Fredag 24 Juni

Halloj!
Tänkte bara uppdatera en snabbis, för mitt liv just nu ser ut såhär:

-Igår började vi flytta på riktigt, fick hem tvbordet, nya köksbordet + stolarna, våran jävla stora soffa som knappt rymdes att bära upp för trapporna! Och börjde lasta över alla saker från gamla längeheten, och höll på enda till natten nästan!
-Idag har det varit samma visa, börjat packa upp lite smått också i nya lägenheten. Men fortfarande är det sååååå mycket kvar och vi lever i ett riktigt kaos och bor just nu på två ställen...
- Ikväll har jag och Joel tagit en paus från flytten och åkte hem till mina föräldrar i Antnäs och firat mamma som fyller år idag!:) Grattis igen kära mamma<3 Vi blev bjudna på oxfilé till middag och massa tårta till efterrrät(:
-Vi har även nu senare ikväll hunnit åka runt på lite olika festligheter men som NYKTRA eftersom vi ska upp tidigt imorgon och fortsätta med detta kaos!

SÅ GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA MINA KÄRA VÄNNER!:D Själv skippar jag allt som har med alkohol att göra denna helg och lever mellan mina flyttkartonger istället! Hoppas ni får en bättre midsommar än mig(:Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0