Onsdag 8 September

Stockholm- dag 2
Idag tog vi lite längre sovmorgon och kom inte till Stockholm centrum förrän vid tolv tiden. Vi bestämmde oss för att åka till Djurgården och gå och kolla där lite och sedan åka med färgan tillbaka!(: Men det tog ett tag innan vi hittade hur man tog sig till Djurgården eftersom det inte var tunnelbana utan spårvagn:p När vi väl kom till Djurgården tog vi oss en varmkorv och gick runt och kollade lite på allt fint som finns där och kikade även förbi Skansen men orkade inte gå inte dit för att vi varit där så många gånger förr plus att det är så dyrt! Så istället knallade vi ner mot vattnet och skulle leta efter dom där färjorna som tog oss tillbaka, men det var ju inte det lättaste och speciellt inte när Joel trodde han var så bra och visste precis vars dom låg:P Om jag säger såhär vi var tvungna att gå runt hela Djurgården innan vi äntligen kom rätt!

Vi tog färjan till slussen och sen tunnelbana tillbaka till T-centralen och då bestämde vi oss för att gå och kika inne i NK, ja det var sig likt och om jag säger såhär det är typ roligare att gå och kolla på prislapparna än på kläderna x) haha! Efter det tog vi en stor shopping inne på ett av alla hundra H&M som finns här i Stockholm;P Efter det var vi så döda så vi tog tunnelbanan hit till Solna igen, lagade middag och sen har vi bara tagit det lungt hela kvällen med Idoltitande och så(:

Lite bilder från dagen

Dagens Outfit




När vi var påväg mot tunnelbanan in mot stan var vi bara tvungna att stanna utanför Råsunda och leka lite med några stooora fotbollar!;)

På väg mot Djurgården med spårvagn!


Det var skit varmt och soligt idag, nästan som sommarvärme!




När vi åkte med färjan, riktgt härligt att vara på vattnet en sån här bra dag!(:

Vi kollade igenom NK:s alla plan och butiker en sväng



Dagens Shopping
första  bilden är mina kläder, bara kläder från Divided
andra bilden är också mina kläder, bara kläder från H&M- Trend måste ju passa på när vi inte har det i Luleå!
tredje bilden är Joels kläder som han ville skulle vara med på ett hörn:P

Nu ska vi kolla lite 90210 innan vi lägger oss, pussstjing


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0