Lördag 27 Februari

Dagens Outfit

Topp- H&M
Jeansleggins- Vero Moda
Over knee stövlar- Scorett
Halsband Gina Tricot


Tjabba!(:
Idag har jag fått jobba på H&M 12- 16, skönt att äntligen få jobba lite extra igen för sista var ju på jullovet(: Dagen gick jätte snabbt och jag var på barnavdelningen och fick typ 3 av 4 timmar stå i kassan så jag känner mig helt slut i huvudet. Men det gick iallfall bra och jag fick veta idag att jag ska få jobba på H&M på storheden på måndag, jag är typ nervös eftersom jag aldrig jobbat där och känner ju typ inte en kotte där!:O Hoppas det går bra nu bara(:

När jag kom hem så väntade nygräddade våfflor på mig, helt sjukt gott vare!:D Ikväll ska jag åka till Joel och övverraska honom, han är på hockey nu så jag tänkte åka iväg strax och  invänta honom(: Hoppas bara han uppskattar det!:D

Nu ska jag kila, pusstjing(:

Fredag 26 Februari

Hallå!(:
Första dagen på Sportlovet började med att jag och Jenny begav oss till Inpuls för ett hårt träningspass i gymmet!(: Det var riktigt skönt att få träna av sig litegrann. Sen knallade vi in till stan och mötte upp Joel, vi gick och kollade runt i alla butiker och Joel var storshopparn idag!;) Själv kom jag bara hem med en topp för ovanlighetens skull x) Sen så tog jag två bussen hem själv eftersom att Jenny träffade Alex och hängde med honom. Väl hemma tog jag mig en lång dusch och gjorde ett riktigt hemma-spa med hårinpackning, ansiktsmask, rakade benen, målade naglarna, plockade ögonbrynen och plattade håret! Sjukt skönt vare!(:

Ikväll har jag hängt med Jenny, Amanda och Jokki!(: Ví har bara chillat på och kollat lite OS och sett filmen Bandslam, den var helt okej bra förutom att jag tog mig en lite powernap mitt i filmen;)


Nu sängen, pusstjing(:

Torsdag 25 Februari

Tjabba!(:
Ännu en dag på H&M har passerat, dagen har varit väldig upp och ner. Det har varit sjukt kul att jobba idag för att det varit så mycket folk eftersom det var säsongspremiär idag + löning, men en mindre rolig dag har det varit för att jag fått 4 timmars sömn inatt. Men jag fattar inte hur jag kan vara så jäklarns pigg nu, måste gå på överskottsenergi just nu så snart kommer jag väl tuppa av x) Annars så känns den här dagen riktigt bra för nu har även jag fått SSSSSSPORTLOV, underbart skönt ska det bli!:D

Annars då så måste även jag få klaga av mig lite på det här förbannade kylan vi har här uppe i norr just nu! Imorse när jag klev upp visade temperaturen på -31 och då sa pappa att när han klev upp var det -35!:O Förstår ni hur kallt det är, snart flyttar jag på riktigt. Jag funderar starkt på att ta en weekend till ett varmt land under sportlovet!

Olivia Palermo är en av mina favorit fashonister, hennes stil är så klockren!






Nu ska jag kila, pusstjing(:

Onsdag 24 Februari

Hallå!(:
Idag var det som varje onsdag H&M som gällde!(: Idag har jag inte fått göra något speciellt utan bara packa upp nya varor, ståt i kassan och sånt där. Iallfall så har det kommit in så sjukt mycket nya vårkläder, jag håller på att bli tokig vill bara köpa allting typ men det funkar ju liksom inte;)

Efter jag hade slutat träffade jag Joel och så följde han med mig hem!:D Vi åt middag och sen tröck vi lite Ben & Jerry glass-Half baked, sjukt gott vare!(: för Joel har aldrig smakat det förut, är inte det helt sjukt så säg!:O Sen började vi kolla Twilight men orkade inte se färdigt den så nu sitter vi och kikar i skolkataloger, bra underhållning det där! x)

Jag tror inte det finns någon godare glass!


Nu ska jag kila, pusstjing(:

Tisdag 23 Februari

Tjabba!(:
Idag var det Frilufsdag som väntade i -25 graders kyla!:O Alla handels 3:or skulle vara på ormberget så jag körde bil dit. Där träffade jag Emma och Martin och så tog vi närvaro, åkte madrass nerför ormberget som var sjukt kul och grillade lite korv. Vi var där i en timme sen fick man åka hem igen, så det var ju kanske inte världens nödvändigaste dag. Jag körde iallafall förbi Joel en sväng och fick agera chaufför åt honom och hans gäng eftersom dom skulle och träna inne i stan;) Jag åkte hem sen och tvättade och tog en powernapp på två timmar, sjukt skönt vare!(:

Ikväll har jag varit med mina två flickor Jenny och Amanda och kollat det nyaste avsnittet av One Tree Hill!(: Det var sjukt bra idag och det som jag ville skulle hända hände men det var även sjukt sorligt idag också, varför har jag blivit så känslig? Iallafall så kommer inte  One Tree Hill tillbaka förrän 26 April, förstår ni två hela måndaer måste vi vänta!:O Fast om två veckor börjar ju ändå Gossip Girl och 90210 om som tur är så kanske vi kan överleva iallfall;) hahah!

Justin Bieber- Baby, sjukt bra låt!
You know you love me
I know you care
Just shout whenever, and I'll be there
You are my love, you are my heart
And we will never ever ever be apart

Are we an item?
Girl quit playing
We're just friends
What are you saying?
Said there's another, looked right in my eyes
My first love broke my heart for the first time
And I was like

Baby, baby, baby (ohhh)
Like Baby, baby, baby (no)
Like baby, baby, baby (ohh)
Thought you'd always be mine (mine)
Baby, baby, baby (ohhh)
Like Baby, baby, baby (no)
Like baby, baby, baby (ohh)
Thought you'd always be mine (mine)

Oh, for you, I would've done whatever
And I just can't believe we ain't together
And I wanna play it cool, but I'm loosing you
I'll buy you anything, I'll buy you any ring
And I'm in pieces, baby fix me
And just shake me 'till you wake me from this bad dream
I'm going down, down, down, down
And I just can't believe my first love won't be around

And I'm like
Baby, baby, baby (ohhh)
Like Baby, baby, baby (no)
Like baby, baby, baby (ohh)
Thought you'd always be mine (mine)
Baby, baby, baby (ohhh)
Like Baby, baby, baby (no)
Like baby, baby, baby (ohh)
Thought you'd always be mine (mine)

Ludacris:
When I was thirteen, I had my first love
There was nobody that compared to my baby
And nobody come between us or could ever come above
She had me going crazy, oh I was starstruck
She woke me up daily, don't need no Starbucks
She made my heart pound,
and skip a beat when I see her in the street and,
at school or the playground,
but I really wanna see her on the weekend
She know she got me dazing cause she's so amazing
And now my heart is breaking, but I just keep on saying

Baby, baby, baby (ohhh)
Like Baby, baby, baby (no)
Like baby, baby, baby (ohh)
Thought you'd always be mine (mine)
Baby, baby, baby (ohhh)
Like Baby, baby, baby (no)
Like baby, baby, baby (ohh)
Thought you'd always be mine (mine)

I'm gone (yeah yeah yeah)
Oh I'm all gone (yeah yeah yeah)
Now I'm all gone (yeah yeah yeah)
Now I'm all gone (gone gone)
I'm gone

Nu ska jag kila, pusstjing(:


Update

Bara för att jag hade lite att göra idag och bara för att jag älskar Adidaströjor!<3 Dom tre första är samma modell och den fjärde är en barnmodell och den femte är en hoodmodell med huva. Nu är frågan vilken tycker ni är snyggast, kommentera!:D






Måndag 22 Februari

Hallå!(:
Ny vecka igen, den här måndagen har faktiskt varit riktigt bra!(: Började med första lektionen som vi inte gjorde någonting på förutom att sitta vid facebook x) Sen hade vi lunch, Jenny kom till våran skola och så promenerade jag,Jenny och Emma till Kungs. Där fick vi lunchsällskap av Joel,Tobbe, Emmas Martin och några till! Sjukt rolig lunch faktiskt!;) Efter det gick jag och Emma tillbaka till våran skola och hade svenska där vi kollade en jättesöt film. Sista lektionen var engelska och vi fick tillbaka proven, jag fick VG på provet!(: Och inte nog med det sen pratade vi betyg och jag ligger på VG+ i Engelska B!:D Förstår ni hur glad jag blev, engelska har alltid varit mitt sämsta ämne i skolan, shit pommes vad jag har förbättrat mig!

Ikväll har jag varit på PSI med Jenny!(: Sjukt längesen jag tränade med henne och sukt längesen jag gick på ett pass förutom spinning. Det var iallfall kul och jobbigt, precis som det ska vara(:

Kolla vilka fräna Iphonesfodral jag hittade, är lite sugen på att beställa hem någon av dessa!(:



Nu annat, pusstjing(:

Söndag 21 Februari

Tjabba!(:
Ni får ursäkta min dåliga uppdatering under helgen, men jag har faktiskt haft ett liv under helgen!;) Jag har hunnit med mycket och min helg har varit helt perfekt(:

Lördag
-Vaknade upp i Joels lägenhet vid nio, fixade mig och åt frukost sen åkte jag buss in till stan
-I stan träffade jag Jenny och Jokki, vi tog en runda på stan och jag hittade mycket snygga grejjer men tyvärr så är min ekonomi inte den bästa just nu. Men ska ändå köpa en av tröjorna jag provade imorgon!(:
- Vi gick sen och fikade på Smaka ett fik i stan där Elin jobbar, vi hälsade på henne och jag åt en sjukt god baguett
-Sen åkte jag och Jokki buss till Arcus för att kolla fotboll, vi fick trevligt sällskap av Joel och Martin också. Vi var där i typ tre timmar sen åkte jag och Jokki hem
-Väl hemma han jag bara kolla fejjan, sen var det dags att åka iväg igen, Jag och Jokki åkte till Boman i Klövern och hälsade på(: Var alldeles för längesen för min del så det var kul att få komma dit(: Där gjorde vi middag som bestod av älg! Men gott vare x) Sen kollade vi filmen 2010, helt bra film även fast den var lite läskig för tänk om allt det där händer om bara två år!!:O
-Efter filmen körde jag hem helt själv i mörkret, usch vad rädd jag var! Så jag gasade lite extra för att komma hem snabbare
-Jag åkte bara hem sen fick mamma köra mig till Arcus där jag kollade ännu mer fotboll med Joel och massa andra glada filurer!(: Men jag var så sjukt trött och den sista matchen som vi skulle se slutade kring halv ett!:O
-Jag och Joel åkte hem till hans lägenhet och åt lite kvällsfika sen slocknade vi på dirren(:

Idag
- Vi vaknade vid halv tio efter åtta timmars skön sömn(: Vi åt frulle och kollade os, sen fixade jag mig och vid halv tre tiden kom mamma och pappa och hämtade oss.
-Vi åkte till mina kusiner i Undbyn där det var födelsedagskalas och där bjöds det på smörgåstårta och vanlig tårta, sjukt gott!:D
-Ikväll har jag bara tagit det lungt här hemma och chillat framför datorn i drygt 4 timmar snart! Gissa om jag hade mycket att ta igen eftersom jag inte läst alla mina favoritbloggar sen i torsdags!:O haha

Nu ska jag kolla one tre hill avsnittet som jag missat, pusstjing(:

Fredag 19 Februari

Hallå!(:
Äntligen helg, så sjukt skönt för det känns som den här veckan varit riktigt tung för att jag sover så dåligt nuförtiden. Jag måste verkligen skärpa mig innan jag typ kollapsar av trötthet! Skolan var iallfall lungn idag och vi slutade redan vid ett. Då knallade jag och Emma till stan och så köpte jag massa sommarkläder som jag lagt undan på H&M, sjukt nöjd med allting och ni får se bildern på allt jag köpte någon annan dag(:

Sen efter stanrundan åkte jag hem och stresspackade sen åkte jag till Arcus och kollade fotboll med Joel,Tobbe, Kebbe och Martin(: Sen åkte vi hem och jag och Joel hade beställt pizza så hans mamma kom med två kebabpizzor, sjukt gott vare!(: Nu ikväll har vi bara chillat på och kollat film, såklart var jag så social så jag somnade typ efter en halvtimme x)

Hittade en bild här på Joels dator på hans gamla hund Stella!(:


Nu ska jag kila och vara social med Jalla, pusstjing(:

Torsdag 18 Februari


Sjukt snygg Outfit på Malin Åkerman ännu en gång!


Tjabba!(:
Idag har ännu en dag på H&M passerat och dagen har faktiskt varit riktigt rolig!(: Jag hade ju min lilla 1:a som praktikant idag igen och hon skötte sig riktigt bra och jag tror verkligen hon gillade att vara på H&M. Vi fick iallfal i uppdrag att hänga om hela accessoaravdelningen! Det är typ det svåratse jag gjort på H&M hittils. Allt ska vara i en speciell färgkombination,hänga på ett speciellt sätt och nya varor ska plockas fram osv. Ja vi kämpade med det där i fyra timmar men resultat blev jättebra!:D Min praktikant har iallfall varit jätteduktig och jobbat på bra och lärt sig snabbt. Det här var en så bra grejj att testa på, för nu har jag lärt mig lite om ledarskap i butik och fått testa på att vara handledare åt någon(:

Ikväll testade jag min nya ansiktsmask från Make Up Store som jag beställde från Belle me för ett par dagar sen. Haha när jag smörjer på den är den helt knallblå, seriöst jag såg ut som en smurf! x) Men den var skit bra, det enda negativa är typ att man luktar gammal jord och lera.

Nu signar out, pusstjing(:

Onsdag 17 Februari

Hallå!(:
Idag var det som vanligt H&M som gällde 10-17 men idag var det inte en helt vanlig dag. Jag hade nämligen en från elev årskurs 1 som jag skulle ta hand om och vara handledare för den här veckan. Det kändes bra att ha någon att bossa över!;) haha skämt och sido, ne men hon var faktiskt jätte gullig och lärde sig snabbt och tyckte det var roligt. Så jag känner mig riktigt nöjd med min dag!(:

Efter jag slutat drog jag en sväng till Inpuls och tränade i gymmet en timme, kände att det var välbehövligt efter flera dagar slappande. Sen när jag kom hem han jag bara äta middag så ringde Olivia och frågade om jag ville följa på promenad. Självklart kunde jag det, så vi tog en lååång promenad i kylan och bara pratade på om allt möjligt skvaller som vi missat när vi inte träffat varandra på typ två veckor. Men när jag kom hem kände jag knappt mina kinder, så idag har jag varit riktigt hurtig!(:

We are the World- den nya versionen av den låten är sjukt bra!(:

Nu ska jag hoppa i säng, pusstjing!(:

Tisdag 16 Februari

Tjennare!(:
Natten spenderades ju i Rosvik och för första gången somnade vi innan ett och sov åtta timmar! Så sjukt skönt det var fast båda var ganska så döda så det var väl kanske därför, men jag hoppas det vänder nu med våra sömnproblem!(:

Annars så var det ju den där utbildningsmässan i Piteå, jag och Joel tog bilen dit och åkte vid halv elva och var där högst en timme, det var ingen höjdare direkt men ändå skönt att inte ha vanlig skoldag iallfall. Sen mötte vi Emma och Martin och gick till stan och fönstershoppade typ, eller Joel var den enda som fyndade på stan. Sen tog vi en lunch och åkte till Piteå Havsbad, men det öppnade inte förrän fyra så vi fick vänta två timmar! sjukt jobbigt var det så vi åkte runt med bilen lite i Piteå stad. Sen när det äntligen öppnade var vi hur taggade som hellst och det var sjukt roligt att bada där, var typ hundra år sen jag var där sist!:O Men man tröttnade ändå ganska snabbt, det var som inte riktigt samma sak som när man var liten fast det var ju ändå roligt!:D

Sen åkte vi tillbaka till Rosvik och åt middag där och sen begav vi oss mot Luleå och jag hoppade av hemma. Skönt att komma hem för man blir ändå sjukt trött av att bada.

Så här less var jag när vi var tvungen att vänta i två timmar för att få bada!


Nu är det sängen som väntar, pusstjing(:

Måndag 15 Februari

Hallå!(:
Ny vecka och nya tag, skolan har rulllat på som vanligt idag med mentorstid på morgonen. Där vi bland annat pratade lite om studenten. Man blir alltid lika taggad när det ämnet kommer upp!:D Det är ju inte alls så långt kvar och med massa lov så kommer ju tiden gå sjukt snabbt! Annars så fick vi inte tillbaka engelska provet idag för att våran lärare prioriterade oss sist....

Nu sitter jag här i Rosvik hos Joels mamma och pappa, vi har varit här hela kvällen och kommer tillbringa natten här när vi ändå ska till Piteå imorgon. Jag åt iallfall min första semla här för i år, sjukt goda semlor Joels mamma hade bakat!(: Sen kollade vi såklart Kalla som tog OS-Guld, sjukt nice!:D

Sjukt fin klänningen, en sån här hade jag gärnat ägt och tagit med mig till Alanya!


Nu ska jag kila, pusstjing(:

Söndag 14 Februari

Tjabba!(:
Vaknade upp och såg att det var kanonväder ute!(: Blev så sjukt sugen på att vara ute så jag ringde till Jenny och hörde om hon skulle med till stan, men då var han redan i stan. Så jag tog bilen till stan och mötte upp Jenny och hennes mamma och så gick vi på isen till den där ön som jag aldrig kommer ihåg namnet på x) Eller jag gick och dom åkte skidor, vi grillade korv där och satt bara och myste. Sen gick jag och Jenny tillbaka till hälsanshus där vi parkerat bilarna och skildes åt. Det är såna här dagra man faktiskt gillar att bo här uppe i norr!(:

Jag och Jenny ute i det underbara vädret!(:


Sen gick jag en sväng på stan själv, var sjukt lägesen jag var på stan och dom hade hunnit få in så mycket nytt i butikerna, men jag hittade ändå inget som riktigt föll mig i smaken. Eller jag traskade in på H&M en sväng och där hittade jag hur mycket som hellst, helt stört eftersom där är jag ju ändå varje vecka och ser typ alla kläder x) Det följde iallfall med två tröjor hem!(:

Idag är det Alla Hjärtans Dag, egentligen känns den här dagen lite överskattad. Men ni får iallfall ha en riktigt mysig alla hjärtans dag eller det ska då iallfall jag ha, med den bästa!<3

Nu ska jag kila, pusstjing(:


Lördag 13 Februari

Hallå!(:
Idag vaknade jag och Joel vid elva tiden, vi drog oss upp och åt dageneftergodiset, jag fattar inte varför godis blir så mycket godare dagen efter? x) Sen fick vi iallfall i oss lite frukost och åkte iväg och kollade när Tobbe och dom spelade innebandy, fast jag han bara kolla ett litet tag sen körde jag hem.

Väl hemma han jag bara bytta om och så kom Jokki och plockade upp mig. Vi åkte in till stan och igen och träffade Elin och gick på max och åt dagen middag, sjukt gott vare!(: Där träffade vi massa kända ansikten, bland annat Keso,Joppi och Danne(: Sen när vi var proppade av maxmaten så träffade vi Jenny och Amanda, så gick vi alla brudar på bio. Det var The Valentine´s day som gällde, sjukt rolig och bra film!:D Ni måste se den om ni inte gjort det!

Nu resten av kvällen ska jag bara chilla här hemma och hör och häpna faktiskt kolla lite OS!:O Det är ju de som gäller nu ett par veckor framåt, så det är väl bara att följa strömmen och kolla.

Nu hade jag inge mer på hjärtat, pusstjing(:


Fredag 12 Februari


Jag har börjat tycka det är sjukt snyggt med päls, fast jag vet inte riktigt om jag skulle passa i det. Men det är ju en stor trend i vinter iallfall(:


Tjabba!(:
Dagen började som vanligt med skola, engelska provet väntade första lektionen:S Det gick ändå hyffsat bra, fast man vet ju aldrig:P Sen fick vi träffa våra ettor som vi ska ha på praktiken nästa vecka, jag fick en gullig tjej så det kändes skönt!(: Efter det tog vi tag i vårat projektarbete och tog en bild på oss i företaget och gjorde powerpointpresentationen klar(:

På kvällen blev det att åka till Joel, jag fick ta bilen dit så vi åkte och handlade och hyrde film!(: Sen åkte vi tillbaka till hans lägenhet och lagade tacos och kollade världens konstigaste film, men det var Joel som valde den så då förstår ju alla att den inte var bra!;) haha! Sen blev det bara att chilla på och ja som vanligt somnade vi kring halv fyra, fattar inte hur vi kan bli så klarvakna direkt vi går och lägger oss!:O Men det var helt enkelt en perfekt mysig fredagskväll!:D

Haha gjorde världens tabbe när vi var och handlade, jag hade glömt pengarna i bilen och skulle gå och hämta dom, jag gick tillbaka mot bilen och låste upp, när jag skulle öppna handtaget så gick inte dörren upp. Jag testade några gånger men det funkade inte, sen hör jag Joel säga: Vad fan håller du på med Maria? Då kollade jag upp på bilen och insåg att det var fel bil, jag vände mig och och där stod ju min bil, HAHAHA det var verkligen dagens!;)

Nu ska jag kila, pusstjing(:

Torsdag 11 Februari

Hallå!(:
Tänkte bara dra en liten uppdatering innan jag ska sova(: Dagen började med att jag mådde skit! Hade ont i halsen, 7 ton snor i min näsa, hes, huvudvärk och så sjukt trött så det går typ inte att beskriva. Så jag bestämmde mig för att stanna hemma från praktiken, så jag gick och la mig igen och sov till elva! Äntligen fick jag sova ut som jag inte gjort på typ någon vecka, jag har helt förlorat mina sömntimmar och mamma trodde det var däför jag var sjuk:S Så nu ska jag verkligen börja gå och lägga mig i tid och sova minst 8 timmar/natt!(:

På dagen kände jag mig mycket piggar iallfall och gör det nu också förutom att jag snorar som tusan! Så jag ska pallra mig till skolan imorgon, för vi har ju engelskajävlaprovet och måste fixa massor med projektarbetet också. Men sen tar jag äntligen helg!:D

Dagens:
Jag: Pappa jag var tvungen att tänka
Pappa: jaha var det därför det gick så långsamt?
Båda: HAHAHAHA!

Sjukt cool Beyonce är i den här rumbaoutfiten!



Nu ska jag kolla nylleboken innan sängen väntar, pusstjing(:

Onsdag 10 Februari

Tjennare!(:
Idag var jag på H&M som vanligt, började redan 08:30 för jag skulle vara med på ett möte. Jag var så sjukt trött så jag höll på att somna, inte för att det var ointressant eller så men jag var bara så himla trött! Annars har dagen varit bra förutom att jag jobbat på som tusan, har gjort 7 skyltdockor! Är helt slut i armarna efter att ha lyft dom där fram och tillbaka och hela dagen, för dom är ju inte direkt lätta:O Så i princip alla skyltdockor på hela damavdelningen har jag gjort nu(: Alla blev iallfall helt bra, nu är det ju mycket mer vår och sommar på kläderna så skyltdockorna blir mer färgglada också. Det var väldigt viktigt att få upp alla eftersom det är säsongspremiär imorgon!(:

Just det måste berätta en rolig sak som jag gjorde idag eller snarare lite oväntad. Jag åkte buss hem som vanligt och så satt jag och pluggade lite engelska och försökte förstå det där med adjektiv och adverb. Iallfall så hoppad Emma i Amandas klass på bussen, då frågade jag henne om hon kunde förklara det där för mig eftersom jag vet att hon är supersmart! Hon var sjukt snäll och förklarade allt så nu fattar jag äntligen, Tack ännu en gång!:D

Jag vill se den här på bio, någon som är på?:)



Nu ska jag kila, pusstjing(:

Tisdag 9 Februari

Tjabba!(:
Tisdagar är så otroligt sköna när vi har sovmorgon till 12:00, det gör liksom min dag typ!(: Iallfall så på skolan fick vi skriva CV första lektionen, fast jag satt dock mest vid fejjan!;) Seriöst vad damp fejjan har haft men nu har jag det nya facebook och äntligen funkar det som vanligt igen!(: Sen så hade vi idrott och då var det jag,Louise och Carro som höll i det. Vi hade lekar och lite bollspel och det gick bra. Även fast vi inte kanske hade planerat sådär jätte bra i minsta detalj. Så det var väl det enda som var lite synd men våran idrottslärare tyckte ändå det gick bra och alla verkade ha haft en väldigt rolig lektion iallfall!(:

Efter idrotten knallade jag direkt till Inpuls för ett 30 min spinningpass. Jag tänkte att nu är det bäst jag börjar ta tag i mig själv igen, har inte varit på ett spinningpass på typ en månad för nu på sistone har det bara blivit träning i gymmet. Seriöst vad jobbigt det var, det var som att jag hade tappat all kondis och var typ helt slut efter passet!:O Så nu ska jag väl försöka komma igång igen på riktigt(:

Ikväll har jag kollat det nyaste avsnittet av One Tree Hill, åhh vad bra det var men ändå sjukt sorligt typ. Det känns verkligen som Amanda sa att One Tree Hill är som en helt ny serie nu, men det är ändå så bra så man måste fortsätta följa det!;D haha

Åh vad jag saknar det gammla One Tree Hill, måste typ börja kolla om alla säsonger snart!


Nu ska jag kila,pusstjing(:

Update

Fireflies-Owl City<3 Den här låten går på repet på min dator, underbart bra!
you would not believe your eyes
if ten million fireflies lit up the world as i fell asleep
'Cause they'd fill the open air
and leave teardrops everywhere
you'd think me rude but I would just stand and stare

I'd like to make myself believe
that planet Earth turns slowly
Its hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems

'Cause I'd get a thousand hugs from ten thousand lightning bugs
as they tried to teach me how to dance
A foxtrot above my head
a sock hop beneath my bed
a disco ball is just hanging by a thread


When I fall asleep leave my door open just a crack
(please take me away from here)
'Cause I feel like such an insomniac
(please take me away from here)
why do I tire of counting sheep
(please take me away from here)
when I'm far too tired to fall asleep

To ten million fireflies
I'm weird 'cause I hate goodbyes
I got misty eyes as they said farewell
but I'll know where several are
if my dreams get real bizarre
'cause I saved a few and I keep them in a jar


(I fall asleep)
I'd like to make myself believe that planet earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep
Because my dreams are bursting at the seams

Måndag 8 Februari


Keri Hilson har den där perfekta Outfiten, tröja med detaljer på axlarna och skinnbyxor. Det är en sån här outfit som hade suttit fint att hitta i sin garderob och ta på sig imorgon!


Hallå!(:
Idag har det varit skola som vanligt, fast det känns som att jag typ inte gjort någonting på skolan utan bara suttit av timmarna. Första lektionen hade vi typ bara i 30 min och jag lämnade bara in min enkät + diagramen jag hade gjort, sjukt seriöst jag hade varit med den uppgiften!:O Sen gick jag och Emma till kungs och hade lunchdejt med våra grabbar;) Eller okej dom hade redan ätit men vi fick iallfall trevligt sällskap av dom!(: Sen stod svenska och engelska på schemat och båda lektionerna var typ helt slappa och ovärda, såna där lektioner skulle man verkligen bara vilja gå hem på.

Ikväll har jag försökt plugga in engelska gramatik, men det går åt skogen kan jag ju meddela er! Alltså jag måste ju vara helt stört trög men jag fattar verkligen inte vilket av det man ska stoppa in med typ adverb och adjektiv, ska ta hjälp av någon av mina smarta vänner som kanske kan förklara det där för mig(:

Nu ska jag kila, pusstjing(:

Söndag 7 Februari

Tjennare!(:
Idag har de varit en perfekt utedag men tror ni Maria varit ute någonting idag, ne för jag har verkligen pluggat arslet av mig hela dagen!:O Jag satte mig framför skolböckerna vid tolv och slutade plugga vid fyra, förstår ni fyra timmar satt jag och pluggade och det är sjukt bra för att vara mig! Sen belönade jag mig själv med att sitta vid datorn i typ två timmar och läsa mina favoritbloggar osv(:

Sen drog jag iväg till Joel och här är jag nu också!:D Vi har just ätit kvällsfika och det var sjukt gott eftersom jag knappt åt något av äckelmiddagen. Jag har verkligen blivit så sjukt kräsen när det gäller mat, jag har typ fem maträtter jag varier mellan x) Då förstår ni kanske hur illa det är!

Haha och ja Jokki du tackade för skjutsen igår, knäppis!;)

Nu ska jag vara social med Joel igen, pusstjing(:


Lördag 6 Februari

Tjabba!(:
Har just kommit hem efter att skjutsat hem alla tjejerna eftersom jag var chaufför ikväll!;) Vi åkte till Elinas lägenhet i stan och lagade middag hos henne, kyckling, potatisgratäng och sallad blev det och det var sjukt gott och jag typ proppade i mig sen hade vi även efterrätt som bestod av frukt i ungen med vit choklad över, sjukt gott det med och jag blev ännu mer proppad. Jag kände mig ungefär som en gravid elefant efter det!:O hahah! Sen kollade vi en film som vi hyrde, har ingen aning om vad den heter men det var typ en sån här Collage film som handlade om massa ungdomar och den var sjukt kul, fast jag råkade somna sista halvan av filmen x) Men jag var så sjukt trött, men så går det när jag inte får alla mina timmars sömn pga av en viss person!;P haha! Sen så satt vi mest och pratade och åt godis, såna här kvällar är verkligen bara så underbara med mina antnäsbrudar!:D

Så här kul hade vi inne på Konsum + Elinas söta kattunge!(:


Annars har min lördag varit väldigt chill, på dagen har jag inte hunnit med att göra så mycket förutom varit med Joel lite eftersom han sov hos mig inatt!(: Skulle hinna med att plugga idag, men hur bra gick det liksom! Äh får ta tag i det imorgon istället(:

Nu ska jag kolla nylleboken innan jag går och sover, pusstjing(:

Fredag 5 Februari

Tjabba!(:
Idag har det varit skola som vanligt, men slutade redan halv ett och enligt schemat slutar vi halv fem så det var ganska så najs!(: Mindre najs var dock att vi inte har gjort våran presentation ännu till vårat företag som man egentligen skulle göra idag. Men vi fick inte vara i datasalen och då är det ju ganska svårt att göra den om man ska göra en powerpoint presentation!

Så jag åkte hem och bara tog det lungt ett tag tills Joel kom, då åkte vi till hans mamma och pappa i Rosvik och blev bjudna på middag!:D det var sjukt trevligt och sjukt god middag och hans hund Tyson var sjukt gullig(: Hahah nu blev det mycket sjukt i den här meningen;) hahha!

Sen åkte vi tillbaka mot Antnäs och till Amandas place för att hälsa på eftersom hennes lillasyster Alva fyllde år idag!:D Grattis igen lilla ALVA!:D Där blev vi bjudna på fika och hängde med Jenny och Amanda hela kvällen, trevligt värre!(:

Perfekt sommaroutfit, nu längtar jag till sommaren som en tok!


Nu ska jag kila, pusstjing!(:

Torsdag 4 Februari

Tjennare!(:
Ännu en dag på H&M har passerat!(: Idag gick dagen sjukt snabbt, nog för att dagarna brukar gå snabbt men inte så här snabbt. Jag fick iallfall klä två dockor på L.O.G.G- sport avdelningen och det gick kanon bra!(: Jag har verkligen fått klä hur många dockor som hellst och nu börjar det bli kul men det är fortfarande ganska pillrigt och det är ju inte riktigt min grejj men jag lär mig(: Idag fick jag också många fina kommentarer för min outfit och det värmer verkligen att få såna där små kommentarer från människor!<3

Efter jag slutat så knallade jag till Inpuls och tränade i gymmet själv. Jag tycker det har börjat bli tråkigt att träna själv, förr tränade jag alltid med någon men nu händer det typ aldrig. Plus att det inte är så många som tränar där just nu, för nu har fotbolls tjejerna kommit igång med sin egen träning så då tränar dom inte så ofta där. Linnea är i Indien och är typ borta en hel månad!:O Hoppas hon får det bra iallfall(: Så då är det jag och Jenny kvar, så dags att ta upp våran träning tillsammans igen tycker jag!:D Hon är ju min träningskompis nr 1!;)


Dagens H&M Outfit

Tunika-H&M
Leggins-H&M
Over knee stövlar-Scorett
Halsband + Armband-H&M

Nu ska jag kila igen, pusstjing(:


Update


Jag tycker verkligen detlajer på axlarna är såååå snyggt och just nu är det en väldigt stor trend och t ex på H&M har vi flera olika modeller av tröjor med detlajer på axlarna. Nu vill jag höra vad ni tycker, är det en hit eller diss?(:

Onsdag 3 Februari

Hallå!(:
Idag var det H&M 10-17 som gällde!(: Dagen har gått hyffsat fort och idag har jag fått klä två mammadockor, det var helt kul för jag tycker det är så gulligt att vara gravid och på H&M finns det faktiskt riktigt fina kläder åt gravida också. Det var nästan så att man blev lite sugen på att ha en egen lite mage med en bebis i, hahaha men det får nog vänta några år! x) Annars så shoppade jag en tunika och en sport tröja idag från H&M, seriöst jag kommer ju bli ruinderad om jag fortsätter i den här takten. Varje vecka är det alltid en lite påse som slinker ner från H&M med något nytt i, men det är liksom sjukt svårt att motstå när man jobbar i en kläbutik;)

Jag har lite ånget över vårat företag, känns som att jag måste börja ta tag i saker för att det ska hända något men jag är ju trots allt VD. Det ska fixa massa saker innan mässan som är i mars och så måste vi börja sälja mer musmattor också! Men det ska nog gå bra, man får tänka positivt helt enkelt!(:

En sån här Channelväska hade jag inte tacka nej till!


Nu ska jag fortsätta läsa bloggar, pusstjing(:

Tisdag 2 Februari

Tjennar!(:
Idag hade vi sovmorgon till 12:00, underbart skönt!(: Jag sov till tio och hade lätt kunnat sova tre timmar till, så död var jag idag. Skolan rullade på som vanligt med personaladministration, religion och idrott. Men idrotten var inte alls kul idag. Vi hade uteidrott och långfärdsskridskor stog på schemat, i det här vädret var det inte direkt någon höjdare. Men jag pallrade mig ändå ut på isen och åkte till norra hamn och tillbaka men när vi kom tillbaka var jag ganska så less både för att jag hade så sjukt ont i fötterna och det här jävla vädret!:O

Annars så gjorde min mamma min dag när hon sa att jag får beställa sommarkläder till Turkietresan för 2000, och hon betalar!:D

Just nu sitter jag här hemma i Joels lägenhet och väntar på att Paradise Hotel ska börja, för han har tvingat mig att se det eftersom det är finalen! Och snäll som jag är så är det väl lika bra att göra som han säger, men en sak är säker han kommer få igen för det här;) Eller just det jag kollade ju nyss det nyaste avsnittet av One Tree Hill här hemma hos honom x) hahah!

Nu ska jag kila härifrån innan Joel blir allt för less på att jag sitter vid datorn, pusstjing(:

Måndag 1 Februari

Hallå!(:
Idag har det varit den onödigaste skoldagen i mitt liv! Vi började halv elva med affärsutveckling, vi hade lektion i en halvtimme och under den tiden han jag skriva en rad i mitt block x) Sen hade vi hål fram till två, så då bestämde sig jag och Emma för att gå på äventyr till kungs och äta lunch i deras matsal, efter det gick vi till statoil en sväng och sen satt vi bara i datasalen i typ två timmar! Sen hade vi engelska sista lektionen men där gjorde vi typ inte ett piss,  så sjukt onödig dag helt enkelt.

Efter skolan gick jag och Emma och tränade på Inpuls, det blev att köra i gymmet. Första sprang vi i typ tjugo minuter och sen lämnade Emma mig och då bestämmde jag mig för att köra lite armar i gymmet. Såklart så satt jag och stirrade på alla människor mellan varje övning jag gjorde och helt plötsligt kom det fram en tant till mig.
Tanten: Har du somnat?
Jag: Ehh nee? (gav henne typ världen blick)
Tanten: Ja du såg så himla stirrig ut så jag trodde nästan du hade somnat med öppna ögon
Jag: Hahah nejdå ( höll verkligen på att dö inombords av skratt!)

Så nu måste jag verkligen skärpa till mig med mitt stirrande innan det går riktigt illa!;) hahaha

Helt sjukt snygg Outfit Beyonce har här, ge mig!

 
Nu annat, pusstjing(:

RSS 2.0