Söndag 29 April

Tjenis!
Idag har jag och Joel spenderat hela dagen i Rosvik hos hans mamma och pappa!(: Vi har hunnit med att fika i solen, jag och Joels mamma tog en lång härlig promenad, sommardäcken är på, Joel blev klippt och såklart blev vi bjudna på middag det blev grillat idag igen!

Bjuder på en bild från idag på lilla Tyson!



Lördag 28 April

Tjabba!
Idag har jag varit ute och njutit av det fina vädret, äntligen lite värme och sooool!:D Sen har jag och Joel varit hos mamma och pappa och ätit tidig middag. Vi blev bjuden på grillat, alltid lika gott!

Ikväll har jag och Joel för ovanlighetens skull varit på bio! Trodde alla var och festade den här helgen men det var fulproppat på Sf så vi var då inte dom enda som tänkte ha en lugn lördagkväll.... Vi kollade American Pie Reunion, hahaha så himla ful och rolig film alltså!



Fredag 27 April

Tjabba!
Ikväll har jag bara tagit det lugnt här hemma och har haft lite fredagsmys! Kollat på film med Joel och Martin, The other guys såg vi! Haha så sjukt rolig och flippad film alltså, se den om ni vill få kramp i magen för att ni skrattar så mycket!



Torsdag 26 April

Halloj!
Idag har jag varit och ätit lunch med mamma på stan, vi åt på Kulturens hus där vi aldrig annars brukar äta men dom hade faktiskt riktigt goda mackor där. Sen följde jag med mamma till frisören, hade inte så mycket annat för mig ändå. När vi precis var klara där så ringer Amanda som också var på stan, så då gick jag och träffar henne och vi gick en sväng på stan. Sen köpte vi med oss middag hem och så följer hon med mig hem en sväng!(: Perfekt hann jag hänga lite med henne också!

Ikväll har jag jobbat 18:15-21:15, shopping hade nämligen kvällsöppet! Kul att äntligen jobba lite och träffa tjejerna igen!(:

Här har ni gårdagens inköp också!




Alla plaggen ovan är från igår när jag fyndade på Monkis VIP-kväll!

Ett linne från H&M fick också följa med hem!

Och dessa söta örhängen från Ur & Penn!


Onsdag 25 April

Tjabba!
ldag har jag spenderat min dag på stan, löning idag så var dags att shoppa! Började med att äta lunch med mamma och pappa på Kebabhuset, mummms! Sen träffade jag Josse från jobbet(: Vi gick runt och gjorde lite ärenden först, tog en kaffe på Friends och avslutade med att sitta ute i solen och bara njuta av det soliga vårvädret!

Ikväll har jag varit med några från jobbet på Monkis VIP-kväll(: Jag och Josse hade redan varit och provat ut allt vi skulle shoppa, men det var trevligt att träffa alla där. Blev att köpa lite sommarkläder passa på när man får 50% på ALLT! Visar allt jag shoppat imorgon(:

Räddade ett barns liv idag!<3 Gör det du också, 39 kronor på H&M!



Måndag 23 April

Hallå!
Ny vecka och nya tag! Började dagen med en timmes prommenad, åhh kan det aldrig bli bra vårväder och varmt för det är så mycket roligare att gå ut och promenera då..... Sen åkte jag och hälsade på mamma i några timmar, sen  när Joel hade slutat kom han dit också blev vi bjuden på middag!(:

Ikväll drog Josse från jobbet med mig och Joel till Inpuls, det var en gratis träningskväll. Vi körde Body Pump, och efter att inte ha tränat seriöst på något år ville jag bara dööö för att det var så jobbigt! Men det var riktigt roligt och nu blev jag sjukt peppad på att börja träna igen!(:

Nu ska jag kika lite tv, Herrå!

Söndag 22 April

Tjenis!
Har haft en väldigt lugn och skön helg! Idag har det varit tråksöndag som vanligt, ogillar verkligen söndagar... Men har spenderat min dag med att gå ut på en lång promenad med J och gjort varma mackor ( himla underskattat varma mackor är)

Ikväll har vi haft lite film mys och kollat på The Tourist, riktigt bra och klurig film med Angelina Jolie!


Haha världens tråkigaste inlägg men nu ska jag fortsätta kolla BB! Herrå

Fredag 20 April

Tjabba!
Ikväll har jag varit och besökt kära Amanda!((:
-Jag blev bjuden på middag, jättegod paj ( är inte alls så förtjust i paj men den här var riktigt god)
-Vi har kollat nyaste avsnittet av Vampire som var asbra!!
-Kollat lite programm på tv
-Pratat i massor
-Varit till stallet en sväng och fick träffa alla pållarna
-Ätit bär och vaniljvisp
-Till sist kollat lite film!

Bjuder på två bilder från kvällen! En på mig och söta Alva i mörkret och den andra på pållen Anna som har blivit så stor!




Torsdag 19 April

Halloj!
Idag var det sooool och varmt ute, äntligen kanske våren kommer till LÅ! Idag har jag varit på stan, först blev det en lunch med mamma och pappa på Exotic. Sen gick jag och mamma runt i affärer, avslutade med en fika på Wayne´s!(:

Ikväll har Joels mamma varit förbi här en sväng, var ett tag sen vi träffade henne så det var kul!(: Och äntligen fick jag mina gardiner i sovrummet klara bara 5 månader senare!

Två till nya sommarlinnen i garderoben, signerat H&M såklart!




Tisdag 17 April

Tjenis!
Idag vaknade jag av att telefonen ringde det var jobbet som behövde mig så då var det bara att hoppa in och jobba 9:45-16! Drömtiden att få sluta 4 istället för 6, man har så mycket kvar at kvällen då sen när man kommer hem!(:

Efter jobbet tog jag en lång promenad med Joel innan middagen, inte ofta det händer att vi slutar samtidigt! Resten av kvällen har jag spenderat här hemma och kollat hockey och fotboll med grabbarna!


Måndag 16 April

Hallå!
Idag hade jag inget jobb och inget att göra men som tur var smsade Emilia mig och frågade om jag ville följa med på Storheden!(: Vi gick runt i massor av affärer, hon shoppade så hela baksätet på bilen blev fult själv så kom jag bara hem med ett linne från H&M!

Efter vi var klara på Storheden åkte vi hem till henne och jag hjälpte till att stoppa upp alla nya saker. Haha vi skulle få upp tre tavlor och det blev ett jävla hemmabygge men till slut blev det iallafall hyffsat bra!;)

Ikväll har jag och Joel varit och hälsat på mamma och pappa, vi blev bjuden på go middag!(:

Dagens lunch!



Söndag 15 April

Tjabba!
Har inte bloggat på några dagar bara för att jag inte alls haft någon lust men tänkte dra en kort resumé av helgen:

Fredag: Hade inget jobb, så tog en lång skön promenad i det härliga vädret! Sen kommer jag inte alls ihåg vad jag gjorde mer. Hade iallafall filmkväll här hemma med Joel och Martin på kvällen, vi kollade någon rolig film med Adam Sandler(:

Lördag: Jobbade 9:45-16:15, ganska lugn lördag på jobbet faktiskt! Kvällen spenderades här med twinsen Hanna och Linda, Carro, Jacke och Halin. Vi chilldrack lite och sen blev det Allstar för några av oss. Men det var ingen höjdare på Allstar, ganska mycket folk men inte alls så roligt folk dock. Natten fick ett oväntat avslut!

Idag: Mådde prima imorse när jag vaknade men blev inte så mycket alkohol för min del igår. Resten av dagen har jag och J spenderat med att springa fram och tillbaka till tvättstugan, skönt nu är det bortgjort! Kvällen spenderas här i soffan med Hockey och BB!(:

Bjuder på en bild från igår med några sköna!



Torsdag 12 April

Halloj!
Idag har det varit tråkväder hela dagen, ja vad gör man en sån dag då? På morgonen tog jag och städade lägenheten (pedant som jag är), sen åkte jag till stan en sväng och gjorde några ärenden.

Efter det åkte jag till Josse på jobbet, vi tog en kopp kaffe/ te och bara satt och pratade i timmar, mys! Sen lärde hon mig Instagram, har haft det jättelänge på telefonen men bara använt det till att redigera bilder men nu så är jag fast! Så det är bara att börja följa mig(:

Hade världens roligaste sällskap ikväll, två sovande sötisar!;)



 


Tisdag 10 April

Tjenis!
Jaha då var påsken över för den här gången, efter en vecka "ledigt" blev det att jobba idag 12- 18:15! Krigade som vanligt på Divided idag, inte det roligaste när alla barn har påsklov och hänger på Divided istället! Nej men det gick bra iallafall(:

Den här köpte jag från jobbet för 100 riksdaler, längtar till sommaren då man kan använda sånna här plagg!



Måndag 9 April

Hallå!
Igårkväll blev det round 2 för den här veckan, krogfesten på Olivers var det som stod på schemat! Vi gick dit sjukt tidigt redan vid halv elva men glad är jag för det eftersom andra fick stå ute och köa i typ en och en halv timme! Hade galet roligt där inne och träffade massa både kända och okända människor, men det var sjukt mycket folk och sjukt varmt men det är väl sånt man får ta helt enkelt! Kvällen skulle sluta på Max men tyvärr blev det en flopp eftersom dom hade stängt så vi åkte hem och kokade nudlar istället!(:

Glömde helt bort att jag hade kameran med mig så tyvärr kan jag inte bjuda på en enda bild!


Idag har det varit en riktigt bakis-dag, bara legat i soffan hela dagen och kollat på film! Till middag blev det Maxmat (eftersom det inte blev igår) men annars har jag inte alls gjort många knop idag men det kan faktiskt vara skönt ibland!


Lördag 7 April

Tjabba!
Idag har jag varit en sväng på stan/ storheden med mamma och pappa! Inga inköp blev det förutom några penslar, för sen när jag kom hem igen målade jag och Joel om vårat tv bord. Vi fick det av Joels bror och det var precis ett sånt vi ville ha förutom att det var fel färg men hipps vipps så målade vi om det!(:

Ikväll har jag kollat filmen Svensson Svensson i nöd och lust med Joel, haha den var faktiskt ganska bra men absolut inte i klass med den första filmen och serierna! Resten av kvällen har jag spenderat här i soffan med att kolla på tv och bara ta det lugnt. Taggar upp för imorgon istället!



Fredag 6 April

Tjabba!
Igårkväll blev det utgång, vi började festen hos oss med några sköna!(: Det droppade in fler folk eftersom och tillslut var vi ett helt gäng här hemma. Vid tolv drog vi in till Allstar, något vi lätt hade kunnat skippa! Var ungefär dött där inne, trodde folk ändå skulle festa skärtorsdagen men oj så fel jag hade. Så vi gick till Max vid två och hängde där resten av natten innan vi tog bussen hem! Nej nu jäklar taggar jag om till Söndag för då måste det vara bra!

Här kommer några bilder från kvällen!



Idag har det varit en väldigt lugn dag! Började med att städa upp från gårdagens fest, sen tog jag en promenad i det soliga vädret!(:

Ikväll kom kära Amanda hit, känns som att det var sjukt längesen så det var riktigt kul att se henne igen!(: Söt som hon är så hade hon med sig ett påskägg till mig och Joel<3
Vi kollade det absolut sista avsnittet av One Tree Hill, känns som att ett kapitel i vårat liv tog slut precis när sista avsnittet tog slut! Seriöst vi har följt den där serien slaviskt sen vi var små fjortisar och den kom ut men nu är det över!
Resten av kvällen spenderade vi med Joel och grabbarna och kollade film!

Nu är det dags att krypa ner i sängen, Godnatt!

Onsdag 4 April

Tjabba!
Idag tog jag fram cykeln ( vad då vårtecken) och cyklade in till stan!(: I stan mötte jag upp Josse från jobbet och så gick vi på stan en sväng och sen mötte vi upp några andra och tog en fika på Friends, riktigt trevligt! Det som inte var lika trevligt var när jag skulle cykla hem. Världens motvind och dum som jag är hade jag inte pumpat däcken så det var nästan helt slut luft i däcken.... Gissa om jag ville slänga cykeln i diket några antal gånger!

Resten av dagen har jag varit och stor handlat och haft tvättstuga, sånt där roligt ni vet! Nej men skönt att göra bort det innan helgen helt enkelt(:




Tisdag 3 April

Tjenis!
Idag blev det en ledig dag, hade inget planerat så jag och mamma var så spontana att vi drog iväg till Ikea!(: Vi hade inte planerat att köpa något men vem kan gå ut från Ikea utan att handla så det blev lite små saker som fick följa med hem! Sen gick vi även på alla affärer där runtom men det blev bara inköp på Candy World!;)

Här är dagens inköp och såklart går nästan allt i lila!



Måndag 2 April

Hallå!
Idag blev det att jobba 9:45-18:15, sjukt trött och seg har jag varit hela dagen kändes som att jag blev bakis en dag senare! Krigat på Divided hela dagen, sjukt stökigt efter helgen plus våran maffiga REA som vi börjat med så hela dagen har typ beståt av att städa butiken känns det som. Men jag fick till slut hela avdelningen städad och alla hästar tomma så kunde gå hem ganska nöjd!(:

Har glömmt att visa alla mina inköp jag gjort sen jag kom hem från Thailand! Vi hade fått in så mycket nytt och fint i butiken och bara massa färg så shoppade lite för mycket...








Söndag 1 April

Tjabba!
Igårkväll blev det Party för hela slanten, sist var nyår!!!:O Vi började ett gäng hos Hanna Olli, där körde vi massa lekar och hade sjukt kul! Sen drog vi in till Allstar som inte alls var lika roligt som förväntat. Varför är alltid förfesterna sååå mycket roligare? Träffade iallfall en hel del kända ansikten så det var kul, men känner att vi tar igen det här nästa helg istället!

Kameran åkte inte fram förrän i slutet på förfesten så har bara några få bilder att bjuda på från kvällen!



Idag har jag bara tagit det lugnt. Gick till stan en sväng med mamma, sen följde jag med mamma och pappa hem en sväng och hälsade på. Blev bjuden på Våfflor med skagenröra, räkor, ost och rödlök på, det var sjukt gott nästan som Langos!

Kvällen spenderar jag här i soffan framför tv och försöker göra bara så lite som möjligt!

RSS 2.0