Onsdag 27 Januari

Hallå!(:
Idag var jag tillbaka på H&M igen!(: Har varit sjukt trött hela dagen och har jätte ont i ryggen så jag går typ som en pensionär x) Ne men vette fan vad det är med min rygg så ska få massagtid av hon som jobbar med Eric på natten eftersom hon är utbildad massör, så jag längtar till det och hoppas min rygg blir bättre!(: Men annars har dagen varit rolig och jag har fått klä två till stora dockor som nu står på damavdelningens A-yta, alltså direkt ni kommer ner för rulltrapporna för dom som inte fattar det x)

På lunchen kirrade jag en nya Adidaströja som jag fick av mamma!:D Den är turkos med rosa linjer, sjukt nice! Älskar verkligen sånna där tröjor och nu börjar jag faktiskt ha några stycken i garderoben också(:

Måste göra som alla andra och klaga på det här jävla skitvädret! Imorse tänkte jag på riktigt typ stanna hemma men mamma tvingade mig att gå till bussen. Ja jag höll på att blåsa bort på fullaste allvar, det var inte ens lite kul! Om det är sånt här väder imorgon så flyr jag landet till typ Thailand x) heheh!


Dagen Outfit

Tröja-Monki
Linne-Gina tricot
Jeansleggins-Vero Moda
Skor-Convers
Örhängen-Gina tricot
Halsband + Armband- Kapphal

Nu annat, pusstjing(:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0