Onsdag 30 November

Tjabba!
Idag har jag jobbat 7:30-10:30, vi hade nämligen våran vip-frukost + 20% på allt i butiken!(: Alla på jobbet var taggade som tusan, vi hade en städat butik och det var många anmälda till våran frukost. Men tyvärr så kom ungefär bara hälften av dom som var anmälda så det var ju trist, blev lite mycket "dö-tid" eftersom vi var så mycket personal. Fast det var ändå riktigt roligt att jobba och hoppas på att vi får ha vip-frukost någon mer gång för det var ju iallfall en kul grejj!(:

Resten av dagen har jag spenderat hemma med att städa, diska, vika tvätten sen igår och massa andra tråkigheter men när man gör allt på en gång så går det fort! Belönade mig med att kolla lite serier efter det!(:


Måndag 28 November

Hallå!
Idag är jag ledig och Joel har tagit en semesterdag eftersom han kom hem så sent igår från Oslo!(: Så idag sov vi ut, haha ja vi sov faktiskt till elva! Resten av dagen har vi spenderat på stan, åt lunch på stan och sen har vi gått i alla Luleås butiker typ. Joel köpte sig iallfall en ny halsduk och nya vinterskor eller ska jag kalla det bratskor, haha sjukt snygga var dom då!;) Själv kom jag tomhänt hem men shoppade så mycket förra veckan så försöker hålla i pengarna lite.

På tal om att shoppa, här får ni se vad jag kom hem med för nytt till garderoben förra veckan!(: 100% H&M såklart!






Söndag 27 November

Tjenis!
Ikväll har jag hängt med Amanda, åkte till henne en sväng och där blev jag bjuden på massa gott fika eftersom hennes pappa hade fyllt 50år!(: Sen åkte vi till stallet och tog in alla hästar, efter det begav vi oss mot mig. Hemma hos mig kollade vi dom två sista avsnitten av Vampire, nu är jag äntligen ikapp och säsong 3 är så sjukt bra just nu!!(:

Tände precis första juset eftersom det är första advent idag och precis då kliver min pojkvän Joel in genom dörren efter att ha varit borta i Oslo hela helgen! Puss på honom<3



Lördag 26 November

Tjabba!
Idag har jag lördagsjobbat 9:45-17:15, nu när det är juletider har vi öppet en timme längre på helger. Ja vad ska man säga om dagen, kaos med folk som vanligt när det är löningshelger.
Ikväll blev jag erbjuden att äta Kina mat från Waldorf med familjen och det tackar man ju såklart inte nej till!(: Annars blir det en väldigt lugn lördagkväll som spenderas här i Antnäs med film och massa godis!
Nu tycker jag snön är välkommen till 1:a advent det blir ju så gårtt och tråkigt annars. Såhär såg det ut för någon dag sen på backen när jag gick till bussen men nu är den lilla snön som kom borta igen!

Fredag 25 November

Tjabba!
Idag har jag jobbat 9:45-18:15, hektisk dag på jobbet eftersom lönen trillade in på dom flestas konton idag. Vi har även haft Clubdag med 10% så det gjorde ju det hela värre! Passade iallafall på att shoppa både till mig själv och julklappar nu när det ändå var 25% + 10%!(:
Annars så har Joel dragit till Norge med sina grabbar idag för att hälsa på Tobbe och Jesse, hela helgen blir dom borta. Kul för dom men mindre kul för mig, hade gärna dragit dit med mina vänner också och festat järnet en helg!;)
Nu ska jag runda av här för nu väntar sängen på mig, Godnatt!(:

Torsdag 24 November

Halloj!
Igår jobbade jag hela dagen 9:45-18:15, var på divaided som vanligt!(:

Efter jobbet åkte jag direkt till Coop med Joel, Fredde och Macke!(: Vi var på plats när Myllys tröja hissades och det var ganska så coolt!:D Matchen sög i början men sen i andra blev den ganska så händelserik men Luleå förlorade som vanligt på straffar......



Idag har jag återigen varit ledig, blev mycket ledigt den här veckan men som tur är har jag helgjobb. Så idag har jag varit med mamma en sväng och handlat, varit på blomsterlandet och handlat lite juldekorationer. Sen har jag ägnat resten av dagen åt att städa och julpynta, så nu är lägenheten sådär mysigt julig!(:

Ikväll har Joels mamma varit förbi här en sväng, var flera veckor sen jag såg henne så det var kul att träffa henne!(:

Tisdag 22 November

Hallå!
Har varit ledig både igår och idag, herregud vad saker jag har fått gjort men orkar inte tråka ut er med att skriva allt.

Igår var jag med Joel och pappa på invigningsdagen av Mediamarkt, det var så sjukt mycket folk där inne så jag blev alldeles snurrig och ändå åkte vi dit senare på kvällen.... Blev iallafall bara några små inköp.

Ikväll har jag tagit tummen ur röven och varit ute och gått i en timme, vad hände med det liksom? Var iallfall ganska skönt och ska försöka börja få det till en vana. Har även hunnit med att prata i telefonen med kära Jenny, har inte pratat med henne sen hon åkte härifrån men känns som att det var igår. Men behöver inte sakna henne så länge till för snart kommer hon till LÅ igen, 8 december!!(:

Hehe gissa vad jag ska göra nu, kolla Vampire såklart! Herrå!


Söndag 20 November

Tjenis!
Idag har jag söndagsjobbat 12-16:15, åhh vad det är tråkigt att jobba söndagar när det är så lite folk och lite att göra. Var där uppe på Everyday så var helt själv också, men jag fick lite sällskap av Patrik som kom förbi och pratade lite och stannade där nästan 2 timmar!(:

Annars så händer det inte så mycket här förutom att det äntligen snöar!!!(: Nu kanske man kan börja få lite julkänsla och snart åker julpyntet upp inför 1:a advent(:

Nu ett avsnitt Vampire!



Lördag 19 November

Tjabba!
Ikväll har jag och Joel lagat middag här hemma och bjudit över Hanna och Patrik!:D Vi lagade det vi åt förra helgen hos min mamma och pappa, fast bytte ut oxfilén mot fläskfilé. Det blev faktiskt riktigt lyckat även fast det var första gången vi gjorde den där potatisgrejjen. Hanna och Patrik bjöd på efterrätten, det var någon chocklad/kladdkaka med grädde och daimbitar som var riktigt god!(: Sen kollade vi hockeyn och pratade ikapp lite, var ju hur längsen som helst vi träffades! Hade en riktigt trevlig kväll och hoppas att det inte dröjer lika länge som förra gången innan vi ses igen!

Nu ska jag mysa ner mig här i soffan med min man och kolla lite tv, bye bye!

Fredag 18 November

Halloj!
Igår jobbade jag 12:18:15, kvällen spenderades med Amanda och Josse!(: Först åt vi middag på Max och sen kollade vi Breaking Dawn på bio, sjukt bra film lätt den bästa hitills!(:


Idag har jag varit ledig!(: Spenderade förmiddagen hemma och sen har jag hängt med min kära mamma resten av dagen!(: Blev även bjuden på middag hemma hos mamma och pappa, vi åt en jättegod sallad. Resten av kvällen spenderades i mamma och pappas soffa med lite fredagsmys och Idol!(:

Dagens middag!

Onsdag 16 November

Tjabba!
Ikväll åkte jag ut till Antnäs och hängde med min kära Amanda!(: Hon har varit borta en vecka i Stockholm och Göteborg så var tvugna att uppdatera oss lite på varandras liv;) Hon hade shoppat jättemycket fina grejjer, så jag blev nästa själv sugen på att åka till storstäderna. Sen tog vi en promenad till stallet, hälsade på alla fina hästar och fölen hade växt och blivit så stora(: När vi kom tillbaka kollade vi ett Vampire avsnitt, första avsnittet på säsong 3, egentligen ville jag spara det lite så jag inte hinner ikapp avsnitten men kunde bara hålla mig en vecka!

Nu ska jag avrunda här och krypa ner i sängen, Godnatt!(:

Tisdag 15 November

Tjenis!
Idag har jag jobbat 9:45-18:15, fick vara på divided idag eftersom Emmelie gjorde fönster. Gjorde om accs-vägen på divided så nu är jag ganska så less på alla stickade vantar, mössor och halsdukar som bara är jobbiga och tar plats!

Ikväll har vi haft tvättsuga, så nu är äntligen tvättberget borta!(:

Annars så fick jag en väldigt väldigt försenad födelsedagspresent av min gudmor!(: Fick välja själv vad jag ville i hennes butik, så då tog jag den här fina adventsljustaken(: Köpte även en lila stjärna att hänga i fönstret till vardagsrummet men hittade ingen bild på den så visar den sen när den sitter uppe!



Måndag 14 November

Hallå!
Fick en lite skön sovmorgon idag, jobbade 12-18:15!(: Det måste ha varit den lugnaste dagen på evigheter, så det blev nästan sådär långtråkigt på jobbet eller iallafall dom två sista timmarna.

Annars så har jag börjat kolla vad vi har för julsaker här hemma och vad vi måste investera i, herregud det är ju första advent om mindre än två veckor! Snart är julen här!(:

Inhandlade lite småkraffs idag, bland annat dom här örhängena + smink!



Söndag 13 November

Tjenis!
Söndagsjobbade idag 10:30- 16:15, söndagar är inget att hurra över men tiden gick snabbt med Josse på dam(: Så nu har jag gjort bort mina jobbhelg med öppning så nu får jag vara ledig ända tills imorgon klockan tolv!;)

Det här är mina kompisar ikväll, nu ska jag krypa ner i soffan och kolla Gustafsson 3 trappor!



Lördag 12 November

Tjabba!
Lördagsjobb hela dagen lång 8:30-16:15(: Sjukt segt att börja halv nio men öppning men det gick bra. Det har varit en ganska lugn lördag inte det normala lördagskaoset iallafall, men alla ligger väl lågt nu innan det är dags för julhandeln.

Efter jobbet åkte jag och Joel till mamma och pappa i Antnäs och blev bjuden på middag. Vi fick Oxfilé, pressad potatis i smördeg och pepparsås till det, vilken lyxmat det blev och sjukt gott var det!(: Vi blev även kvar där några timmar och umgicks med mina kära föräldrar och bara hade en lugn och skön lördagskväll(:

Nu ska jag kolla klart Dumpa honom och sen bege mig mot sängen, taggar jobb imorgon också då! Godnatt alla söta!(:

Fredag 11 November

Halloj!
Idag var det äntligen back to work igen!(: Nog kan det vara skönt att vara hemma en dag ibland men inte tre dagar!! Så idag jobbade jag 9:45- 18:15, oerhört lugnt fredag faktiskt men då blir det väl en galen lördag istället. Så det känns som att min vecka börjar nu med jobb hela helgen och öppning alla dagar dessutom(:

Ikväll har jag kollat Idol här hemma med Joel och några grabbar. Men istället blev det typ fest här hos oss med en massa onyktra grabbar, herregud vad jobbigt det kan vara att vara nykter ibland....

Dags att börja krypa ner i sängen för imorgon blir det en tidig morgon, Godnatt!

Onsdag 9 November

Tjabba!
Har legat hemma sjuk både igår och idag, första gången idag på eftermiddagen som jag går ut genom ytterdörren! Har dragit på mig världen förkylning, feber hade jag bara inatt så den har försvunnit men det värsta med den här förkylningen är denna jävla hosta! Kommer ju snart hosta sönder lungorna känns det som.... Imorgon har jag bestämmt mig för att vara frisk igen bara så alla vet det(:

Ja nu när jag legat hemma sjuk har jag kollat massa Vampire och nu har jag bara dom två sista avsnitten kvar på säsong två. Men känner att jag inte riktigt är redo att se dom ännu!;)

Hämtade iallafall ut mina nya träningsskor idag, så när jag blivi frisk är det bara att börja träna igen efter sisådär ett halvårs uppehåll!



Måndag 7 November

Hallå!
Idag ringde dom från jobbet så då var det bara att hoppa in och jobba 12-18:15(: Har fixat med en massa nedsättningar men har varit en väldigt lugn måndag på stan.

Har dragit på mig en ordentlig förkylning IGEN! Det är typ tredje gången den här hösten?? Jag som aldrig brukar vara sjuk, vad hände med det!?

Nu ska jag försöka få i mig iallafall en halv kopp te och kurera mig rejält, bye bye!

Söndag 6 November

Tjenis!
Igårkväll så blev det det fest ändå!(: Var inte alls sugen till en början, men Jenny lyckades övertala mig;) Vi förfestade hemma hos hennes bror med massa gamla Antnäsbor så nästan alla var ju bekanta ansikten. Det var faktiskt riktigt kul där men till slut blev det lite kaos så då gick jag och Jenny till Allstar istället. På Allstar var det sjukt mycket folk men ändå inte många kända ansikten där eftersom alla befann sig på Farmen. Så det var ingen höjdare den här gången på Allstar, kvällen slutade med att jag mötte upp Joel vid shopping som kom med buss från farmen och sen åkte vi hem. Tur att jag hade världens bästa Jenny med mig annars hade kvällen varit dötrist!


Idag mår man ju som man förtjänar och det var väl ingen höjdare att åka till jobbet och jobba 12-16! Men det gick för det var en så pass lugn söndag.

Efter jobbet åkte jag och Joel ut till Antnäs och blev bjudna på palt av mina kära föräldrar, himla gott var det!(: Sen åkte vi förbi Jenny en sväng och sa hejdå eftersom hon lämnar oss igen för huvudstaden men vi ses ju snart igen!(:

Här kommer mina inköp jag gjorde i veckan men glömt lägga upp på bloggen!




Nu ska jag kika lite tv, bye bye!

Fredag 4 November

Tjabba!
Idag har jag varit ledig och gud så skönt det var efter den här tunga veckan! Så idag har jag hängt med mina två fina flickor Jenny och Amanda:D Dom kom till mig och vi gjorde lunch tillsammans, eller okej jag lagade inte lunchen jag diskade istället;) Vi åt iallafall jättegod räksoppa med vitlöksbröd, sen kollade vi Justin Bieber filmen! Åh vilken kille alltså, hans personlighet och hans talanger är ju helt sjukt! Jag tror jag är lite små kär i lilla söta Justin Bieber!(:

Ikväll är det en lugn kväll här hemma med fredagsmys och Idol(: Är helt slut i kroppen efter den här veckan, men imorgon kanske det blir lite festligheter men Farmen skippar jag iår.

Alla ni Justin Bieber hatare, kolla den här filmen så tror jag nog ni får en liten annan uppfattning för det fick då iallafall jag!




Torsdag 3 November

Halloj!
Idag trodde jag det skulle bli lugna puckar på jobbfronten men så blev det icket! Fick hoppa in och jobba 12-18:15 pga av många sjuka. Den här veckan har verkligen varit en tung vecka med massor av jobb men oj vad bra det kommer kännas när lönen kommer så jag ska inte klaga!(:


Nu ska jag börja avrunda här, bye bye!


Onsdag 2 November

Tjabba!
Igår så jobbade jag världens monsterpass från 9:45- 23:14, jobbade först vanlig dag + att vi hade inventering på schemat också! Vi var beräknade att vara klara kring nio, men eftersom det var nytt system iår för att inventera så tog det tio gånger längre än vanligt.... Så det blev en sjukt lång dag därför hann jag inte ens med bloggen igår.

Idag fick jag lite sovmorgon iallafall, har bara varit hemma och tagit det lugnt hela förmiddagen(: Sen jobbade jag ett kort pass 15- 18:15 och det tackar jag gud för att jag inte behövde vara där från morgonen!

Ikväll åkte jag ut till Antnäs och fick äntligen träffa min kära vän Jenny!(: Hon har varit hemma på besök sen i fredags men har inte hunnit med att träffa henne förän nu pga allt jobb... Så underbart kul att se hennes face igen, vi pratade på om allt möjligt sen blev jag bjuden på fika och så kom även Amanda förbi en sväng!:D

Nu är det dags att krypa ner i sängen, Godnatt alla söta!

RSS 2.0