Torsdag 10 December

Hallå!(:

Jag såg 90210 igårkväll klockan tolv för jag blev typ tvingad av Amanda att se det;) Men så SJUKTJÄVLABRA det var, åh jag gick typ och la mig med ett leende på läpparna!(:


H&M idag också, dagen har varit riktigt bra(: Fått stå mycket i kassan och har även lärt mig telefonen så nu måste jag börja svara, jag vet inte varför men jag tycker inte riktigt om det. Fick även testa att reklamera flera plagg idag, jag var tvungen att klippa sönder plaggen! Det kändes ganska hemskt, fick klippa sönder en sån där snygg silvrig tröja som jag har. Nej det var inget jag tyckte om att göra, det kändes ju bara helt fel. Shoppade även idag, hittade världens snyggaste skjorta(: Jag som letat efter en skjorta as länge och så hängde den bara framför mig, perres!(: köpte även första julklappen, det var till min lillebror.

Ikväll har jag haft en sån där slapp kväll och bara tagit hand om mig själv. Jag har duschat,gjort hårinpackning,ansiktsmask,målat både tå och fingernaglarna,rakat benen,plattat håret,plockat ögonbrynen, städat mitt rum + bytt sängkläder så nu har jag en renbäddad säng också. nu är det bara att hoppa i en ny pyjje så är kvällen perfekt(:

Nu är det dags att krypa ner i sängen, pusstjing(:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0