Lördag 31 Oktober

Tjabba!(:
Nu sitter jag här igen och taggar upp för ännu en partyyy kväll, förstår inte riktigt hur jag ska orka men det kommer nog bli toppen iallafall!;D Gårdagen var helt galet kul och jag tänkte berätta mer om den imorgon när jag har mer tid(:


Kvällens Polis Outfit

Min outfit är totalt lånad, hade ingen idé på att klä ut mig ikväll också men det är ju så roligt och man gör det ju bara en gång per år så då är det bäst att passa på!;D

Nu måste jag kila men ha en underbar kväll allihopa,pusstjing(:

Fredag 30 Oktober

Tjabba!(:
Nu är äntligen kvällen här och just nu sitter jag i köket helt klar och diggar party musik för fullt(: Väntar på att mina brudar ska komma hit så vi kan äta den goda middagen och sen blir det PARTYYY för hela slanten, Cleo är det som gäller ikväll och det ska vara sjukt mycket folk där så det här blir nog super!;D Ni får ha en underbar Halloween för det ska då iallafall jag ha!;D


Kvällens Indian Outfit

Blus-Vero Moda
Leggins-Diva
Hårband-Monki
Halsband-Kapphal
Örhängen-Kappahl


Nu taggar jag upp för party, pusstjing(:



Torsdag 29 Oktober

Tjennare!(:
Idag har jag och mamma ägnat nästan hela dagen åt att städa hela vårat hus, usch vad jobbigt det var fast det är som ändå kul när man ser resultatet sen efteråt(: Så nu är det glänsande rent till imorgon då alla mina brudar kommer hit på förfest! snacka om att alla är så sjukt taggade och jag själv känner mig nästan övertaggad, det ska bli så sjukt roligt!!!!;D

Idag har jag även varit och tränat med Jenny,Linnea och Olivia, vi testade på Cirkelträning för första gången. Jag trodde det skulle vara typ skit lätt med en massa tanter typ men där hade jag helt fel. Det var typ tio olika stationer med styrke och kondition och det var seriöst sjukt jobbigt! Så där här går jag nog på någon fler gång och plus att instruktören var sjukt bra. Det enda som var lite fult var uppvärmningen, som Olivia sa: Det känns som att vi är några cirkushästar som springer runt i en ring;)haha


Ikväll har jag hunnit med att vara förbi Jullan M, hon var min frisör för kvällen(: Åh vilken beslutångest jag hade om jag skulle klippa det kort igen eller bara toppa, men det blev ganska så kort igen iallafall. Skönt att få bort lite hår kändes som att det var jätteslitet, men det konstiga var att Julia sa att mitt hår inte var ett dugg slitet och ändå klippte jag mig senast innan examen;O Det enda hon klagade på var att jag hade så sjukt tjock hår;P haha. Tack Jullan det blev skitbra iallafall(:

Nu måste det skördas på farmville, pusstjing(:

Onsdag 28 Oktober

Hallå!(:
Idag steg jag upp 05:30, så tidigt stiger jag inte änns upp när jag har vanlig skoldag!;O Det var helt kolsvart ute och på riktigt trodde jag att det var natt fortfarande och att jag typ gick och vimsade runt. Jag steg ju inte upp så där tidigt av mig själv utan idag var det Halkbanan som gällde. Jag var typ lite nervös innan, men jag fick börja köra till Kalix och allt gick perfekt. Det var skit kul att sladda runt och vi fick köra extra mycket bara för att vi var tre stycken som åkte dit. Så nu är halkbanan- Checkad och klar!(:

Har även hunnit med att vara och träna Spinning 45 med Jenny sådär innan middagen, perfekt att få träna av sig lite när jag typ suttit i en bil hela förmiddagen.

Ikväll har jag bara chillat på med Jennisen och Amandisen- Awesome(: Vi kollade såklart nyaste avsnitten av One Tree Hill och Gossip Girl, lika bra som varje vecka och man blir då aldrig besviken på dom där serierna. Sen satt vi bara och pratade i flera timmar och kollade bland annat i skolkatalogen, det är ju ett riktigt nöje att sitta och kolla i dom. Längtar tills den nya kommer;D haha

Chace,hunken i Gossip Girl!;)


Nu är jag helt död så sängen väntar,pusstjing(:


Tisdag 27 Oktober

Tjabba!(:
Idag har jag hunnit med mycket. Först hade jag körlektion på morgonen, gick bara bra och imorgon är det halkbanan som gäller(: Efter det gick jag och köpte förköp till Cleo, tur det fanns kvar och alla min flickor har fixat också så nu ska antnäsbrudarna ta över Cleo på fredag!;D Sen blev det lunch på Exotic med min familj + stockholmsmoster och kusinerna som är uppe i Luleå nu(: Härligt att träffa dom igen, sist var ju när jag och Amanda bodde hos dom och det var veckan innan skolan började.

Sen gick jag och mamma på stan och jag hittade den perfekta outfiten för Halloween!(: Jag ska vara Pocahontas, så jag inhandlade en perfekt klänning,leggins,hårband,halsband och örhängen(: Det enda som saknas nu är ett läderband som jag tänkte ha i midjan, så om någon har ett sånt till utlåning vore det awesome!;D


Efter det åkte jag och mamma och handlade på Ica Maxi, fixade allting till middagen på fredag och vi bjuder på den!(: det kommer bli skit gott! Mina brudar ska fixa efterrätt och tilltugg, och dom kan man alltid lita på när det gäller att göra goda efterrätter(:

Nu måste jag kila,pusstjing(:


Måndag 26 Oktober


Hej hej!(:
Såg nyss klart den här filmen med min lillebror, tvingade honom att se den med mig(nästan bara för att ha något att skylla på;) Den var iallfall skit rolig, och jag kände mig så där härligt barnslig igen som satt och kollade på den men barnfilmern är ju faktiskt riktigt bra. Men det jag inte tycker om med alla nya barnfilmer är ju att dom är animerade och inte tecknade längre, det blir som inte riktigt samma sak. Men om ni vill ha er ett gott skratt så borde ni kika på den här filmen(:

Min dag har bestått av: Ett PSI pass på Inpuls med Jenny och Linnea, Gått på röda korset ( det är verkligem inte min grejj att gå dit men följde med mina vänner som sällskap),Åkt bil med Jenny och Alex och hängt med Jenny ett tag hemma hos henne(: 

Nu ska jag skriva ut ett recept, pusstjing(:

Söndag 25 Oktober

Tjennare!(:
Idag var första dagen jag gått ut genom ytterdörren sen i fredags, visst det är bara två dagar men kändes som en evighet. Det började krypa i hela kroppen för att jag legat som en soffpotatis här hemma och det var nästan så illa så att jag började klättra på väggarna. Men nu kan jag bara meddela att Maria är tillbaka med nya krafter och självklart ett glatt humör(:

Har varit och tränat ikväll med Jenny och Linnea, lite Body Step blev det. Så skönt att träna igen och jag kände inte alls av förkylningen nå(:

Dagens-Vill ha: Den här snygga gråa tröjan är helt rätt i höst, från H&M men den finns inte kvar i min storlek varken på internet eller i butiken:/ Så jag håller tummarna för att den kommer in igen!


Nu ska jag fortsätta kolla Love Actually, älskar den filmen för den är ju bara för söt! Ha det bra allesammans, pusstjing(:

Lördag 24 Oktober

Hallå!(:
Känner mig mycket friskare idag, har inte haft någon feber på hela dagen hostan är typ helt borta(: Det är bara min näsa som typ är fullproppad med snorrrrr, men jag har hört att det är bra att man snorar för då håller man på att bli frisk. Men min mamma sjuksköterska som hon är, sa att det ändå är bäst att jag stannar inne idag också så att jag inte blir sjuk igen och där har hon ju en poäng.

Men vad har jag gjort då, ingenting. Eller ja jag har typ gjort egen nagelvård här hemma, så nu är min naglar sådär fräscha igen. Kollat på massa barnprogram som tex Tottaly Spice, ni vet det här med dom där tre tjejerna i grön,gul och röd dräck som är agenter och räddar världen. Alltså jag kom ihåg att jag älskade det när jag var lite och nu flera år senare tycker jag fortfarande att det är lika barnsligt bra(:

Ikväll har jag kollat filmen Män som hatar kvinnor, måste typ vara den sista människa som inte sett den ännu. Jag hade hört lite innan vad som hände i filmen och så men ändå blev jag skit rädd på vissa ställen, jag trodde inte den skulle vara så läskig som den var x) Men bra var den ju helt klart, måste nästan kolla flickan som lekte med elden(:


Nu ska jag krypa ner i sängen, pusstjing(:




Fredag 23 Oktober

Tjabba!(:
Äntligen LOOOV, fy bubblarns vad skönt!:D Fast mitt lov börjar ju inte så jävla bra, imorse mådde jag inte alls bra så tog två Panodil och for ändå på körlektion på morgonen. Efter körlektionen blev jag helt pigg så då gick jag till skolan och hade en vanlig skoladag. Men på sista lektionen började jag må as dåligt igen och kändes som jag hade feber så då vare bara att åka hem. Härligt start på lovet va!

Förrästen så idag på engelskan kom det två killar som var från USA och pratade, dom var jätte söta och det var så roligt att lyssna på dom. Vi fick även ställa varsin fråga och då frågade jag om dom hade varit i New York, fast ingen av dom hade det. Kändes helt knas eftersom jag själv varit där ju. Men snacka sugen jag blev på att åka till USA igen.


Ikväll har jag bara tagit det lungt och haft en riktigt skön hemmakväll med familjen(: Kommer typ inte änns ihåg sist jag var hemma en hel fredagskväll;O Men det var lika bra att stanna hemma nu när jag inte varit så frisk, så får jag föröska kurera mig så att jag inte resten av lovet blir sängliggande. Kollade iallafall Idol, rocktema var det och Erik är nog en av mina favoriter helt klart! Men idol eftersnack vad fan är det för skämt?


Nu ska jag bädda ner mig i sängen,pusstjing(:

Torsdag 22 Oktober

Tjabba!(:
Praktik på H&M idag igen, måste varit den roligaste dagen sen jag började min praktik!(: Jag och den andra praktikanten Lisa fick lära oss kassan! Ojoj vad svårt det var i början och när dom gick igenom kassautbildningen var det som att allt dom sa kom in genom ena örat och ut genom det andra. Men sen fick vi stå i kassan i tre timmar. från  början var man ju helt lost men efter ett tag började allting sitta lite bättre, tur att man alltid hade en ordinarie personal vid sin sida. Men nu kan jag iallafall hur man betalar med kort eller kontanter men det här med returer och återlämning är jag inte alls någon hejjare på ännu. Det var iallafall skit kul och det kändes på riktigt som att jag jobbade där:D Så efter lovet är det bara att komma in onsdagar eller torsdagar och handla av mig;D

Jag och Lisa skrev även upp oss på firmafesten som sker i slutet av november. Skönt någon som också är ynka 18 små år. Dom säger att det alltid är galet på deras fester, så vi får väl se hur uppskrämd jag är efter det där!;)

Förrästen så sitter jag på pappas dator nu för att min dator måste åka till farbror doktorn och bli frisk (pappa alltså) Ne nu ska jag sluta prata om ointressanta saker och gå och lägga mig, är helt slut i kroppen.




Ha det bra, pusstjing(:

Onsdag 21 Oktober

Hallå!(:
Praktik idag på H&M, fick bara stå nere på lagret nästan hela dagen och packa upp SJUKT mycket varor. Fick även veta att H&M ska ha en firmafest någon gång i slutet av november och jag får komma(: Helt kul men känns ju lite skumt när jag inte änns jobbar där ännu + att jag känner mig så lite jämfört med alla andra. 

Har känt mig seg hela dagen, började med att jag hade en förjävla hosta på morgonen och har gått och hostat i stort sätt hela dagen. Det jobbigaste med det var ju att hosta när man har sjuk träningsvärk i magen, ajaj säger jag bara. Men jag hoppas inte det här bryter ut till någon förkylning bara!

På lunchen gick jag och gjorde ett hemligt ärende, på Torsdag då sker det!;D Vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till på Halloween börjar känna mig lite små stressade nu. Fast jag har ju en sak jag tänkt på men vi får se om de blir det. Längtar sjukt mycket också, förferren sker hos mig!;D

Väldigt gammla tider, men diggar bilden(:


Nu känner jag att mitt huvud håller på att sprängas så dags för sängen, pusstjing(:

Tisdag 20 Oktober

Tjennare!(:
Idag hade jag sovmorgon till 12:00, så underbart skönt det var(: Hade Religionsprovet idag, hon rättade mitt prov direkt efter VG+ blev det. Kände mig lite missnöjd eftersom jag kom fram till att jag skulle satsa på mvg i den här kursen men läraren sa att det kommer fler chanser, så det är väl bara att satsa på nästa prov istället. Sen skulle vi egentligen ha idrott och hälsa b men våran lärare kom aldrig för han var visst sjuk. Så då knallade jag runt på stan ett tag. Jag kom på värsta bra idén som jag skulle klä ut mig till på halloween men då läste jag på en annan tjejs blogg att hon skulle vara det, nog för att vi inte änns umgås men  känns ändå inte lika roligt för jag ville ju komma på något unikt(:

Efter stanrundan blev det Spinning och Core på Inpuls med Jenny och Olivia, sjukt jobbigt men kändes bra med en rejäll genomkörare. Hoppas på träningsverk imorgon, för då känns det verkligen att man tagit i.



Ska kolla favvoserierna nu, pusstjing(:

Måndag 19 Oktober

Tjabba!(:
Ja då var helgen över och då kämpar vi igenom den här sista veckan och sen är det äntligen höstlov!(: Väldigt välbehövligt, känner bara att det hade suttit fint med att ha haft en inbokat resa nu på lovet, känner verkligen att jag behöver komma bort från allting ett tag. Men får väl spara ihop massa pengar och längta tills det blir någon resa med brudarna typ!(:

Min dag har verkligen varit helt upp och ner med humöret. På skolan var jag hur glad som hellst som typ idag i matseln höll verkligen hela vårat bord på att avlida av skratt och såklart var det Tobbe som kom med någon fin kommentar mitt i allt. Jag har verkligen börjat gilla killarna i våran klass, vissa av dom är ju bara för sköna människor(: Men när jag kom hem var jag inte alls den här glada Maria längre utan jag var sådär äckligt envis och tjurig och ville bara lägga mig ner och dö. Det känns bara som att det är för mycket på en gång nu....

Oj vilken stor uppmärksamhet allt det här med bantningen fick när Jokki skrev om det på sin blogg. Jag själv tycker att visst om ni vill banta för att ni vill känna er snyggare så varsågod, men jag tycker ni redan är söta som ni är och det är ju liksom ni!(: Men även nu när typ alla ska börja banta känner jag att jag typ får den här lilla pressen på mig, för jag vet bara ur mycket jag gått upp i vikt under sommare. Som min mamma som påpekar det typ varje dag, jag vet inte vad som har flugit i henne men helt plötsligt vill hon typ att jag ska bli small som en sticka!;O Men det känns iallafall bra att jag har skaffat Inpulskort, för träna där det är något jag älskar och det gör jag verkligen inte bara för att bli small utan för att det är så grymt roligt!(:

Jag måste bara säga en sista grejj, att jag blir så glad när folk som jag typ knappt pratar med längre bryr sig. Idag hände en sån grejj och jag blev typ helt chokad, men det kändes iallafall riktigt skönt!(:

Nu ska jag krypa ner i sängen, pusstjing(:





Söndag 18 Oktober

Hallå!(:
Söndag igen, finns det nå tråkigare! Min söndag har bestått av Religonspluggandet, har fetinprov på tisdag och det kom jag på två dagar innan, härligt! Men nu sitter väl det mesta om jesus och hela faderuttan. Har även hunnit med att träna på Inpan med Jenny, vi körde Body Step(: Det måste vara det jobbigaste Body Step passet på länge, anting har min kondition dött eller så var det bara extra jobbigt pass.

Sitter och lyssnar på Jordan Sparks på Spotify, vilken under bara röst tjejen har hon är ju helt gudomlig!(: Bra att du tipsade mig Amanda om att börja lyssna på henne;)

Varför ska allting bara vara skit just nu, vad har jag gjort för ont när oturen bara väller över mig och inget blir ju bättre... Jag orkar inte med människor som är så falska på insidan och inte bara kan säga vad dom hålller på med, för alla vi vet ju att det är något med det hära.
Jag tänker heller inte vänta på dig längre, nu har jag passerat gränsen.
Jag måste bara få heva ut min ilska och besvikelse lite, söndagar är alltid lite deppiga på något sätt.


Idag fyller den här snyggingen 22 år!;)


Nu ska jag stoppa in lite ny musik på min mobil,pusstjing(:




 


Lördag 17 Oktober

Tjabba!(:
Gårdagen var sjukt rolig till en början men slutade så jävla dåligt;/ Började med att jag träffade Emma i stan vid åtta tiden sen drog vi till tobbe i klassen eller till hans brors lägenhet. Där satt vi mest och förfestade lite några i klassen, blev som en pytte liten klassfest typ men det var riktigt trevligt(: Sen åkte jag och Emma in till stan för att åka till en annan fest en snabbis men dit kom vi aldrig. Iallafall vid tolvtiden traskade vi in på Cleo, men det blev ingen bra Cleovistelse för mig den här fredagen. Tur att jag hade min Emma som tog hand om mig!(:Tack gumman, jag lovar nästa gång ska vi ha skit skojj! Sen var alla andra människor jättesöta mot mig också så det var väldigt skönt. Men resten av kvällen vill jag bara strycka ett streck över och bara glömma...

Här kommer några få bilder från kvällen:



Idag har jag bara tagit det lungt, häng med mamma och pappa till mina kusiner och storhandlat. Men har inte mått riktigt så bra idag, vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det bara är sen igår.

Ikväll har jag varit med alla mina antnäsbrudar, åhh så längesen det var vi var allihopa och det var sjukt efterlängtat!!!(: Vi satt och snackade i flera timmar och tog igen massa tid vi missat med varandra,jokki blev brunett och vi kollade den nyaste bring it on filmen med snyggkillen;) En perfekt lördagkväll helt enkelt!

Nu är det dags för sängen,pusstjing(:


Fredag 16 Oktober

Tjabba!(:
Äntligen helg igen, jag tycker veckorna bara springer förbi nu. Bara en vecka till i skolan och sen är det höstlov, nyss var det ju sju veckor kvar typ!;O Fick tillbaka mitt engelska prov idag, gick typ helt bra för att vara mig så det kändes skönt!(: Jag och Emma gick även till banken idag och fixade ett bankkonto till vårat företag, så nu har vi eget bankkonto då är det bara pengarna som ska rulla in. Musmattorna ska börja tryckas till veckan så snart har vi dom och kan äntligen börja sälja(:


Ikväll taggar vi upp för PARTYYY igen! Vi ses i dimman people!;D


Kvällens Outfit

Linne-H&M
Kjol-H&M
Leggins-H&M
Skor-Skorett
Armband-H&M

Nu har jag bråttom,pusstjing(:


Torsdag 15 Oktober

Hallå!(:
Gjorde världens tabbe imorse trodde jag hade körlektion kvart över nio men nej då var det visst kvart över åtta och det fick jag reda på genom att min körlärare ringde mig när jag var hemma, lyckat! Men som tur var så kunde jag köra två timmar imorgon(:

H&M idag också, min handledare var sjuk så jag fick klara mig ganska mycket på egen hand men det gick bra!(: På lunchen gick jag på stan och kollade efter ett par partyklackar. Jag gick in på varenda skobutik i hela stan men hittade inga, men till slut när jag var påväg tillbaka till H&M kom jag ju på att skorett ligger precis brevid H&M så jag gick in och kikade där. Jag hittade dom perfekta klackarna och jag blev helt kär! Dock kostade dom tusen spänn så får se hur jag gör men vill verkligen ha dom.


Dagens Outfit

Oversizekofta-Vila
Linne-Gina Tricot
Jeansleggins-Vero Moda
Skor-Din Sko

Nu ska jag platta håret,pusstjing(:


Onsdag 14 Oktober

Tjennare!(:
Idag när jag vaknade visade våran termometer ute -12, ja då var det bara att ta fram vinterjackan och det var så skönt att inte behöva frysa ett dugg när man gick till bussen.

H&M var det som gällde idag, har ju inte varit där på två veckor nu eftersom jag var sjuk förra veckan när vi hade praktik. Gissa om dom hade fått in mycket nya varor? Japp det var som att komma till en ny butik typ, så jag blev helt exalterad och var tvungen att inhandla lite kläder. Fast det blev bara ett per jeansleggins ovh en tjocktröja men dom var awesome!(: Fick också veta en jätte rolig nyhet, att den 3 november har H&M inventering i hela butiken och då ska jag få jobba!:D Hur bra är inte det liksom, äntligen få tjäna sig en slant.

När jag slutade traskade jag till Inpuls och mötte upp Emma, vi tränade ett hårt PSI pass(: PSI är nog en av dom roligaste passen tycker jag och den här gången kändes det inte riktigt lika jobbigt, så vem vet det kanske ger lite resultat iallafall(:



Nu ska jag kolla nya avsnittet av 90210, pusstjing(:

Tisdag 13 Oktober

Tjabba!(:
Idag fick vi besöka LTU, vi var fyra stycken tappra själar från våran klass som var där. Jag gick iallafall med Emma,micke och Dennis fast sen drog micke och dennis. Vi gick inte på några föreläsningar för alla verkade vara så tråkiga och handla om så konstiga grejjer. Men vi var däremot med i en massa tävlingar och sen han vi med att leka lite på teknikens hus. Det var ju år och dagar sen man var där, men shit vad litet allt var. Vi tröttnade typ efter en kvart men när man var lite kunde man ju vara där en heeeel dag! Sen när vi skulle äta lunch hade vi  världens beslutsångest fast det blev till slut Subway iallafall, gott som tusan var det!(: Och såklart så fick jag min dagens upplevelse, ni som känner mig förstår nog vad jag menar;) haha

Ikväll har jag varit med Jenny och Amanda(: Först följde jag och Amanda med Jenny för att storhandla på Kvantum, det var en upplevelse att få storhandal själv utan förlädrar. Nog för att det inte var jag som skulle handla men iallafall. Det var den bästa storhandlingen jag har varit med om och kul hade vi!
Efter det åkte vi hem till Amanda och kollade nyaste avsnitten av One Tree Hill och Gossip Girl, lika bra som det är varje vecka var det!(:


Nu måste jag hoppas i säng, pusstjing(:

Måndag 12 Oktober

Hallå!(:
Vad händer med att alla såg mig i fredags springa omkring i stan utan skor! så illa vare väl inte? Jag har iallafall redan börjat tagga inför Halloween för det är väl inte så länge kvar. Jag har så himla lust att klä ut mig och jag har redan några idéer på utklädnad.

Ikväll var jag på spinning själv i 45 minuter, och jag kom precis när det började och var ju tvungen att fixa till allt med cykeln så han inte springa och fylla vatten i vattenflaskan. Alltså jag trodde på fullaste allvar jag skulle tuppa av på cyklen för det var så sjukt jobbigt ett helt pass utan en droppe vatten!;O

Nu har jag typ bestämt mig för vad jag vill göra med mitt hår(: Jag vill klippa raklugg och stoppa i hårförlängning för jag saknar mitt långa hår så himla mycket nu! ungefär något sånt här hade jag tänkt mig. Tror ni jag skulle passa i det?


Så jävla bra låt: Taylor Swift-Teardrops on my guitar

Nu ska jag kila, pusstjing(:







Söndag 11 Oktober

Tjennare!(:
Idag har jag varit ute och övningskört med pappa i 2 timmar, det blev att köra runt överallt med en lång sväng till boden också. Det gick jättebra och efteråt kändes det att man hade suttit och kört i två timmar;P När jag kom hem kollade jag nyaste avsnittet av 90210 som jag ännu inte hade sett, åh vad bra det var!

Sen helt plötsligt blev jag förfrågad att följa med på bio, så fick stressa i mig middagen och sen kom Jokki och Amanda och hämtade mig. Vi kollade den här nya dansfilmen Fame, sååå sjukt bra den var!!!(: Det var som en dansfilmen/musikal och såna filmer är alltid så himla bra. När man ser en sån filmr vill man ju bara själv kunna sjunga och dansa, tänk ändå vilken dröm.


Nu ska jag checka in min farm på fb, pusstjing(:


Lördag 10 Augusti

Tjabba!(:
Gårdagen blev inte riktigt som planerat men det blev ändå en härlig kväll!(: Det började med att jag,Jokki och Olivia åkte in till stan vid åtta tiden. På bussen in så slutar min mobil att funka, den blir helt död!! Seriöst prick det här hände också för Amanda Iphone för typ någon vecka sen;O Iallafall när vi kommer in till stan så går vi direkt och kollar bussar till björx, det går inte en förrän om en timme men som tur är så kan Jokkis kusin skjutsa oss, tack gudarna för det annars hade vi frysit ihjäl kan jag ju bara ta och meddela. Vi intar Perssons hus och där är det redan lite folk fast typ helt okända förutom Elin,hennes kille,johanna och persson såklart. Vi hinner bara vara där typ 1½ timme, så måste vi åka in till stan för att sista bussen går halv elva från björx. Vi kände att det var lite för tidigt att gå in på Cleo vid elva så vi går till Anatolia och sätter oss där ett tag. Jokki bjuder mig på en drink som en väldigt sen 18års present;) Men tack ändå Jokki!(:

Vid tolvtiden känner vi att det är dags att dra sig mot Cleo, när vi kommer dit är det inte alls så mycket folk men typ bara efter en halvtimme är stället helt fullproppat! Men det var as skojj, jag trodde inte det skulle vara så mycket folk nu när Cleo har öppet varje fredag. Det var iallafall sjukt kul där men det hände en hel del saker för min del, och såklart hände det som har hänt dom fyra sista gångerna när jag varit ute och träffat den här personen. Det slutade iallafall med att jag tappade bort alla mina kompisar gick ut från Cleo med några och letade mina kompisar. Traskade i stan barfota för att mina fötter gjorde så jävla ont. Jag trodde aldrig jag skulle hitta dom när jag inte hade någon fungerande mobil och inte kunde någons numer utantill! Men till slut dyker Jokki och Månsson upp och vi tar en taxi hem vid half fyra tiden.

Tyvärr så glömde jag att ta med min kamera, första gången det här typ händer!;O Men ska be Jokki skicka lite bilder(:


Nu ska jag kila,pusstjing(:
 

Fredag 9 Oktober

Hallå!(:
Äntligen fredag och helg!(: Idag har det varit skola som vanligt, började med ett feting stort engelskaprov. Jag vet inte alls hur det gick men kändes inte så bra. Sen hade vi skolfoto!;O varför kan man aldrig bli bra på skolfoton det funkar som inte även om man försöker se så normal ut som möjligt. Tänk ändå att det där var sista skolfotot man tog, sjukt ändå! Efter skolfotot hade vi bara projektarbete kvar och, jag och Emma gick till banken för att starta ett bankkonto åt vårat UF-företag. Men man var visst tvungen att boka tid för sånt. 



Nu börjar vi tagga upp för nu är det dags för PARTYYY och utgång, vi ses i dimman people!;D


Kvällens Outfit

Jacka-Gina tricot
Linne-Vero Moda
Leggins-Vila
Skor-Zotano
Armband-H&M

Nu måste jag dra, pusstjing(:


Onsdag 7 Oktober

Tjabba!(:
Idag blev det ingen praktig för min del, vaknade upp med världens fetaste hals kändes det som och jag lät som en karl som hade svalt ett äppel typ;> Förrästen fy vilket oväder det varit inatt och imorse, det kändes ganska bra att inte behöva ta ett steg utanför dörren. Så vad har jag gjort idag då, bara tagit det lungt och kollat tv men även pluggat till engelskaprovet vi har på fredag. Det är väl sisädår 200 glosor och en massa gramatik som jag inte fattar ett piss av. Eller okej nu har endel ändå börjat fastna i skallen.

Just det testade mitt nya nagelack idag som jag fick av mamma, från Depends höstkollektion(: Det är typ metalicfärgat


Har iallafall äntligen sålt alla mina 10 rikskuponger för vårat UF-företag. Känns bra att inte ha det hängande över sig iallafall nu gäller det bara att Emma och Dennis också säljer alla;P Oktober är ju bröstcancer-månaden och det passar ju perfekt till våra musmattor som ska tryckas. Hoppas bara dom hinner bli färdiga innan den här månaden är slut så kanske det går lite lättare att sälja dom(:

Hittade ett par assnygga boats på Topshop.se, åh vad jag vill ha dom! Men det var med ganska höga klackar så det gäller ju att kunna gå i dom, men vi får se om jag beställer dom. Så här ser dom iallafall ut(:


Nu ska jag återvända till engelskaböckerna, pusstjing(:





Tisdag 6 Oktober

Hallå!(:
Idag hade vi låång sovmorgon fast jag var ändå tvungen att åka in med tio bussen, för vi skulle till tryckeriet på kronan och lämna vårat tryck där. Träffade Emma och Dennis i stan och så begav vi oss mot kronan, det gick bra där och dom ska först göra ett prov så får vi se hur det blir. Men trycket är ju iallafall skitnice så det blir nog bra!(:

Efter det gick vi till skolan och åt palt till lunch, skolans palt är verkligen inte som mammas! Sen var det dags för skola med personaladministration,religon och idrott på schemat. På idrotten var det orientering som gällde, säger bara en sak Maria med en karta i handen ute i skogen är inte så jävla bra kombination;O

Har hängt med mina seriegirls Jenny och Amanda ikväll och kollat nyaste avsnittet Gossip Girl, vi han inte änns kolla One Tree Hill för att vi hade så mycket att snacka om;P Gossip var iallafall så sjukt bra ikväll!(: åhh jag säger bara Nate!;)mumms



Dagens Outfit

Skinnjacka- Carlings
Halsduk-Vero Moda
Vantar-Monki
Chinos-Bik bok
Skor-Convers
Väska- Adidas
Idag fick vantarna åka på, nu är vintern på g!

Nu plugga engelska B,pusstjing(:

 


Måndag 5 Oktober

Tjabba!(:
Ja då var det bara att sparka igång en ny vecka. Skola idag som vanligt rullade på kanon. Idag blev jag även lurad på riktigt av världens stördaste unge Emma. Hon hade skrivit världens grejj som hände igår på hennes blogg, och jag kom till skolan helt exalterad och var helt säker på att allt hon hade skrivit hade hänt på riktigt. Men ne då var bara allt på skojj! Fy fan vad du ska få igen för det här Emma Enbom!;)

Efter skolan han jag hem en snabbis äta middag och så innan jag övningskörde in till stan. Först hämtade jag ut ett paket som hade kommit, mina nya skor från din sko hade anlänt. Dom passade perfekt på min fot och var helt underbart sköna(: Sen blev det att träna Body Step på Inpuls själv, jag trodde nämligen att Jokki och Elina också skulle träna det men dom kom aldrig. Åkte iallafall buss hem med Jennisen så det var nice(:

Klarade Fas C idag också, skönt kanske inte alltförlänge kvar nu!(:

Nu är det dags för att kila mot sängen, pusstjing(:

Söndag 4 Oktober

Tjabba!(:
Idag klev jag upp först 07:20 och ringde till Jenny och sa att jag inte skulle åka med henne. Egentligen så skulle vi jobba fast jag vet inte om jag skulle vara där eftersom jag inte vet om jag blev konfrimationsledare igen eller inte:P Iallafall så var min hals helt uppsväld och jag kunde knappt prata så det var ändå ingen ide att jag åkte dit. så jag gick och la mig igen och sov till elva, gud så skönt det var!(:

Annars har jag bara varit hemma mest och följt med mamma en sväng till Ica Maxi och pluggat lite. Har även stoppat upp mina nya skoställ i hallen, äntligen kan jag också ha mina skor i hallen. Det blev höst/vinet skorna som åkte fram nu och vår/sommar skorna fick jag plocka undan för det här året.

Så här blev det iallafal, fast det behöves nog förnyas lite med några nya skor(;



Alltså åh jag vill bara göra något med mitt hår nu men vet inte vad! Mitt hår ser verkligen för taskigt ut nu och bara hänger, jo sist jag klippte mig var innan examen så då förstår ni att det inte är så mysigt;O Antingen vill jag klippa det så där kort igen som jag hade vid jul med snelugg eller om jag spara ut mitt hår och klippa raklugg? Vad tycker ni?(:

Nu blev jag akut törstig så ska kila, pusstjing(:

Lördag 3 oktober

Hallå!(:
idag vaknade jag nio av att lilla Jenny ringde och väckte mig, börjar bli en vana nu x) Hon skulle iallafall på Arobic halv elva så jag hängde med. Det var riktigt härligt att få komma igång sådär på morgonen, men lite jobbigt vare ju ändå. Sen kom pappa och hämtade mig från Inpuls och vi åkte och gjorde några ärenden.

Sen har jag bara varit hemma och bland annat rensat min garderob, hade äckligt mycket kläder och kände att det var väldigt välbehövligt. Jag rensade faktiskt bort en hel del men ändå när jag öppnar garderoberna är det fortfarande massa kläder kvar! Men den här veckan har jag även hunnit inhandla en hel del nya godingar också!(:

Det blev ändå en liten hög som ska bort


Några av veckans inköp som kommer inta min garderob(:


Kvällen är fortfarande oplanerad så vi får se vad som händer, men lutar mest troligt mot att träffa brudarna(:

Nu ska jag iväg, pusstjing(:

Fredag 2 Oktober

Tjabba!(:
Idag har det kännts som en sjukt lång dag, har hunnit med så mycket(: Började dagen med att stiga upp vid halv sju och kollade termometern som visade -11,5C, jag trodde inte mina ögon! Det var nästan så att jag tog typ vinterjacka på mig, men nu åker då iallafall vantar på! HAde vanlig skoldag som rullade på bra!(: Nu är iallfall vårat tryck klart till musmattorna och det blev skit bra! Nu ska vi bara lämna in det till tryckeriet(:

Efter skolan så skulle vi egentligen åkt till tryckeriet men det gick inga bussar som vi skulle hinna med. Så istället gjorde jag en grejj som jag visst hade "lovat" Emma att göra;) Hon poshade på mig som fan och till slut gav jag med mig och gick och gjorde det. Jag var så galet nervös innan och höl på att kissa på mig och ville bara springa ut därifrån. Men det tog typ två sekunder och gjorde inte alls så ont och jag blev skit nöjd!(: Ja jag kanske ska berätta vad jag gjorde då. Jag gjorde hål i naveln!!!:D Äntligen efter att typ velat ha det i 3 år, så var det kanske dags om man säger så.

Efter det skulle jag,Jenny och Linnea träna på Inpuls, Happy friday var det och det var visst massa andra bekanta ansikten som också skulle göra det så vi blev ett helt tjejgäng!(: Det var iallafall Forza som gällde, man tränar med träsvärd, det var lite roligt men inte någon favorit direkt. Var lite rädd om min navel också så tog det ganska lungt men det gick bra(:

Här är mitt hål i naveln(: skitdålig bild men tog med mobilkameran


Nu ska jag sova, pusstjing(:

Torsdag 1 Oktober

Tjennare!(:
Är vi redan inne i oktober, tiden bara flyger förbi det går äckligt fort alltså;O Snart är ju julen här och snön, fast iförsig så tycker jag om julen måste vara det mysigaste på hela året!(:

Idag var det H&M som gällde för mig 08:30-15:30, det känns alltid så konstigt att gå runt där i butiken när det är mörkt och tyst utan massa kunder som springer runt. Fast det känns typ som man äger hela butiken, som att det är ens hem. Det är typ som att butiken är en superstor garderob fylld med kläder och man kan få välja precis vad man vill därifrån. Okej nu ska jag sluta drömma;P Men som vanligt gick dagen iallafall super snabbt, men det är väl så när man håller på med något man tycker om(:

När jag slutade åkte jag hem, tänkte träna på inpuls men hade ingen att träna med plus att mina träningskläder låg hemma. Men då tog jag en springrunda hemma istället, fast det var ganska så kyligt men ändå skönt att få springa av sig lite.

Vid sju tiden åkte jag in till stan med Olivia och gick på det här kvällsöppet i shopping. Jag trodde ändå inte det skulle vara så mycket folk men där hade jag så fel. Halva Luleå var ju där och det var dunkmusik i hela shopping. Hittade iallafall lite småfynd på H&M;)haha

Idag fick jag vara en riktig H&M-brud, med en h&m-klubbtröja;)


Nu är det absolut sängen för mig, pusstjing(:


RSS 2.0