Fredag 31 Demceber

Tjabba!
Har haft ett underbart år, 2010 har nog varit mitt bästa år hittils som jag levt!(: Jag har hunnit med så mycket, åka på Studentresa med världens bästa gäng, ta Studenten, börjat jobba på H&M , träffat min älskling Joel som jag snart varit tillsammans med 1 år! <3 Och massa annat som jag inte orkar skirva nu:P

Hoppas ni alla som läser här får ett underbart GOTT NYTT ÅR!!!:D



Onsdag 29 December

Tjabba!
Idag började jag dagen med att gå på stan med Jenny och leta en present åt Amanda som blir stor idag!(: Vi hittade några riktigt bra som jag tror hon kommer bli störtnöjd över:P Sen hann vi med att gå lite på stan också, men Rean orkade jag inte kolla och jag har inte ens kollat den något för att jag jobbar hela tiden.. Men snart kommer ju alla vårnyheter in i butikerna!(: Blev jobb då 14-18:15, bortskämd jag kände mig med ett sånt kort pass!(:

Efter jobbet mötte jag upp Joel och så åkte vi hem till mamma och pappa!(: Jag fick äta en riktigt god kycklingsoppa som mamma gjort, mumms! Sen åkte vi tilll Amanda och fikade födelsedagsfika och även Jenny och Jokki var där!(: Grattis igen Amanda på din stora dag!!:D

Amanda fick Taylor Swift nya skiva som hon blev helt galet glad av att få, just det om jag inte sagt det så ska jag, Jenny och Amanda se henne i NORGE den 8 Mars!!!


Nu ska jag sova, natti!

Tisdag 28 December

Tjabba!
Oj vilken lång dag det blev idag, började jobba 8 och skulle egentligen bara jobba till 11 men blev till 18:15! 10 timmarspass var ett tag sen så  jag var ganska trött i kroppen sen, plus att jag inte alls är vann att stiga upp typ halv sju!:O Hahah jag är en så himla morgontrött människa alltså:p

När jag kom hem somnade jag nästan direkt på soffan och sov ända tills Joel kom hem från jobbet!(: Vi hade ingen middag eller så, det blev att testa vårat nya våffeljärn och det gick väl inte så bra i början men det tog sig lite och vi fick några bra våfflor!(:


Nu ska jag gå och lägga mig, Godnatt!

Måndag 27 December

Hallå!
Idag hade jag massa planer för dagen men dom blev inställda pga av jobb.. blev att jobba 12-18, och det är bland dom jobbigaste dagarna jag varit med om, mellandagsrean var värren än jag kom ihåg från förra året! Men jag gillar ju att jobba i tempo och mycket folk men det här var nästan fö mycket!

Måste bara berätta om min störda katt, han fick en laserpekare i julklapp och han blir helt galen när man tar fram den:P Han älskar att jaga den röda pricken och tror typ att det är en fluga, hahah det är bar så kul att se på honom!:P

Nu ska jag sova för imorgon väntar en lååång dag, Godnatt!

Söndag 26 December

Tjena!
Tänkte börja berätta lite om gårdagen. kvällen började här hemma hos mig och Joel med tvillingarna Hellander som middagsgäster!(: Så sjukt kul att dom är hemma igen!:D Vi åt kyckling i pitabröd och pratade massor och hann även spela några rundor på ett av våra nya spel på Wii, dansspel är ju bara så himla roliga:P
Efter middagen drog vi vidare mot varvet till Malin Larsson, där var det massa idrottsfolk!(: Joel var ensam kille på festen ungefär nästan hela kvällen;) hehe! Vi körde ölspel, sanning eller konsekvensspel och sen drog Partyt igång på riktigt och jag tror inte jag skrattat så där mycket på länge!

Vid elva var det dags att börja gå ut, Fiskekyrkan var det som gällde ikväll! Hela kvällen där började bra med att träffa massa kända ansikten och dansa sig svettig på dansgolvet(: Men när det var dags för hemgång var det Kaos i garderoben och vakterna hade ingen koll och inte nog med det fick jag inte tillbaka min väska från garderoben ( där jag hade precis allting med mig) så fick vänta 1 och en halv timme på att få tillbaka min väska!!:O Kom iallfall hem kring 5 och då var det bara bums i säng!

Här kommer lite bilder från kvällen:



Idag har jag jobbat 12-16, kan säga att mitt huvud var ganska segt men jag härdade ut hela dagen! Mellandagsrean är i full gång och folk är som galna helt enkelt! Efter jobbet hade pappa fixat min nya Iphone 4, så nu funkar den äntligen och jag är kääär!!

Nu ska jag spendera resten av kvällen i soffan och inte röra mig en meter, pusss!

Lördag 25 December

Hallå!
Igår hade jag en underbar Julafton!:D Började med att våran familj åkte och tände ljus på min farbror, mormor, farmor och farfars grav! Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning, vid 3 satt jag och min lillebror bänkade framför Kalle:P Sen kom Morfar och då blev det julbord men jag som verkligen inte gillar julbord fick en specialare(: Efter middagen blev det paketöppning, och jag blev så glad över alla fina julklappar men min bästa var såklart min  IPHONE 4, äntligen!:D

När paketen var öppnade och morfar hade åkt hem, så packade familjen in sig i bilen och så åkte vi till Rosvik!(: Där var vi med Joels familj hela kvällen och hade det verkligen jätte mysigt!(:

Tänkte försöka skriva upp vad jag fick i julklapp!
-
En IPHONE 4
-En lila mixer
-En bok med massa Smoothierecept till mixern
-En elvisp
-One Tree Hill säsong 7
-Viktor & Rolf parfymen Flowerbomb
-Shampoo, Balsam och hårinpackning
-Glasunderlägg som lyser
-En vetekudde
-Ducshcream + Bodylotion från Body Shop
-150 kr sminnkning på Body shop
-Ett par Örhängen
-En Äggskärare + Potatispinne
-Lovikavantar + två par till vantar
-Tjocksockar
-Doftljus


Nu ska jag göra mig iordning för kvällens Party, herrå!


Torsdag 23 December

Tjabba!
Idag har jag packat mina saker för att sova hemma hos mamma och pappa 2 dagar nu under julen, kommer kännas konstigt att sova där i mitt gamla rum:P Men skönt att vara hemma med familjen!:) Och Messi har jag också pakat för, han ska till Rosvik och fira julen där hos Joels föräldrar eftersom han inte kan vara här så länge när mamma är allergisk och han kan ju inte vara själv på julafton!

Har även hunnit med att jobba en liten sväng 15-18:15, skönt med bara ett kort jobbpass!(: Men oj så mycket kaos det blev sista dagen innan julafton med all julrusch och helt plötsligt har vi vatten i hela butiken! Ja det var inte direkt bästa timingen, hoppas allt är fixat till mellandagarna då den stora REAN börjar!

Ikväll har jag och Joel varit hemma i Antnäs hos mamma och pappa och ätit middag!(: Sen åkte vi till Jenny en sväng och hälsade på henne och Alex, jag och Jenny bytte julklappar också!:D Fick en burk med kakor i som hon hade gjort själv, söt hon är! Amanda kom även dit en sväng så fick träffa henne också och säga God Jul!

Har har ni våran gran, och med massa paket under som ska öppnas imorgon och jag Längtar!!:D


Nu ska jag sova, så jag orkar heeeela långa dagen imorgon, God Natt!

Onsdag 22 December

Tjena!
Idag har jag jobbat 13-17,innan det hann jag med en runda på stan och köpte ett guldigt nagellack nu såhär till julen och handlade lite reasaker på H&M också!(: På jobbet gick det bra även fast julruschen fortfarande är i full gång och rean är inte klar änns! Ja det finns dom som verkligen handlar julklappar i sista sekunden iallfall:P

Efter jobbet har jag julstädat hela lägenheten från golv till tak, även fast varken jag eller Joel kommer vara här i lägenheten nu under julen så vill man ju ändå ha det rent och fint till julen!(:

Dagens Inköp och allt fyndade jag på rean! Den vita tröjan fick Joel av mig tänkte jag kunde vara lite snäll såhär i juletider!


Nu ska jag hitta på något annat, pusss!

Tisdag 21 December

Hallå!
Dåligt bloggande men jag har helt enkelt inget intressant att skriva just nu för det enda jag gör är typ att jobba!:P
 
Igår ringde chefen och väckte mig och då var det bara att hoppa in och jobba 12-18:15!(: Det gick bra förutom att jag och Emmelie E fick stå i kassan precis hela dagen så sista timmen var vi ganska så trötta och skrattade åt precis allting och våra hjärnor var som mos:P


Idag har jag haft en heldag jobb 9:45-18:15, men det gick bra det med!(: Förutom att det var ganska kaos såhär i slutet av julruschen, plus att vi håller på med all rea som ska fram till mellandagarna så butiken är väl inte så snygg just nu:P Men jag fick bara hålla på med nedstättningarna idag förutom på eftermiddagen då det blev hur mycket folk som hellst! Fick iallfall en trevlig lunch på Mat & Prat med Emmelie B och Emmelie E, sjukt roliga tjejer dom där två!(:

Ikväll har jag varit helt slut så den ända nyttan jag har gjort är väl att ta hand om allt tvätt som vi inte hunnit med att vika in i garderoberna. Efter det har jag intagit soffan hela kvällen och kollat Ensamma Hemma 2, såg ju 1:an för någon dag sen men 2:an är nog snäppet bättre!:p helt otroligt smart grabb det där, även fast det bara är på film;)


Nu är det tack och Godnatt för mig!


Söndag 19 December

Tjena!

Lördag: Jobbade hela lördagen och det var fullt ös på stan om jag säger så:P Sista helgen innan julafton så ni kan ju tänka er själv. Jag var så trött så att jag höll på att svimma där i slutet, hektisk lördag helt enkelt!

Min lördagkväll blev inte riktigt som jag tänkt mig...


Idag är det 4:e advent, shit det är ju bara några dagar kvar till julafton! Tiden verkligen bara springer iväg och jag hinner då inte alls med:P Annars så har vi haft tvättstuga i dag klockan 7! Japp det var bara att stiga upp och tvätta men jag sov mellan varven när jag inte var nere i tvättstugan, annars hade jag aldrig orkat leva idag:P

Blev en sväng på stan sen med Jolle och inhandla dom sista julklapparna, skönt att vara klar med det också!(: Och så fick jag även en tidig julkalpp av Joel;)

Efter stan blev det hämtmat som inte alls var så gott, men ibland blir man för lat för att laga mat:P Kollade även Ensamma hemma 1, haha så bra och så otroligt smart unge! Sen kom Jenny och Alex och hälsade på en sväng, trevligt värre(: När dom åkte satte vi oss i soffan med chips och slog på julfilmen Love Actually, finns ingen bättre julfilm och den är bara så söööööt!:D


Nu ska jag borsta tänderna, Herrå!


Fredag 17 December

Tjabba!
Kom just hem från Jokki, har varit där ikväll med dom andra tjejerna och hälsat på henne!(: Det är som så naturlig att gå till Jokki och komma in i hennes hus även fast jag inte varit där sen augusti, på något konstigt sätt är det som att hon inte varit bort:P Vi hade iallfall riktigt trevligt och fick höra massor om USA, så himla coolt att hon bor där liksom kan som inte riktigt fatta det! Skönt att ha fått träffa henne på riktigt nu och att hon är hemma ett tag till så man hinner ses fler gånger!(: Sen började vi tjejer planera lite inför Nyår, är redan helt taggad och hoppas allt fixar sig så det blir en härlig nyårsfest!:D

Alanya-tjejer!


Nu ska jag hoppa i säng och kolla julkalendern som jag helt glömde kolla imorse, Natti!

Torsdag 16 December

Halloj!
Idag har det verkligen varit Snöstorm!:O Höll på att blåsa bort när jag gick ut genom dörren, och inte nog med det så var min buss ungefär 20 minuter sen, och det är ju inte det roligaste att stå i snöstormen och vänta 20 minuter extra! Hann iallfall precis till jobbet, blev att jobba 12.18 idag och det var ganska lungt med folk för vem vill liksom gå ut och handla i det här vädret!:O

Annars så vill jag VERKLIGEN ha en egen bil, men är så jäkla beroende av andra när man inte har bil och allt blir tusen gånger jobbigare utan en bil också!

Alltså tänk att det redan gått ett halvår sen Studenten, känns som att det var igår!


(Fattar inte varför inläggen inte vill publiceras rätt dag ibalnd)


Onsdag 15 December

Tjabba!
Idag när jag vaknade bestämmde jag mig för att jag skulle göra något bra av min dag! Så jag hörde av mig till Emma och vid 1 tiden så träffades vi på stan!(: Vi gick runt ett tag på stan, sen satte vi oss på mat och prat med varsin Cola i handen och snackade om allt och tog igen massa missad tid med varandra, så skönt att träffa den bruden igen för det blir alldeles för sällan nu! Vi satt där i nästan tre timmar och pratade, sen skulle Emma träffa några kompisar så då mötte jag upp Joel i stan och följde med när han inhandlade en julklapp till sin madre!(:

Efter det tog vi bussen till Antnäs och lånade mamma och pappas bil och åkte vidare till Rosvik och Joels mamma!(: Där blev vi bjudna på middag, korv i ugn och mos, det är så underskattat! Jag tycker så synd om henne som måste vara ensammen på veckorna eftersom Joels pappa jobbar i Gällevare så då kan det ju vara kul med middagsbesök ibland!:D

Senare åkte vi tillbaka till Antnäs och hälsade på Jenny, där fick vi testa några nya spel som dom hade på Wii, ett dansspel som var kul men jag var sämst och blev bara sur för att jag är så dålig förlorare... Men Donki Kong var kul och det vill jag verkligen ha!:)

VILL VILL VILL VERKLIGEN ÅKA TILL THAILAND!


Nu ska jag drömma mig bort mot sängen, Natti!

Tisdag 14 December

Tjena!
Idag vaknade jag av att Amanda ringde mig vid kvart i tio, haha var verkligen helt borta i telefonen:P Men det jag uppfattade var att Jokki skulle landa på Kallax om en halvtimme och att det var bråttom, så det var bara att hoppa i kläderna och göra sig klar. Jag, Jenny och Amanda begav oss till Kallax, där träffade vi Jokkis mamma och moster som väntade ivrigt men som tur var för oss så var planet lite försenat så vi hann dit i tid!(: Åhhh vad kul det var att träffa Jokki igen, det blev mycket tårar och många skratt men nu är hon äntligen hemma igen, nu vill jag bara träffa henne igen snart och höra om allt hon har att berätta!:D

Annars så har jag varit till vårdcentralen idag med mitt öga, det har blivit sådär uppsvelt igen som jag hade i somras, men jag fick bara en salva som jag ska smörja på så ska allt vara bra om några dagar igen!(: Tur att svullnaden har gått ner nu och att det bara är tort och lite prickigt på ögonlocket för annars hade jag burit solglasögon 24/7!

äh nu har jag inge mer vettigt att skriva, herrå!

Måndag 13 December

Hallå!
Idag har det varit som en frys ute, shit vad kallt alltså! Såklart gick jag ut på en promenad utan att kolla hur många grader det var ute, ja kan säga såhär det blev ingen lång promenad och jag höll på att förfrysa mina kinder!:O Annars har jag bara hållt mig inne och tagit igen lite serier som jag missade förra veckan(: Nu är det uppehåll på alla serier till den 24 januari, vad ska jag nu använda min dö-tid till?:P

Gick på stan en sväng nu på eftermiddagen föra att köpa lite akuta saker som topz:P Hann även svänga in på några andra affär samtidigt och såklart hittade jag något, så kom hem med en tröja från GT!(: Men jag vara bara tvungen att köpa den för det är så snyggt med lappar på armbågarna!


Efter stan åkte jag hem till Antnäs med pappa när han slutade jobba!(: Var bara med familjen hela kvällen och åt middag där och umgicks, mysss!(:

Dags att byta min värld mot Elsas värld ett tag, puss!(:

Lördag 11 December

Halloj!
Jobbat idag också 12-17, men usch så trött jag var  efter att bara sovit 4,5 timme (ne jag kunde verkligen inte sova). Det var lördagsrusch + julrusch så det var mycket folk i farten idag på stan, men som sagt det var bara att pinna på som vanligt på jobbet!(: Efter jobbet kom Joel och hämtade mig för vi har fått låna mamma och pappas lilla bil under helgen, sen åkte vi till Tobbes mamma och kollade hockeyn men det var inte mycket att se på! dags för uppehåll Luleå!

Ikväll har jag och min Joel bara varit hemma och myst i soffan!(: Båda har jobbat så mycket den här veckan så vi var helt slut, jag har jobbat 6 av 7 dagar och det känns:P Så vi installerade oss hemma med pizza, cola och Sex And The City filmen!(:Myyyys!

Var bara tvungen att shoppa idag eftersom jag hade 25% + 10%, erftersom vi har clubdag idag!


Dags att kolla dagens julkalender sen väntar sängen, Herrå!

Fredag 10 December

Tjabba!
Idag blev jag väckt av min chef, haha hade verkligen sovit som en stock för hon hade ringt 3 gånger och mamma 8! Det blev att jobba idag också 12-18:15 men det är verkligen kul nu när jag får jobba så mycket!:) Allt går så mycket lättare nu och speciellt när man får jobba så ofta!

Ikväll har jag åkt till Antnäs och hängt med min kära vän Jenny!(: Vi har kollat på Idolfinalen, så bra det var och jag tycker Jay var värd att vinna för han är verkligen grym!! Vi har även hunnit med att kolla på dagens julkalender och fikat, nästa gång för det bli längre!(: När jag skulle åka hem tog jag även en sväng förbi Amanda och sa hej till henne, så sällan jag träffar henne ( och alla andra för den delen) så passade på nu!(: Efter det svängde jag bara förbi mamma och pappa en snabbis och sa hej, ibland saknar man faktiskt att bo hemma!

När jag var hos Amanda fick jag se hennes nya Iphone 4 och när jag kom till mamma och pappa fick jag se deras Ipad, blev kär i båda!
+

Nu ska jag sluta drömma om massa saker och sova istället, Natti!



Torsdag 9 December

Tjena!
Idag hade jag sett fram emot en dag med min kära vän jenny eftersom vi bara hann ses en kortis igår eftersom jag skulle jobba. Men var även tvungen att hoppa in och jobba idag 13-18:15 eftersom vi har så många sjuklingar på jobbet just nu, men jag klagar inte sitter fint med några extrapass!(:

Efter jag slutat jobbet fick jag med mig Olivia hem!(: Hon följde med mig och Joel och kollade hockey hos Tobbes mamma, det var inte en så rolig match men Luleå vann till slut i förlängning med 2-1!(:

Nu ska jag kolla på det nya avsnittet av Kenza & Tyras show, näst sista nu!


Onsdag 8 December

Halloj!
Idag tog jag det hur lungt som helst på morgonen eftersom jag inte började förrän 15 och hade massa planer inplanerade, men såklart hade det blivit nå strul så jag stod på schemat från 9:45! Men jag tog mig till stan och jobbade 12- 18.15, och hann även med att träffa Jenny en sväng innan jag började också!(:

Annars så kom jag på att det är mindre än en vecka kvar innan min kära vän Jokki anländer hem till Sverige och Luleå igen!:D Äntligen, känns som att hon varit borta i evigheter!

Just det en sak till, idag har jag och Joel varit tillsammans 11 månader alltså bara en månad kvar till 1 år!:) Oj vad tiden springer iväg, känns som att det var nyss vi träffades fast ändå så länge sen<3 Det har hunnit hända så mycket på det här året!


Nu ska jag dricka julmust, herrå!


Tisdag 7 December

Tjabba!
Idag ringde min chef och väckte mig tjugo över 8 på morgonen, jag var helt borta när jag pratade med henne men det enda jag kom ihåg var att jag skulle jobba iallafall:p Blev att jobba 9:45-18:15, hela dagen men det klirrar bra i börsen sen!(:

Kom hem och då var middagen serverad på bordet, vilken karl jag har alltså!;) Sen promenerade vi till Tobbes mamma och kollade Hockey, men Luleå sög så matchen är inte ens värd att nämnas!

Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av julkalendern, visst ären lite små rolig!:)


pusss!

Måndag 6 December

Hallå!
Helt galet sov till halv 12 idag!:O alltså jag var verkligen dö trött, och om jag inte blivit väckt hade jag typ kunnat sova 3 timmar till. Idag har jag bara varit hemma hela dagen och inte alls gjort något vettigt:
- Tagit igen några avsnitt av julkalendern
- Tagit igen något avsnitt av Kenza & Tyras show
- Tagit igen bloggläsning av mina 100 bloggar jag läser

Har haft söndag i mitt huvud hela dagen, kanske just därför jag haft en sån slappardag:P Annars så är jag verkligen sjukt less på att inte ha någon bil, man kan ändå typ inte göra något utan bil även fast jag bor mycket närmare stan nu! Så kan inte någon vänlig själ ge mig en bil och gärna NU tack!(: Hade även behövt ett nytt träningskort, för nu när det är vinter är det ju bara kallt att träna ute!
 +

Nu ska jag gå och se vad min pojke gör, pusss!


Söndag 5 December

Tjena!
Idag har jag jobbat 12-16, händer inte så ofta att jag jobbar söndagar men idag fick jag göra det:P Söndagar brukar ju alltid vara hur lungna som helst men idag var det riktigt mycket folk. Beror nog på att julhandeln har satt igång:P

Ikväll har jag och Joel följt med Jenny och Alex till Alex stuga i Rutvik!(: Det var riktigt mysigt där och nu håller dom på att göra om det till ett hus att bo i, så det kommer nog bli riktgit snyggt när det är klart(: Vi kollade på Beck och åt massa onyttigheter men mysigt hade vi då iallafall!(:

Jag bjussar på en gammal bild på mig och Jenny!


Nu är det dags för sängen, Godnatt!

Lördag 4 December

Tjabba!
Hade en riktigt trevlig kväll igår på färjan med H&M -gänget!(: Började med att samlas på H&M och sen promenerade vi till färjan, där möttes vi av chefen och så hade hon stoppat ut julklappar vid varje plats och så fick man hitta sin julklapp och plats(: Varje person fick ett rim till sin julklapp, mitt var något med att jag hade flyttat hemifrån men jag kommer inte riktigt ihåg:p Jag fick iallafall jättesöta muffinsformar, en röd slickepott och en fin burk med äpplen på(: så himla kul med personliga julklappar och att inte alla fick samma saker!(:

Vid tio åkte alla hem, men jag var så pigg då så jag och Joel bestämmde oss för att hitta på något:p så vi hängde med Ida och Jacke ett tag, kul att träffa dom igen var ju som ett tag sen(:


Idag har jag varit på stan med mamma hela dagen(: Så himla mysigt att bara vara med mamma själv, det händer inte så ofta i min familj:P Vi hittade massor av julklappar på stan, men det var kaos med folk verkligen!  Sen åkte jag och mamma med pappa och Eric till Storheden och handlade, jag passade på att handlade när mamma och pappa var med;) hehe!

Ikväll har jag och Joel varit först hos Tobbes mamma och kollat Hockey, Luleå började bra men tappade det och förlorade mot Brynäs med 2-3! Sen åkte vi till Max och åt hambrugar som sen middag, sjukt gott vare iallfall speciellt när man inte orkar laga någon mat. Efter det åkte vi till Tobbes pappa och var där hela kvällen, jag blev så less på när grabbarna spelade xbox så jag hängde med Tobbes familj istället. Men dom är så trevliga och söta!(:

Nu ska jag hoppa i säng och tagga för jobb imorgon, Godnatt!

Fredag 3 December

Halloj!
Just nu sitter jag här med musiken på högsta volym och lyssnar på Bruno Mars bästa låt Just the way you are, så går det när man är ensammen hemma:P Joel började jobba 12 och sen dess har jag varit själv, har pysslat med att göra massa tjejgrejjer. Duschat, rakat benen, plockat ögonbrynen, sminka mig, filat och målat naglarna, platta håret så nu är jag en fräsch tjej igen(: Sitter här och väntar på att klockan ska närma sig 6 så jag kan åka in till H&M där vi ska träffas först hela H&M-gänget och sen vidare till Färjan för Julbord(:

Här får ni en liten smygtitt på min outfit! (Sämst bild)


Nu ska jag börja kila, pusss!


Onsdag 1 December

Tjabba!
Idag är det första december,oj  vad tiden springer iväg bara 24 dagar till julafton och sen är ju nästan det här året slut! Kollade dagens första program av julkalandern och den värkar faktiskt gansak vettig, lite mysteriet på Greveholm stuk, så hoppas det är bra fast ingen kan ju slå Mysteriet på Greveholm:P

Idag har jag varit på stan, hade inget vettigare för mig så tog en runda på stan och försökte hitta något att ha på mig på fredag då det är julbord med H&M folket(: Hittade iallfall en tunnika och en ring, borde funka med den outfiten jag har i huvudet!(:

Dagens Inköp från Monki och ring från GT


Gårdagens Inköp från H&Ms barnavdelning


Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lungt när Joel varit på jobbet. Jag har hunnit med att läsa massa bloggar, kollat tv och kollat alla veckans avsnitt av serierna som kommit ut(:

Nu ska jag kila, pusss!

Tisdag 30 November

Tjabba!
Idag har jag bara jobbet ett "smörpass" på jobbet 12-16 vill säga, det var inte alls mycket folk och tiden går så snabbt på jobbet när man bara jobbar sådär kort. Var nere på barn idag och när man är på den avdelningen kan man faktiskt fynda ibland, hittade ett par snygga leggins som jag köpte!(: Billigt och bra!

Efter jobbet åkte jag hem med pappa till Antnäs(: Joel jobbade och det är så himla tråkigt att äta själv så åkte hem till Antnäs istället och fick mammas mat(: Pappa hjälpte mig även med en ny header men den syns inte ännu:( Men jag tänkte var tvungen att ändra något på bloggen, har ju haft samma i snart två år!

Här får ni några bilder på mig och Joel som pappa tog samtidigt som jag blev fotad till min header




Nu måste jag kila, pusss!

RSS 2.0