Måndag 30 Januari

Hallå!
Nu har jag en väldigt rolig nyhet att berätta! Vi har bokat en resa till THAILAND, 29 Februari - 16 Mars!!!!:D Jag och Joel bokade idag och vi åker med Josse och Igor också, så himla kul att åka ett litet gäng. Vi åker först till Bangkok några dagar sen vidare söderut, vi har inte hunnit bestämma så mycket ännu så vi ska planera här någon dag + boka hotell i Bangkok. Är så himla glad just nu för så länge som jag har tjatat om att åka till Thailand och nu äntligen! Känner på mig att det här kommer bli en underbar resa<3



Söndag 29 Januari

Tjenis!
Idag har vi storstädat här hemma, känns som att jag inte gör annat än att städa men det blir ju dammigt direkt när man har en levande hårboll som spinger runt här!

Sen ha vi varit till Joels föräldrar i Rosvik och blivit bjudna på middag!(: Det blev blodpalt, perfekt söndagsmiddag! När vi kom hem igen tog vi oss ut på en promenad för att få bort lite av paltkoman. Resten av kvällen spenderas här i soffan framför tvn!

Håll alla tummar för att det blir som jag vill!



Lördag 28 Januari

Tjabba!
Idag har jag böjat dagen med lördagsjobb 9:45-16:15, löningshelg men ändå inte sådär tokigt mycket folk. Roligaste kommentaren jag fick idag av en kund var att jag luktade kaka??? Hade sprutat på mig H&M:s egna vaniljparfym och ja det luktade faktiskt kaka;) haha!

Ikväll har jag hängt med Joel, Amanda, Josse och Igor hemma hos Josse!(: Först skulle vi laga middag tillsammans men när klockan var halv åtta kände ingen för att börja ställa sig och laga mat så det blev Max istället! Resten av kvällen har Joel och Igor suttit nere i Josses källare och spelat xbox medan jag, Amanda och Josse har suttit uppe i Josses kök och kollat resor, pratat och skrattat! Roligaste kvällen på länge!(:

Nu är jag så trött så att ögonen blöder, nästa stopp blir sängen. Godnatt!

Fredag 27 Januari

Halloj!
Vilken kaosdag jag har haft idag! Höll på att koka sönder för att jag var så arg och nästa sekund var jag glad som ett litet barn, hahaha orkar inte skriva allt här men nu såhär i efterhand så sitter jag bara och skrattar åt allt!

Har även hunnit med att jobba ett kort pass idag 15-18:15, dom där tre sista timmarna på en fredag innan helg är alltid rätt så sega.... Ikväll har det som vanligt varit hockeykväll här hemma jag och alla grabbar såklart!

Inte någon som är sugen på att följa till Thailand två veckor, försöker övertala min Joel men han är mer sugen på att köpa en bil! Fast i och för sig så kan jag boka en resa själv för verkar ändå som att hela Luleå ska dit eller är där!



Onsdag 25 Januari

Tjabba!
Idag har jag jobbat 9:45-18:15, varit på divan och krigat runt med alla fjortisar!;) Lite mer full rulle idag, första gången på flera veckor men det kan ju bero på att lönen trillat in på dom flestas konton idag.

Annars så har det varit Hockeykväll här hemma hos oss med grabbarna, Luleå tog återigen en fin 3-poängare och håller sig fortfarande uppe i toppen än så länge.

Nu ska jag kika lite tv innan det är läggdags, Godnatt!

Tisdag 24 Januari

Tjenis!
Idag har jag varit ledig igen, så idag har jag hunnit med att:
-Gå på en lång promenad
-Diska
-Städa
-Se nya avsnittet av Gossip Girl
-Lagat mat
-Sett film
 Och har säkert gjort en hel del mer som jag inte kommer på just nu!

Har bloggtorka så bjuder på en bild från idag när jag var på promenad i det fina vädret!



Måndag 23 Janurai

Hallå!
Idag har jag jobbat 12-18:15, det var så lugnt på jobbet så trodde det nästan det var söndag. Idag så hade jag en kund som verkligen hade en sjukt fin väska, så jag frågade henne vars hon hade köpt den. Väskan var från Diva och kostade bara 299;- som hittat nästan! Direkt efter jobbet gick jag och inkasserade en likadan, nöjd tjej!

Betydligt snyggare i verkligheten!



Söndag 22 Januari

Tjenis!
Idag har det varit en väldigt skön söndag och faktiskt inte alls sådär seg och tråkig som söndagar brukar vara... Fick med mig Joel på en timmes prommenad, skönt att få lite sällskap av mitt hjärta!(: Sen har vi varit och ätit middag i Antnäs hos mina kära föräldrar, mamma fick något ryck och gjorde värsta lyx middagen med oxfilé och inbakat potatis med pepparsås!

Ikväll har vi haft söndagsmys här hemma och kollat på filmen Something borrowed, den var faktiskt riktigt bra!(:



Lördag 21 Januari

Tjabb!
Idag har jag och Joel varit på Joels brors tjej Emilias Examensfirande!(: Hon gick ut idag efter att ha pluggat till lärare. Vi var hos Emlilias mamma och firade henne med massa skålande, mat och tårta, riktigt trevligt var det!(:

Ikväll har jag hängt med Amanda!(: Hon var i stan efter att ha slutat jobbat så hon plockade upp mig. Vi åkte först på Max där hon köpte mat sen parkerade vi bilen på ett superbra ställe och hade världens utsikt. Där satt vi i hennes bil och pratade och myste i flera timmar, en väldigt välbehövlig kväll med världens bästa Amanda! <3


Fredag 20 Januari

Tjabba!
Idag har jag hunnit med att städa på förmiddagen, min eftermiddag har bestått av jobb 14-17! Finallly säger jag bara. Idag var det Clubdag med 10% plus våran underbara personalrabatt så var tvungen att shoppa, och som sagt det var en månad sen sist jag shoppade!:O

Kvällen spenderar jag här i soffan med Elena, Damon och Stefan i nya avsnittet av Vampire!

100% H&M såklart!







Torsdag 19 Januari

Halloj!
Känns som att den här dagen har varit helt onödig!

Har inget vettigt att skriva så tar nya tag imorgon, Godnatt!


Onsdag 18 Januari

Tjabba!
Igår var jag och häslade på lillebror på sjukhuset, blev kvar där några timmar också....


Idag har jag börjat morgonen med min 1 timmes promenad, har hittat en perfekt sträcka som tar typ precis en timme att gå. Tänkte väl att jag kanske iallafall skulle ta och börja röra på mig lite.

Sen har jag fått hjälp av pappa att göra om en gammal ful Ikea-ram med fula bilder i till en helt ny ram med egna bilder i. Blev faktiskt riktigt nöjd, jag som aldrig brukar vara kreativ för fem öre! ska bara klura ut vars jag ska ha ramen.

Ikväll har jag kollat på nya avsnitt av lite serier som kommit ut idag och Sveriges Mästerkock, diggar dom där sköna gubbarna i juryn(:

Våra första egna foton i lägenheten!




Måndag 16 Januari

Hallå!
Ikväll har jag och Joel varit i Rosvik hela kvällen hos hans föräldrar!(: Vi blev bjudna på middag och sen har vi kollat på bilar. Känner att det där dags att snart ge upp våran Golf som har sett sina bästa år om man säger så... Men det här med att köpa bil är inte det lättaste, tur att jag har Joel och hans bilintresserade pappa. Efter vi hade varit i Rosvik var vi förbi hos Josse en sväng och lämnade Igors börs som han hade glömt igår. Då fick vi träffa Josses hundar Wille och Zorro som var så söta!(:

Vilka är snyggast? Kan inte bestämma mig för vilka jag ska köpa!



Söndag 15 Januari

Tjenis!
IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR JOELS 21-ÅRS DAG, HURRA HURRA HURRA:D GRATTIS ÄLSKLING!<3

Idag har vi haft fullt hus här hemma. Först kom Joels föräldrar + Joels brorsa och hans tjej, det blev fika och paketöppning. Precis när alla hade åkt kom nästa gäng som var twinsen Hanna och Linda, Jacke, Patrik, Amanda, Josse och Igor!(: Så då blev det fika en gång till och paketöppning, sen såg vi Gladiatorerna från igår också. När alla hade åkt hem åkte vi till Max och Joel fick en väldigt lyxig födelsedagsmiddag;) Men gott vare!

GRATTIS IGEN SNYGGING!



Fredag 13 Januari

Tjabba!
Idag är det fredag den 13 men otroligt nog har jag inte alls haft någon otur (och ja dagen är ju redan slut) om jag nu inte skulle ramla och dö påväg till sägen vill säga. Annars idag så har jag varit ledig och spenderat min lediga dag med att hälsa på min kära mamma, ibland kan hon allt vara söt!(:

Ikväll har jag hängt med Amanda och Jokki hos Amanda!(: Vi har varit till stallet en sväng och hälsat på Amandas fina hästar, gjort chockladbollar och typ prata i 5 timmar!? Kul att träffa Jokki igen, men det här var sista gången för på söndag åker hon tillbaka till Florida. Som tur är så kommer hon tillbaka till sommaren igen!(:

Thailand hade varit ganska nice just nu!





Torsdag 12 Januari

Halloj!
Idag har jag först varit med mamma till Storheden, vi åt lunch på Trend Café och sen åkte vi och handlade på Ica Maxi. Efter det så blev det att jobba 15-18:15, kort pass blev det idag!

Direkt efter jobbet åkte jag med Joel och hans familj och åt middag på Corsica, ja det var ju ingen höjdare vi fick vänta på maten i typ en och en halv timme!:O När väl maten kom var det ju inte speciellt gott heller så dit går jag aldrig mer.... Efter vi hade ätit åkte vi till Joels bror Björn som fyller år idag, där blev det tårta och hockey!(:

Tänker på er!


Onsdag 11 Januari

Tjabba!
Igår jobbade jag hela dagen och orkade bara inte blogga. Känns som att jag tappat lusten lite för jag skriver ändå inte så mycket intressant så kanske ska ta en paus från det här ett tag... Får se hur jag gör.


Idag har jag varit ledig, så har ägnat min dag åt att städa och rensa här hemma. Torkade till och med ur alla köksskåp, hur ofta gör man det liksom?? Men nu är det iallafall skinande rent här hemma igen(:

Sen har jag varit och hämtat Joel från jobbet, snäll som jag är! Vi har handlat och sen varit ute och gått på en promenad. Resten av kvällen har spenderats i soffan och kollat på Sveriges Mästerkock, ganska bra program faktiskt(:

Livet kan vara så sjukt orättvist ibland, hur kan en sån här sak hända så bra människor?



Måndag 9 Januari

Hallå!
Då var man back on track på jobbet igen, 9:45-18:15 blev det som vanligt idag. Lugnet har lagt sig över butik så ungefär såhär kommer det väl vara nu i 2 månader, håller bara tummarna för mycket jobb iallafall.

Annars har jag väl inte så mycket mer att tillägga, kylan har kommit till LÅ nu och imorse var det -20.... Längtar redan till sommaren och värmen!(:

Världens tråkigaste inlägg så nu ska jag gå och tråka ut någon annan istället, Herrå!

Söndag 8 Januari

Tjenis!
Idag har det verkligen varit en lugn dag, mestadelen av tiden har spenderats i soffan framför nya tv:n såklart. 5:e dagen på rad jag är ledig, börjar bli ganska så uttråkad nu så hoppas verkligen på jobb imorgon!

Kvällen har jag spenderat med världens bästa kille, vi åt middag på Exotic sen har vi kollat filmen One Day (som inte alls var så bra som jag hade förväntat mig) och bara myst på här hemma!(:

Som sagt idag har jag och Joel varit tillsammans 2 år!<3 Herregud vad tiden går snabbt! Vi har hunnit flytta ihop i Joels lilla 1:a, i sommras flyttade vi till våran gemensamma lägenhet, vi har en katt tillsamman, vi har bil, båda har jobb.... haha snart är vi väl gifta också! Tiden går snabbt när man ha roligt, men jag är världens lyckligaste som har turen att få vara tillsammans med världens bästa kille! Älskar dig <3
 


Fredag 6 Januari

Tjabba!
Idag är det 3:e dagen på rad jag är ledig, var tvungen att sms Josse som också har varit ledig såhär mycket och nästan fråga vad man gör när man är ledig från jobbet. För december var ju inte direkt en lugn månad så man kommer ju knappt ihåg hur det är att vara ledig... Får väl se hur det blir dom här två första lugna månaderna på året om det blir något jobb alls, gillar inte alls januari och februari kan ju vara bland dom tråkigaste månaderna som finns.

Ikväll har jag Joel varit hos hans förlädrar där det var lite släktträff typ och så blev vi bjudna på middag!(: Joels mamma hade gjort hur mycket gott som helst så blev sådär matkoma efteråt, men trevligt var det.

Nu har ju äntligen alla serier börjat igen efter uppehållet och idag kom nya Vampir avsnittet ut så det ska jag se nu på en gång!



Torsdag 5 Januari

Halloj!
Ikväll har jag och Joel fått besök av Jokki, Martin, Twinsen Hanna och Linda och Jacke!(: Det blev att se hockey först, Luleå mot Skellefteå och dom kunde äntligen slå skeå efter förlägning och Harjus 3 grymma straffar. Sen kollade vi filmen Growns Up som dom flesta redan hade sett tidigare men det är ju bara sådär sjukt roliga så att man kan se den igen. Vi tog det lugnt här efter filmen och bara snackade, alla skulle se JVM finalen här men alla blev för trötta... Sitter här och försöker fortfarande hålla upp ögonen får se hur länge till jag orkar vara vaken:P

Idag fick jag äntligen tag på en precis sån där ljuskandelaber som jag ville ha, var sista också så hade riktigt tur!



Onsdag 4 Januari

Tjabba!
Ikväll har jag hängt med Amanda, Josse, Emma, Sandra och Disa!(: Vi tog en fika på Friends först och satt och pratade av oss lite bla om nyår. Sen gick vi på bio och kollade filmen New Yers Evé, så himla bra film!(: En feel good film som typ Love Actually med massa kända skådespelare i samma film. Men där ett tag under bion var det inte filmen som var det roligaste utan en kille några rader längre ner, Hahaha! Efter filmen var ingen sugen på att gå hem så vi hamnade på Max ett tag och satt och flummade oss ända tills dom stängde, hade en riktigt trevlig kväll iallafall!(:

Nu ska jag krypa ner i sängen klockan är alldeles för mycket egentligen, men se den här filmen om ni vill få er några goda skratt!




Tisdag 3 Januari

Tjenis!
Idag har jag jobbat som vanligt 9:45-18:15, Rea steg 2 började vi med idag så det var bara sätta igång att gå igenom hela avdelningen igen och ta ut ännu mer rea.... ganska less på denna rea nu alltså. Har bosatt mig på divided, är där varje dag nu så börjar känna mig som hemma där nästan(:

Nu ska jag fortsätta att kolla filmen The Holiday som går på tv, så himla mysig film alltså!(:



Måndag 2 Januari

Hallå!(:
Ny vecka, ny månad, ett nytt år och massor med nya möjligheter!(: Första arbetsdagen detta år är avklarat, 9:45-18:15 som vanligt. Första dagen sen några veckor innan jul det verkligen är lugnt på jobbet, kändes faktiskt lite skönt att kunna ta ikapp lite.

Annars så har jag en sjuk pojkvän här hemma, håller mina tummar för att jag INTE ska bli sjuk för jag känner inte alls för att börja det nya året med att vara sjuk.....

Nu ska jag kika lite tv, herrå!

Söndag 1 Januari

Tjabba!
Igår var det Nyårsafton och jag hade inte speciellt höga förväntningar för nyår är alltid så himla överskattat men jag hade faktiskt ett riktigt bra nyår!(:

Nyårsaftonskvällen började hemma hos mamma och pappa i Antnäs där jag och Joel blev bjuden på nyårmiddag. Dagen till ära blev vi bjudna på Gorgonzola- inbakad oxfilé med pressad potatis och portvinsås, bland det godaste jag ätit(: Sen blev vi skjutsade till Josse på Bergnäset där förfesten var, det var ganska mycket folk där både kända och okända ansikten. Vi körde även hela havet stormar och jag är så nöjd för jag kom två och hon som vann var nykter! Runt halv tolv begav vi oss in mot staden och norra hamn för att kolla på fyrverkerierna, men jag hade fullt upp med att träffa massa folk och ha kramkalas med alla så såg typ inte en enda raket. Sen promenerade jag hem till Fredde med Joel och grabbarna, japp ni hörde rätt vi promenerade till Notviken och gissa om det var kallt???

Här kommer lite biler från kvällen:



Idag har det varit en riktigt seg dag, har inte gjort många knop. Jag och Joel tog oss till MissMac där vi träffade Tobbe och Jesse och åt pizza tillsammans. Sista gången man såg dom där två filurerna för den här gången för nu har dom åkt tillbaka till Oslo igen.

Såg nyss filmen Friends with benefits på våran nya stora 51" tv, riktigt nice att Joel bara gick och köpte en ny tv sådär impulsivt i fredags. Resten av kvällen spenderar jag nog här i soffan med nya tvn och J!



RSS 2.0