Update


Ikväll har jag varit med Jenny,Elina och Jokki!(: Vi har bara chillat på hos Jokki och suttit och prata om allt möjligt och ätit kvällsfika. Blev mycket prat om våran efterlängtade Turkietresa, alltså jag längtar som bara den nu!:D Kan det inte bara bli 23 maj imorgon, okej? Plus att jag längtar till sommaren som en tok, jag vill inte ha mer snö nu, det räcker!


And I said
Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all that's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby, just say yes

I love you and that's all I really know<3


Nu ska jag kolla nylleboken en sista gång innan det är dags för sängen, pusstjing(:




Söndag 31 Januari

Tjabba!(:
Ursäkta min dåliga uppdatering, jag tänkte dra en kort resume vad jag pysslat med i helgen:

Fredag Kväll:
Ja fredagskvällen började med förfest hos Elina i hennes lägenhet!(: Det var jag,Jenny,Amanda,Olivia och Elina från Antnäsgänget sen var det dom vanliga härliga killarna som vi ofta hänger med vid festtillfällen(: Som typ Elinas Viktor,Sebbe,Joppi,Danne, Filip och några till(: Det var härlig stämmning och jag hade riktigt kul som vanligt!:D Sen vid elva drog vi in mot staden och det var dags för Cleo. I Cleokön väntade Joel på mig och jag träffade även Emma och Martin också!(: Inne på Cleo var det bra drag och sjukt mycket folk, och jag dansade en hel del och träffade många kända ansikten. Men det blev en relativt tidigt kväll, Joel mådde inte så bra så vi drog hem innan två någon gång. Men kvällen var ändå sjukt roliga!:D

Här kommer lite bilder från kvällen:


Lördag:
Jag och Joel steg upp vid ett tiden och åt frukost och sådär, sen vid tre kom pappa och mamma med en bil som jag skulle köra hem eftersom mamma och pappa skulle och handla. Men såklart så hade ju jag ingen hemmanyckel och det kom jag inte på förrän vi var på E4:an!:O Så sjukt less jag blev, så då åkte jag och Joel en sväng runt i byarna och kolla läget x) Sen så blev det att kolla Hockey här hemma (eller okej, jag kollade inge hockey x)

Kvällen var hur chill som hellst, vi kollade filmen Benjamin Buttons otroliga liv. Den var väl helt okej, men lite svår att fatta ibalnd och sjukt lång, typ tre timmar:O Sen gick vi och la oss för båda var typ sjukt trötta men såklart somnade vi inte förrän vid fyra!

Idag:
Ja idag låg vi och drog oss i sängen till två, sen kände jag att det var dags att klivia upp och äta frukost:P Efter det åkte jag och Joel till Kvantum och handlade lite och sen skjutsade jag hem Joel. Det var så sjukt läskigt att köra i bilen själv när det var sånt här oväder!:O Men jag klarade mig helskinnad hem(:

Nu dags för middag, pusstjing(:

Fredag 29 Januari

Tjabba!(:
Idag åkte jag in med tio över nio bussen som varje fredag eftersom jag trodde vi hade vanlig skoldag. När jag kommer till skolan så får jag höra att vi inte har dom två första lektionerna!:O Sjukt less jag blev eftersom jag hade kunnat ligga kvar i sängen och sova. Jag och Emma orkade inte vänta till sista lektionen så vi knallade in till stan. Där gjorde vi lite ärenden och jag köpte det sista till kvällens outfit!(: Sen kom mamma in till stan och då gick vi och kollade balklänningar, jag hittade den perfekta klännigen!:D Så sjukt fin den var så det blev att hyra den, hoppas nu bara allt blir helt perfekt!!!!:D

Sen följde jag med mamma och handlade på ica Maxi och sen åkte vi hem. När jag kom hem var jag helt död så tänkte ta en lite powernapp men sov i tre timmar!:O Gahhh vad stressigt allt blev eftersom jag är så sjukt seg på att göra mig klar för fest!:O

Nu sitter jag iallafall här helt klar och taggad som fan för PARTYYYYY!!!!:D Känner på mig att det här också kommer bli en awesome kväll, vi ses i dimman people!;D


Kvällen Outfit

Väst-H&M
Topp-Gina Tricot
Leggins-Vila
Skor-Scorett
Armband-H&M

Nu har jag sjukt brottom, pusstjing(:


Torsdag 28 Januari

Hallå!(:
Idag har ännu en dag på H&M passerat, idag fick jag skriva jättemånga skyltar till A-ytan och resten av everyday avdelningen(: Det går som bra det mesta nu men just när jag tänkte så, vad tror ni inte händer då! Datorn där man gör skyltar börjar tjorva så istället för att det typ tar tjugo minuter tar det typ två timmar, åh så jobbigt det var!:O Men det blev ju bra till slut, plus att jag även fick klä två till dockor idag på damavdelningen!(:

Annars så hade jag lunch i två timmar, då gick jag på frisörtreornas hårvisning med Joel,Tobbe och Fredde!(: Det var sjukt kul att se på alla coola frisyrer dom hade gjort och det var även kul att det var så många man kände som var med och var modeller!(:

Ikväll så har Olivia varit här så vi har chillat på här hemma och börjat tagga för morgondagen, jag har höga förväntningar som vanligt!;)

Veckan inköp

Adidaströja- Diva


Kavaj (lång model)- H&M


Bh-H&M

Nu ska jag gå och platta håret, pusstjing(:

Onsdag 27 Januari

Hallå!(:
Idag var jag tillbaka på H&M igen!(: Har varit sjukt trött hela dagen och har jätte ont i ryggen så jag går typ som en pensionär x) Ne men vette fan vad det är med min rygg så ska få massagtid av hon som jobbar med Eric på natten eftersom hon är utbildad massör, så jag längtar till det och hoppas min rygg blir bättre!(: Men annars har dagen varit rolig och jag har fått klä två till stora dockor som nu står på damavdelningens A-yta, alltså direkt ni kommer ner för rulltrapporna för dom som inte fattar det x)

På lunchen kirrade jag en nya Adidaströja som jag fick av mamma!:D Den är turkos med rosa linjer, sjukt nice! Älskar verkligen sånna där tröjor och nu börjar jag faktiskt ha några stycken i garderoben också(:

Måste göra som alla andra och klaga på det här jävla skitvädret! Imorse tänkte jag på riktigt typ stanna hemma men mamma tvingade mig att gå till bussen. Ja jag höll på att blåsa bort på fullaste allvar, det var inte ens lite kul! Om det är sånt här väder imorgon så flyr jag landet till typ Thailand x) heheh!


Dagen Outfit

Tröja-Monki
Linne-Gina tricot
Jeansleggins-Vero Moda
Skor-Convers
Örhängen-Gina tricot
Halsband + Armband- Kapphal

Nu annat, pusstjing(:


Tisdag 26 Januari

Tjennare!(:
Idag hade jag sovmorgon till 12:00= UNDERBART!:D Annars så rullade skolan på bra med tre lektioner varav en var det film och sista idrott. Det var verkligen sjukt kul idag på idrotten för vi körde fotboll!(: Jag har verkligen längtat efter att vi skulle ha fotboll på idrotten, man fick nästan tillbaka det här suget lite efter fotbollen. Fast jag skulle aldrig kunna tänka mig att börja spela fotboll igen men det är verkligen kul när man kör det lite då och då!(:

Efter skolan knallade jag på stan helt själv, har kommit fram till att det är ganska skönt att gå på stan ibland själv. Det är nästan som för vanliga människor som brukar gå på promenader själva för att slappna av, så går jag istället på stan och shoppar själv för att slappna av x) haha okej det där lät sjukt! Jag kom iallfall bara hem med ett par örhängen rikare. Men jag känner att det bara kliar i fingrarna och jag har världens shoppningsug men jag hittar typ ingenting jag vill ha:S Ska nog ta mig en sväng på stan imorgon på lunchen för jag han ju bara med hälften av alla affärer idag x) haha!

Ikväll har jag tagit bilen till Jenny och Amanda, haha det var som helt sjukt att kunna ta bilen till dom när jag annars alltid promenerar. Vi kollade iallfall nyaste avsnittet av One Tree Hill och idag var det typ sjukt kul!(: Sen blev det att kolla lite jonas brothers osv. Sen så skulle jag hämta en tröja från Linnea också så då fick Jenny åka med mig för första gången några hundra meter x) Hahahha just det sen när jag och Jennny gick hem från Linnea så gjorde jag världen vurpa precis vid bilen, ni kan ju gissa om jag och Jenny dog av skratt typ!! x)



Nu ska jag kila, pusstjing!(:



 

Update


Jag vill ha dom här skrona från Tanjas S London NU!

Måndag 25 Januari

Hejsan!(:
Ursäkata dålig uppdatering men min söndag var i princip fullproppad, så här såg den ut:
-Vaknade halv tolv och pallrade mig upp och åt frukost
-Städade som en tok! Dammsög hela övervåningen, skurade hela övervåningen och dammtorkade hela övervåningen + tvättade
-Körde bil till Inpuls och tränade med Jenny och Linnea  en timme, sen körde jag bil hem igen
-När jag kom hem duschade jag och åt middag
-Sen drog jag till Joel!(: Vi chillade bara på och kollade en annan del av köping + johan falk filmen. Sen så skulle vi sova men det gick inte direkt bra och vi somnade halv fyra!:O

Idag vaknade vi halv nio, med 5 timmars sömn var både sjukt tjuriga på morgonen;) hahah! Sen tog jag bussen till skolan, tung skoldag kan jag ju bara säga, men det var ändå sjukt kul på skolan när man har så underbart roligt sällskap!(:

Annars så längtar jag som en tok tills vi ska åka på våran STUDENTRESA, jag,Jenny,Elina,Jokki och Linnea drar iväg till Alanya den 23-30 maj!!!!!!!:D Jag tror vi kommer få en sjukt rolig resa, synd bara att inte Amanda och Olivia följer med;S

Du förgyller min vardag!


Nu ska jag hoppa in i duschen, pusstjing(:

Update


Ikväll har jag varit med mina två flickor Jenny och Amanda!:D Det kändes som att det var så där sjukt längesen vi var med varandra nu när Jenny varit flera hundar mil ifrån oss och jag och Amanda har typ inte heller hunnit träffats nå. Så det var väldigt efterlängtat att få träffas igen, kändes som att vi hade hundra miljarder saker att berätta för varandra, jag tror inte vi var tyst seriöst en minut x) hahah! Sen kollade vi tv och chillade på, vi såg när Rihanna var på någon show. Alltså shit vad jag diggar den tjejen, så söt och härlig tjej med båda fötterna på jorden och inte så där dryg som kändisar kan vara. Och ett stort plus är ju att hon har en så grym sångröst också, vi bestämde oss att om hon kommer till Sverige någon gång så ska vi LÄTT se henne!(:

Älskar den här låten! Rihanna- Fire bomb
I just wanna set you on fire
So I wont have to burn alone
Then you
Then you'll know where
I'm coming from
Fire bomb
Fire bomb

Baby we were killing 'em
They couldnt handle the millionth degree
We were criminals
As we were burning
The world called the police
Fire department, ambulance
You can call me crazy cause I believe
The only move for me and you
Is to go out blazin'
And

The lovers need to clear the road
Oh, oh, oh
Cause this thing is ready to blow
Oh, oh, oh

I just wanna set you on fire
So I wont have to burn alone
Then you
Then you'll know where
I'm coming from
Fire bomb

Nu ska jag kolla nylleboken, pusstjing(:

Lördag 23 Januari

Tjabba!(:
Igår han jag inte blogga för jag hade fullt upp hela dagen, först var det skola som vanligt. Hade engelska glosor, och jag har kommit fram till att jag blivit sjukt slö i skolan! Jag orkar inte änns plugga till 30 glosor, det känns att man faktiskt börjar bli lite skoltrött nu. Plus att det inte alls var lika roligt idag på skolan eftersom inte min Emma var där, tur för henne att hon kommer på måndag igen!;)

Sen så var det bara att åka hem och ta en powernapp, sen så följde jag med mamma och handlade, hämtade mitt körkort, hyrde film på hemmakväll och köpte en stor godispåse!(:

Efter det åkte jag till Joel!:D Där blev jag bjuden på middag, tacos hade killen lagat och det var supergott, sen kolla vi filmen Sommaren med Göran som jag hade hyrt. Seriöst så sjukt rolig film, jag satt och skrattade verkligen typ hela filmen!x) Ni måste lätt se den om ni inte gjort det!(: Sen kollade vi slutet av Let´s Dance och halva första One Tree Hill avsnitten innan vi somnade.

Idag vaknade vi vid elva, åt frukos och chillade på i hans lägenhet till halv två då vi åkte till Pontushallen. Vi kollade när Tobbe,Fredde och dom där spelade innebandy, det var faktiskt ganska kul att kolla på innebandy!(: Haha men såklart gjorde jag världens tabbe!;)

Domaren blåser av efter två perioder och jag trodde matchen var slut men Joel satt som kvar så jag tänke bara att han typ väntade på tobbe och fredde. Sen efter typ tio minuter kommer lagen ut på planen igen.
Jag: alltså vad gör dom?
Joel kollar lite konstigt på mig
Jag: haha ska dom typ spela igen eller? (lite oseriös)
Joel: är du seriös?
Jag: Va, vadå är det en till period?
Joel: alltså seriöst blev du typ tappad i backen när du var liten?
Jag: haha så det är tre perioder som i hockey?
Joel: alltså Maria har du aldrig kollat innebandy förut?
Båda: HAHAHAHA!

Nu är det dags för lördagsmiddag, pusstjing(:

Torsdag 21 Januari


En snygg och enkel vardagsoutfit som jag gärna hade kunnat ha på mig!(:


Tjennare!(:
Idag har ännu en dag på H&M passerat, även idag fick jag vara på herravdelningen. Idag fick jag i uppgift att klä en hel skyltdocka som stod på A-ytan och en halv skylta docka (alltså bara överkroppen) på herr. Jag tänkte att det skulle gå åt skogen eftersom jag bara gjort det en gång tidigare och då fick jag lite hjälp och då var det bara en skyltdocka också. Men jag började med att stryka alla kläder, fy fan vad jobbigt det var!:O Aldrig mer stryka säger jag bara (fast jag vet att jag kommer få göra det mer). Sen skulle man börja klä av och på med dom nya kläderna på skyltdockorna, det var ju inte direkt det lättaste för dom var ju ganska stela;)hahahha! Och sjukt tunga för den delen också!:O Men till slut fick jag på alla kläder på båda dockorna och fixade till alla kläder och sen var jag klar!(: Jag fick mycket berömm för mina två dockor jag gjort, åh vad glad jag blev då!:D

Annars så kan jag meddela att jag har ett uppsvält ögonlock, inte så jävla nice!:S Jga har typ haft så här i en vecka nu men från början var det bara tort och kliade men nu har det typ blivit blått och uppsvält. Jag vet inte ens vars jag fått det ifrån eller om det är en reaktion på någonting, men det kan då iallfall inte vara på mitt smink för jag har använt samma smink i hundra år typ. Håller tummarna för att det ska bli bra snart!

Nu annat, pusstjing(:


Onsdag 20 Januari

Hallå!(:
Idag har jag varit på H&M igen 10-17!(: Förutom att jag varit sjukt trött hela dagen så har dagen varit helt perfekt(: På H&M gick det jättebra och idag var jag på herravdelningen, jag fick skriva skyltar igen fast till herravdelningens A-ytor och jag klarade det typ helt själv idag, skönt att det går framåt. Sen fick jag även höra av min handledare att hon tyckte jag hade blivit jätteduktig och utvecklats jätte mycket och att jag blivit så snabb på alla dom "vanliga" sakerna!(: Det värmde verkligen att få höra dom orden!:D

På lunchen var jag hos tandläkaren, sist var sisdär typ två år sen. Det här var iallfall sista gången det var gratis, det känns att man börjar bli vuxen nu när det till och med ska kosta att gå till tandläkaren!:O Me iallfall så hade jag inga hål och tandläkaren sa att jag hade ett av dom finaste leenden hon hade sett, åh vad glad jag blev alltså det gjorde typ min dag!:D 

Sen när jag slutat på H&M var jag en sväng förbi Inpuls och tränade där en timme, så nu är jag helt slut i kroppen!:S

Ikväll har jag äntligen kollat det nyaste avsnittet av ONE TREE HILL som kom igår, fast jag glömde se det igår:p Men det var iallfall sjukt bra, åh vad jag saknat det alltså, hahaha kul att jag låter som världens serienörd nu!;)


Nu ska jag prata i telefonen med Jenny, pusstjing(:




Tisdag 19 Januari

Tjabba!(:
IDAG ÄR DET NOG VÄRLDENS BÄSTA TISDAG SOM JAG ALLTID KOMMER ATT MINNAS, FÖR IDAG HAR JAG MARIA GUSTAFSSON TAGIT KÖRKORT!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Dagen började med att jag pallrade mig upp klockan sju fast vi hade sovmorgon till tolv! Jag kunde knappt äta någon frukost för jag var så sjukt nervös, sen så skjutsade pappa mig till vägverket. det var dags för teoriprovet igen efter att ha kuggat en gång med ett jävla poäng! Jag var så nervös under hela provet och det kändes verkligen som att det gick skit, när det var en minut kvar bestämmde jag mig för att klicka på rätta. Det lyste grönt och stod Godkänt, jag ville bara ställa mig upp i rummet och skrika!:D Vilken lättnad, äntligen har jag också körkort efter allt jävla tjorv med körskolan.Resten av dagen var jag helt exalterad och gick och sa till alla att jag hade tagit körkort och skolan var den roligaste dagen någonsin kändes det typ som:P

Sen när jag kom hem från skolan fick jag blommor,pengar och godis av mamma och pappa(: Efter middagen kom Olivia till mig och gav mig blommor och en present, så sjukt söt, hon är nästan som min syster den där tjejen!:D<3 Sen tog jag med mina Antnäsbrudar (- Jenny som är borta just nu, jävla skitunge:P) på en sväng med bilen, shit vad härligt det var och alla var så glada för min skull!:D Efter jag hade skjutsat hem alla körde jag HELT SJÄLV till Joel på Tuna, vilken känsla det var att sitta i bilen helt själv och bara köra!!!!:D Umgicks med Joel ett litet tag sen fick jag vara chaufför åt Joel och Fredde, men Joel den tönten satt mest och klagade på mig;) hahaha!

TACK så jättemycket allihopa som har sagt grattis åt mig i verkligenheten, på facebook och skrivit i era bloggar, puss på er allihopa!!!:D

Här är min och (mammas) bil, så det är den jag kommer köra runt i hädan efter!;D


Nu ska jag kila, pusstjing!(:

Söndag 17 Januari

Tjennare!(:
Gårdagskvällen skulle bli en chillkväll med Elina och Jokki men det slutade med hemmafest hos GG i Jokkis klass(: Var inte alls taggad på fest men följde med iallfall, och det var bra nu i efterhand(: Träffade mycket härligt folk där och det bästa under hela kvällen var nog när vi tävlade i att pricka kapsyler i en mugg och ha isbitkrig x) haha

Jag fick även skjuts till tuna av Keso den snälla pojken(: Så jag spenderade ännu en natt på tuna tillsammans med Joel!:D Det enda jobbiga var att vi typ somnade halv fem och vaknade tio;O Så med fem och en halv timmar sömn är jag ganska så trött just nu och imorgon är det skola och jag är inte taggad för fem öre!

Ikväll har jag knallat över till bästgranen Olivia och varit med henne(: Vi satt och pratade och helt plötsligt säger Olivia att hon är sugen på Lime, så vi skär upp en Lime och trycker i oss flera klyftor. Helt sjukt surt det var!;O haha den där flickan har sina störda idéer ibland;)

Två härliga sommaroutfits från H&M som jag diggar sjukt mycket!
 

Nu ska jag kolla lite tv, pusstjing(:



Lördag 16 Januari


Hallå!(:
Gårdagskvällen var riktigt rolig!:D Jag åkte till Joel och överraskade honom med en tårta och så fick han två skitsnygga tröjor av mig!(: Sen kom det massa folk och fikade hos honom, det var inte lite fika han hade heller utan typ tre tårtor, bullar och massa kakor. Sjukt gott och jag fikade tills jag blev helt proppad:P Sen när alla hade åkt hem skulle vi se film, men jag somnade under filmen så det var ju inte det bästa x)

Klockan åtta på morgonen ringe klockan för då skulle Joel iväg till Ö-vik och kolla lule spela(: Jag stannade kvar i lägenheten och sov vidare till halv elva. Sen klev jag upp och gjorde mig frukost, så sjukt tråkigt det var att äta frukost själv. Hemma går det ju som bra ibland men nu var det helt sjukt tråkigt, så jag satt och läste på juicepaketet typ 10 gånger och tittade på alla som gick förbi x) Efter det så gick jag typ runt och lekte att det var min lägenhet och så diskade jag undan allt från igår,dammsög hela lägenheten, satt vid datorn osv. Jag blev faktiskt lite sugen på att flytta hemifrån nu, ändå tänk vad skönt det hade varit!(:

Ikväll blir det att umgås med Elina och Jokki, så vi får helt enkelt se vad vi hittar på!(:

nu ska jag kila,pusstjing(:

Fredag 15 Januari

Tjabba!(:
Idag är jag så sjukt glad!!!!!!:D För det första så fyller världen bästa Joel år, så ett stort GRATTIS till honom!:D För det andra så klarade jag UPPKÖRNINGEN idag!!!:D

Dagen började helt som vanligt med engelska som första lektionen och så rullade bara dagen på. Sista lektionen sa jag till läraren att jag skulle ha körlektion och till alla andra för den delen. Men så var det ju inte egentligen utan jag hade uppkörning! Jag var sjukt nervös innan och höll på att kissa på mig, men vägverket killen var ju inte alls så där farlig som jag trodde han skulle vara x) Hela körningen kändes skit bra!(: När vi svängde in på Vägverket igen kollade Vägverket killen på mig med allvarlig blick och sa sen: Grattis! Shit alltså vad glad jag blev!!!!:D Så nu är det bara den där jävla teorin kvar sen äntligen har jag också körkort!(:

Ikväll blir det att åka till Joel och fira honom!:D kommer bli skit kul för jag har köpt två jättefina presenter åt honom och bakat en hjärtformad- tårta!:D Jag är bara lite nervös eftersom det kommer dit massa folk som typ inte jag känner, men det är nog lungt x)

Ha en underbar kväll allihopa, för det ska då iallfall jag ha!:D pusstjing(:



Torsdag 14 Januari

Hallå!(:
Nu sitter jag och kollar på Made in Sweden, sjukt bra det verkara vara(: Jag missade totalt förra säsongen det gick på tv, så kände att jag var tvungen att se nu(:

Idag har jag varit på H&M igen, det gick riktigt bra idag(: Jag fick skriva skyltar till allt på damavdelningens A-yta och jag klarade det typ helt själv. Jag måste bara skryta lite men dom blev jättebra och jag blev sjukt nöjd för jag trodde aldrig jag skulle klara det!:P Sen fick jag även höra att jag har utvecklat jätte mycket och blivit mycket duktigare, dom orden värmde verkligen!:D På lunchen sprang jag även till skolan och kollade på jennys film som hon hade gjort om Amanda och Amanda, så hima fin den var och hon är så duktig min tjej!:D

Ikväll har jag bara varit hemma och fixat lite till morgondagens födelsedagsbarn;) Har även duschat,rakat benen,målat finger och tånaglarna, gjort hårinpackning, ansiktsmask, plockat ögonbrynen:p Bara såna där jobbiga tjejsaker, nu har jag bara platta håret kvar sen är jag fit for fight till imorgon!(:

Fick höra en sjukt tråkig nyhet av Amanda idag, det kommer inget Gossip Girl eller 90210 förrän i mars!!!!!!! Jorden går typ under för oss serienördar, så det är bara One Tree Hill vi får kolla på fram tills i mars. Jag ska typ ringa till CW-tv och fråga vad fan dom har tänkt!?;O

Från inspelningen av dom nya 90210- avsnitten, kolla in snyggingen i bakgrunden!!!!!;)


Nu ska jag platta håret, pusstjing(:

Onsdag 13 Januari


Tjabba!(:
Idag har praktiken satt igång igen, har varit på H&M 10-17!(: Efter som min handledare ska sluta så har jag fått en ny idag eller ja jag hade henne när jag var på H&M i tvåan och så har jag förflyttas från ungdomsavdelningen till Damavdelningen, så det är där ni hittar mig varje onsdag och torsdag fram till sommaren. Ska bli kul att få vara på damavdelningen nu där det är lite högre tempo fast då ökar ju också svårighetsgraden lite men det är väl då man lär sig? annars så kände jag mig ganska så lost såhär första dagen på en ny avdelning, hittade verkligen ingenting men som tur var hade jag kassan ganska många timmar(:

Efter jag slutade så pallrade jag mig till Inpuls och tränade, jag tränade själv och det blev bara att löpa i 35 minuter. Haha men det roliga var att nu när jag var själv så hade jag som ingen att prata med och så tänkte jag som att jag kunde kolla på något tv program medans jag sprang. Men eftersom jag fick en av maskinerna som var i mitten kom jag på mig själv med att bara kolla runt och stirra på alla andra!  Haha så typiskt mig alltså x)

Sjukt coola byxor, önskar att jag hade ett par såna i min garderob också!


Nu ska jag kila,pusstjing(:


Tisdag 12 Januari

Tjennare!(:
Alltså jag vet inte vad som har hänt med mig, inatt kunde jag verkligen inte somna. Jag gick och la mig kanske mellan tolv och halv ett och sista gången jag kollade på klockan var den tre!:O Jag låg och vred mig i sängen och det var verkligen skit jobbigt. För jag är en sån person som direkt jag lägger huvudet på kudden somnar. Men det är nu på sistone det har hänt flera gånger att det tar jättelänge innan jag somnar, det är sjukt jobbigt iallfall!

Annars har dagen varit helt okej, på religonen blev vi bjudna på glass av våran mentor(: Efter skolan gick jag på stan en sväng, jag skulle nämligen köpa present åt en viss kille som fyller 19 på fredag!:D Jag hittade en fin present som jag hoppas han kommer gilla(: Sen har jag ju en överaskning till;) Jag hittade jag även två tröjor till mig själv, en svart vanlig lite längre stickad tröja. Den andra tröjan jag hittade har jag kollat länge på men aldrig riktigt orkat köpa men nu var den på 50% så då slog jag till!(:

Dagens Inköp:



Nu ska jag kila och kolla mitt favoritprogram på tv, Jag ska bli stjärna!(: pusstjing(:

Update


Bilden är från 8:an eller 9:an

Jag såg att jenny hade skrivit ett inlägg om när vi gick i samma klass, och jag ville inte vara sämre;P Jag tänkte bara säga att jag verkligen ÄLSKADE att gå i samma klass som den här tjejen!!!:D Vi hade alltid så sjukt roligt och även fast vi såg varandra prick varje dag i 16 år så blev vi aldrig less på varandra, helt sjukt! Fast då kunde vi varandra utan och innan också, till och med våra lärare brukade fråga hur mycket tid vi spenderade med varandra:P Vi har gått med varandra från vi var noll år till 9an. Jag kommer ihåg när vi skulle sluta nian så sa jag: tänk nu kommer vi aldrig mer vara på samma skolfoto, hahah som att det var de viktigaste!;)

Nä nog har jag saknat att gå med den här bruden på gymnasiet, men jag har ändå nya klasskamrater nu som är jätte söta!(: Men det kan aldrig bli som med dig, tur att vi fick ha matte b och livskunskap med varandra hela 2:an för då blev det lite som att gå i samma klass igen!:D

Måndag 11 Januari

Hallå!(:
Jaha då har första skoldagen passerat, jag hade faktiskt inte alls lika mycket skolångest för att skolan började igen men det är kanske för att man vet att det här är absolut sista terminen och vi går ju mot STUDENTEN!:D Jag tänkte vara duktig imorse och stiga upp lite tidigare än vad jag brukar göra, men vad tror ni inte då Maria lyckas göra om inte försova sig en hel timme!:O Fick stressa sjukt mycket och han inte ens läsa tidningen på morgonen som jag alltid gör, jag har typ tvångstankar om att jag måste läsa den varje dag x) haha!

Annars har dagen rullat på som vilken annan skoldag som hellst(: Det roligaste under dagen var nog i matsalen, med det orkar jag inte dra upp här i bloggen x) Efter skolan blev det stan en snabbis med Emma och Martin men sen kom Linnea och typ tvingade mig att åka hem med samma buss som henne! x)

Jag funderar på att beställa från H&Ms hemsida eller om jag ska vänta till mina favoriter kommer till butiken istället? Vilket I-landsproblem jag har!;)



Nu ska jag fortsätta läsa mina 100000 bloggar jag läser, pusstjing(:





Söndag 10 Januari

Hallå!(:
Idag pallrade jag mig upp vid tio, eller okej pappa kom in i rummet och typ skrek att det var dags för världens godaste frukost x) Jag tänkte det är lika bra att kliva upp och försöka ställa om dygnet nu såhär till skolstarten! Sen efter frukosten blev det att åka med Jenny till Inpuls och träna ett pass Body pump, jag tycker det passet är sjukt kul men ändå sjukt jobbigt. Så imorgon kommer jag nog knappast kunna röra mina armar x)


Resten av dagen har jag bara varit hemma och typ städat, bara som en vanlig tråkig söndag. Har även hunnit med ett besök hos Olivia på kvällen!(: hjälpte henne lite med en religionsuppgift dom hade, fattar fortfarande inte att jag fick mvg som slutbetyg i 9:an, det måste ju typ ha varit ett skämmt för jag är ju inget snille på det där kan jag ju säga;P

Jag och Joel satt och drack thé i fredags och vi kom fram till att det är bland det äckligaste som finns. För det smakar ju ABSOLUT ingenting, jag känner då iallfall aldrig någon smak och jag har ändå provat med allt typ: mjölk,socker, honung men inget funkar ju. Utan det är bara varmt vatten man dricker. hur gott låter det liksom?:O

Den här snygga outfiten hade jag gärna ägt



Nu ska jag kolla facebook en sista gång innan sängen väntar,pusstjing(:


Lördag 9 Januari

Tjabba!(:
Gårdagskvällen var sjukt trevlig!(: Jag och Joel följde strömmen och gick och kollade Avatar på bio, en av dom bästa filmerna jag sett!:D Visst den var kanske lite lång, pallar inte att sitta stilla så länge, men annars var det perfekt!(: Sen så chillade vi på och skulle ta nattbussen hem, vi gick i vanligt tempo och sen kommer en kille och springer förbi oss. Jag tänkte vart har han så bråttom, men sen kommer Joel på att han kanske springer till bussen och just då ska bussen åka så den där killen blev vår räddare. Annars hade vi fått gå till Tuna i -25 grader och det kanske inte hade varit så mysigt. Det blev iallfall kvällsfika och övernattning på Tuna!(:



Idag klev vi upp vid ett och sen åkte jag in till stan och träffade Emma(: Har inte träffat varandra på lovet förutom när det har varit festligheter så det var sjukt kul att se tjejen igen. Vi satte oss på Roasters och tog en fika och pratade på som tusan, när vi inte har sett varandra på hela lovet och är vana att se varandra varje dag så kan ni ju tänka er hur mycket vi hade att prata om! x)

Ikväll blir en lugn hemmakväll framför tv(: Jag känner efter  typ 3 timmars sömn inatt är jag ganska så slut, ska nog kanske börja kolla den här serien Glee!(:

Nu är det dags för lördagsmiddag,pusstjing(:

Torsdag 7 Januari

Tjennare!(:


Nu tänker ni säkert vad Maria gör uppe den här tiden, men jag kom alldeles nyss hem från Jenny och Amanda!(: Jag har tillbringat hela kvällen med dom två brudarna, först så åkte vi till stallet för att ge Amandas hästar mat osv. Alltså jag fick typ chocken när jag såg fölet för sist jag såg det var typ i början på hösten. Gissa om han hade blivit nå stor!:O Men söt som tusan var han då fortfarande och mycket mörkare(: Sen åkte vi hem till Amanda och bakade kladdkaka och hade lite födelsedagsfika för Amanda i efterskott och så fick hon en liten present av oss!(: Sen så skulle vi kolla Flickan som lekte med elden men vi gjorde typ hundra andra saker så vi började se den vid elva så det är därför jag är hemma nu. Den var superbra!:D Men sjukt läskig, så gissa om jag var gode rädd när jag skulle gå hem sen! Jag sprang typ seriöst hela vägen hem!:O Men nu är jag ju hemma i tryggheten så nu är det ju lungt!(:

Annars så har dagen bestått av träning på Inpuls med Jenny och Amanda(: Först körde vi på sånna där springmaskiner i typ 40 min och sen var det Core som gällde. Det var ett tag sen jag var på det så imorgon kommer jag nog ha en sjuk träningsverk i magen! Men det är ganska skönt med träningsverk, får då känns det ju att man tagit i x)


Nu ska jag gå och borsta tänderna, pusstjing(:


Onsdag 6 Januari

Hallå!(:
Ja gårdagen då, den var sjukt rolig!:D Det började med Förfest hos Amanda P, först var det bara ganska många kända ansikten men efter ett tag dök det upp personer som man inte träffat på länge och det var sjukt kul!(: Så det blev en hel massa folk i Amandas lilla lägenhet;P Sen drog jag,Elina,Olivia och Jokki en snabbis till Elinas lägenhet för att överaska alla killarna som var där(: Sen vandrade vi in till stan mot Grace!(:

Inne på Grace var det till en början inte alls mycket folk men bara efter ett litet tag var stället proppat med människor, fast inte riktigt lika mycket som på juldagen:P Men träffade ändå en hel del kända ansikten, fast jag saknade ändå någon hela kvällen. Vi hade kul hela kvällen och det blev att dansa lika mycket som förra gången så när vi skulle gå hem hade jag så ont i fötterna att jag bara ville gråta!:O Kvällen slutade med att jag och Olivia åkte hem med pappa vid halv fyra. Men den här kvällen var sjukt rolig men det var faktiskt snäpet bättre på Juldagen, för den kvällen går fan inte att slå helt enkelt!:D

Här kommer lite bilder från gårdagen:




Idag har jag inte gjort något förutom att slöat och tagit det lungt!(: Ikväll blev det även att träffa några av brudarna och umgås och prata av sig lite, vi har alltid lika roligt tillsammans!(:


Nu är det dags för sängen,pusstjing(:

Tisdag 5 Januari

Tjabba!(:
Igår var jag och pappa på Telia och fixade Telia Max 25!(: Så nu kan jag äntligen sms:a hur mycket som hellst utan att det kostar mig en krona, och det kan nog behövas för innan fyllde jag på typ en hunka varannan dag på min mobil!:O

Idag har jag bara tagit det lungt och börjat i god tid med att fixa mig inför kvällen och för första gången på länge så är jag redan klar nu, och det är bra jobbat för att vara mig x) Haha ni som känner mig vet hur otroligt seg jag är på att fixa mig varje gången det är fest!;) Hade klädångest som vanligt vad jag skulle ha på mig, för jag kan ju inte ha samma plagg två gånger på mig när det är festligheter;) Men till slut hittade jag iallfall min outfit för kvällen och håret står Jenny för(: Så gullig hon är som alltid ställer upp!(:

Ja nu är det dags att tagga upp igen för PARTYYY!;D Ikväll blir det förfest hos Amanda P och sen Grace för hela slanten, vi ses i dimman people!;D


Kvällens Outfit

Tröja-H&M
Kjol-H&M
Leggins-Lindex
Skor-Din Sko
Halsband-H&M
Armband-H&M
Örhängen-Cubus

Nu ska jag kila och äta middag,pusstjing(:

Söndag 3 Januari





Hallå!(:
Satt just och kollade i H&M katalogen en andra gång och jag har hittat så sjukt mycket snygga kläder som jag vill ha i vår(: Jag måte köpa en ny bikin i år också, och det här året hittade jag hur många snygga som hellst i H&M katalogen. Shit vad svårt jag har att bestämma mig för vilken jag vill ha, det kommer säkert sluta med att jag köper flera stycken;) Tur att jag jobbar på H&M så kan jag ta del av favoriterna direkt dom kommer till butiken!(:


Idag startade dagen med träning på Inpuls igen, med Jenny och Amanda(: Vi biffade upp oss lite i gymmet, har faktiskt börjat tycka om att vara i gymmet mer nu(: Sen åkte jag hem och hjälpte till att städa undan julen här hemma. Vi kankse var lite tidiga men det var ändå rätt skönt att få undan den. Ikväll har jag hängt hos Olivia en sväng(:


I always knew you were the best
The coolest boy I know
So prettier than all the rest
The star of my show
So many times I wished, you'd be the one for me
But never knew you'd get like this boy what you do to me
You're who I'm thinking of,
Boy you ain't my runner up
No matter what your always number one

Nu ska jag hoppa i säng,pusstjing(:


Lördag 2 Januari

Tjennare!(:
Dagen började med att jag pallrade mig upp vid nio tiden för att åka med min sjukt morgonpigga vän Jenny till Inpuls för lite träning. Vi körde i gymmet eller först sprang vi en halvtimme sen blev det lite maskinövningar x) Det var faktiskt riktigt skönt att träna bort lite nyårsmat!(:

Efter det begav vi oss hem igen, men jag han knappt komma in genom dörren innan pappa sa att vi skulle ut och övningsköra. Ja då var det bara att sätta sig framför ratten, men det gick riktigt bra och vi var ute och övningskörde i typ två timmar!(:

Ikväll var det planerat spelkväll hos Jenny, men istället blev det först att vara med Jenny och Amanda och sen gick jag och Jenny över till sjuklingen Linnea och blev bjudna på te och stannade där i typ några timmar(: Sjukt chill kväll men sånna kan man också behöva ibland, och det slutade med sjukt övertrötta tjejer x) haha

remember what you wore on the first day
You came into my life
And I thought hey
You know this could be something

'Cause everything you do and words you say
You know that it all takes my breath away
And now I'm left with nothing

'Cause maybe it's true, that I can't live without you
Well maybe two is better than one
There's so much time, to figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking two, is better than one

Nu ska jag kila,pusstjing(:


Fredag 1 Januari

Tjabba!(:
2010 är här!!!(: Nyårsafton var så himla bra, den började med att vi var i Alex brors lägenhet i stan och hade förfest med alla mina nära och kära. Vid tolvslaget drog vi in till norra hamn för att kolla på raketerna (men jag såg typ inte en enda!) Vi träffade bara en massa härliga människor och kramades. Sen drog vi ett helt gäng på efterfest på Skurholmen hos Joppi, där var det också sjukt trevligt och massa härliga och glada människor!(: kvällen slutade med att jag sov på Tuna och bättre kunde det nog inte bli!:D


Första dagen på 2010 har varit perfekt, jag mår toppen(: Jag tror det här kommer bli ett GRYMT år, vi har ju Studenten att se fram emot och massa annat skojj!:D


Här kommer lite bilder från gårdagens party:


Nu ska jag slå på någon bra film,pusstjing(:

RSS 2.0