Lördag 28 Februari

Hallå(:
Gissa vem som har namsdag idag om inte Maria;)hihi

Idag har jag varit på stan med Victor, han skulle kolla på en jacka så jag följde med som lite smakråd. Han hittade en supernice en men han köpte den inte för han skulle göra någon deal med sin mamma och så hittade han två grymt fina tröjor. Jag tänkte att idag när jag hade fått mitt studiebidrag och lönen så kunde jag bränna lite cash. Och jag hittade massa snygga grejjer, en ny adidas tröja (från barnavdelningen på Intersport) och två toppar från hm. Men nu ska jag hålla i mina pengar lite bättre. Sen träffade vi Elina och Jokki ett tag på stan sen gick vi även en runda med Jenny och Alex.

När vi kom hem hade mamma köpt dom tre första Twilight böckerna åt mig, gulle mamma<3 Och dom hade även köpt High School Musical 3, den är ju bara för bra även fast den är stört barnslig men det skiter jag i;P

Igår gick våra planer lite snett så det blev ingen middag som vi hade tänkt, men vi träffades sen på kvällen alla Antnäsgirlsen minus Amanda och Olivia. Vi var hos Jennisen och kollade Lets Dance och bara myste på och det blev även en massa prat, en nice kväll helt enkelt(:

           
Mina Inköp:                                 Mina kära Twilight böcker
Randig topp
Rosa topp
Adidas tröja
 

Nu ska jag kila till Victor, Ha det bra allesammans:D

Torsdag 26 Februari

Hallå(:
Idag hade jag sovis till 12:40, hur skönt som hellst ska jag säga er;) Och vi hade ju då bara en lektion, idrott. Vi åkte skridskor på isen, det var ju as fint väder idag också så det var helt underbart. Men skolan skridskor är ingen höjdare direkt, fy satan vad ont i fötterna man får av dom. Efter idrotten knallade jag och Emma in till stan, hon gick till bussen och jag gick och kikade lite på stan. Hittade lite fina saker på hm men köpte inget. Ska vänta till typ helgen för då får man ju studiebidrag plus att vi får våran lön från det att vi jobbade för några helger sen. Så då blir det lite klirr i kassan;)

Sen for jag med mamma till bergnäsets vårdcentral för det var nämligen dax för den andra Gardasil sprutan. Den här gången gick det då mycket bättre för blev iallfall inte stucken på en nerv. Hade en mer erfaren sköterska den här gångenså det var skönt. Det gjorde inte ett dugg ont när hon stack in sprutan men sen när hon sprutade in själva saften gjorde det ganska ont. Men nu mår min arm prima(:

Ikväll blev det att dra upp till Jenny och vara med henne,Victor och Alex(: Det var trevligt och vi spelade lite kort och jag ägde ut dom totalt i hjärter sju;) Det blev också mycket prat och skratt.

Nä nu ska jag vara lite social med Victor, Ha det bra allesamman:D

Onsdag 25 Februari

Hallå(:
Idag var det ju då frilufsdag och efter lite tjorv blev det ändå att åka till Måttsund men det var nice!(: Åkte med Amanda, Emma och Sandra(: Har ju inte åkt slalom på typ två år så var lite nervös för att jag skulle ha glömt bort hur man typ åkte men de gick ju perres!(: Det var hur härligt som helst att åka och speciellt med det här underbara vädret. Skogen var ju typ det roligast och jag klarade mig då helskinnad, trodde typ jag skulle köra in i stängslet eller nå för det har ja ju lyckats med ett antal gånger. Och så hade ju Antnässkolan också frilufsdag så man kände typ igen alla småbarnen. Men det var lite synd att man bara fick åka till klockan ett men det blir nog att åka lite mer nu under Sportlovet. Någon mer som är på?;)

Efter den korta frilufsdagen blev det en promis med Amanda runt skäret till stallet och hem(: Så vi fick oss en rejäll sväng och mycket frisk luft. Men nu är då mina ben helt döda känns de som, orkar knappt ta mig upp för trappan, eller kanske inte riktigts så illa är det;P

Btw är det någon mer än jag som missat att H&M har börja med H&M Home med typ inredningsgrejjer? Det var då iallafall skit snygga saker så ska nog ta och sätta mig ner och beställa lite med mami(:

Nu ska jag kila och kolla lite 90210, Ha det bra gott folk:D

Tisdag 24 Februari

Hallå(:
Haha måste bara berätta vad jag och Amanda gjorde igår vi gick på promenad klockan tio på kvällen;P Jag tyckte som det var lite små kul för man brukar ju inte direkt gå på promenad den tiden vanligtvis. Men Amanda fick nå ryck och tänkte dra med sig mig och Jenny, fast Jenny orkade typ inte så det blev bara jag och Amanda. Men det var faktisk hel skönt för ovädret hade lagt sig och det var helt vindstilla och varmt ute. Och jag fick såklart höra alla detaljer från Oscarsgalan som Amanda hade spelat in;P Det kryllar ju bara av massa kändisar under just den galan. Jag och Amanda har också kommit på att när vi ska åka till Hollywood så ska vi ju åka när det är oscarsgalan, för då är ju alla kändisar typ samlade där. Fatta fett nice att få se massa kändisar!;)

Btw så hade vi samhällsprov idag, och det kändes som att det ändå gick ganska bra. Vissa frågor var ju lite kluriga men det är väl så det ska vara. Så skönt inte en enda till läxa innan sportlovet, men dessvärre så har vi 3 prov veckan efter sportlovet;O Va fan tänker lärarna med när dom lägger proven veckan efter sportlovet, hade dom typ tänkt att vi skulle sitta och plugga häcken av oss hela lovet, sånt där kan jag bli riktigt irriterad på!


Lägga sig i snön är en ny hit;)

Nu ska jag kila och kolla lite 90210, Ha det bra allesammans:D

Måndag 23 Februari

Hallå(:
Ja då var helgen förbipasserad, det går ju nästan bara snabbare och snabbare för varje vecka känns det som. Förrästen så är det ju sportlov om en vecka, hallelulija vad skönt det ska bli!:D Jag kommer ihåg när vi började skolan så tänkte jag att det var super länge till första lovet som då är sportlovet men sen har bara tiden sprungit iväg och nu är  det endast en vecka kvar. Jag blir typ rädd för att tiden går så jäklarns snabbt ibland. Det känns som jag inte hinner med allt jag vill, men vafan jag är ju bara 17 och har nästan hela livet framför sig;P

Seriöst vet jag inte vad som hänt med mig, jag går som en jäkla sengångare på skolan för att jag alltid är så sjukt trött nuförtiden. Som imorse hade jag till och med lite sovmorgon men ändå var jag så pass trött så efter jag hade ätit frukost så gick jag och la mig i sängen igen. Och så blev det att stressa till skolan. Och ändå går jag inte och lägger mig så sent, igår kollade jag beck på tv:n och så somnade jag typ efter det. Jag måste ju ha behov av tusen timmars sömn varje natt typ. Eller så kanske jag fått den där sömnsjukdomen som en på bergs hade. Han kunde typ bara tuppa av på skolan för att han var så trött och han behövde typ minst sexton timmars sömn eller något sådant. Nä men så illa är det nog ändå inte.

Ursäkta men nu är jag fan less på snön. Det snöare ju i princip 24/7 varje dag. Nog för att det är ganska härligt med snö, att bara kunna slänga sig i snön (som jag,Jenny och Amanda gjorde igår) men det räcker nu, är ju fan flera meter snö på vissa ställen. Och det är inte heller så mysigt med snöstorm som det var idag, huvva hade bara lust att stanna inne idag. Just det vet ni vilken tabe jag gjorde idag då. På bussen hem så satt jag i mina egna drömmar och så helt plötsligt ser jag att bussen kör förbi min busshållplats, Helvet tänker jag. Men jag är inte den enda, för bakom mig sitter Maja som också hade glömt att trycka på stoppa. Ja då var det bara att hoppa av vid nästa busshållplats och knalla hem. Tur att det inte är så långt, men fick ju iallafall en trevlig pratstund med Maja(:

Just det igår var det ju Oscarsgalan och det hade jag helt glömt bort för hade ju tänkt spela in det! Men hörde att Amanda hade gjort det så får väl flörta lite med henne;) haha


Ge mig sommar!!!!!

Nu ska jag kila och kolla halv åtta hos mig, Ha det bra allesammans:D


Söndag 22 Februari

Hallå(:
Igår vaknade jag av att Jenny ringde till mig och frågade om jag ville hänka på stan, och det tyckte jag lät som en perfekt idé så det blev så(: Först gick vi till Jennys pojke Alex för Jenny hade visst lyckats glömma sin mobil där, klantig tjej x) Sen efter den korta svängen gick vi vidare in mot staden. Men huvva vad det blåste ute, vi höl seriöst på att blåsa bort;O Väl inne i stan var det ju ganska lungt för man är ju mest inne då. Jag inhandlade bara ett par svarta örhängen och svart nagelack och jag tror Jenny bara köpte ett diadem. Men det blev en ganska lång sväng på stan så det var trötta tjejer som begav sig mot busstationen. Men nä då fick Jenny åka bussen hem själv för att jag var tvungen att stanna kvar i stan för att mamma skulle komma och hämta upp mig för vi skulle storhandla. Så då gick jag en sväng på hemmakväll och kollade in alla nya filmer som kommit. Sen kom mamma och hämtade upp mig och vi åkte ut mot storheden till Ica Maxi. Kom fram till att det var längesen jag följde med och handlade, jag tycker faktiskt det är ganska kul att storhandla;P

Sen åkte vi hem och lagade Jennys familjs underbart goda Kycklingtacos och det blev toppen(: Vi har typ haft receptet i flera år men aldrig kommit oss för att göra det, men bättre sent än aldrig som man brukar säga;P Sen blev det att åka till Bergnäset och vara med Victor, men han var på hockey men som tur var så var ju hans pappa hemma(: Sen blev det att gå ut i stormen och promenixa lite i bergnäset och sen blev det en sväng förbi Sebbe också(:

Idag har vi inte gjort allt för mycket typ bara pluggat och kollat tv, men som sagt söndagar är ingen hit;P


Saknar mitt långa hår!

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, Ha det bra allesammans:D

Fredag 20 Februari

Hallå(:
Jävla piss jag råkade nyss rader hela inlägget som jag hade skrivit! Aja sånt är livet. Idag har det då varit en helt vanlig fredag och dagen har rullat på som vanligt, förutom att jag har varit sjukt trött. Vet inte vad det är med mig nuförtiden när alla andra har börjat gå och lägga sig tidigare så har jag börjat gå och lägga mig senare än vanligt. Mina sovvanor har typ blivit helt vrickade eller nått. Iallafall så fick vi sluta lite tidigare så jag han med 14:10 bussen, och på bussen träffade jag Lena j. Satt och pratade med henne hela vägen och vi har kommit fram till att jag,Jenny och hon ska vara med varandra någon dag för vi har tänkt det superlänge men det har som aldrig blivit. Men på sportlovet har vi bestämt(: Och vi kanske till och med ska få åka till henne stuga. Jag kommer ihåg för två sommrar sen när jag och jenny fick komma till hennes stuga ute på Halsön, det var hur härligt som hellst. Och det var första gången jag fick testa på att åka vatten skidor, shit pommes vad svårt det var man skulle få in rätt teknik och hela kitet. Men jag kom upp på tionde försöket, så det var ju inte så illa;)haha

Ikväll blev det att vara med mina favorittjejer Jenny och Amanda och bara ta det lungt(: Vi kollade Lets Dance och sen så visade Amanda två avsnitt från One Tree HIll säsong fem som hon hade spelat in, åh det var dom bästa också. Det första är när man får se när Lucas kommer till L.A och friar till Peyton och det andra avsnittet är när Lucas och Lindsey ska gifta sig. Jag och Amanda har kommit på att Chad är ju en riktigt hunk i säsong fem också!;) Alltså One Tree Hill måste ju bara vara den bästa serien ever. Ja jag vet det låter lite nötigt, men va fan det är ju bara så. Sen visade Amanda en musikvideo med Tayler Swift och hon är ju jättte bra på att sjunga. Älskar den här låten Love Story som hon sjunger.


Avsnitt 12 säsong 5<3

Nä nu är det sängen som kallar, Ha det bra allesammans:D

Torsdag 19 Februari

Hallå(:
idag har det varit en sån här underbar torsdag, började dagen med att åka 12:15 bussen in med Olivia till skolan, trevligt var det att få lite sällskap av henne eftersom jag alltid annars åker buss ensammen varje torsdag. Vi hade idrott och på schemat stod HLR, det måste ju vara de tråkigaste som finns. Visst det är ju toppen om man kan det men jag menar vi har ju redan gjort det en gång och så svårt är det väl ändå inte. Som tur var fick vi iallfall inte blåsa in luft i miniann för lungerna skulle typ bytas ut. För det är ju inje det fräschaste, tänk hur många som har slemmat ner henne innan jag ska använda henne. Efter idrotten så har vi egentligen ARL så vi satt och väntade på lektionen ett bra tag men tror ni läraren kom? Nejdå så då var det bara att traska in till stan för att jag just hade missat tio över två bussen. Och såklart shoppade jag, hittade en tröja på hm som fick hänga med hem. Btw kan aldrig kylan ge sig, jag blir galen. det spelar ju ingen roll hur mycket kläder jag har på mig, jag fryser ändå direkt jag går ut genom dörren. Nä det behövs bara ett par minusgrader inte typ trettio;O

Just det igår blev det fika hos Jenny eftersom hennes mamma fyllde 50 år(: Det var jag,Jenny,Alex,Victor och Amanda som var där(: Och massa andra vuxna människor också:P Dom bjöd på värsta dunder mycket fika och det var hur gott som hellst, men Jennys familjs fika kan man då aldrig stå emot det har som en speciell dragningskraft typ. jag åt för minst tio personer kändes det som. Men om man ska fika är det lika bra att göra det rejält eller?;P


Vill tillbaka till New York!

Nu ska jag kila, Ha det bra allesammans:D

Tisdag 17 februari

Hallå(:
Idag har det varit en lugn dag med sovmorgon till 09:35 och fick skjuts av mamma in så det var toppen(: Idag har det inte alls hänt något märkvärdigt på skolan eller jo en grejj;p Fick ett sms av Elina där det stod: Gissa vem som just fick en lägenhet:D är så glad! Så nu har tjejen äntligen fått sin efterlängtade lägenhet, så kul för henne(: Men jag hade då aldrig kunnat flytta hemifrån nu helt själv. Jag hade varit så skrajj på kvällarna när jag skulle sova, usch tänk att ligga i en tyst lägenhet alldeles ensammen. Jag hade nog bara börjat fantisera om massa hemskt som skulle hända mig typ att det skulle komma en mördare eller att ett psyk skulle ligga under min säng. Och så är jag ingen hejjare i köket heller så det skulle nog skita sig där med och bli hamburgare typ varje dag och då skulle jag ju fan rulla fram om ett par månader. Okej så dålig kanskse jag inte är men jag lagar inte middag så ofta, det är nog något jag måste börja ta tag i eftersom det kanske ändå inte är så länge kvar till man ska flytta hemifrån. Men en sak som skulle vara hel festligt är ju att få inreda sin egen lägenhet precis hur man vill, inte för att jag är värsta inredningsnörden men man kan väl ändå endel. Och snacka skönt att inte ha sina päron alltid i närhet som tjatar om att man ska göra dit och dat. Fast ne jag tror nog ändå inte jag är redo riktigt än för att flytta hemifrån;P

Hörrni alla trogna läsare nu ska ni få veta en skit rolig grejj. Här hemma hos oss just nu är det -31 grader ute!!!;O Rena rama NORDPOLEN!  Är det inte helt sjukt, jag känner mig ju inte så pepp för att kliva ut genom ytterdörren imorgon om det är så här kalt ute, kommer ju frysa häcken av mig. Men det var ju någon gång när vi var små som det var typ över -40 grader ute och då behövde man ju inte gå till skolan, så jag håller nog tummarna för att det är så kalt ute imorgon så behöver jag inte sätta min fot utanför huset.
 
Nu väntar sängen, Ha det bra allesammans:D
 

Update

Läste just om världens rikaste kändisar under 25 år och dom har ju hur många millisar som hellst. Miley Cyrus var den yngsta kändisen och hon låg ändå på 13 plats med 23 millisar!;O Hur bra låter inte det liksom, tänk att bara kunna shoppa precis vad man vill utan att ens behöva tänka tanken på om det kommer svida i börsen. Nä det hade inte varit helt fel.


Miley Cyrus eller kanske mer känd som Hannah Montana

Måndag 16 Februari

Hallå(:
Idag när jag satt i bussen påvägen hem började jag tänka på utlandet. Tusan vad sugen jag är på att åka utomlands just nu, det känns som att alla typ ska åka till Thailand helt plötsligt. bara så där på momangen, vet flera stycken som är där nu eller ska dit snart. Tusan vad avundsjuk jag blir eftersom jag inte änns varit i Thailand en endaste gång, så till Thailand måste jag. Men jag tänker att jag måste åka dit snart för att det börjar bli så varmt där och att allt med klimatet typ förstör Thailnd så att snart är det inget populärt resemål längre utan om fem år är det typ bara en enda sandöken. Fast det är kanske bara något jag har fått för mig eller?

Det känns som att tiden typ står still här hemma och man gör samma saker varje dag och det händer aldrig något nytt. Och det är bara så där kallt nu hela tiden så det är inte ens mysigt att vara ute. Jag vill bara ha sommar nu. Vid såna här tllfälllen skulle jag bara vilja ha en sån här teleporteringsmaskin som man kan teleportera sig vars man vill i hela världen, fatta grymt det hade varit. Man gick in i en stor låda och sa vars man ville resa och vips så var man där. Det hade ju varit hur enkelt som hellst och billigt, men man får inte missbruka den med att typ åka en gång i månaden utan den kunde bara startas en gång per halvår. Det hade ju varit helt perfekt för man kan ju inte resa hur mycket som hellst, en teleporteringsmaskin tror jag nog att jag ska uppfinna;) haha

Just det till sommaren är det ju tänkt så att alla tjejerona typ ska åka utomlands fast just nu verkar det fortfarande väldigt oklart. För alla vet ju inte riktigt när dom jobbar på sommaren osv. Och jag vet inte änns om jag får åka eftersom jag inte fyller 18 förrän i slutet av sommaren och min mamma tar verkligen tillfälet i akt och säger att inte förrän jag är 18 och kan bestämma själv får jag fara utomlands med tjejorna. Hon är så där sjukt överbeskydande och tror massa hemska saker ska hände hela tiden. Sånt där kan jag bli så arg på ibland, men med lite tjat funkar det ju nästan alltid. Fast förrästen så kom jag på att Jenny pratade nå om att vi skulle göra en favorit i repris och åka vi två med våra mammor utomlands igen. Det var fakitskt riktigt mys och kommer ihåg hur vi hade gått och längtat ihjäl oss i tio veckor plus att det var första gången både jag och Jenny åkte utomlands. Och vi hade världens tur också för det var värmerekord i Kreta just när vi var där, tänk att det var i åttan vi åkte det känns som nyss typ;P den resan glömmer jag då aldrig!<3


Jag och Jenny i Kreta, Maj 2006

Nu ska jag kolla igenom lite andra bloggar, Ha det bra allesamans:D



Söndag 15 Februari

Hallå(:
Igår var det ju alla hjärtans dag och jag fick en lite present av mina päron(: Det var ett rosa skal till min Iphone, det är grymt coolt ska jag bara säga er, så nu behöver jag inte vara lika rädd att tappa den;P Just det för någon dag sen när jag skulle springa ut genom ytterdörren så poff föl min Iphone ner i snön! Seriöst vad panik jag fick men den klarade sig helskinnad;P Förrästen igår så var det alla hjärtans dagsfika hos Jokki, så gulligt av henne att bjuda på lite fika:D Där var iallafall jag,Jokki,Amanda,Elin,Cia,Elina,Victor och Victor. Jokki bjöd på några pollymuffins typ men det var supergoda och jätte stora. Det var väldans trevligt synd bara att Olivia inte kom med sin marrängtårta för den hade jag också sett fram emot. På kvällen blev det att åka till bergnäset och vara med herr V, han har nyss flyttat till bergnäset så var ju tvungen att komma och kolla i deras nya lägenhet. Och så fick jag träffa hans söta lillasyster Hanna som jag typ inte träffat på ett halvår, hejjbara vad stor hon hade blivit alltså. Sen blev det att vara med Sebbe och Viktor f vi gick till rinken ett tag och var typ där en timme, huvva vad kallt det var mina fötter var typ isbitar när vi kom in. Sen så spelade vi xbox 360 till klockan ett på natten;O Jag ägde verkligen ut alla grabbsen,not;)

Idag gick jag och Victor ut med hans hund Quila, vi gick på en riktig lång promenad först gick vi runt höträsket och sen gick vi förbi bergnässkolan. Shit vilka minnen man får sen högstadiet, kommer ihåg när vi alltid gick mellan bergnässkolan och bergskolan, usch vad vi hatade det och tyckte det var helt långt men nu när vi gick där kändes det inte alls lika långt. Förrästen idag övningskörde jag också, det var på tiden var ju hur längesen som hellst jag körde nu. Jag fick iallafall köra från Antnäs till storheden och tillbaka, så nu fick jag testa på alla jävla rondeller som är där vid storheden, fattar inte varför dom har så många. Men det gick ju ändå bra bara att jag råkade glömma blinka ibland och så men annars var det lungt;P

Jag måste bara berätta vad vi åt till middag, bakad potatis!(: Alltså det är verkligen så där sjukt gott, för jag menar jag som inte är så mycket för potatis men det här de är  tusan nå speciellt och så var det superlängesen vi  åt det också. Och så ska man ju ha vitlökssmör till, det är verkligen dröm;P


Jokkis Pollymuffins(:

Nu ska jag kila och träna på engelska glosorna som jag då helt hade glömt bort att vi har till imorgon:O Ha det bra allesammans:D

Fredag 13 Februari

Hallå(:
Oj idag är det ju ta me tusan fredag den 13 och det innebär ju otur har jag hört. Fast jag har då inte drabbats av det;) Idag har det varit en lung dag med endast två lektioner som bestod av mina individuella val eftersom handelslärarna är i Haparanda så utgick våra två sista lektioner. Och för dom flesta i min klass innebär det ledig dag, för dom har ingan individuella val på fredagar. Men det var helt chill dag ändå hade mina individuella val med Jenny som vanligt, först hade vi livskunskap där vi bara satt och lyssnade på en tjej som var lesbisk. Men våran diskussion spårade typ efter ett tag, men våran livskunskap grupp är som ändå härlig. Sen hade vi matte och det gick typ super bra jag och Jenny jobbade på som attan, har typ inte jobbat så mycket på matten på flera lektioner. men nu har vi börjat med kapitel fyra som inte alls är lika svårt som det föregående kapitlet och kapitel fyra handlar om geometri och det är som ändå ganska lätt tycker jag. Efter matten så åt jag ändå lunch med Jenny på skolan eftersom jag ville tillbringa så mycket tid med henne som möjligt för sen till helgen och veckan är hon väldigt upptagen. Och just det idag åker Jenny och Linnea till Umeå för att se Håkan Hellström, fatta kul inte för att jag är något stort fans av honom men för dom två som typ diggar honom enormt mycket är det ju kul. Så hoppas ni får det bra där borta tjejor(:

Efter jag vi hade ätit lunch lämnade jag Jenny och gick ett tag på stan. Jag har som lovat mig själv att inte köpa något nytt nu för att jag ska spara mina pengar men jag kunde liksom inte motstå dom här söta grejjerna:


Sen efter skolan blev det hem och städa lite och sitta vid datorn ett tag. Efter det ringde Amanda och frågade om jag ville följa med på promenad så vi promenerade ända till stallet i Alvik. Där fixade Amanda med sina tre hästar och jag fick också hjälpa till att borsta dom och stoppa på dom sina täcken och så. Det var en trevlig tripp och jag tycker typ ändå om att följa med Amanda till stallet även fast jag inte gillar hästar så mycket;P Och så fick jag ju se Synna nu när hon har ett litet föl i magen, shit vad tjock hon har blivit plus att sist jag såg henne var ju typ i sommras;P

Nu ska jag kila till tv:n och kolla Lets Dance, Ha det bra allesammans:D

Torsdag 12 Februari

Hallå(:
Har inge roligt att berätta idag förutom en grejj;p Idag hade vi bara en lektion, idrott från 12:40- 14:00= Underbar dag!(: Iallafall så på idrotten hade vi höga äventyrsbanan, och det är första gången vi har det så jag hade ju längtat något om jag säger så. Var helt taggad för den och först gick våran lärare igenom hela banan och hur allt funkade osv och jag tyckte inte alls det såg så högt ut. Tänkte knappast att det där är 12 meter över marken. Sen så var det inte så många i våran klass som skulle göra den, vi var typ 7 personer och jag fick gå upp sist. Alla andra var typ helt skrajj när dom var där uppe och jag fattade inte hur dom kunde tycka det var så läskigt. Men sen när det väl var min tur och jag skulle börja klättra upp för den där stegen gick det som bra i början men efter ett tag kände jag att mina ben och armar började skaka lite lätt och sen när jag väl kom upp så kollade jag ner. Shit pommes vad högt det var!:O Jag kände hur svetten började rinna och blev helt svag i benen, jag var inte så kaxig längre om jag säger så. Men jag klarade iallafall att gå runt hela banan, med typ hundra liter handsvett. Jag säger då det aldrig att jag gör om det där igen, men känns ändå bra att jag vågade testa på det för annars hade jjag bara ångrat mig;p

Nu ska jag kila och kolla 90210, Ha det bra allesammand:D

Onsdag 11 Februari

Hallå(:
Idag var det vanlig tid till skolan som gällde så de var så där extra segt att stiga upp. Och min hals mår inte bättre idag så jag får nog köra någon sån här super kur och hoppas på det bästa. Iallafall så var det ju vanliga bussen som gällde idag så då kom min kära granne Olivia över och så knallade vi mot bussen. Idag var det inte alls så där super mycket folk på bussen som de annars brukar vara när man åker med "vanliga" bussen, så jag och Olivia fick sitta tillsammans och det var toppen(: Vi kom fram till att det har ju börjat bli super ljust på morgonen nu till och med när man åker till skolan vanlig tid, är det inte härligt så säg? Sommaren börjar närma sig eller nja det var väl lite att ta i för imorse när jag vaknade stod termometern på -24`C! Brr

Annar har väl dagen flytit på bra och som vanligt fick vi sluta tidigare, så blev en snabbis på stan med Emma och Linda. Vi gick och kollade runt lite och jag fick värsta suget efter skor. Känner att jag verkligen behöver nya skor(eller nja kanske inte behöver) men vill ha! Och har hittat massa skor till våren, så blir nog att köpa skor snart(:

Nu ska jag gå och kolla på Enough som Amanda tipsat mig om, Ha det bra allesammans:D

Tisdag 10 Februari

Hallå(:
Så har man gått och blivit förkyld, eller ja bara ont i halsen än så länge. Imorse var det inte kul att vakna kunde knappt få fram ett ord och när jag svalde gjorde det så där äckligt ont. Det kändes först som att jag skulle bli så där hes, och sånt tycker jag bara är roligt;P Eller typ en dag sen blir man less. Ja jag får väl dricka te så min hals kanske blir lite friskare. På morgonen så gjorde jag varm choklad till frukost, shit pommes vad gott det var! Har inte druckit choklad på hur länge som helst, det blir som bara inte att man gör det nuförtiden, mycket beror nog på att jag inte orkar fixa det på morgonen. Inte för att det tar så lång tid men ni vet jag hatar att ta fram frukost på morgonen, de är typ de jobbigaste som finns för jag är alltid så seg på morgonen. Så de är gode skönt när man kliver upp och går in i köket och ser att frukosten redan står framdukade på bordet. Fast det värsta med morgonen är att jag alltid är så frusen så när jag äter frukost sitter jag alltid med filt och tofflor och ändå är det svin kallt även fast vi inte änns har speciellt kallt i vårat hus. Det är stört konstigt.

Kollade nyss Top Model, har börjat följa det nu eller ne jag skojja bara var ju flera veckor sen jag började kolla på det typ när det var 8 tjejer kvar och nu är det ju bara tre;P Jag tycker det är ganska festligt program, det är ju så roligt att se när dom blir sminkade och stylade. Fatta coolt att kunna typ sminka sådär som dom blir sminkade eller det hade ju varit ännu roligare att bli sminkad/stylade och sen ta massa bilder. Och korten dom tar blir ju helt amazing. Fast dom har ju värsta proffs kameran och hela kitet hade inte varit så dumt att ha en sån hemma;P Men jag ska inte klaga pappa har ju två systemkameror och hela kitet;)


Hörde att det inte kommer några nya avsnitt av One tree hill eller Gossip girl förrän 9 Mars!:O

Nu hade jag inge mer på hjärtat, Ha det bra allesammans:D


 

Måndag 9 Februari

Hallå(:
Idag har jag typ varit på superhumör hela dagen, allt har som gått på räls(: Helt chill dag med bara tre lektioner också. Först hade vi engelska där vi bara gick igenom lite gramatik och fick glosor till nästa vecka och sen var det typ eget arbete resten av lektionen som vi inte gjorde allt för mycket på. Efter det hade vi en kortis lunch och sen var det svenska och där håller vi på att kolla filmen Shakspear in love. Efter det hade vi praktisk marknadsföring som vi bara gick igenom ett nytt kapitel och fick lite uppgifter. Sen åkte jag buss hem med Louise för hon skulle visst till Antnäs och klippa sig, vi satt typ hela bussresan och pratade minnen. Tänk ändå att det var så längesen man gick på bergs tiden går förfärligt fort alltså. När jag kom hem så följde jag med mamma och Eric till sjukhuset för Eric skulle kanske få ta bort sin slang som han har sen han opererade sig. Sen efter det blev det middag på max, gode efterlängtat var det!(:

Nyss kollade jag filmen Bolt, den var ju helbra(: En av dom bättre disneyfilmerna på senaste tiden tyckte då iallafall jag. Så den är lätt sevärd om jag säger så. När jag kollade på filmen blev man ju lite sugen på att själv ha såna där superkrafter, fatta coolt att typ kunna skjuta en person med sina laserögon eller krossa en vägg med bara huvudet. Nä nu kände jag att det här började spåra lite;)


Nu ska jag konvertera lite nya avsitt av 90210 och stoppa in på min Iphone(: Ha det bra allesammans:D

Update

Shit vad roligt vi har haft det ikväll har typ fortfarande ont i magen av all magkramp som vi fick när vi skrattade;P Har varit med mina älsklings brudar Jenny och Amanda ikväll(:<3 Det var ett tag sen det bara var vi tre och jag tror inte vi haft det så här roligt på länge. Vi liksom låg i Jennys säng och vred oss för att vi hade så jäklarns ont i magen av allt skrattande. Och jag som skulle imitera vissa personer liksom la mig ner på golvet för jag höll på att dö av skratt. Vissa personer är ju bara så speciella att dom är ett skämt;) Våran humor rockar!


Trion<3

Haha fan vilket intressant inlägg, nu kallar sängen på mig


Söndag 8 Februari

Hallå(:
Fy bubblarns vad det snöar alltså! Det kan aldrig sluta heller har ju typ snöat 24/7 sen i torsdags. Man är ju gode less nu och det är ju inte ens trevligt att gå ut för det blåser ju som sjutton också så det blir ju så jäklarns kallt också. Jag var ute och sprang för ett tag sen också för jag kände mig så jävla uppblåst så jag tänkte jag måste ju röra på mig lite och jag tänkte att så farligt kan det ju ändå inte vara att springa när det är sånt här väder. Men oj så fel jag hade, för det första så blåste det ju nå in i bomben och för det andra var det ju inte ens plogat så man fick ju i princip plumsa runt i snön. Och så var det ju sån här jobbig snö så när man sprang fick man som inget fäste heller. Jag var så jäklarns arg när jag kom hem för att jag hade gett mig ut i det här vädret, nä det ska jag då aldrig göra om. Nu vill jag bara ha sommar, tänk så skönt!(: Kunna dra på sig en klänning och ett par flippflopp och bara gå ut, och kunna åka till stranden och sola och bada. UNDERBART!

Igår blev det en trevlig kväll hos Jenny med henne, Linnea och Cia(: Vi kollade Wildkids för Jenny tvingade oss att se det, men det var ju hur kul som helst att titta på och det är ju två från Luleå som är med också. Jag kommer ihåg när jag var liten så kollade jag alltid på det och önskade att jag också fick vara med i det. Sen kollade vi på Rush Hour 2, haha rolig film fast den blev lite långtråkig ibland. Sen blev det massa prat. Jag och Linnea har bestämt att vi ska ha vaka någon kväll och kolla på Vi hade iallafall tur med vädret och Vi hade iallafall tur med vädret- igen, Seröst det är verkligen våran humor finns typ inga roligare filmer;P Och igår var det ju första delfinalen i Melodifestivalen och jag kollade inte änns på det. Jag som alltid brukade kolla på det när jag var mindre det var som en tradition men nu suger ju låtarna totalt så vad är det för vits att kolla på det då liksom.


Sommarn 08 med alla girlsen minus Jenny som tar kortet(:

Nu vankas middag, Ha det bra allesammans:D

Lördag 7 Februari

Hallå(:
Skrev inget inlägg igår men jag han inte det. Igår var det ju fredag, shit vad veckorna går snabbt det kändes som att det var nyss helg. Iallafall så var det en ganska lungn fredag. På livskunskapen fick vi typ köra massa samarbetsövningar med en kille som var lärarpraktikant, det var faktiskt roligt. Sen hade vi matte och då fick vi tillbaka proven och jag var typ orolig för att det skulle stå ett stort IG på mitt prov.  Men hon hade inte rättat färdigt mitt prov så det var lite jobbigt men jag fick ändå kolla på det och jag hade då minst G och sen hade jag visst fått några poäng på någon MVG uppgift, men sen hade hon kvar att rätta massa VG uppgifter. Men jag skrapade ju ihop några poäng på MVG delen så jag får väl se vad det blir i slutändan. Efter matten hade vi prov i Praktisk Marknadsföring, och jag var typ nervös innan men det var för jag inte riktigt kände mig förberedd, och av någon anledning så känner jag alltid värsta pressen när det gäller just handels ämnena. Men provet gick ju iallafall bra för det var typ ganska lätt så det var ju tur för mig.

Just det sen missade jag bussen med en jävla minut och jag som verkligen stressade från sista lektionen bara för att hinna med bussen. När jag kommer ut vid vägen och ska springa till busshållplatsen ser jag bussjäveln åka iväg, ja så då var det bara för mig att vänta till tre bussen så det blev en snabbis på stan. Och jag som hade bråttom hem för när jag kom hem var jag direkt tvungen att duscha, göra mig klar och packa (och ni som känner mig vet ju att jag kan vara lite seg på den fronten). För vi hade nämligen nå läger med Ledarskolan i gammelstad och jag och Cia skulle åka dit. För er som inte vet så måste man gå ledarskola för att få jobba som konfrimandledare och vi ska ju vara det till sommarn. Jag som inte änns var pepp på det där lägret, kände att jag inte hade någon lust att sova borta från fredag till lördag och Cia var inte heller så pepp på det. Men när vi kom det var det ändå ganska många som var där och det var en härlig stämning så det var faktiskt helt roligt. Och vi sov drygt sex timmar så när jag kom hem idag vid halv tre så gick jag och la mig nästan på dirren och sov typ två timmar, hur skönt som hellst och kände att jag behövde det om vi skulle hitta på något ikväll.

Ja som sagt ikväll blir det en lung kväll ska typ umgås med Jenny, Cia och kanske Linnea. Och jag som är typ helt pepp på att vi "antnäs- gänget" borde hitta på någonting snart för det var så längesen:D och ikväll kunde typ inte alla så det var ju lite synd:/ Men någon annan helg får vi dra ihop något(: Och så är jag grymt sugen på ferre någon helg känns som att det var ett tag sen, någon annan som är sugen?:P


Ge mig nu!!!!!!!;)

Nu ska jag kila och äta middag, ha det bra allesammans:D

Torsdag 5 Februari

Hallå(:
Snacka om snöstorm det är ute idag, hejjbara. När jag skulle gå till bussen höll jag ju på att blåsa bort typ och på köpet var det kallt som tusan. Nä jag tycker det var nog med snö inte behöver det komma flera dm till, och plus att det fina vädret vi hade försvann. Som tur var så hade vi ju iaf idrott inne för vissa som hade idrott samtidigt som oss skulle ut i snöstormen och åka skidor, kul för dom säger jag ju bara;P Annars har dagen varit helt lungn, började 12:40 och slutade 15:00. Och både påvägen till skolan och påvägen hem så satt jag och kollade 90210 i bussen, vilken nöt jag måste ha sett ut som;) haha

När man kom hem var det bara plugg som väntade för min del eftersom vi har prov imorogn. Men då blev jag ju inbjuden på 5års kalas hos Amanda för hennes söta syster Alva fyller år. Och det kunde jag ju bara inte tacka nej till, men det jobbiga var att jag var tvungen att promenera upp till Amanda i snöstormen. Ni tror inte jag var gode arg innan jag hade kommit fram, hatar att plumsa i snö! Väl där så var det massa små söta barn och massa vuxna mammor typ och så kom Jenny såklart också. Det var super gott fika och Alva fick massa söta presenter. Och Amanda hade permanentat sitt hår och inte såg jag det trodde typ bara hon hade lockat det så jag kände mig lite dum, men det var iallafall super fint:D Sen blev det hem och plugg till provet imorgon och nu tror jag att det mesta har fastnat i min hjärna.


Grattis Alva på 5års dagen:D

Nu ska jag kila, Ha det bra allesammans:D

Onsdag 4 Februari

Hallå(:
Idag är det då som sagt våran jobbigaste dag i veckan med hela fyra långa tråkiga lektioner men idag gick dagen faktiskt super snabbt. Jag, Emma och Linda var till och med så duktiga att vi gjorde bort lite läxa på skolan, och jag menar hur ofta hände det lixsom. Men första lektionen har vi Näthandel B och vi har just startat våran egen nätbutik och ska jobba med den hela våren. Så just nu håller vi på med designen på hur hemsidan ska se ut och min ser typ ut som när vi började. För jag är verkligen sämst på sånt där när man ska fixa och trixa med texter, bakgrunder, färger m.m. Alltså jag fattar verkligen noll typ när det är massa koder och tjafs, hur tusan ska man veta vad som är vad lixsom. Jag kommer ihåg när man typ hade Lunar och så skulle man fixa presentationen så var det alltid någon vänlig person som fick hjälpa mig. Och även fast människan förklarade hur jag skulle göra så satt jag typ där som ett jävla frågetecken. Nä jag har alltid varit dålig på sånt där och kommer alltid förbli dålig.

Just det vet ni nu har jag stoppat in massa avsnitt av 90210 på min Iphone (ja jag vet jag är lite efter Amanda) och det är första gången jag testar stoppa in någon film eller avsnitt. Seröst vad coolt det är och kvalitén är ju som att man ser på en riktig tv, och med mina nya hörlurar till blir ju ljudet suvärent bra. det är ju lixsom hur chill som hellst typ när man åker buss kan man sitta och kolla eller om man typ har hål. Gissa om jag längtade idag när jag skulle få åka buss men på morgonen så satt jag med Olivia så då kunde jag inte kolla elle ja vi tittade lite men påvägen hem så var det ingen som jag kände så då satt jag och kollade. Ja jag vet jag är lite nöttig men vafan någon ska ju vara det också;)

Nä nu är det plugg som väntar, Ha det bra allesammans:D

No happily never after
That just ain't for me, because finally
I know I deserve better after all
I'll never let another teardrop fall


Tisdag 3 Februari

Hallå(:
Idag hade vi sovmorgon till 11:40 hur skönt som hellst. Fast jag vaknade ändå innan klockan ringde och det händer typ aldrig för mig. Men jag tror det är för att det börjar bli så ljust ute och jag har morgonsolen i mitt rum så det lyser upp som typ värsta himelriket så då är det inte så lätt att sova. Iallafal så hade vi bara två lektioner så åkte hem med 14:10 bussen. När jag kom hem tog jag mig en välbehövlig springrunda, fast jag tänkte inte på att det var så kallt ute så höll på att frysa ihjäl för jag hade typ inga varma kläder på mig. Men det gick bra eftersom jag blev så varm när jag sprang. En sak som är sjukt jobbigt är att jag tappat en plopp till mina hörlurar så jag kan bara höra med ett öra. För jag tappar alltid dom där plopparna så jag har använt upp alla reserver. Och det är bara såna där hörluarar jag kan ha för inga andra passar till mina öron för att jag typ har små örongångar. Så efter middagen for jag och pappa till Elgiganten för att köpa nya såna där ploppar till mina hörlurar men dom hade typ inte bara ploppar så jag fick köpa helt nya hörlurar. Men dom är super bra om man gemför med dom gamla, ljudet är typ tre gånger så bra och dom är grymt coola för dom är rosa;)

Idag är det ju tisdag och det innebär att det kommit ett sprillans nytt avsnitt av One Tree Hill säsong 6 och Gossip Girl säsong 2:D Förra veckan kom det inga nya avsnitt för dom hade typ något uppehåll i USA så dom här avsnitten var efterlängtade. Om n inte sett det ännu så läs inte det här. One Tree Hill blir typ bara bättre och bättre för varje avsnitt tycker jag. Det har varit nere i en liten svaka men nu går det bara uppåt. Det här avsnittet handlade om att Lucas ska börja spela in sin film och det var så roligt för det handlar ju om dom i One Tree Hill i hans film så då skulle dom välja ut alla karaktärer som en Lucas, en Peyton, en Brooke osv. Men slutet var ju typ gulligast när Peyton och Lucas skulle på ultraljud för att kolla på deras baby(: Gossip Girl har också blivit mycket bättre fast inget slår ju One Tree HIll. Dagens avsnitt av Gossip Girl var ändå lite konstigt och dåligt för att Serena och Dan gjorde slut och Dan håller på med den där jävla läraren. Men en sak som är super gulligt är ju ändå Nate och Vanessa(:

Just det idag kom min första beställning från h&m coh den innehöll: En svart kavaj med trekvarts armar, En skogsbrun topp med knäppning fram, Ett mönstrat linne med knäppning fram och snörre i midjan och en söt liten brun väska. Här kommer en liten bild också.

Nu ska jag kila och fixa lite stuffs, Ha det bra allesammans:D

Måndag 2 Februari

Hallå(:
Ja då var det måndag igen, helgerna bara flyger förbi. Den här dagen har varit hur lungn som hellst slutade ett och hade typ bara två seriösa lektioner. Just nu är skolan hur chill som hellst för oss, känns inte änns som att det är någon idé att gå till skolan eftersom vi ändå inte gör något. Vi har typ sovmorgon varje dag och då är det typ inte bara sånna där korta utan typ till lunch, men man ska inte klaga!(:

Ikväll har jag varit på en riktig långpromenad med Amandisen. Vi gick först parallell vägen vid e4:an till skäret, vi tänkte först att vi inte vågade gå där eftersom det inte var några lampor men det var hur lungt som hellst eftersom det lysste upp ganska mycket från e4:an. Sen gick vi genom skäret och så tog vi den där hemska vägen hem som man kommer upp vid Elinas farmor och farfar. Först tänkte vi att nej vi går inte genom den men sen kom vi på att annars var vi tvungna att gå ända till alvik och så långt orkade vi inte gå. Så vi kämpade oss igenom den där sjukt äckliga mörka vägen! Och just i början av vägen har dom ju en jäkla skylt där dom varnar för att det finns älgar. Tror ni inte jag var något rädd ( jag som typ har älgfobi) för att det skulle dyka upp någon älg där i mörkret. Då kom Amanda på den briljanta idéen att vi kunde lyssna på musik så skrämde vi iväg älgarna. Först stoppade Amanda på några låtar som inte jag kunde så gick hon där och sjöng med medans jag gick där som en rädd skit. Men sen stoppade hon på Pink- So what och då började båda sjunge och rädslan försvann och helt plötsligt så var vi ute från den mörka skogsvägen. Det dröjer nog ett bra tag innan jag går den där vägen igen. Men det var super skönt med en sån där lång promenad(:

Alltså jag fattar inte varför jag är så där sjukt rädd för älgar egentligen. För det är inte direkt så att jag varit med i någon trafikolycka där en älg varit inblandad eller att jag träffat på en älg när jag varit ute i skogen helt ensammen. Utan jag är bara så där super rädd för dom, men dom är ju så stora och speciellt papporna plus att dom har världens horn typ. Jag tror banne mig jag nästan är mer rädd för älgar än för björnar och det är ju ändå lite sjukt eftersom älgar egentligen inte är ett dugg farliga medans björnarna typ kan äta upp mig i ett nafs. Ja älgar är inte direkt mina favoriter.

Nu ska jag kolla lite 90210, Ha det bra allesammans:D


O.C

Såg nyss klart sista säsongen av O.C, shit vad bra det var!!!!!!<3 Jag som sa senast i sommras att jag aldrig skulle börja se O.C fastnade för det iallafall. Men jag tror det var mycket för att Jenny och Amanda kollade det, och så sa dom ju att det var helt bra så jag tänkte eftersom jag älskar sånna serier så börjar jag väl kolla den. Första säsong var ju överlägset bäst. Men nog var dom andra säsongerna också bra och fjärde säsongen var dock inte lika bra som dom tre föregående eftersom inte Marissa är med, det känns verkligen som att det är något som saknas i hela fjärde säsongen. Men jag tyckte ändå om den. Det som är tur är att den här serien iallafall inte har spårat ut med en massa till säsonger så att allt blir dåligt med serien och så, utan att dom gjort fyra säsonger och så får det vara bra med det. Det bästa var nog att Kirsten och Sandy fick en liten baby och att Summer och Seth gifte sig!<3 Och nu äntligen när jag har tagit mig egenom alla fyra säsongerna så ska jag nog börja kolla någon annan serie som jag inte har sett. det blir nog den här nya 90210 som Amanda och Lena tipsat mig om(:

Summer and Seth<3

Söndag 1 Februari

Hallå(:
VIlken underbart solig dag det har varit idag. När jag klev upp kollade jag direkt ut genom fönstret för att se vad det var för väder eftersom det var tänkt att vi antnäs-gänget skulle åka skridskor idag. Och det var ju helt enkelt toppen väder ute, men däremot blev det inge skridskoåkning för ingen kunde typ;/ Men det blev iallafall en lång härlig promenad med Elina och Jokki som var hemma. Sedan gick vi hem till Jokki och gjorde våfflor, fy tusan vad gott det är och speciellt med hjortronsylt till. Det blev också en massa prat och det var väldigt trevligt(:

Förrästen är det någon mer än jag som är sugen på att åka slalom? Jag har inte åkt någonting det här året och inte en enda gång förra året heller, det är ju hemskt tråkigt eftersom jag har sprillans ny utrustning och allt! Den kan ju liksom inte bara stå där och se snygg ut.  Men förra året var jag inte så sugen på att åka, men nu är jag helt pepp på det!(:

It's so hard to say
But I've gotta do what's best for me
You'll be ok..
I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own way

Nu ska jag gå och kolla dom två sista O.C avsnitten som jag har kvar att se! Ha det bra allesammans:D






RSS 2.0