Måndag 2 Februari

Hallå(:
Ja då var det måndag igen, helgerna bara flyger förbi. Den här dagen har varit hur lungn som hellst slutade ett och hade typ bara två seriösa lektioner. Just nu är skolan hur chill som hellst för oss, känns inte änns som att det är någon idé att gå till skolan eftersom vi ändå inte gör något. Vi har typ sovmorgon varje dag och då är det typ inte bara sånna där korta utan typ till lunch, men man ska inte klaga!(:

Ikväll har jag varit på en riktig långpromenad med Amandisen. Vi gick först parallell vägen vid e4:an till skäret, vi tänkte först att vi inte vågade gå där eftersom det inte var några lampor men det var hur lungt som hellst eftersom det lysste upp ganska mycket från e4:an. Sen gick vi genom skäret och så tog vi den där hemska vägen hem som man kommer upp vid Elinas farmor och farfar. Först tänkte vi att nej vi går inte genom den men sen kom vi på att annars var vi tvungna att gå ända till alvik och så långt orkade vi inte gå. Så vi kämpade oss igenom den där sjukt äckliga mörka vägen! Och just i början av vägen har dom ju en jäkla skylt där dom varnar för att det finns älgar. Tror ni inte jag var något rädd ( jag som typ har älgfobi) för att det skulle dyka upp någon älg där i mörkret. Då kom Amanda på den briljanta idéen att vi kunde lyssna på musik så skrämde vi iväg älgarna. Först stoppade Amanda på några låtar som inte jag kunde så gick hon där och sjöng med medans jag gick där som en rädd skit. Men sen stoppade hon på Pink- So what och då började båda sjunge och rädslan försvann och helt plötsligt så var vi ute från den mörka skogsvägen. Det dröjer nog ett bra tag innan jag går den där vägen igen. Men det var super skönt med en sån där lång promenad(:

Alltså jag fattar inte varför jag är så där sjukt rädd för älgar egentligen. För det är inte direkt så att jag varit med i någon trafikolycka där en älg varit inblandad eller att jag träffat på en älg när jag varit ute i skogen helt ensammen. Utan jag är bara så där super rädd för dom, men dom är ju så stora och speciellt papporna plus att dom har världens horn typ. Jag tror banne mig jag nästan är mer rädd för älgar än för björnar och det är ju ändå lite sjukt eftersom älgar egentligen inte är ett dugg farliga medans björnarna typ kan äta upp mig i ett nafs. Ja älgar är inte direkt mina favoriter.

Nu ska jag kolla lite 90210, Ha det bra allesammans:D


Kommentarer
Postat av: Anonym

men älgarna är ju så himla stora, bara det kanske... inte för att jag är rädd eller så, men ändå :D

2009-02-03 @ 21:48:51
URL: http://jokkihanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0