Torsdag 9 September

Stockholm- dag 3
Idag började vi med att åka in till Stockholm centrum för att leta efter Stockhome, en inredningsaffär som låg på Kungsgatan men det var inte helt lätt att hitta dit men till slut kom vi fram till rätt!(: Det var en ritkigt stor butik med massa inredningsprylar och vi köpte lite smått och gått till lägenheten(: När vi ändå var igång med att köpa inredningsgrejjer gick vi till H&M home och kollade, wow säger jag bara vilken cool butik! Men det var ganska dyrt mycket av sakerna så vi köpte bara två badhanddukar(: Efter det tog vi en snabb lunch och sen gick vi runt i Gallerian typ flera timmar!

Har så sjukt ont i benen efter tre dagars gående hela dagarna, men det enda man gör när man är i Stockholm är ju att gå typ! Ikväll har vi varit på bio, filmen Salt blev det och den var helt grym och Angelina Jolie var också grym såklart! Har aldrig varit på bio i Stockholm förut men det var riktigt stort om man jämför med lilla Luleå:P

Lite bilder från dagen

Dagens Outfit

Joel leker inne på Stockhome:P

En nöjd Maria som har varit på H&M Home och shoppat!

En trött Joel efter flera timmar inne på Gallerian!

Det enda jag köpte åt mig själv idag, ett par örhängen och ett navelsmycke!

Lite hemmagrejjer till lägenheten!(:

Joel shoppade en jacka och en tröja från H&M Trend idag, undra vem han har blivit hjärntvättad av när det gäller H&M kläder? x)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0