Torsdag 8 September- Dag 1 i Göteborg

Halloj!
Igår kom vi fram till Göteborg kring 11 på kvällen, så då hann vi bara åka ut till Lindome som det heter och träffa Joesl faster som vi bor hos(:
Idag började vi med att åka med Joels faster Linnea till Media Markt, för Joel skulle köpa en ny dator. Ja det där Media Markt var ju inte litet så det tog ett tag men till slut kom vi ut ur butiken och Joel en dator rikare(:
Efter vi var klara där åkte vi tillbaka till Lindome och lämnade Joels faster och så åkte vi själva in till Göteborg centrum. Vi gick i Nordstan, gick runt på massa andra ställen och kollade även in Avenyn en sväng. Idag blev det ingen shopping utan vi kollade bara mer vars allting låg osv så shoppingen spara vi till en annan dag.
Ikväll har vi bara varit här i Lindome och ätit god middag som Joels faster gjorde. Sen tog vi även en promenad runt Lindome för att kolla hur det ser ut här(:
Tyvärr hade min kamera nästan inga batterier så bjuder bara på några bilder på Joels faster Linneas hus och hennes sjukt vackra trädgård och en turistbild på Joel!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0