Fredag 29 Juni

Tjabba!
Idag har jag jobbat lååångpass 8:00-18:15, ändå rätt skönt att börja sådär tidigt och hinna göra så mycket utan kunder i butiken allting går så himla snabbt och lätt då! Krigat på divan hela dagen, så nu är det uthängda och tomma hästar, städad avdelning och till och med hunnit få upp massa nya varor!(:
 
Efter jobbet åkte jag och Joel direkt ut till Antnäs och åt middag hos mamma och pappa blev bjudna på tacos och det var riktigt gott när det var ett tag sen sist! Sen resten av kvällen har jag hängt här hemma med Joel och Martin, dom skulle se någon konstig film så jag slog på Föräldrafällan! Sett den minst 10 gånger och kan dom flesta repliker utantill men den är bara så himla söt och bra!(:
 

Torsdag 28 Juni

Halloj!
Jobb, jobb, jobb är det enda jag gör just nu, idag blev det 9:45-18:15 igen! Alltså vilket tryck det är i butiken just nu, hur mycket folk som helst hela tiden. Kan kanske bero på denna enorma REAN vi har just nu!
 
Imorgon taggar jag uppstigning klockan åtta för att jobba ett 10 timmars pass, känns redan lite små jobbigt när jag vet att en hel stökig divided avdelning väntar på mig plus flera hästar att hänga ut.... Så det är bäst jag tar och sover nu så att jag har ny energi imorgon!(:
 
Godnatt!

Onsdag 27 Juni

Tjabba!
Idag blev det jobb hela dagen, 9:45-18:15! Full rulle nu hela tiden, denna stora rea alltså man hinner kanppt andas på jobbet just nu!
 
Efter jobbet mötte jag upp mamma och pappa och så gick vi till Waldorf och åt middag!(: Ojj vad gott det var, riktig onsdagslyx helt enkelt!
 
Annars så är det så kallt ute, solen lyser med sin frånvaro och termometern visar ynka 10 grader! Vart är sommarvärmen????
 
Middagen idag på Waldorf!
 

Tisdag 26 Juni

Tjenis!
Idag hann jag gå på stan en sväng innan jobbet, hittade dock ingenting känns bara som att alla butiker typ har samma kläder just nu... Sen har jag jobbat 12-18:15, det är verkligen KAOS på jobbet just nu, REA steg 2 har börjat och på riktigt så fattar jag inte hur all rea ska få plats för det är ännu mer än förra sommaren!:O
 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt här framför datorn! Är så tråkigt när Joel jobbar eftermiddag och inte kommer hem förrän 23, man hinner knappt se varandra!
 
Bjuder på en bild på Messi som har varit min kompis under kvällen!
 

Måndag 25 Juni

Hallå!
Idag sov jag sjukt länge, måste ha varit riktigt trött efter denna midsommarhelg! Vid två åkte Joel till jobbet och så kom Jenny till mig istället!(: Hon åt lunch här sen promenerade vi till Dollar Store och handlade lite småsaker. Efter det åkte vi in till stan och mötte upp Jennys mamma, dom skulle kolla på lite glasögon så jag hängde på. Sen följde jag även med dom till Antnäs och blev bjuden på middag hos dom, alltid lika god mat när man äter där!:D Hann även med att träffa deras höns, vi provade glasögonen som Jenny tog med hem, kollade lite på datorn och åt efterrätt! Precis en sån där Jenny-dag som jag längtat efter!(:
 
Måste bara berätta en sak jag gjort, igår beställde jag hem ett par Jeffery Campbell skor!!! Gissa om jag är överlycklig och längtar verkligen tills dom kommer!:D
 

Söndag 24 Juni

Tjenis!
Idag har jag söndagsjobbat 10:30-16:15, kul att jag egentligen typ inte skulle jobba för att det blivit något knasigt med schemat! Men fick som sagt ändå jobba och det var lika bra det plus att söndagar ger bra med pengar(: Var ändå ganska bra med folk, alla hade väl abstinens eftersom stan haft stängt nu i två dagar!
 
Efter jobbet åkte jag ut till Antnäs och firade mamma på hennes riktiga 50årsdag med familjen! Vi grillade oxfilé dagen till ära, mummms! Grattis igen mami!<3
 
Sen efter det åkte jag förbi Emilia en sväng och hälsade på! Vi kollade AFV, haha dör så roligt det är fattar verkligen inte hur alla kan få allt roligt på film!;)
 

Lördag 23 Juni

Tjabba!
Igår:
Då var det äntligen dags för Midsommar! Blev inget hägnan eller sådär på dagen utan istället blev det min kära mammas 50års fest! Mamma, pappa och mostrarna hade gjort så fint både hemma i huset och på gården med partytält och hela kittet!(: Började med massa olika förrätter och folk droppade in eftersom, kul att träffa alla släktingar igen! Sen blev det varmrätt som bestod av massa olika grillat kött och mycket tillbehör. Sen efterrätt på det, Joels mamma hade bakat dom godaste tårterna som finns! Blev paketöppning plus massa sång och dans;)
 
Jag och Joel lämnade mammas fest några timmar senare än tänkt, då drog vi vidare till Fredde och festade med lite folk! Roligaste var nog att min kära vänn Jenny kom dit och senare Alex också!:D Blev inte alls så mycket drickande för min del, gick och var mätt hela kvällen från all mat vi hade ätit innan så var inte alls så sugen på massa dricka. Men blev några glas iallafall och sen slutade kvällen på Statoil med en korv!;)
 
Här kommer några bilder från kvällen!
 
 

Idag:
Har varit i Antnäs hos mamma och pappa och hjälpt till att städa undan lite från gårdagens festligheter! Sen var jag tvungen att leka lite chaufför eftersom ingen annan var kapabel till det, så skjutsade ena mostern till flyget och den andra hem!(:
 
Ikväll kom Jenny, Jokki och Elina hit!(: Vi hängde, åt fruktsallad, kollade fotboll med Joel och Fredde och kollade en film! Vi såg den här Project X, haha väldigt rolig men helt sjuk film visste inte riktigt om man skulle skratta eller gråta!;)
 
 

Torsdag 21 Juni

Halloj!
Började dagen med att åka och göra lite ärenden med mamma och mostrarna!(: Vi åkte först till kyrkogården och satte ditt fina blommor på farfar,farmor och mormors grav. Sedan drog vi vidare till storheden där vi åt lunch på Trend Café, älskar deras varma mackor med kyckling på!
 
Sen blev det att jobba 14-18, var ganska full rulle såhär dagen innan midsommar! Men vi var ganska mycket folk på eftermiddagen så det gick bra(:
 
Köpte mig en fin klänning idag, tyvärr ingen midsommarklänning så får väl gräva i garberoben och se om jag hittar något fint!
älskar ryggen på den!

Onsdag 20 Juni

Tjabba!
Idag har jag jobbat 9:45-18:15, fick äntligen vara på divan igen typ min favoritavdelning! Sen är det så himla kul när man får höra så mycket beröm, blir alldeles varm i hjärtat så fina arbetskamrater jag har!(:

Ikväll har jag hängt med Emilia, vi gick ut på en lång promenad! Men det var så sjukt kallt och blåsigt så vi började frysa och kortade av promenaden lite. När hade den riktiga sommaren tänkt komma hit till LÅ egentligen, snart är ju nästan juni slut och inge sommarvärme!!??

Har fixat och trixat lite här hemma med nya saker från Ikea!

Nya tavlor i vardagsrummet, var på tiden dom gamla var så sjukt fula!

Det här året fick det bli plattor på balkongen istället för gräs eftersom våran lilla katt kissade ner hela balkongen! Nu saknas det bara lite blomlådor så blir det nog trevligt att sitta där ute!


Måndag 18 Juni

Hallå!
Jobbade ju natten så har varit helt död idag och typ sovit bort halva dagen.... vilken omställning det är när man ska jobba natt inte alls van vid det. Resten av dagen har jag spenderat med att gå på en promenad och städa lägenheten!

Ikväll åkte jag till Antnäs och hängde med Jenny, Amanda och Jokki!(: Äntligen har Jenny kommit hem igen och hon ska stanna två veckor, så det blir mycket kompis-tid dom här veckorna!((: Iallafall så åkte vi först till stallet och kollade på lilla fölet som hade växt hur mycket som helst på bara någon vecka! Sen fick Jokki åka häst, jag och Jenny fotade och kollade på. Sen lämnade vi Amanda med hästarna och åkte till Jokki och hängde där resten av kvällen(:

Så härlig bild när Amanda och Jokki åker häst + fint väder!



Söndag 17 Juni

Tjenis!
Idag har jag varit på Ikea, skulle med Emilia men mamma och moster ville också hänga på så då åkte vi iväg alla fyra!(: Skulle inte alls shoppa mycket men blev ändå en hel del, mest påfyllnadsvaror om jag säger så. Servetter, mer glas, handdukar, påslakan, lakan och gardiner. Sen fick lite annat följa med mig hem som jag kan visa sen när det är klart! Hade iallafall en sjukt rolig resa, tror vi alla skrattade så mycket att vi har fått ett 6- pack med magmuskler nu men så är det alltid då man har med min moster!;)haha

Resten av dagen har jag varit hemma hos Emilia och hjälpt henne få upp allt nytt från Ikea. Sen när Joel slutade åkte vi ut till Antnäs och åt middag hos mamma och pappa, är även kvar här nu eftersom jag ska jobba min första natt här med lillebror(: Så har inte ens hunnit vara hemma något idag men så blir det ibland.

Här är en liten sneak peak på en av mina nya tavlor jag köpte på Ikea idag!



Lördag 16 Juni

Tjabba!
Idag vaknade jag upp och såg att det var sol ute tänkte att den här lördagen kommer spenderas ute, men istället blev jag inringd på jobb så då var det bara iväg och jobba 12-16:15! Men hade faktiskt en riktigt rolig dag på jobbet plus att jag gillar att jobba lördagar när det är mycket folk(:

Efter jobbet så grillade jag och Joel ute på balkongen, riktigt nice väder sommaren kanske äntligen kommer! Sen tittade Martin förbi en sväng och så såg vi en film, The Dilemma lite konstig film men roliga skådespelare som var med! Resten av kvällen har jag börjat göra om lite i våran lägenhet, kanske inte det roligaste en lördagkväll! Joel har gått och lagt sig pga 12h pass imorgon så något var jag tvungen att roa mig med;)

Några nya fina saker jag shoppat!

Brukar aldrig hitta något på REA men dom här två skorna var det 50% på så jag passade på att fynda på Scorett!


Tänkte egentligen köpa dom här glasen i rosa men såklart var dom slut så fick bli lila istället!


Fredag 15 Juni

Tjabba!
Idag har jag jobbat 14-18:15, tungt att jobba en fredag eftermiddag för då droppar alltid allt folk in och personal går hem tidigt så är alltid lite små kaos! Men gick faktiskt riktigt bra idag, kanske för att jag fick bossa lite;)haha

Ikväll följde jag med Joel och grabbarna till stan för att kolla EM i stadsparken! Sjukt mycket folk var det, och många man kände(: Tyvärr så blev det ingen rolig match och Sverige åker ut EM + plus att det var sjukt kallt idag också så höll på att frysa ihjäl igen.... Att jag aldrig lär mig att klä på mig för det är faktiskt inte sommar när solen gått ner!

Taggade grabbar innan matchen!


Torsdag 14 Juni

Halloj!
Idag har jag hunnit vara på Storheden först på förmiddagen! Var tvungen att handla lite och kolla in på nya Em-möbler som hade premiär idag, det var riktigt fint men blev inte att köpa något. Sen har jag varit och jobbat en kortis 15- 18:15!

Ikväll har vi haft afterwork med hela H&M- gänget! började på jobbet efter stängnig med en fördrink sen gick vi vidare till Båten och blev bjudna på god middag!(: Sen blev det några glas vin och massa prat, tyvärr så blev det sjukt kallt där i slutet  så vid halv elva rundade vi av och då var det ändå några som stannade kvar. Men hade en riktigt trevlig kväll med dom bästa arbetskamraterna man kan ha!!!((:

Bjuder på dom två få bilderna jag tog ikväll!

Monica och Josse!(:

Sjukt god efterrätt!


Onsdag 13 Juni

Tjabba!
Idag har jag varit ledig, och äntligen kunnat njuta lite av solen och värmen!((: Tog med mig Joel en sväng till Storheden och stan, hann med att uträtta alla mina 100 ärenden jag hade att göra + shoppa lite! Sen åkte Joel till jobbet och jag tog en härlig lång promenad i solskenet.

Ikväll åkte jag till Emilia och hängde med henne!(: Haha vi har alltid så mycket ideer och så slutar det ändå oftast i kaos!;)

Dagens shopping plus några plagg jag fick med mig hem förra veckan som jag inte hunnit visa!








Tisdag 12 Juni

Tjenis!
Även idag har jag jobbat 12-18:15, var lite tungt att gå till jobbet idag när solen lyste ute (som man inte har sett på flera veckor) och det var hyffsat varmt! Tog cykeln till jobbet så fick njuta lite av vädret iallafall(: På jobbet var det full rulle som vanligt, just nu är det så mycket förändringar att jag blir helt snurrig i huvudet!

Ikväll åkte jag ut till Antnäs och hängde med Amanda, Jokki och Linnea!(: Var så himla längesen jag träffade Linnea så det var riktigt roligt! Vi gick till Ica och köpte frukt och sen var vi hos Amanda resten av kvällen och bara pratade och åt fruktsallad!(:

Nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt!

Måndag 11 Juni

Hallå!
Ny vecka och nya tag, började med en lite sovmorgon och sen jobb 12-18:15! På jobbet var det en ganska lugn dag eller iallafall nere på barn, så hann packa upp massor med varor!(:

Ikväll har jag varit och kollat Fotbolls EM med Joel, Fredde och Macke hos Joels brorsa!(: Matchen var ingen höjdare direkt men det vet nog alla, men något som var en höjdare var hans tv! En 108´ tv med HD, gissa om det var bra bild!!!


Mysig söndagskväll med mitt hjärta igår!<3



Lördag 9 Juni

Tjabba!
Trodde nästan det var påväg att bli sommar idag när solen lyste och det var varmt, men det övergick ganska snabbt till mulet och kallt höst väder! Jag och Joel har gått en sväng på stan idag. Träffade massa kända ansikten idag på stan, men det bästa var nog att få träffa Emma och Martin! Åhhh blev helt överlycklig när jag såg dom för sist var för 9 månader sen när dom flyttade till Umeå! Så vi satt på Dagobert och tog igen massa tid med dom, synd att det inte blev så lång stund:/ Men nu ska jag och Joel ta oss ner någon helg i sommar och hälsa på dom!:D

Ikväll har jag och Joel varit en sväng till Antnäs och ätit middag hos mamma och pappa!(: Sen blev det häng här hos oss med Emilia, Martin och Fredde! Vi kollade filmen 21 Jump Street, haha den filmen var bara så ful och rolig!



Fredag 8 Juni

Tjabba!
Idag har jag också jobbat 9:45- 18:15, har varit ganska så lugnt hela dagen. Folk har väl inte haft tid att gå på stan idag när det varit examen/studenten. Jag och Josse gick ut på våran lunch och kollade på alla fulla studenter som åkte runt på flaken, åhhh vilken känsla det var att se alla ville bara ta studenten igen!!!(: Synd bara att det inte är sommar utan snarare höst väder med + 9 och molnigt, vars är sommaren???

Ikväll åkte jag till Emilia en sväng och hängde med henne, vi var så peppade på att göra något roligt så vi åkte hit och hängde med Joel och grabbarna. Drog en sväng till Donken och åt lite och sen åkte vi runt i stan och kollade på alla fulla studenter;)

Tänk att det är 2 år sen idag, vars tog tiden vägen? Men hade gärna gjort om det igen för kan vara bland det bästa jag gjort!



Torsdag 7 Juni

Halloj!
Idag har jag arbetat 9:45-18:15, ganska mycket idag på jobbet nu såhär inför examen/ studenten! Har nästan bara haft kassa idag så är helt slut i huvudet.... Har även träffat massa kända ansikten idag, lika kul varje gång ni kommer in på H&M och säger hej!

Efter jobbet kom jag hem till mat på bordet, Joels mamma var här och var gullig nog att laga mat åt oss!((:

Nu ska jag krypa ner under täcket, godnatt!
 


Tisdag 5 Juni

Tjenis!
Idag har jag hängt med Emilia!(: Vi började dagen med en lång skön promenad vid vattnet här vid mig, sedan tog vi med Messi till henne så han fick träffa hennes lilla kattunge Betty! Men det gick inge vidare, dom blev inte alls kompisar utan fiender men det var värt ett försök iallafall. Sen åkte vi vidare till Storheden och skulle absolut inte shoppa något! Men slutade med att vi båda gick och bar flera shoppingpåsar... Men jag köpte bara två saker som vi behövde till lägenheten, en matta till hallen och en lampa i fönstret i köket!(:
Efter det åkte vi vidare hem till mig och lagade Tacos till middag, unnade oss det såhär på en vanlig tisdag! Sen åt vi jordgubbar till efterrätt och kollade tv(:

Har precis kollat klart filmen Älska mig igen, åhhh så bra den var och bra skådespelare i den! Hade försökt att inte ha några förväntningar alls så jag inte blev besviken, men den var super bra dock väldigt sorglig.... Men den är verkligen sevärd!




Måndag 4 Juni

Hallå!
Nu är klockan så mycket så borde verkligen gå och sova men ska bara slänga in ett snabbt inlägg här innan! Ikväll åkte jag till Antnäs och hängde med Amanda och Jokki!(: Vi åkte först till stallet och fick träffa lilla fölet som föddes igår, en dag gammal och redan sprang den omkring. Hon var så himla fin och mjuk, nästan som ett mjukisdjur. Tänk det här är fjärde gången dom får ett föl och fjärde gången jag ser en sån här liten häst, gillar verkligen när dom är sådär små och söta!

Efter vi hade varit i stallet promenerde vi till Jokki, där gjorde vi fruktsallad. Satte oss och åt den framför elden och bara hade det mysigt och pratade. Riktigt bra kväll och mysfaktorn var hög!

Här är Amanda och den lilla söta rackaren!<3



Söndag 3 Juni

Tjenis!
Idag har jag varit med Emilia en sväng till storheden, följde med som stöd när hon skulle köpa tv men blev ingen tv utan massa annat istället;P Sen har jag och Joel varit i Antnäs och blivit bjuden på middag av mamma och pappa!(: Vi var försökskaniner och fick testa på något nytt som mamma kanske ska ha till sin fest.

Annars så har veckan som gått varit så himla bra, varit så glad varje dag!(: Har fått jobba måndag- fredag på H&M + mitt dubbelpassa i Boden butiken i fredags också. Känns som jobbet äntligen kommit igång på riktigt efter ett långt uppehåll med lite tider på jobbet och mycket arbetslöshet... Plus att jag ska börja jobba natt också!(:whiioo


Lördag 2 Juni

Tjabba!
Idag har jag varit på stan en sväng med Joel, shoppade ingenting utan följde bara med som smakråd(: Efter vi varit på stan så åkte vi till Joels föräldrar i Rosvik där även hans bror + tjej var och så blev vi allla bjudna på middag. Dagen till ära blev det min efterlängtade favorit blodpalt, och så fick vi en smarrig efterrätt på det!(:

Ikväll blev det filmkväll här hos oss med twinsen Hanna och Linda, Julia och Jacke! Vi såg In Time, riktigt bra film faktiskt hade inga förväntningar alls så kanske just därför den blev så bra(:



Fredag 1 Juni

Tjabba!
Idag blev det att jobba dubbelpass! Började att jobba 9:45-16, var ändå ganska så lugnt för att vara en fredag så vi hann få upp massor med nya varor!((:

Sen när jag slutade blev det att slänga i sig Maxmat till middag och sen vidare till Boden för att jobba där!:D Boden hade kvällsöppet i hela stan så fick jobba 17:30-22:15, första gången jag jobbar i en annan butik så det var riktigt roligt! Boden är Sveriges minsta H&M butik så den är ju inte så stor, men himla fin med den nya inredningen och allt! Var lite nervös i början men det gick super att jobba där är ju nästan samma rutiner. Det ända tråkiga var väl att det var så dåligt med folk.... Så nu har jag provat på det också!((:



RSS 2.0