

Nu ska jag kika lite tv, bye bye!


Onsdag 15 Februari

Tjabba!
Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan det är dags att sova. Har precis sett filmen A little bit of heaven, hade absolut inga förväntningar om filmen och visste knappt vad den handlade om men den var verkligen jättebra!(: Den är både sjukt rolig men även så sjukt sorlig i klass med my sisters keeper.

Så det jag ville säga var bara ta hand om era nära och kära för man vet aldrig vad som kan hända!<3

Se den bara!




Tisdag 14 Februari

Tjenis!
Ikväll har jag haft en mysig alla hjärtans dag med min finaste!<3 Till middag åt vi Pizza från Exotic, dom har verkligen sjukt goda pizzor där speciellt kebabpizzan;) Sen skippade vi bion och kollade film här hemma istället, det blev filmen Crazy, Stupid, Love som var riktigt rolig och bra!(: Tycker alla hjärtans dag är lite överskattad, så vi gjorde inte så mycket av dagen och skippade presenterna eftersom vi lever i sparandets tecken fram till Thailand!

Glad alla hjärtans dag på er alla!<3

Haha sjukt rolig film!



Måndag 13 Februari

Hallå!
Ny vecka igen, började veckan med att jobba 12-18:15!(: Fick vara uppe på Everyday och hjälpa Emmelie och Nina med att göra om A-ytan. Eller mitt jobb blev att vika alla dom där tusen byxorna som ligger där nu, kommer drömma mardrömmar om alla byxorna inatt!

Nu ska jag kika lite tv, Herrå!

Söndag 12 Februari

Tjenis!
Idag har jag söndagsjobbat 10:30-16:15, var ganska så dött på stan idag eftersom säkert alla var ute i det härliga vädret! Efter jobbet åkte jag och Joel till hans föräldrar i Rosvik och blev bjudna på god middag(: Ikväll har vi varit ute på en promenad och sen bara myst framför tvn resten av kvällen.

Bjuder på en bild på min lilla Messi, ja sådär kan man ju också sova!;D



Lördag 11 Februari

Tjabba!
Idag har jag jobbat 9:45-16:15, det var som en vanlig lördag igen med full rulle och mycket folk. Alla har väl börjat tina upp nu efter förra veckans rysskyla!

Ikväll har jag tagit mig ut till Antnäs och hängt hos Amanda med henne, Josse och Disa!(: Vi har pratat, skrattat, gått till Ica en sväng och kollat lite The bachelor. Haft en riktigt trevlig kväll med tjejerna!(:

Nu väntar sängen på mig, Godnatt!

Fredag 10 Februari

Tjabba!
Idag tog jag tummen ur röven och gick och tränade på Inpuls! Fick ett 2 veckor gratisträning av Emilia som går ut snart så passade på nu såhär innan Thailand. Får se hur mycket jag kommer träna under dom här två veckorna men förhoppningsvis tar jag mig dit några gånger.

Ikväll har vi haft fredagsmys här hemma. Jag och Joel gjorde hembakt pizza till middag som blev riktigt bra. Resten av kvällen har vi myst här i soffan och bland annat kollat filmen Jag saknar dig som faktiskt var ganska bra. Kul att det är flera från Luleå som är med i filmen och även kända skådespelare. En sak som jag och Joel konstaterade var att det var tur att våra kära tvillingar Hanna och Linda inte fick rollerna till filmen för då hade jag lipat hela filmen igenom!<3



Torsdag 9 Februari

Halloj!
Idag har jag hängt med min kära mamma!(: Gick först till Mjölkudden och mötte upp henne där, vi tog en lunch på Marco polo. Sen gick vi till Apoteket, skulle inhandla det nödvändigaste inför thai resan. Men när man har med en mamma som är sjuksköterska och tror att jag kan få alla sjukdomar som finns så blev det istället att köpa halva apoteket och ta med det i resväskan! Sen blev det en snabbsväng på stan, hämtade bara min nya våg som hade kommit eftersom jag råkade bada den gamla så hela den blev rostig;)

Efter det blev det en oväntad tur till Sunderbyn och akuten eftersom lillebror hade sprungit in i ett mål på idrotten och vi var tvungna att åka dit. Men efter att ha spenderat en timme där konstaterade vi innan läkarna att det inte alls var något fel på benet, han fejkade bara lite;) haha! Sen blev jag och Joel bjuden på middag hos mamma och pappa, mammas pannkaka!

Ja en sak har jag lärt mig man ska aldrig bada en våg!



Onsdag 8 Februari

Tjabba!
Hela eftermiddagen och kvällen har jag spenderat i Pontushallen, det var den årliga pontusligan!(: Var där med Joel och Hanna + några till, himla kul det är att kolla futsal typ det bästa i fotboll. Blev även en middag på MAX, mummmms! Träffade en hel del andra kända ansikten där också och hade en himla trevlig kväll!(:

Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt!

Tisdag 7 Februari

Hallå!
Idag har jag jobbat 9:45-18:15, finally säger jag bara! Var uppe på Everyday idag och stod och packade upp nya varor hela dagen, gissa om jag blev shoppingsugen men det blir inget innan Thailand! Var dock väldigt lite folk idag på stan så blev nästan tråkigt där ett tag men som tur är finns det alltid något att sysselsätta sig med.

Annars så längtar jag galet mycket till Thai, bara 22 dagar kvar!!!

Så otroligt givande inlägg det här var då, ska hoppa över till tvn istället! Herrå

Söndag 5 Februari

Tjenis!
Idag har det varit en väldigt lugn söndag, har inte gjort så många knop idag. Jag och Joel svängde förbi med hans mamma till hans brors nya lägenhet och kikade på den. Dom hade inte hunnit få i ordning så bra men det var en fin lägenhet med bra utsikt(: Sen åkte vi till Kvantum och handlade, ibland är det tur att man har med mammor;)

Ikväll har vi tagit oss ut i kylan på en promenad, man kan inte bara sitta inne för att det är kallt. Var inte alls så kyligt men då var vi rätt påpälsade också! Resten av kvällen spenderas här i soffan framför tvn med en massa tända ljus!(:

Några inspo bilder!




Lördag 4 Februari

Tjabba!
Idag har jag och Joel varit en sväng till stan och krigat i kylan! Och JA alla vet att det är typ -30 grader kallt, ni behöver inte skriva det varannan minut! Herregud vi bor i LÅ såklart det blir såhär kallt några gånger per vinter.

Ikväll har det varit Hockey här hemma med grabbarna, Luleå gick upp i toppen för en gång skull!(: Senare ikväll kom Josse och Igor hit en sväng, vi bokade hotell i Bangkok ( eller rättare sagt jag och Josse kollade alla hotell och Joel och Igor spelade NHL hela kvällen). Så nu är det gjort också, ett steg närmare vårat mål!(:

Jag och Joel har även varit lite duktiga och fått upp den här klockan!(: Det är inget jag gör igen om jag säger så med mitt tålamod och min noggranhet går det inte alls ihop... Men det blev bra tillslut och nej vi har inte stoppat upp den direkt på väggen och tapeten utan varit smarta nog att ha en plexiskiva under!


 

Torsdag 2 Februari

Halloj!
Idag släpptes David Beckham kollektion för H&M! Underkläder och lite basplagg, var tvungen att köpa en t-shirt till Joel bara för att han skulle få något den sportnörden!;)

Har precis kollat klart Hockeyn här hemma med grabbarna. Luleå vann med 2 min kvar, grattis säger jag bara och otroligt att det inte gick till förlägning igen!

Kollade mer på bilderna än på kläderna!;)



Onsdag 1 Februari

Tjabba!
Igår hann jag med att ta Twinrix sputan, göra ett nytt pass, köpt lite saker till resan, vikt tvätt, diskat, gått på promenad, kollat nya avsnittet av Gossip m.m

På kvälllen gick jag med Joel på hockey!(: Kul under hela den här säsongen har vi inte varit på en enda match Luleå vunnit efter full tid.... Haha vadå otur där!

Popcornen höjde min stämning lite iallafall!




Idag har jag varit till mamma en sväng och ätit lunch med henne!(:

Ikväll har jag varit med Amanda och Josse till Linda på mitt jobb, hon hade ett Make up Party igen!(: Det var trevligt fick träffa både nytt folk men var även lite kända ansikten där också! Beställde den braiga tandkrämen och den blev en succé så fick nästan alla att beställa en!(:

Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt!

RSS 2.0