Måndag 31 Oktober

Hallå!
Idag blev det en riktigt tidig morgon! Har jobbat 8:00- 18:15, dom där två timmarna på morgonen gör mycket vill jag lova. Var som en zombie idag ända fram till lunch men när jag hade fått i mig mat så gick det bra. Har varit en lagerråtta hela dagen = jag har stått nere på lagret och packat upp varor. Herregud så mycket varor vi har men det är bara att försöka få upp allting till imorgonkväll då vi har inventering....

Shoppade lite underkläder idag, är det Rea så är det!


Nu ska jag börja göra mig klar för sängen för imorgon blir det en ännu längre dag med bara jobb, bye bye!


Söndag 30 Oktober

Tjenis!
Idag är det den eviga söndagen, ställt tillbaka klockan en timme så den här söndagen har kännts ännu längre än vanligt. Jag och Joel har iallfall haft en städ/tvätt dag här hemma. Hela lägenheten glänser och luktar rent och tvätten ät tvättad och vikt(:

Ikväll har vi varit hos Joels förlädrar i Rosvik och blivit bjudna på middag!(: Även Joels bror Björn och hans tjej Emilia var där, längesen man såg dom så det var trevligt!(: Vi fick matlåda till imorgon + glass till efterrätt, vilken lyx va?

Nu ska jag mysa med min pojkvän i soffan och kolla Gustafsson 3 trappor, bye bye!

Lördag 29 Oktober

Tjabba!
Idag har jag lördagsjobbat 9:45-16:15! Löningshelg måste vara det absolut bästa men även värsta som finns när man jobbar inom butik.... Ska inte ens prata om hur kaos dagen varit.

Efter jobbet åkte jag hem och kollade Hockey med några killar här hemma hos oss. Luleå spöade Skellefteå med 2-0, äntligen!(:

Ikväll är det en lugn kväll med lördagsmys här hemma på tunastigen 71, känns som att det var ett tag sen jag hade en lugn lördagskväll så det behövs. Har suttit och kollat några avsnitt Vampire men tog en liten paus nu men ska nog fortsätta med det ett tag till innan det är dags för sängen(:



Fredag 28 Oktober

Tjabba!
Idag har jag jobbat 9:45-18:15, full rulle har det varit idag på jobbet med väldigt lite personal och mycket kunder. Men dagen har ändå gått bra och till slut fick jag det även städat på Divan!;)

Ikväll åkte Joel och åt på resturang med sitt korpenlag i fotbollen så då passade jag på att åka ut till familjen. Blev bjuden på middag och sen hade vi fredagsmys hela familjen framför Idol, kändes nästan som att jag bodde hemma igen(:

Ungefär såhär trött är jag just nu!


Nu dags för sängen för imorgon väntas ännu en dag med jobb, bye bye


Torsdag 27 Oktober

Halloj!
Igår jobbade jag 12-18:15 och på kvällen hade vi Linda och Gusten på besök så därför fick bloggen vila.


Idag har jag varit på sjukhuset med mamma, lillebror skulle opereras så då var jag lite sällskap åt mamma medans han var borta på operation så att hon inte skulle få så tråkigt. Vi tog en lunch tillsammans, träffade Joel en stund, tog en fika och bara tog det lugnt helt enkelt.

Ikväll har det varit kvällsöppet i bara Shopping så jag har jobbat 18-21:15. Trodde det skulle bli galet mycket folk som förra kvällsöppet men ikväll var det ganska lugnt så dom där 3 timmarna gick lite segt....


Tisdag 25 Oktober

Tjenis!
Ikväll har jag varit och ätit på Waldorf med familjen + Joel, var ett tag sen vi var där så dom har nästan börjat sakna oss. Haha vadå stammisar, men sjukt gott var det då!(: Efter middagen så tog vi en tur runt i stan och kollad på ljusshowen dom har där nu, ganska coolt var det faktiskt.

Annars så känns det helt okej att lönen rullade in på kontot idag, men det blir spara spara spara för är så sugen på en resa snart till varmare breddgrader!(:

Nu ska jag mysa ner mig brevid min pojkvänn och kika lite tv, bye bye!


Måndag 24 Oktober

Hallå!
Idag har jag jobbat 12-18:15, äntligen säger jag bara har inte jobbat sen i tisdags! Börjar bli sjukt rastlös av den här "ledigheten" så det var på tiden att jag fick jobba. Däremot var det en väldigt lugn måndag på stan, så det blev även en lugn dag på jobbet då.

Ikväll blir det även en lugn kväll i soffan, är så sjukt trött efter lite sömn inatt....

Annars så har jag börjat kolla Vampire säsong 2 och jag kan verkligen inte slita mig från det för det är så jävla bra!!!!



Söndag 23 Oktober

Tjenis!
Igårkväll blev det lite fest här med Amanda, Josse och Disa!(: Blev utgång också, vi hamnade på Kafelino eftersom det var några stycken som hade dragit ihop något där så det var hur mycket folk som helst som man kände där. Kvällen var riktigt rolig till en början innan det blev lite kaos! Men den avslutades bra på Max med nattmat och Amanda som följde med hem(:

Blev inte så mycket bilder under kvällen men dom här två kan jag bjuda på!


Idag mår jag ju som jag förtjänar, och det har inte blivit mycket gjort idag. Har tagit mig ut och handlat en sväng men annars så har soffan varit min bästa kompis idag.

Jag återkommer imorgon när jag är fit for fight igen! bye bye



Fredag 21 Oktober

Tjabba!
Idag har det varit en låååång dag. Började morgonen här hemma i lungt tempo. Vid tolv kom mamma och hämtade mig och så åkte vi och lunchade, storhandlade, hann med två vänder till Sunderby sjukhus för att byta bil med Joel för att sedan byta tillbaka igen, hämta pappa från jobbet och sedan åka till Antnäs.

Fast jag stannade inte hos mamma och pappa utan fortsatte vidare till Amanda!(: Har hängt med henne hela eftermiddagen/kvällen och vi har också hunnit med en del. Kollat massa Ellen show, lagat middag ( kyckling med pasta= gooottt), hunnit med två vändor ner till Ica, tagit in alla Amandas hästar i stallet, kollat Idol, ätit massa onyttigt och sist men inte minst kollat dom två sista avsnitten av Vampire på säsong 1! Så med andra ord har jag haft en kanonkväll med kära Amanda och hennes småsyskon!(:(:

Så nu säger jag Godnatt här, pusss!

Torsdag 20 Oktober

Halloj!
Idag har det även varit en ledig dag, har spenderat dagen med min kära mor!(: När hon slutade jobba var vi först och åt lunch på Trend Café, sen åkte vi och handlade plus att vi gick i massa olika butiker på storheden och shoppade lite smått och gott. Åkte vidare till Antnäs sen och mamma bjöd mig och även Joel som kom från jobbet på plättar, var riktigt längesen så det smakade sådär extra gott!

Ikväll har jag och Joel varit på Hockey, Joel fixade "gratisbiljetter" så då passade vi på!(: Fick inte världen bästa platser men då hittade vi Ida bland allt folk och satt med henne och såg matchen. Fy fan vilken match, kändes som allting hände i den här matchen men tyvärr så slutade den 6-5 efter straffar till gnälliga Brynäs!

Köpte två jättemjuka och sköna filtar idag som får pryda soffan!



Onsdag 19 Oktober

Tjabba!
Igår jobbade jag hela dagen och hela kvällen hade jag fulllt upp så bloggen fick vila lite. Idag har jag varit ledig(: Men hade ingen att hänga med eftersom alla är på jobbet, pluggar eller är i stallet så det är väl det som är ett minus att vara ledig mitt i veckan....

Så idag har jag roat mig med att städa här hemma och sen som belöning så har jag kollat massa Vampire avsnitt så nu har jag bara dom två sista avsnitten kvar på säsong 1!!! Jag vill verkligen inte att det ska ta slut men det är ju tur att jag har en och en halv till säsong som jag inte sätt ännu!(:

Ikväll har vi fått besök av Linda och Gusten!(: Dom kom hit och hälsade på och även pratade mer om sitt företag som vi möjligtvis ska bli en del av snart kanske. Det är rätt svårt att fatta allt i början men det är riktigt spännande!

Kolla bara hur snygga dom är i Vampire! Hehe



Måndag 17 Oktober

Hallå!
Idag har jag jobbat hela dagen 9:45-18:15, superlugn dag på jobbet nästan för lugn faktiskt. Men hann med att få upp mycket nya varor i butiken och det är ju ett stort plus!

Efter jobbet åkte jag hem en sväng och åt middag, sen åkte jag och Joel tillbaka till stan för att kolla när Linda och Gusten presenterade sitt företag!(: Det var väldigt intressant men mycket att ta in, jag blir själv så sugen på att hålla på att driva företag sådär när man hör andra som det går så bra för! 

Blev bara en snabb uppdatering nu, för strax är det dags att krypa ner i sägen eftersom det blir jobb hela dagen lång imorgon också! Godnatt alla söta

Lördag 15 Oktober

Tjabba!
Afterworken igår med hela H&M-gänget var jättetrevlig!:D Vi åt middag på Artic Hotel, man fick grilla sin egen oxfilé på en sten. Haha det var ganska fult när alla satt där med varsin sten och oxfilé, men det var sjukt gott!(: Efter det blev det massa prat och några drinkar. Vi elva när nästan alla hade åkt hem drog jag, Josse, Linda och Gabriella till Olivers. Det var inte så mycket folk där och bara gamla gubbar kändes det som så vi var bara där någon timme och sen gick vi till Allstar istället. Inne på Allstar var det kul den här gången också, känns kul att Allstar varit riktigt bra dom senaste gångern. Men vi alla splittrades ganska snabbt så jag hängde med Karre och Chaho hela kvällen men det var riktigt trevligt det också!(:

Idag har det varit en lugn morgon här hemma med lite sliten kropp! Vid två åkte jag in till stan och mötte upp Amanda, Josse och Disa(: Vi gick på stan en sväng, sen gick vi till Allstar och kollade hockeyn + middag där. Eftersom det var en tidig match så åkte vi hem till Josse sen och umgicks. Det var egentligen tänkt att vi typ skulle dra till Allstar igen men så blev det inte så jag hamnade här hemma i soffan istället(:

Några mobilbilder från igårkväll!







Fredag 14 Oktober

Tjabba!
Idag har jag varit ledig så då har jag hunnit med att göra lite ärenden på stan och shoppat lite på H&M;) Har även hunnit med att städa lägenheten så nu skinner den igen.

Ikväll är det dags för After Work med hela H&M- gänget, ska bli så himla kul att nästan alla kunde komma så man hinner träffa alla lite utanför jobbet(:

Här är dom två tröjerna jag shoppade idag, precis sånna där Maria tröjor!




Torsdag 13 Oktober

Halloj!
Idag har jag jobbat hela dagen lång, 9:45-18:15! Hittade världens finaste tröja nere på lagret som jag ska köpa imorgon och ha på våran afterwork med jobbet imorgonkväll!(:

Ikväll har jag och Joel varit hos Fredde med ett gäng och kollat Hockeyn, eftersom vårn tv + internet inte funkar efter som någon grävt av en kabel så alla som bor i Lulebo inte har något internet! Hockeyn var ju inte den roligaste matchen jag sett och nu hatar man ju bara äckelskellefteå ännu mer!!!

Annars så drömde jag världen konstigaste dröm inatt. Jag var med i Vampire och skulle lösa ett mord med bara bokstäver som i Wordfeud. Tror ni jag har nött både Vampire och Wordfued lite när jag drömmer om båda sakerna tillsammans!;) haha

(Cp inlägg som publiceras nu)

Tisdag 11 Oktober

Tjenis!
Idag har jag tagit det lungt hemma innan jobbet. Kollat Vampire såklart och jag är så fast i det att direkt jag inte ser det så tänker jag på det hela tiden, det tar fan över min hjärna! Haha ja jag har rätt lätt för att bli fast i serier, okej? Men det är så förbannat bra!

Har även hunnit med att jobba 15-18:15, blev bara ett kort pass idag även fast det kändes som att jobba en hel dag eftersom jag var på divaided!

Nu har jag massa pojkar här hemma i vardagsrummet som kollar på fotboll, själv tror jag att jag ska slå på ett till avsnitt Vampire!;)



Måndag 10 Oktober

Hallå!
Idag var en oplanerd dag men klockan åtta på morgonen ringer dom från jobbet och behöver mig, så jag hoppar in och jobbar 9:45-18:15! Lungn och skön dag på jobbet med lite folk och få mycket gjort. Det enda som känns jobbigt är väl att Rean börjar nu igen= Kaos med kläder överallt!

Haha vilket givande inlägg, tar och slår på nyaste avsnittet av Ensam mamma söker istället!


Söndag 9 Oktober

Tjenis!
Igår firade vi världens bästa tvillingar Hanna och Linda som äntligen blev 20 år!:D Kvällen började med att jag och Joel plus några till blev bjudna på middag hemma hos födelsedagsbarnen, det bjöds på supergod tacogratäng och festen kunde börja. Efter några timmar började folket droppa in, det blev en riktigt härlig förfest!(: Sen gick vi till Allstar som faktiskt levererade ikväll, många kända ansikten och härliga människor där. Tack alla inblandade för en galen kväll!:D

Här kommer några bilder från kvällen!



Idag har det varit en riktigt bakisdag i soffan. Fast jag och Joel tog oss ändå ut och åkte och kollade på fotboll med Hanna, Linda och Carro!(: det var Ifk som spelade, men att kolla på fotboll i den här kylan var ingen höjdare!
Efter matchen åkte vi till Antnäs och blev bjudna på mammas hemlagade pizza, perfekt bakismat!(:


Fredag 7 Oktober

Tjabba!
Idag har jag tagit lite sovmorgon och kollat Vampire, ville inte alls sluta titta på Vampire men var tvungen att gå till jobbet... Har jobbat 12-18:15, var helt konstig idag på jobbet vet inte alls vad det var med mig men kände mig helt konstig! Det är ju Clubdagar nu så var tvungen att shoppa lite, blev två snygga linnen, lite basgrejjer och en tröja åt Joel!(:

Ikväll har jag haft fredagsmys här hemma med J, vi har ätit riktigt god mat som fläskfilé, pommes, vitlöksbröd och en god sallad. Sen har vi bara myst i soffan framför Idol och nu tror jag att jag ska nöta lite mer Vampire;)

Mina två snygga linnen jag shoppade idag!




Torsdag 6 Oktober

Halloj!
Hann inte uppdatera något igår så därför tänkte jag göra en snabb uppdaterig nu vad jag pysslat med:

Igår
- Lunchade med min kära mor och far ute på Storheden som vanligt
- Jobbade ett kort pass 15-18:15
- Åkte hem en snabb sväng efter jobbet och åt middag med Joel, vi tröck en pizza från Palma
- Tog bilen och åkte ut till Antnäs för en sleepover hos min söta vän Amanda!(:
- Vi hann med att baka äppelpaj, nöta lite Wordfeud, prata i massor  och sist men inte minst fick Amanda mig äntligen att börja kolla The Vampire Diaries och såklart är jag fast nu! Såååååå braaaaa!!!!

Idag
-Vi vaknade vid tio och tog direkt på oss kläderna och åkte till Amandas stall!(: Där var vi i drygt tre timmar och pysslade med alla hennes 6 hästar, herregud var ju som ett jäkla träningspass innan vi var klara med allt som skulle göras! Men kul var det och äntligen fick jag se dom två "små" fölen igen!
- Efter vi hade varit i stallet sådär länge gjorde vi oss en välförtjänt brunch och satte oss och kollade några till avsnitt av Vampire;)
- Vid halv fyra började jag rulla hemmåt, efter en jätte rolig kväll/natt och dag med väldens bästa Amanda!(:

Vampire, bästa serien jag har sett och om ni inte har sett den så börja se den för guds skull!



Tisdag 4 Oktober

Hallå!
Idag har jag jobbat som vanligt 12-18:15 blev det idag för att variera sig lite. Idag på jobbet var det lungt, hann till och med lägga undan lite kläder som jag mest troligt hade tänkt shoppa imorgon!

När jag kom hem från jobbet stod maten på bordet, vilken underbar pojkvän jag har!<3
Ikväll har vi kollat hockeyn, men inte på plats utan här hemma. Jag har sagt att det bara ger otur när jag går på hockey så får väl vänta tills Luleå ligger etta i tabellen då med 100 poäng före alla andra innan jag går!

Nu ska jag roa mig med att kolla nyaste avsnittet av Ensam mamma söker!


Söndag 2 Oktober

Tjenis!
Idag har jag söndagsjobbat 12-16:15, så det blev från att ha en helt oplanerad helg till en jobbhelg istället men vad gör det när jag ändå inte hade något speciellt inbokat den här helgen. Jobbet gick bra och för första gången så njöt jag typ av att jobba en söndag, kanske var det för att det var så mycket folk igår så att idag var det som att jobba i himlen!

Efter jobbet åkte jag och Joel till hans föräldrar i Rosvik och blev bjudna på middag, gissa vad vi fick?? Blodplat såklart, rikrigt gott var det när vi inte ätit det på ett tag!(: Fick även se tre livslevande älgar utanför deras vardagsrumsfönster!:O lite läbbigt.....

Nu ska jag övertala min pojkvän om att vi ska se senaste avsnittet av 90210, älskar att alla serier har börjat om igen!


Lördag 1 Oktober

Tjabba!
Idag har jag lördagsjobbat hela dagen 9:45-16:15, det var äckligt mycket folk hela dagen eftersom det är helg. Det enda pluset med att det är så mycket folk är väl att tiden går så fort och vips är det stägning.

Efter jobbet fick jag en liten inpuls och bokade biljetter till hockeyn som var ikväll och bjöd Joel på hela kalaset!(: Men nu såhär i efterhand ångrar jag ju att jag la 500 spänn på att se på världens sämsta match!! Luleå torskade mot Timrå med 1-4 på hemmaplan och matchen i helhelt var ingen höjdare heller!

Efter hockeyn svängde vi förbi Linda och Gusten, jag hämtade mina sminkprodukter som äntligen hade kommit som jag beställde på det där Make up partyt vi var på hos Linda!(: Jag beställde ansiktstvätt steg 1-3, ansiktsscrub och ett puder!




Fredag 30 September

Tjabba!
Idag har jag varit ledig, haha varför skriver jag ledig egentligen är jag ju arbetslös dom dagar jag inte jobbar;P Jaja spela roll!
Har iallafall hunnit med att äta lunch med min kära mamma och pappa ute på storheden, sen hade dom några ärenden därikring så jag följde med. Sen åkte jag och mamma in till stan och gick en runda där. Jag shoppade bara gardiner till sovrummet och vardagsrummet, behövdes med tanke på att vi ändå bott här i 3 månader nu utan att ha fått upp gardiner i dom två rummen.
Efter vi hade gjort staden hämtade vi upp pappa och Joel och åkte ut till Antnäs för att bli bjudna på lite middag (igen, typ tredje gången den här veckan)

Ikväll har det varit Idol-tittande hemma hos oss med Hanna och hennes boy Patrik + Martin och Makke!(: Bara fredagsmys helt enkelt, imorgon blir det jobb hela dagen och kvällen är fortfarande oklar så vi får se vad den bjuder på.


RSS 2.0